“A Galatasaray bejelentette: Ontivero a Honvédé kölcsönben!” bejegyzéshez 31 hozzászólás

 1. ezzek a honvéd vezetök lassan már a csapatott is letagadják hazudoznak titkoloznak nevetségesek vagyunk

  1. A transfermarktot nem lehet forrásnak tekinteni, mert közösségi szerkesztésű, bárki felvihet bárhova játékost.

 2. Amugy nekem van csak az az erzesem, hogy a szokasos forgatokonyv lesz es egy hirben bejelentik az osszes atigazolast, kolcsonszerzodest es utana hozzateszik, hogy ezekkel a bejelentesekkel a jatekoskeret veglegesnek tekintheto, es tovabbi mozgas nem varhato?

  Mar nem egyszer eljatszottak ezt. Szerintem most is ez lesz.

  1. Ja,nem szoktak kapkodni…Most is már hány hete Alcibiade a Haladáshoz ment kölcsönbe,a fiatalok közül is többen már új helyre mentek kölcsönbe,Fejes,Pantovic,Kapacina V., Bobál Gergőn is szépen feszít a Gyirmóti mez a bemutatón (azóta már horvát túrán vannak), nálunk a hivatalos Honvéd oldalon ezekről még sincs semmi sem,pedig nem egy napos hír egyik sem

   1. igen, ez a kedvencem.
    mivel az átigazolások legalább három felet érintenek általában (két klub, játékos), ha az egyik bejelenti, akkor minek titkolózni?

    1. Az meg hogy van? Akkor a “mértékadó” piaci árat is a közösség állapítja meg? Valld be, Hanta, hogy Te nyomtad fel az árát 1.2 millióra ;-)

 3. Ha jól belegondolunk, ez a fickó vagy nem válik be, és akkor csalódunk, vagy igen, és fél év után húz vissza, mert Hemi hosszú gondolkodás után végül mégsem áldozza rá a klub kétéves költségvetését…

 4. Az utolsó fogszabályzós srác, Diego komoly erőssége volt a csapatnak.

 5. Jövő szerdán a 18-szoros olasz bajnok, háromszoros BEK és UEFA-győztes
  Internazionaléval játszik felkészülési mérkőzést a Szombathelyi
  Swietelsky-Haladás – írja a klub honlapja.

  Mancini papa anno összehozhatott volna azért nekünk is City meccset amikor még ott volt foglalkoztatva….

  1. OFF.
   Esküszöm nem értem!

   A Swietelsky támogatja a Haladást? Semmi bajom sincs a Halival, sőt…de a Swietelskyhoz hasonló nagy cégeknek derogál a Kispest?

   ON.

   1. mint ahogy az utóbbi évek példája mutatja, nekünk minden cég derogál……ja kivéve a jaguáros élményparkos csávó és az olasz fantom cég :)

   2. Tojnak ránk. Miként a Vasasra is.
    MTK-t tolja Tompika és egyéb politikai megfontolások, Orbán Dózsás, nincs kérdés, a Fradi az Fradi, ott sincs kérdés.
    A vidék meg Vidék, az ottani fellegvárak 5x fontosabbak, mint a 38 pesti csapatból 35, legyen némelyik még oly patinás is, mint a miénk…
    Mondjuk vicces is volt, amikor néha a 16-os mezőny majdnem fele budapesti volt: Vasas, Mtk, Honvéd, Dózsa, Fradi, BVSC, Volán, Csepel, stb…
    Szerintem úgy vannak vele “odafönn”, hogy max. 3 budapesti csapat elég, nagyon-nagyon nyögve nyelve esetleg 4, és ennyi. Billegünk a Tilt és a Tűr határán, mögöttünk nem áll senki és nincsen semmi. Az utánpótlásbázis is, ha megépül, nem értünk és miattunk lesz majd, hanem az össz-nemzeti utánpótlás biztosítása és fölfuttatása végett. Alkalmasint egy másodosztályú Honvéd is tökéletes lehet a felvevő csapat szerepére, hogy az ott kinevelkedett fiókák egy jobb, nevesebb enbékettes csapatban tűnhessenek ki, mielőtt jön értük a Fradi meg a Dózsa, stb.
    Ha nem vágjuk ki a rezet önerőből valahogy, a kutya nem nyúl alánk föntről, arra mérget vehet bárki.

  2. Lehet, hogy ez valahogy benne volt a kontraktban – “O.k., átvesszük Andreát, még a 10-es mezt is megkapja, de ti hozzáraktok egy felkészülési meccset a nagycsapattal.” Vagy valami ilyesmi. (Tetszett az NS igazolási áttekintésében, hogy Mancióról nem nagyon bírtak semmi jót írni, valami olyasmi jött, hogy “Andrea Mancini pedig növeli variációs lehetőségeket” :) ).

 6. Most olvastam (vagy talán álmodtam?), hogy Kispestre jön fél évre kölcsönbe Messi és Ronaldo is. Marha izgi ez az igazolásdi, de bevallom rettentően unom is.

  1. ne álmodozz már, az öreg nem vesz vissza senkit, aki egyszer szembe fordult vele

 7. Srácok nálunk megbukott minden.A játékoskeretből 10-12 játékost el lehetne küldeni a picsába.Ezekne a fizetése lakás bérlés nem kevés összeg.A híres akadémiánk!!! Hát nem neveltünk ki 7-8 épkézláb játékost.Nos ennek az akadémiának a müködtetése edzők tanárok stb nagyon nagy összeg. Ezeket a pénzeket összeadjuk igazolhattunk volna 5-6 minőségi játékost.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.