Úgy látszik már Erasmusos diákot is fogad a Talent programunk

tamayoAz MTK-s csatár, Sergio Tamayo próbajáték címén velünk kezdte a felkészülést. (Tamayo amúgy mellékesen a Pázmány jogi karára jár.)

A hírről beszámoló Nemzeti Sport úgy tudjaAlci és a Hali, valamint a Honvéd megegyezett, fél évre megy kölcsönbe, opcióval. Kosnic és Gyula később csatlakozik, ők úgy látszik – egyelőre – maradnak. Keitáról továbbra sincs semmi hír.

# 2015. 1. nap.

“Úgy látszik már Erasmusos diákot is fogad a Talent programunk” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. ….hááátt :(

  persze biztos szép jövő előtt áll, játszott a spanyol harmadosztályban meg minden, jó tanuló-jó sportoló, de jelen helyzetben??

  Minek??

  Mivel tud többet ezen a poszton mint egy Bobál, Daru? Játszott 300 valahány perccet összesen az nb1-ben és ennyi. Jelen helyzetünkben azt hiszem inkább rutinosabb, azonnal bevethető és eredményt hozó gólvágóra lenne szükség és nem szépreményű tálentumra.

  1. Manapság, nem árt jóban lenni az MTK(=dajcstomi) tulajdonosával.

   1. egyébként is, mit kell ezen a srácon megfigyelni? fél éve a Bozsikban meccsel!!! :D

   2. Akkor menjünk át egy karitatív játékosfoglalkoztató szeretetotthonná?
    Esetleg jöhetne a Fradiból Kubatov miatt Jova Levente, hogy formában legyen vagy Felcsútról Mészáros Lőrinc miatt Tóth Balázs hogy öreg korában levezetődjön vagy a Vidiből Garancsi miatt a fiatal Nagy Zsolt hogy játéklehetőséget kapjon?

   3. de Kispesten ez sem megy út ahogy kellene, már rég Szíjjártónak kellene valami társadalmi elnöknek vagy valaminek lenni,hogy ne lógjunk ki a trendből….:)

  2. egyébként meg ne legyenek hiú ábrándjaid azt iletően, hogy egy Spanyol 3. liga jobban felkészíti a fiatalt a felnőtt labdarúgásra, mint egy magyar NB1 es klubb utánpótlása… sajnos itt tartunk!

   Láttam a srácot játszani, tény, hogy nem tud többet egy Bobálnál, de amit tud, azt képes is kivinni a gyepre, míg a Bobál esetében látjuk, hogy az nem mindíg sikerül!

 2. Tamayo remélem nem marad,elég gyenge játékos,pályafutását nézve,spanyol harmadosztály + MTK , 1850 perc alatt 2 gól…Összehasonlítva a pár éve, egy bajnoki évet nálunk játszó szintén spanyol Rufino nála jóval jobb játékos volt,neki volt 13 gólos szezonja is a spanyol harmadik vonalban,de ő sem remekelt nálunk,Pakson volt azért egy szép gólja.

  Tamayonál a posztján (középcsatár) jobb Youla,Bobál G, és még Daru is.(de még az elküldött Traoré is),teljesen felesleges lenne leigazolni,nála jobb csatárra van szükségünk.

  Alcit sajnálom ,több poszton bevethető hajtós játékos,persze nem hibátlan.Hátul azért így is megvagyunk.
  Egy jó középpályás ( Vadócz kaliberű) és egy jó csatár kellene.

 3. Na ne már… Vagy igazoljunk rendesen, vagy ne igazoljunk… Kezdem azthinni, hogy Hemitől akár ki is eshetünk mert les.arja… Van csillió fiatalunk, akik megütik ennek a srácnak a szintjét… Annyi pénzünk meg sztem nincs, hogy minden “jöttmentnek” utalgassunk a semmiért havonta… Meghatározó kész játékosok kellenek.

 4. Nehezemre esik kimondani, de bizony hiányzik Vernes Ricsi…

  1. szerintem neki viszont a gólpasszos napsütötte Ausztráliában kevésbé hiányzik a fagyos-műfűves januári Bozsik :)

 5. Bölcs megállapítás:
  “Honvéd: Filip Holender egy szerb lapnak elmondta, hogy szíve
  szerint egyszer Angliába, Németországba vagy Hollandiába igazolna, de
  tudja, hogy ehhez azért többet kell mutatnia, mint ősszel.”
  (csakfoci)

 6. Megnéztem az interjút.
  Mit ne mondjak.
  Egy Obersovszky – Orbán interjú jutott eszembe. A kérdező pont Arra nem kérdezett rá, amire rá kellett volna kérdeznie.
  -Edzőtábor
  -Anyagi lehetőségei az edzőnek
  -kikre számíthatunk még
  -elvárások célkitűzések
  -stb.
  Komolyan lehet hogy Hemingway előre megírta a kérdéseket A riporter meg csak beolvasta…

 7. Nézem a SportKlubon a FradiTV című műsort (mert már ilyen is van)……, vajh mikor lesz nekünk valami hasonló egyáltalán…….
  Lehet akármilyen a kapcsolat az ultrákkal most ott, de vitathatatlan, hogy a sok pénzből jutott marketingre, hagyományok ápolására, koncepcióra (pld. Fradiváros) rendesen. Tele legendás régi játékosokkal a műsor hagyománytisztelettel, a múlt emlékeinek őrzésével. Most persze lehet, hogy savanyú a szőlő, de el kell ismerni vitathatatlan a profizmus ami ott van ezen a téren.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.