Úgy látszik már Erasmusos diákot is fogad a Talent programunk

tamayoAz MTK-s csatár, Sergio Tamayo próbajáték címén velünk kezdte a felkészülést. (Tamayo amúgy mellékesen a Pázmány jogi karára jár.)

A hírről beszámoló Nemzeti Sport úgy tudjaAlci és a Hali, valamint a Honvéd megegyezett, fél évre megy kölcsönbe, opcióval. Kosnic és Gyula később csatlakozik, ők úgy látszik – egyelőre – maradnak. Keitáról továbbra sincs semmi hír.

# 2015. 1. nap.

 • A69W

  ….hááátt :(

  persze biztos szép jövő előtt áll, játszott a spanyol harmadosztályban meg minden, jó tanuló-jó sportoló, de jelen helyzetben??

  Minek??

  Mivel tud többet ezen a poszton mint egy Bobál, Daru? Játszott 300 valahány perccet összesen az nb1-ben és ennyi. Jelen helyzetünkben azt hiszem inkább rutinosabb, azonnal bevethető és eredményt hozó gólvágóra lenne szükség és nem szépreményű tálentumra.

  • Escape

   Manapság, nem árt jóban lenni az MTK(=dajcstomi) tulajdonosával.

   • Sanzi

    egyébként is, mit kell ezen a srácon megfigyelni? fél éve a Bozsikban meccsel!!! :D

   • Guest

    Akkor menjünk át egy karitatív játékosfoglalkoztató szeretetotthonná?
    Esetleg jöhetne a Fradiból Kubatov miatt Jova Levente, hogy formában legyen vagy Felcsútról Mészáros Lőrinc miatt Tóth Balázs hogy öreg korában levezetődjön vagy a Vidiből Garancsi miatt a fiatal Nagy Zsolt hogy játéklehetőséget kapjon?

   • A69W

    de Kispesten ez sem megy út ahogy kellene, már rég Szíjjártónak kellene valami társadalmi elnöknek vagy valaminek lenni,hogy ne lógjunk ki a trendből….:)

  • Sanzi

   egyébként meg ne legyenek hiú ábrándjaid azt iletően, hogy egy Spanyol 3. liga jobban felkészíti a fiatalt a felnőtt labdarúgásra, mint egy magyar NB1 es klubb utánpótlása… sajnos itt tartunk!

   Láttam a srácot játszani, tény, hogy nem tud többet egy Bobálnál, de amit tud, azt képes is kivinni a gyepre, míg a Bobál esetében látjuk, hogy az nem mindíg sikerül!

 • vass gábor

  Tamayo remélem nem marad,elég gyenge játékos,pályafutását nézve,spanyol harmadosztály + MTK , 1850 perc alatt 2 gól…Összehasonlítva a pár éve, egy bajnoki évet nálunk játszó szintén spanyol Rufino nála jóval jobb játékos volt,neki volt 13 gólos szezonja is a spanyol harmadik vonalban,de ő sem remekelt nálunk,Pakson volt azért egy szép gólja.

  Tamayonál a posztján (középcsatár) jobb Youla,Bobál G, és még Daru is.(de még az elküldött Traoré is),teljesen felesleges lenne leigazolni,nála jobb csatárra van szükségünk.

  Alcit sajnálom ,több poszton bevethető hajtós játékos,persze nem hibátlan.Hátul azért így is megvagyunk.
  Egy jó középpályás ( Vadócz kaliberű) és egy jó csatár kellene.

 • Cha-b

  Na ne már… Vagy igazoljunk rendesen, vagy ne igazoljunk… Kezdem azthinni, hogy Hemitől akár ki is eshetünk mert les.arja… Van csillió fiatalunk, akik megütik ennek a srácnak a szintjét… Annyi pénzünk meg sztem nincs, hogy minden “jöttmentnek” utalgassunk a semmiért havonta… Meghatározó kész játékosok kellenek.

 • A69W

  Nagyon fasza!

  “A Honvéd vezetősége határozottan cáfolta azokat a híreket,
  hogy a Győrben perifériára szorult Lenadro Martínez visszatérne a
  Bozsik-stadionba, mint írtuk már, erre eddig sem gondoltak Kispesten és ezután sem fognak. A Honvéd még délelőtt tart egy sajtóértekezletet, a részletekkel hamarosan jelentkezünk.”

  http://www.nb1.hu//hirek/spanyol-csatart-tesztel-az-edzeseket-elkezdo-honved

 • áfonya bácsi

  Nehezemre esik kimondani, de bizony hiányzik Vernes Ricsi…

  • A69W

   szerintem neki viszont a gólpasszos napsütötte Ausztráliában kevésbé hiányzik a fagyos-műfűves januári Bozsik :)

 • A69W

  Bölcs megállapítás:
  “Honvéd: Filip Holender egy szerb lapnak elmondta, hogy szíve
  szerint egyszer Angliába, Németországba vagy Hollandiába igazolna, de
  tudja, hogy ehhez azért többet kell mutatnia, mint ősszel.”
  (csakfoci)

 • Escape

  Megnéztem az interjút.
  Mit ne mondjak.
  Egy Obersovszky – Orbán interjú jutott eszembe. A kérdező pont Arra nem kérdezett rá, amire rá kellett volna kérdeznie.
  -Edzőtábor
  -Anyagi lehetőségei az edzőnek
  -kikre számíthatunk még
  -elvárások célkitűzések
  -stb.
  Komolyan lehet hogy Hemingway előre megírta a kérdéseket A riporter meg csak beolvasta…

 • A69W

  Nézem a SportKlubon a FradiTV című műsort (mert már ilyen is van)……, vajh mikor lesz nekünk valami hasonló egyáltalán…….
  Lehet akármilyen a kapcsolat az ultrákkal most ott, de vitathatatlan, hogy a sok pénzből jutott marketingre, hagyományok ápolására, koncepcióra (pld. Fradiváros) rendesen. Tele legendás régi játékosokkal a műsor hagyománytisztelettel, a múlt emlékeinek őrzésével. Most persze lehet, hogy savanyú a szőlő, de el kell ismerni vitathatatlan a profizmus ami ott van ezen a téren.

 • Sanzi

  Lehet örülni… Tamagocsi nem jön! :D

 • Pingback: Mit tippeltek: most akkor van vagy nincs | Csak a Kispest!()