ROSSI LEMONDOTT!!!

rossi_out

A klub hétfői közleménye szerint az idényből hátralévő meccseken az eddigi pályaedző, Simon Miklós irányítja az együttest.
    “A 2014/2015-ös szezon vezetőedzőjének kinevezése júniusra várható” – olvasható a kispestiek MTI-hez eljuttatott közleményében.
    A 2012 augusztusában kinevezett olasz szakember azt követően döntött a távozás mellett, hogy a Honvéd sorozatban öt vereséget szenvedett el az OTP Bank Ligában, így a nyolcadik helyre csúszott vissza a tabellán. Rossi irányításával a kispestiek tavaly 19 év után végeztek ismét dobogón, s szereztek bronzérmet.

“ROSSI LEMONDOTT!!!” bejegyzéshez 26 hozzászólás

 1. :( :( Sajnálom. Bár már hetek óta az az érzésem, hogy a csapat meg akarta buktatni az edzőt.

   1. Erre nem vennék mérget.

    Ahogy írták mások, inkább Cordella keveri a kártyákat ( hozza a játékosokat). Az edző meg csak dolgozik abból ami van…

    1. ezt vállalta, a nevét adta hozzá…hagyjuk már ezt a Cordella fedősztorit… ha a nevét adta az átveréshez, akkor becsapott minket..! nem tudom melyik a rosszabb…. de nem szeretnék belerondítani a gyász hangulatba…köszönet neki a szép kezdésért ! de testardi…mancini számomra nem emészthető…

     1. Úgy látom,hogy szemellenző van nálad is bőven.

      TERMÉSZETESEN,tisztelem a véleményed.

      1. segíts nekem, kérlek , mi ebben a szemellenzős ? :) mi a nagyobb gáz? ha 1 edző utasításra állít a HONVÉDba 1 mancinit vagy ha magától teszi ezt …? nem tudtam eldönteni.., de maradjunk annyiban, hogy ez a gyerek más 1. osztályú csapatnál igazolt játékos sem lesz, nemhogy kezdő…
       “köszönet neki a szép kezdésért ! de testardi…mancini számomra nem emészthető…”

 2. Köszönünk mindent MESTER!!! Hiányozni fog, az én szemembe abszolút pozitív marad az itteni ténykedése utolsó 5 meccs ide vagy oda. GRAZIE MARCO!!! Sok sikert neki a további edzői pályájához!

 3. Nagyszerű, rég nem átélt érzés volt tavaly a szombathelyi ünneplés. Az kitörölhetetlenül hozzá fog mindig kapcsolódni, Rossit pedig ugyanazért hozzánk.

 4. Ennek csak akkor fogok örülni, ha volt kispesti kedvenc követi. Bár gyanítom a 100/98-as sikertelen labdabeadási statisztikánk nem fog ettől feljavulni…
  Nekem hiányozni fogsz kopasz testvérem! :(

  1. garantálom, hogy fog javulni…! ill. ha Job és Alci távol kerül a csapattól, az sokat fog javítani a beadási statisztikán…

   1. Ha emiatt javulni fog, akkor a játékosaink konkrétran elmennek a pi***ba…

    1. amiatt hogy nem játszanak? és a helyettük játszó tud beadni saját emberhez ? :)
     ezért miért is kéne a …ba menni ? szerintem max annak, aki 30 évesen 10ből 9szer elcseszi…mint pl Job

 5. Tudom én, hogy ez üzlet, meg fontos az eredményesség, de hosszú idő után először éreztem azt amikor Rossi megérkezett, hogy végre van egy tökös, jó képességű, karizmatikus edző, aki maga is a legmagasabb szinten űzte a játékot. Bíztam benne, hogy pár évre legalább megoldottuk az edzőkérdést. Roppant csalódott vagyok, és nem az öt vereség miatt, hanem azért, mert ez a kurva magyar futballközeg megroppantotta őt.

  Nagyon remélem, hogy egyszer még visszatér a Bozsikba vezetőedzőnek.
  És, bár nem tudom, hogy olvassa e a csakblogot, innen is üzenem: Grazie Marco, Grazie Mister!

  Mr Rossi,

  I hope you get to read this: Honvéd fans will forever have a special place in their hearts for you, Marco! Please save a little space in your heart for our beloved Honvéd and for us, fans.

  Thank you for your time and passion! We wish you all the best, wherever your road may lead you to.

  Goodbye, Mister!

 6. Köszönjük
  Marco Rossi a tavalyi bronzérmet!A 2 év alatt sok jó meccset vívtunk
  meg Veled:helytállás az orosz sztárcsapatnál Anzsi M.-Honvéd 1-0,a Fradi
  háromszori legyőzése,két fehérvári győzelem,Honvéd-Diósgyőr 4-0 (magyar
  kupa),Paks-Honvéd 0-3,Újpest
  -Honvéd 2-4,Felcsút-Honvéd 0-4.Az utóbbi hetekben nem ment,a csapat
  irányítása valahogy kicsúszott a kezei közül,és a sok vereség őt is
  megviselte.(Abban bíztam ,hogy a keret nyári átalakítása,megerősítése
  után Rossi ismét a sikerek felé indítja a csapatot) GRAZIE MARCO!

 7. Köszönjük Marco! Sok szép emlék van az elmúlt két évből.
  Azért aki sajnálja hogy elment nézze végig az elmúlt évek kezdőit……..nem volt olyan csapat amelyikbe ne rakott volna kerékkötőt…..és ha esetleg valamelyik adott egy gólpasszt vagy rúgott egy gólt akkor hozsanna volt hogy mekkora húzás volt Rossitól!!!! De nem….csak mázli!!! Még most amikor ég a ház is berakott a Pécs ellen egy Jobot, Mancsót, Zsivanovicsot……hihetetlen hogy nem látta mit tudnak ezek a játékosok!?!? Az hogy Baráth nem játszott két egymást követő meccsen ugyanazon poszton, Hogy Vécsei védekező közepet játszik, hogy egyértelműen az a taktika hogy rúgjuk fel Bónára a labdákat majd ő megoldja…ha viszont nem ez a taktika akkor megint csak ő a hunyó mert nem veri bele a fejekbe hogy mit kell játszani. Bobál akit az egyik legnagyobb ígéretnek tartanak az országban az elmúlt két évben 70-80 percet játszott a nagy fiatalítónak tartott edző csapatában. Ezek mind olyan dolgok amiket ő generált és hibázott el…..feltéve ha nem mondták neki felülről mi a “program”. De ha ez a verzió igaz akkor megint csak ő a hunyó a sorsáért mert hagyta és nem borított bilit.

   1. Ez csak okoskodás.Az biztos,hogy rég volt ilyen remény teljes a fejlődés KISPESTEN.ÉN KÖSZÖNÖM MESTER.

    1. valószínű ha járnál akadémiás meccsekre, akkor látnád, hogy ebben az évben a gyerekek max visszafejlődtek ha Rossihoz kerültek, mint ahogy a teljes csapat is 0 taktikával lehozta a tavaszt… :/ csak gratulálni tudok, ha ez bejött neked… :)

  1. Hej ,ha ez ilyen egyszerű lenne.ROSSI magasan veri a magyar mezőnyt!

 8. Köszönöm szépen a sok diadalt, nem felejtünk el Mr Rossi!Grazie Rossi! Még emlékszem amikor Kuuselára köpködtek! Pedig az arany volt! Most évekig ütöttük a gazdag csapatokat, volt stílusunk, CSAK a szépre emlékezzünk!

 9. Marco, köszönjük a sok szép emléket és a bronzot! Amiket pedig Thibby, Pelso és a többiek írnak, sajnos nagyon igazak. Tökös dolog volt lemondani, pedig nem az a feladós típus a pali. Viszont tizen szavaztatok Dömére. Ettől azért kicsit kikészültem. Mit vártok tőle? A legsötétebb figura, akit el tudok képzelni a padra. A szerelmem volt játékosként, lelkesíteni tud, de esze a játékhoz (persze szigorúan edzőként értem) mint egy hangyának. Aztán majd hallgathatjuk, hogy ha a spori befújja a három tizenegyest, nyerhettünk volna :-)
  Jöjjön a Bobál, Csábi, Baráth, Vernes, Prosser (stb…) korszak. És legyünk akárhanyadikak jövőre, jöjjön egy olyan edző, aki tud stílust teremteni a csapatnak és egyben motiválni, építeni a fiatalokat – nem pedig egy Job vagy egy Diarra árnyékában jegelni őket. Sorry Marco…
  Kíváncsi vagyok Simon első kezdőjére!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.