Mastodon

Próbálok tippelni egy kezdőt szombatra

madarakVierchowod mester egész pontosan 29 játékost próbált ki a négy felkészülési meccs során hosszabb-rövidebb időre, viszont arra kínosan figyelt, hogy támpontot ne nagyon nyújtson az egyszeri szurkolónak, ha az mondjuk arra lenne kíváncsi, hogy mégis milyen csapattal futunk ki a Dunaújváros elleni szezonrajtra.

Néhány gyorsstatisztika az edzőmeccsekről

Kipróbált játékosok posztok szerint (név után a pályáralépések száma):

  • kapus: Horváth A. (2), Kemenes (2), Szemerédi (1), Czuczi (1)
  • védő: Baráth (4), Ignjatovic (4), Alcibiade (4), Ikenne-King (4), Sundas (3), Fejes (3), Kristi (2), Navarro (2), Kabouré (1)
  • középpályás: Vécsei (4), Hidi (4), Ihrig-Farkas (4), Mancini (3), Godoy (3), Kapacina (2), Job (2), Nagy Geri (2), Portilla (1)
  • csatár: Youla (4), Prosser (3), Holender (3), Daud (3), Vernes (2), Traore (1), Pantovic (1)

Sajnos a számok csalókák, mert például Vécsei mind a a négyszer csereként játszott, nem is mindig egy teljes félidőt. Prosser pedig csak perceket.

Akik végigjátszottak egy-egy meccset:

  • két alkalommal: Ignjatovic, Youla, Alcibiade
  • egy alkalommal: Ikenne-King, Godoy, Daud, Horváth A., Traore, Kemenes

Még mindig nem vagyunk beljebb, mert ez összesen csak 9 játékos, és Horváth kapus már nincs velünk legjobb tudomásunk szerint.

Nézzük inkább azt, hogy ki hányszor kezdett a négy meccsen:

  • négy alkalommal: Hidi, Ignjatovic, Youla, Ikenne-King
  • három alkalommal: Alcibiade, Godoy
  • két alkalommal: Baráth, Ihrig-Farkas, Holender, Daud, Navarro, Job, Vernes, Kemenes
  • egy alkalommal: Fejes, Mancini, Nagy Geri, Horváth A., Traore, Czuczi
  • csak csereként játszott: Vécsei, Sundas, Prosser, Kristi, Kapacina, Kabouré, Pantovic, Szemerédi, Portilla

Alakul.

Úgy néz ki, Czuczi csabai kölcsönadásával Szabi lesz a kezdőkapus, és előtte az Ikenne-King, Ignjatovic, Alcibiade, Baráth összetételű védelem fog játszani.

A középpálya azonban már nagyobb gond. Vécsei egyszer sem kezdett, mégis valamiért azt gondoljuk, hogy tétmeccsen nem mer majd hasonlót meghúzni a mester, tehát

– ha három középpályással kezdünk, akkor Hidi, Vécsei, Godoy
– ha négy középpályással kezdünk, akkor: Hidi, Vécsei, Godoy, Ihrig-Farkas
– ha pedig öttel (4-2-3-1), akkor: Hidi, Godoy – Ihrig-Farkas, Vécsei, Vernes

A csatárposzton Youla-Gyula adja magát, mellette Vernes, vagy Daud kezdhet, bár utóbbival most hirtelen nem tudjuk mi van. Csereként Traore, ha úgy kívánja a meccs, esetleg Holender.

Foglaljuk össze, mit tudunk:

Kemenes
Ikenne-King, Ignjatovic, Alcibiade, Baráth
Hidi, Godoy
Ihrig-Farkas, Vécsei, Vernes
Youla

Részemről valami ilyesmit tippelnék. Az, hogy mindez a valóságban mondjuk működőképesnek bizonyulhat-e, azt nem tudom, viszont, arról sincs semmi tudásom, hogy a mester fejében nagyjából mi játszódhat le.

Hátsó alakzat ugyebár nagyjából a tavalyi, annyi extrával, hogy visszatért Godoy, míg az előrejátékunkban én érzek egy váltást az egycsatáros játék felé, ami persze tavaly is ugyanígy volt, csak kissé defenzívebb formában. Vécsei valószínűleg kötetlenebbül játszhat majd Youla mögött, a szélekről pedig Ihrig-Farkas (aki a Kövesd ellen még név nélküli mezben tolta!) és Vernes segíthet.

Ti hogy látjátok, ha lehet egyáltalán látni bármit?


Bréking!!! Szerdán (16:30 google_calendar_15px) újabb edzőmeccs a Bozsikban. Az ellenfél a Csepel. (via csepel fc) Ja, és szombaton 11-kor is Csepelen, de vélhetően akkor az MFA.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||