Egy ledőlőfélben lévő szobor mellé…

imagesCA2XBDKM…némi adalék.

Pietro Vierchowod megítélése ugyanis Abraham 2007-es kezdősebességénél is gyorsabban esik a blogon a posztokban és kommentekben –  pedig derék excsatárunk villámabb volt, mint az egyszeri REAC-játékos a lottózóban a szelvénybenyújtáskor.

2014.06.13:

 • a Cár“,
 • legenda“,
 • végre egy épkézlábnak tűnő ember“,
 • ikon“,
 • kisujjában van a szakma“,

illetve a visszafogottabb verzió:

 • ez még akár jó is lehet“…

Itt kell megjegyezni, az előzetes hozsannázásban pont én jártam az élen, ki is jár nekem az egy órás inhalálás Andrea zoknijából.

2014. 09.27.

 • te madárfejű féreg“.

Hát így. Ehhez kellett mindösszesen 2 és fél hónap. Nehéz lesz innen értelmezhető elismertségre visszakapaszkodni a misternek.

Érdekességképp említhető meg, hogy VW honfitársa és tréneri újrafelfedezője, Cordella direttore jóval egyenletesebb teljesítményt hoz, ő már a 2011-es felbukkanásakor a zsíros, zselés porschés digó néven futott a kispesti kollektív köztudtaban. Azóta hova fejlődött? Nem merem leírni.

Fotó: hirado.hu.

“Egy ledőlőfélben lévő szobor mellé…” bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. :)

  Ez a “egy órás inhalálás Andrea zoknijából” című vezeklési forma azt hiszem jelen helyzetben ver minden ismert középkori inkvizíciós praktikát!

 2. Sic transit gloria mundi avagy így múlik el a világ dicsősége!
  Érdekes, hogy Nálam Rossi pont az ellenkező utat járta be. Anno Supka utolsó meccse volt, amikor a díszpáholyban ült egy kopasz pasi aki mindenen mosolygott és jegyzetelt folyamatosan és semmit nem tudtunk róla. Valahogy akkor és ott nagyon nem volt szimpatikus jelenség,……….. aztán megszerettük.

  1. Ha lenne kártyám meg pár cimborám, aki mozdítható, tuti kimennék egyik hazai meccsre végig énekelgetni, hogy “Marco Rossi!”… a másik, amit még ennél is szívesebben megtennék, az ugyancsak egy jól hallható társasággal ollézni Job apó minden megmozdulásánál, kiváncsi lennék, arra hogy reagál.

   1. Ha lenne egy kis sonkánk, csinálhatnánk sonkás tojást, ha volna néhány tojásunk…

    1. Csak igyekszem tippeket adni azoknak, akik még képesek kijárni. :)

 3. Bocsánat, hogy megint off-topicolok, de ezt a videót mindenkinek látnia kell… egy ilyen pár másodperc még egy rutinos forgatókönyvírónak sem jutna eszébe… tegnap óta már többször megnéztem, de így sem bírom ki röhögés nélkül. :D

  http://www.csakfoci.hu/kulfold/node/176390

  1. Nem is csak a vége a jó, hanem az egész mintha a szilveszteri összefoglalóba készült volna. Először a piros egy hatalmas luftot fejel, aztán úgy indul a kontra, hogy fejbe bikázzák a védőt. A kapus totál árnyékra vetődik, majd jön a végkifejlet ;-)

 4. Az azért kb látszik, hogy mit akar játékban, és az nem is feltétlenül rossz. Ami a probléma, az a csapatösszeállítás. Viszont ez meg nem biztos, hogy az ő sara. Tuti biztos, hogy valaki(k) súg(nak) neki. Ha pedig így van, az azért gáz, mert akkor meg milyen szakember az olyan, akinek nincs önálló gondolata. A legnagyobb problémám pedig az, hogy nincs semmilyen lelkesedés, nincs motiváció. Basszus! Ha már nem megy a játék, legalább szántsuk föl a pályát!

  1. összefoglalom Vw és a csapat : “feltételezett” taktika:3 ** megvalósított taktika:1 ** összeállítás(“játékospolitika”):1 ** motiváció:1**
   emellett nehéz eldönteni, hogy a mester hülye vagy cinikus, szánalmas báb.
   ebből melyik nem az ő sara ?

    1. és akkor még RW lelki traumáját nem is említettem, ez is madárfej sara… :)

  2. Önálló gondolat lenne csak valószínűleg komoly az anyagi függés! Pedig Hemi bácsi nem tud annyit fizetni amiért derék viláagbajnokunk nevét adná e mocsokhoz! Tehát valószínüleg dagadt kordénál a kassza kulcsa! Na már most a zsírpacni nem keres annyi pénzt (tulajdonképpen semennyit) a játékos eladásokon amiből tudna finanszírozni egy világbajnokot…..vagy egy Keitát,Traorét,akik 2000jurós fizetési plafonért nem játszanaának itt!!!!!!! Tehát őket is a pufi fizeti!
   E heti találos kérdésünk a teltkarcsú olasz managernek miből van annyi pénze hogy ezt tudja finanszírozni?????
   A.,: Hemi báeé a pénz csak hagyja a digót költekezni
   B.,: milliomos és hülye hogy a honvédra költi
   C.,,: milliomos és kispesti születésű így érthető az önzetlenség
   D.,: fogadási csalásban utazik

  3. Nem hiszem valaki is beleszólna a csapat összeállításába, hiszen pont ezt kifogásolta az előző klubjánál, és ezért jött el.

  4. Az ő sara, ha beleszólnak. Úgy jött ide, hogy ő ilyet nem tűr. Ha mégis, akkor csao. Az sem tűnik jobb verziónak, ha magától, mindenféle sugalom nélkül rakja össze igy a csapatot.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.