Erre mondjon valaki valamit!!! Abdul-Kader Keita a Honvédban!!!

keita
Fabio Cordella és Keita, ebben a sorrendben, balról-jobbra (fotó: honvedfc.hu)

Sokszoros elefántcsontparti válogatott csatár, nem rossz csapatokban tolta Franciaországban, most pedig 2015 nyaráig aláírt hozzánk. Én ennyit tudok róla a hírekből kihámozva.


Mondjatok róla bármit, mindent! Jó lesz nekünk, vagy hoztunk egy néger Testardit, illetve a neve alapján Bonazzolit?

Ja, és látjátok, hogy Cordella twitjében a fehér mezünkön már ott a héten beharangozott szponzor? Illetve egyelőre a marketingjogainkat felügyelő cég neve, aki majd ősztől eladja.

“Erre mondjon valaki valamit!!! Abdul-Kader Keita a Honvédban!!!” bejegyzéshez 31 hozzászólás

 1. Állítólag akkora játékos, hogy egy testőrrel jár-kel a sporttelepen, viszont az akadémisták szerint nagyon kedves, kenyérre lehet kenni. Körülbelül másfél-két hete van itt, azóta nyilván edz, ami rá is fér, mert két éve nem volt klubja.

  1. találkoztam vele – nem volt testőr.
   átlagos volt, kedvesnek nem nevezném – mondjuk nem is vagyok akadémista :D

 2. Fingom nem van, ki-mi ő, de végre nem az új szezon első 8 pofonja után hoztunk valakit kétségbeesve, hanem időben. A referencia veretes, nem egy Testardi. Persze még kiderülhet, hogy lebutult arra a szintre, de az előjelek biztatóak. Bóna nyáron off, valakit, valakiket kőkeményen be kell épiteni az új és igéretes arc mellé stabilra, új edzővel kicsit kombinativabb, támadóbb felfogás, és szép őszünk lészen.

 3. Ő még Bonazzolinál is lényegesen nagyobb nevű játékos.72 meccs (11 góllal) Didier Drogba válogatott társaként,sok európai kupameccs (benne 20 BL derbi),francia és török élvonal.Ha jó erőben van és egészséges, akkor 32 évesen is kimagasló lehet az nb1-ben.

  1. nevekkel már nagyon faxán állunk, ideje volna valami gólpárbajnak a nagy nevek között…! Pont a tavalyi pécsi meccsen…:) Lanza legalább kiállíttatta magát, hogy lőhessen egy 11-est.. :D így vagyunk mi a sztárokkal…

 4. Azt nem értem, hogy ha új edző lesz, akkor honnan tudjuk mi lesz a taktika, milyen típusú játékosok kellenek majd neki?
  Mert mi van ha az új edző hozza a saját embereit ( beleértve a csatárt is)?
  Na mindegy furcsa vkit MOST leigazolni szeptemberre, edzőváltás előtt…

  1. jaja…Mateos akkora nagy ász, hogy csak tévedésből van az nb1ben… :)

 5. félek tőle, hogy nem a mi emberünk… legalábbis nagy lutri a 2 év kiesés miatt…és mekkora nagy mezszponzor meg marketing királyság kéne ide, hogy ne valami lepukkant, “kifakult sztár” essen be hozzánk a Kispest-rehab program keretében…? és még kérdésem volna : nem a védelmet kéne sürgősen megerősíteni…?

   1. nekem spec. a Beatrice verzió ugrott be, de a lényeg ugyanaz… ;)

  1. Bobál G-t kellene már nagyon kipróbálni ott… Hátha hétvégén megtörténik.

   1. Török-verő Gergőt nem lehet már kihagyni ! :) gondolom én… ha most nem kap a srác 1 félidőt, akkor Rossi 1 segg…

     1. A MAGYAR GÓLOK 33:33-NÁL, 1:03:30-NÁL, 1:27:54-NÉL, 1:38:56-NÁL ÉS 1:40:10-NÉL

 6. Nem tűnik rossz fogásnak, emlékszem is rá, bár talán inkább a Lille-ből, mint a Lyonból. Ha összeszedi/feledzi magát (és ebből a szempontból nem rossz, hogy már most itt van), akkor vele egy jó nyári alapozással bármelyik edző tud majd kezdeni valamit. Ha meg netán annyira ász, hogy pár meccs alatt is kitűnik, akkor meg pénzt is lát belőle a klub :) Ebből szerintem nem jövünk ki rosszul, meglepődnék, ha Testardi-szint volna. Nem tudom, milyen lehet egy akadémista focista lelkülete, de biztos nem rossz, hogy Perea, Bonazzoli, Keita múltú, vagy Lanza szintű csókákkal lehet rúgni kicsit a bőrt. Ha Mancini és tsai nem lennének a keretben sem, egész jó csapatösszetétel lehetne…

  1. a végéről kezdve: így van, ahogy írod ! a minimális hulladékot leszámítva , szerintem ez Rossi legjobb kerete és a legkevesebbet hozza ki belőle… :/

 7. Lehet hogy kellenek a nagy nevek a csapatba,viszont majdnem biztos vagyok benne,hogy az eredményeket csakis egy Bobál Gergely,Daud vagy Godoy fogják szolgáltatni,és nem a harminc éven fölüliek.Aki nem így látja az igazából az akadémia jövőjében sem bízik.

  1. Bár jelenleg Daud a házi gólkirályunk,de úgy néz ki Rossi valamiért nem számol vele.Daud a fradi ellen a kispadon maradt (pedig ősszel győztes gólt szerzett ellenük),ma pedig az nb3-s csapatban játszott,így Pécsre nem fog utazni.

   1. Ezek szerint se Vécsei,a Bobál tesók,és King sem fog játszani,bár ez utbbiról azt sem tudni,hogy hány meccses eltiltást kapott,azt meg pláne,hogy Godoy egyáltalán hova tünt Tandia módra:-) Minden esetre nekem ők a kedvenceim Dauddal együtt,sajnálom,hogy Rossi nem így látja…

    1. Budapest Honvéd-MFA – Videoton II 0-2 (0-0)
     Budapest Honvéd-MFA: Stoian Relu – George Patrick Ikenne-King, Kovács János, Bobál Dávid, Botka Endre – Csábi Mihály (Bobál Gergely, 68’), Kapacina Valér, Vécsei Bálint – Ayub Daud (Lőrinczy Attila, 74’), Daru Bence, Vernes Richárd (Emmanuel Mensah, 46’)
     az eredmény elég gáz…:( főleg, ha azt vesszük, hogy játszott 3-4 alapember is az 1. csapatból és még legalább 3-4, akit ott szeretnénk látni ! :(
     ebben az egészben 1 jó volt, hogy Bobál Geri nem játszott, tehát Ő mehet Pécsre és reméljük játszani is fog… ideje volna megszerezni 1. felnőtt gólját.

     1. Bobál Geri játszott,Csábit váltva 25 percet volt a pályán.De ettől még játszhat Pécsen is ha leviszik,21 év alatti fiatal egy hétvégén 3 félidőt játszhat 2 meccs alatt a szabály szerint.Én egy húsz percet adnék neki a pécsi meccsen.

    2. Bálintnak 5 sárgája van, így biztosan nem fog játszani.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.