ILYEN EGYSZERŰEN NINCS!!+!!++%!%+ Csábi helyett Rossi!!+”!! Beszarok+”!”+!+%”+

csabi_in
Kösz mindent, Jocó, és nyugi, nem a te hibád ami történt

Itt meg mi a f*sz van? De most komolyan? Ezt írja a honvedfc.hu:

A mai napon a Budapest Honvéd FC szerződést bontott Csábi József vezetőedzővel. Az új vezetőedző Marco Rossi, az új pályaedző Cosimo Inguscio lett. A csapat hétfői tréningjét már Marco Rossi vezeti. Marco Rossi 2012 és 2014 között már volt a Honvéd vezetőedzője. Simon Miklós másodedző a Honvéd NB III-as csapatának lesz az edzője, Nagy István erőnléti edző és Tóth Iván kapusedző Marco Rossi munkáját segítik.

Csak röviden kommentálom, mert még fel kell fognom a dolgokat.

egy /// Csábi Józsi mennyi időt kapott? Egy hónapot? Meg egy felkészülés első két hónapját. Valóban, nem voltak eredményei ősszel, de kérdem, mennyivel volt úgy rosszabb nekünk, mint VW-vel? Örökölt egy keretet, abból kellett gazdálkodnia.

kettő /// Valamennyire sikerült kitakarítani a szemetet télen, jöttek, jönnek új arcok. Van köztük olyan, akit már leigazoltunk, van akit valószínűleg le fogunk, és vannak, akikhez valaki ragaszkodik, de a hülye is látja, hogy Jocónak nem kellenének. Illetve nem kellettek volna, ha marad. Mondjuk Kone, a béna erőcsatár, és Meza, aki amúgy nem rossz, de nem véletlen, hogy 20-30 perceket kapott, mint próbajátékos, azt is a második félidőkben, amikor már szedett-vedett csapatok vannak a pályán.

három /// El tudom képzelni, hogy Józsinak miattuk kell mennie. Vagyis amiatt, hogy karakán volt, célvezérelt, hogy nem engedett a szükségesnél nagyobb beleszólást a munkájába. Remélem nincs igazam, de félő, Papa H. inkább Konét (nem feltétlen a személyét, hanem a vele képviselt igazoláspolitikai jelenséget) választotta.

négy /// Rossit nyilván szeretjük, de most kap egy majdnem kész keretet, ami alig játszott együtt, mert annyi benne a változás és a sérült. Van két hét az első tétmeccsig, tessék dolgozz. Rossi jó edző, már bizonyított nálunk, de Rossi hangulatember is, mindig benne van, hogy beadja a lemondását. Neki a Kispest csak egy munkahely, és bár lehet tényleg szeret itt lenni, sosem fogja azt érezni, amit

öt /// Józsi mindig fog, függetlenül a mostani klubvezetéstől. Józsinak sokat jelent a Honvéd, róla el tudom képzelni és bármikor el fogom hinni, a klubért, az entitásért akart tenni a legjobb belátása szerint.

Nem adtuk meg neki az esélyt.

Most kicsit lenyugszom, és vagy elküldök mindenkit a g*cibe, amolyan simicskásan, vagy higgadtan értékelek, de

azt sosem fogom elfogadni, amit egy valódi kispesti legendával most eljátszottak. EZ SKANDALLUM%%%

Remélem – és biztos vagyok benne -, ha marad is tüske (marad) Józsiban, attól ő még megmarad nekünk, honvédosnak, kispestinek, és bízom benne, megérti, vele a mostani mendedzsment cseszett ki és nem a Honvéd.

 • Thibby

  Akár én is írhattam volna…… :(
  Mi vagyunk az nb1 bohóca….sajnos…..bár sokan nevetnek én inkább sírni tudnék. Szégyen ami Kispesten történik!!!!

 • Dagiiron

  Jól beszélsz, nem ezt érdemelte Csábi, Hemi elmehet a picsába..

 • Pelso

  ha ezt tudom, ki sem megyek ma…ennyit tud ez a vén barom…és ennyi a szakmaiság ma Kispesten !! kb, mint amit Egérbá rajzolt Győrben… szégyen, ami a Honvédnál folyik.

 • belos

  Hemi valóban elmehet a picsába, de amit eddig láttunk a felkészülési meccseken, az borzasztó volt. Gyakorlatilag nálunk jóval gyengébbnek tartott csapatoktól kaptunk ki, soroksárt tudtuk legyűrni 2-1-el. Nézzétek meg közben mit művelt pl. a fradi Belekben, konkrétan cseh, dán, japán élvonalbeli csapatokat szopatott szarrá.
  Szóval szvsz ez egy jó döntés volt, vagy inkább úgy mondanám, hogy szükséges. Csábit tisztelem nagyon, de lehet, hogy ez az edzősködés dolog nem neki való.

  • Pelso

   Diaby, Testardi, Mancini… ennyi ! valószínű Csábinál egyik sem játszott volna,és ennyit az edzői kvalitásról.

   • Döme Sanya

    Testardira még lecsaphatunk.

   • belos

    Most erre mondhatnám, hogy Portillát Csábi is berakta pl. a fradi ellen. Ebből nem kellene kiindulni, én azért vagyok bizakodó, mert Rossinál az általad írt arcok akkor játszottak, amikor már ő is nyilvánosan panaszkodott, hogy szar a keret. Mivel most visszajött, én abban bízok, hogy kapott valami biztosítékot, hogy másképp lesz. És ennek lehet a jele a Galatától kölcsönvett arc is.

    • Pelso

     mondhatnád, de nem válasz a felvetésemre… a szakmaiatlanság csúcsa. hogy az a 3 csávó 1nél többször Honvéd mezt kapott, ami azt bizonyítja, hogy Rossi értelmetlenül elfogult a légiósokkal vagy nem Ő állítja össze a csapatot… melyik jobb… ??

     • belos

      Ebben valahol igazad van, de én még Rossi védelmében hozzátenném, hogy mindenki abból főz, amije van. Amikor normális (és még csak nem is csúcskeret!) keret volt Rossi keze alatt, bronzérmet nyertünk.

     • Pelso

      ebben már részben egyetértünk, de mit lehet számon kérni CSábin ?? teszteli a szedett-vedett próbázókat, miközben hiányzik Baráth, Vécsei és nem játszott még az argentin és a mexikói gyerek sem… hogy lehet 1 felkészülés közepén véleményezni 1 leendő csapatot, amikor 4-5 ember hiányzik abból a csapatból… miről beszélünk ? ez nem szólhat a szakmaiságról, csak arról, hogy Csábi vevő az öreg baromságaira vagy sem… úgy tűnik nem volt vevő.

     • belos

      Teljesen egyetértek, így nem lehet bánni senkivel, főleg nem Csábival.
      A mondandód második részére meg csak annyit írnék, hogy sajnos tényleg logikusnak tűnik és kívánom, hogy ne legyen igazad.

     • thpreg

      Szerintem csak az olaszokkal szemben elfogult – egyébként a fenti hármasból Diaby azért magasan jobb volt a másik kettőnél, még ha ez nem is Diaby kvalitásait, hanem a niksici gólgyáros és a tíz perc alatt labdába sem érő büntetőkirály mindent alulmúló teljesítményét mutatja inkább. De már nincsenek a keretben olaszok :)

   • István Hereb

    Job végig kezdett Jocónál is.

 • Pelso

  hiányzik Baráth, Vécsei és nem játszott még az argentin és a mexikói gyerek sem… hogy lehet 1 felkészülés közepén véleményezni 1 leendő csapatot, amikor 4-5 ember hiányzik abból a csapatból… miről beszélünk ??

 • Károly Erdélyi

  Egy év alatt (tavaly februártól) Rossi, Simon, Vierchowod, Muijnk, Csábi, Rossi. Öt edzőváltás. Majd’ kieső hely. Nem épül sem az utánpótlás központ, sem a stadion. Igazi sikertörténet! Mi jöhet még. Lehet, jön vissza Job és Mancini (a kedvéért újra lesz tizes szám Kispesten). Vagy csak én vagyok hülye és nem tudom, hogy így kell egy 13-szoros bajnoknak működnie?

 • György Lassu

  baromira örülök Rossinak, de egyúttal nagyon sajnálom azt ahogy az öreg elbánt Csábival… :(

 • Tibor Molnár

  Áléálé… Kizárólag akkor bocsátok meg az öreg halásznak, ha ez az edzőcsere valóban ülni fog. A hulladék légiósokat pedig lassan kapával-kaszával kellene elhajtani a Bozsik környékéről, hogy még kedvük se legyen idejönni.

  • Pelso

   Rossinál stabilan játszott a hulladék legalja is…miből gondolod hogy most másképp lesz ?

   • Zso

    Ez igaz. Az érem másik oldala viszont, hogy a bronzérmünket nem Lanzafame és Martinez nyerte – bár nagy szerepük volt benne – hanem Rossi.

    • Pelso

     szerintem pont fordítva van… azzal a 2 csávóval(Lanzafame és Martinez) Döme is bronzot hozott volna,,,

     • István Hereb

      Na, ezt kikérem magamnak! ;-)

 • Okolicsányi Géza

  Hemingwayt kellene már valahogy kibaszni. Soha a büdös életben nem volt olyan mélyen morálisan a Kispest mint most.

 • Zso

  Egyfelől sajnálom Csábi Jocót, mert nem érdemelte meg, hogy így elbánjanak Vele. Tisztességes sportember, igazi kispesti legenda, mint játékos.
  Azt viszont látni kell, hogy “valami” edzőként (még) nem működik nála. A szerzővel ellentétben én nem gondolom, hogy (kizárólag) Neki köszönhető, hogy megszabadultunk a ballaszttól. Inkább a Hemi-Cordella “hatalmi harcnak”, ami azonban úgy tűnik, békekötéssel ért véget.
  Sajnálom Csábit, de örülök Rossinak. Vele jobb eséllyel meglesz a középmezőny.
  Jocónak sok sikert és remélem, hogy egy nyugalmasabb időszakban, több tapasztalattal felvértezve még visszatér Kispestre.

  • meglepődnék, ha ezek után szóba állna a jelenlegi kispesti vezetéssel még egyszer :(

   • Zso

    Én nem is a jelenlegi vezetésben gondolkodom.

 • thpreg

  Nem tudom, jó edző-e Csábi (bár az jelzésértékű, hogy rajtunk kívül mindenki, aki külső szemmel nézi, pozitívnak tartja a váltást, illetve a Szparinál nagyon megutálták), de a tavaszt oda kellett volna adni neki még, a tisztesség így kívánta volna. Kiesni nem estünk volna ki, viszont kiderült volna, mire képes – ha nem megy, akkor tisztességgel elválunk nyáron és jöhet Rossi (vagy más). Ha pedig bizonyít, akkor hajrá tovább. Egyetértek: nem ez a módja a bánásmódnak! Csábi Józsi nem egy megunható játékszer.

 • Pelso

  szégyenletes 1 világ ez, ahol 1 hemingway lehet a Honvéd tulaja, és 1 simicskának média birodalma van…! :( és akkor még a politikáról nem is beszéltünk, ahova mind2 figura folyamatosan nyal(t)… szomorú, hogy ilyen “emberek” mérgezik a világunkat.

  • István Hereb

   Az a tulaj, aki megveszi a klubot. Hentes Pinivel már megszűntünk volna!

 • Escape

  Felháborító !
  Rossi ( egyik ) legnagyobb hibája hogy Cordella szemetét játszatja!!!

 • Escape

  Arról nem is beszélve hogy a játékosok mit szólnak ehhez. A fejük felett cserélgetik az edzőket. Ez nem vezet jóra .

 • misike

  Csábi honvéd ikon kétséktelen de amitt itt nyiregyen mondtak rola és ahogy játszot a szpari a keze alatt és
  én már akkor nem örültem a kinevezésének sajnos a csapatban benne volt hiába játszunk erölködünk minden meccset elveszitünk és irány a másod osztály. Az igaz heminek már vw után rossi kellet volna vissza hivni .

  • Pelso

   az a sz@r nyír1 megvert minket itthon…:/ Rossi, anno, durcásan elhúzott innen, mert nem adottak a feltételek.. mi változott ?

   • Zso

    Kis túlzással ősszel csak az nem vert meg minket, akivel nem játszottunk. Ugyanúgy, mint most, a felkészülési időszakban. Tény, hogy ma nyertünk, és volt 12- jó megoldás, de a “játék” még mindig borzalmas volt.

    • Pelso

     nem 1ről beszélünk… “hiányzik Baráth, Vécsei és nem játszott még az argentin és a mexikói gyerek sem… hogy lehet 1 felkészülés közepén véleményezni 1 leendő csapatot, amikor 4-5 ember hiányzik abból a csapatból… miről beszélünk ??”

     • Zso

      Másképpen látom, de így a szép. A mai csapatban is, ahogy valamennyi felkészülésin kezdőként legalább 50%-ban olyanok játszottak, akik ősszel is kezdők voltak, illetve akik az első csapat keretéhez fognak tartozni tavasszal is (függetlenül attól, hogy kik csatlakoznak még a kerethez).

      Ehhez képest sikerült nem túl fényesre a felkészülési meccsek eredménysora, döntően alacsonyabb osztályú, vagy hozzánk hasonlóan a kiesés ellen küzdő csapatok ellen. Ezzel a kerettel ha nem jönne a “mexikói, meg az argentin gyerek”, akkor sem ilyen eredményeket/játékot kellene produkálni.

     • Pelso

      egy felkészülést nem a tesztmeccsek, hanem a bajnokság minősít… ezt pedig már sohasem tudjuk meg, hogy mit hozott volna…és alapvetően nem a felkészülési meccseket látjuk másképp, hanem Rossit… szerintem Ő távvezérelt edző, akit könnyen kézben tartanak…Supka + Csábi esetében ez nem működött, menniük kellett.

     • Zso

      Csábinál is vannak kétségeim, de elfogadom, Őt lehet, hogy nem lehetett 100%-ig irányítani. Na de hogy Supkát hozod fel példának, aki remegve várta, hogy Hemi ismét őt hívja a kispadra…

     • István Hereb

      De aztán csak visszahívta Supkát is, nem?

 • A nagy kérdés, hogy Józsinak vajon mikor mondták meg?
  Az edzőváltásról szóló hír 15:30-kor jelent meg a hivatalos oldalon, az edzőmeccsnek pedig 14:45 körül volt vége.
  Vajon már előtte tudta? Vajon tegnap, az NB III-as csapat Telkiben lejátszott meccsén? Vagy csak a Kövesd után szóltak neki?

  • ja, az nso 12:20-kor dobta be a Rossi nevét, vagyis 40 perccel a felkészülési meccs előtt.

 • misike

  Állitolag egy hete tudta ezért nem jelentették be eddig az átigazolásokat kb tényleg 1 hete nem mutatják be a venezuelait a mexicoit meg a többit

  • Zso

   Ez sanszos. Az még gyomorforgatóbb lett volna, hogy kiültetik a sajtó elé az új igazolásokat Csábival, majd hétfőn bejelentik Rossit.

   • a sajttáj tegnap (pénteken) lett volna, de végül átrakták hétfőre.
    korábban is csináltak már ilyet sokszor, így nem volt meglepő

    • Zso

     Igen,de az indoki állítólag az volt, hogy az Olimpiai Bizottság is pénteken tart sajtótájékoztatót. Mi közünk nekünk az Olimpiai Bizottsághoz? Csábi Jocó helyében legkésőbb itt elkezdtem volna gyanakodni. Persze lehet, hogy sejtette Ő, hogy készül valami, de mit tehetett?

     • Zso

      indoki értsd indok. :)

     • Pelso

      (tudod módosítani…)

 • Player

  Rossi motivációját nem értem. Mi a fasz változott azóta mióta elment? Több lett a dohány?

  • Zso

   Ha majd egy évig nincs munkád, megszépül az az időszak, amikor még volt, függetlenül attól, hogy milyen hülye volt a főnök. :)
   Rossi többször nyilatkozta, hogy Olaszországban nincs esélye serie A-s, vagy B-s csapat kispadjára ülni, ezért ő szeretne Magyarországon dolgozni. Én inkább attól tartok, hogy egy jobb ajánlat esetén azonnal dobbantani fog.

 • Escape

  Szar világ ez.
  Rossi leszarja, visszajön simán ha megkapja azt a pénzt amit akar.
  Hemingway pedig azt csinál amit akar.
  Egy dilettáns, öntelt, makacs öreg f@sz

 • Paal

  Sajnálom Csábit, de sztem most helyes döntést hozott az öreg.
  Kívánom, hogy valamikor a közeljövőben legyen Csábi sikeres, bajnok edző Kispesten, de most kiestünk volna Vele.

  • Zso

   Ha ki nem is estünk volna, nagyon meleg lett volna a pite.

  • Skacok, az egészben _pont_ nem az edzőváltás az érdekes, hanem a miértje.

   • Zso

    A miértet én érteni vélem, és szerintem a szíved mélyén Te is, mert velem együtt végignéztél pár felkészülésit. Nekem a HOGYAN-nal van bajom.

    • jó, persze a hogyan az nyilván kurvagáz, de azért tényleg ne felejtsük, csábinak nem engedték, hogy ő döntsön, kiket akar a csapatában tudni.
     viszont más körök meg másokat akartak, így csábinak kellett mennie.
     ez elszomorító

     • Zso

      Az hogy gáz van, senki nem vitatja, mint ahogyan azt sem, hogy Hemi módszerei sem az edzőkkel, sem a szurkolókkal, sem a játékosokkal szemben nem tisztességesek.

      Mennyire tuti info., hogy Csábinak azért kellett mennie, mert nem engedett beleszólást, hogy ki legyen a csapatában? Jocó “hibájaként” nekem inkább pont az tűnt, hogy túl csendes, nem elég karakán. Talán a csapatot is ezért nem tudta igazán motiválni.

      Mindentől függetlenül extra gáz, ahogy leváltották.

    • Pelso

     Mit vártál felkészülésin ?? hogy 3-4 próbázóval meg 8 fiatallal parádézik a csapat ? amikor a várható kezdőből 7-8 a pályán volt, akkor voltak jó időszakaink .

     • Zso

      Ugyan már. Az ellenfeleknél szerinted nem voltak próbázók? Ők nem a felkészülés elején, közepén tartottak?

     • Pelso

      amikor a várható kezdőből 7-8 a pályán volt, akkor voltak jó időszakaink : addig vezettünk a csaba ellen is, majd a cserék után borult a játék… DE Rossi valószínű behúzza az edzőmeccseket is kreatív játékkal… :) jellemzően az egész csapatjátéka a bekkelésre és kontrára épült, nagyjából nézhetetlen végeredménnyel…

   • Escape

    Megmondom én neked.
    Az öreg -mivel ezzel keres pénzt- a külföldi játékosokat preferálja, de Csábi nem térdelt le neki és megmondta hogy nem rakja be őket.

   • belos

    A “miért” viszont meg az a kérdés, amit 5-6 éve teljesen felesleges kérdezni Kispesten.

   • thpreg

    Szerintem az is érdekes. Olvasgatom a fórumokat, és kárörvendően köpködik Csábit azért, mert fél év alatt két helyről rúgták ki. Miközben a második az Hemi kapkodása, tiszteletlensége. Ezt nem lehet megtenni a Honvéd-család egy tagjával, hacsak nem 100%-osan indokolt. Persze, itt jöhet a “miért” – de ez egyelőre nem tény, ha jól sejtem.

  • medvepuszi

   Egyikünk sem tudhatja, mire lett volna képes Csábi, ha megkapta volna a mindenkori edzőnek kijáró támogatást. Sajnos több bűne is volt: pl. szereti ő összeállítani a csapatát és a keretét, nem a kispadra leküldött sms-ek szerint cserélni, és olyan játékosokat igazolni, akik szerinte erősítést jelentenek. Kispesten ilyet?! Ezért kellett mennie anno Supkának is, hát hol élnek ezek?

   • thpreg

    Ez egyébként mennyiben tény vagy megbízható információ, és mennyiben spekuláció? Tényleg érdekel.

    • Escape

     Maradjunk annyiban hogy így van…
     Ez a Honvéd, és ez is marad amíg Hemingway a tulajdonos .

    • medvepuszi

     Nézd, egy internetes fórumon irkálunk egymásnak, ha azt mondom, hogy ezek tények, első kézből való infók, akkor mi van? Amúgy sem állítottam én olyat, hogy a Cordella-féle olasz edzők a felsoroltak ellenkezőjét csinálták, mert nyilván nem tudom bizonyítani :)
     Az sem bizonyít semmit, hogy annak idején Supkánál is sokszor előfordult, ami most Csábinál (elég összevetni a nyilatkozataikat a későbbi igazolásokkal): az edzőmeccs után azt mondták, ez vagy az tetszett nekik, kellene, de végül nem kapták meg – akit meg kapásból elhajtottak volna, azokat a nyakukra hozták mázsaszámra. Nem biztos, hogy ezek menedzseri machinációk, talán csak azokra nem volt pénz, ezekre volt. Az már más kérdés, hogy ha az edző folyamatosan 2 igazolásról beszél 2 posztra, és utána nyilván a feje fölött szerződtetnek pluszban 5-6-ot, más posztokra is (és az a 2 új sem feltétlenül az, akit ő kért), akkor tényleg a büdzsé szólt-e közbe…
     Meg az sem bizonyít semmit, amikor Vierchowod Debrecenben egy ápolásnál véletlenül pont a kamera előtt sandított a karórája után a mobiljára (Rossi és Ignuscio ezt máshogy oldották meg). Nyilván fontos hívást várt.

     • thpreg

      Ha azt mondanád, hogy első kézből való infók, szerintem elfogadnám :) De akkor inkább az van, hogy próbáljuk figyelni a jeleket, és ez a kép “jön le” sokaknak. Csak én alapvetően szkeptikus vagyok az iránt, hogy direkt módon belenyúlnak felülről a csapatba addig, amíg nem bizonyosodik be – nekem nem tűnik valószínűnek, hogy egy Vierchowod sms-ben kapja a csereinfót. Lehet naiv vagyok :)

     • medvepuszi

      első kézből, sőt kezekből való infók, a kispadról (úgyis akkor a fluktuáció, hogy ennyit elárulhatok :))

     • thpreg

      Megnyugodtam ;) (Más szempontból persze nagyon is nem vagyok nyugodt…)

 • Escape

  Botrány hogy egy szenilis vén trotty, kénye kedve szerint szórakozik a Honvéddal!
  Miért nincs egy igazgató tanács, ahol szavazással döntenek a fontos döntések előtt?
  Bár a sok seggnyalo alkalmazott most is vehetné a bátorságot hogy megmondja az öregnek hogy rossz döntéseket hoz.

 • csaszy69

  Több élő példa van rá manapság,hogy nyusziként nem viselkedhet egy edző a pálya szélén,mégha a csapatot nem feltétlenül ő rakja össze teljes egészében.Csak úgy érvényesülhet ha hiperaktiv vagy erélyes,amely erények Rossiban megvannak,és nagyobb az esély,hogy a csapat bentmarad.Annyiban rossz ez a döntés,hogy Jocónál komoly törést jelenthet az edzői karrierjében,de feltételezem,hogy elég erős ahoz,hogy továbblépjen.

 • Zso

  Az mindenképpen elgondolkodtató, hogy más fórumokon más csapatok szurkolói (akik velünk ellentétben el tudnak vonatkoztatni attól, hogy Jocó mit tett le az asztalra Kispest játékosként) szinte kivétel nélkül azon sajnálkoznak, hogy az edzőcserével megmenekült a Honvéd a kieséstől.

 • Cha-b

  Nagyon szurkoltam Csábinakm mert csípem, és nagyon szimpatikus.
  Sajnálom :( , viszont örülök Rossinak, jelenleg “jobb” edzőnek tartom, ami a helyzetünkben nem hátrány.
  Ami nem jelenti azt, hogy évek múlva is “jobb” lesz Csábinál.

  • medvepuszi

   sosem Rossi válogatta a játékosokat, se Vierchowod (ők csak bábok voltak). pláne nem Csábi.

   • Cha-b

    Sztem alternatívákat kaptak, hogy ezeket talán meg tudjuk szerezni, és akkor a sok szarból választhattak..

 • Egy darabig biztosan qrvanyázni fogok.

 • Escape

  Rájöttem mi a legnagyobb bajom az egésszel. A következő :
  Azt eddig is sejtettük , hogy a Honvédot ” unortodox” módon irányítja a flúgos tulajdonos, és itt tényleg bármi- vagyis BÁRMI- megtörténhet.
  De ezzel a hirtelen, megmagyarázhatatlan, nem túl korrektül végrehajtott edzőváltással ez be is bizonyosodott!
  Vagyis itt nincsenek szabályok, nincs logika, nincsenek indokok.
  Ez egy koncepció nélküli – egy zavart ember által – irányított klub.

 • Player

  Felkészül: Supka.

 • ius

  Felfoghatatlan…
  Nagyon várom, hogy Jocó mikor szólal meg ez ügyben.
  Egy biztos, teljes a koncepcióhiány. Hemi komolyan megijedt, hogy kieshetünk és Rossitól valamint az összekukázott új légiósoktól vár csodát(csak Jobot vissza ne hozzák), mert ha tényleg kiesünk akkor nem tudnánk már a jelenlegi büdzsénkkel visszakerülni.

  • Escape

   Csábi korrekt lesz, ezt fogja mondani:
   “A tulajdonos és az én elképzeléseim nem egyeztek ezért megbeszeltuk hogy külön utakon folytatjuk.”
   Vagy ilyesmi.
   “Hemi megijedt hogy kiesünk”???
   Hemi tényleg Ilyen ostoba ? A bajnokság felénél ő már tudja hogy mi lesz? Egy edzőt megítél pár hónap munka után?

 • Granero

  Bah, wtf. ??
  Összebalhézott az öreggel?

 • Kertész Péter

  Papa rendszeresen csinál segget a szájából: ismét elrebegte, amit szokott téli és nyári szünetben: 2-3 játékost igazolunk, amúgy a létező és magyarított kerettel vágunk a szezonnak. Aztán mi történik? A 2-3 külhoni igazolásból 8-10 lesz, a Botkák meg mehetnek padozni, vagy a köv. 2 hétben ismét lepasszolják valahova kölcsönbe.
  A többit már leírtátok: nem feküdt be a Jóska az öregnek = lapát.
  Sajnálom.
  Mint edző, nem tudom, milyen kvalitás valójában, de mint embert, mint abszolút kispesti elkötelezettet mélységesen sajnálom. Rosszkor volt rossz helyen.
  Kispesten ma rossz kor van, és nem jó hely…

 • László Szilágyi

  Én másképpen látom ezt az edzőváltást. Sokan sírtak itt és más fórumon, hogy kiesés szélén a csapat. A játék az ősszel jobb volt szerintem, mint a végül elért helyezés tükrözi. Viszont az, hogy nem sikerült összerakni a télen sem egy olyan csapatot, amely a másodosztályú ellenfelek ellen eredményesen tud fellépni, az mutatja, hogy hol áll a csapat. Nem kell a keret erősségével példálózni, mert ez a keret simán erősebb mint a Békéscsaba, Pápa, Mezőkövesd, stb. A felkészülés derekán volt a többi csapat is, tehát nem ebben van a probléma. Sajnálom, de szerintem a stáb nem tudta kihozni a srácokból az elvárható teljesítményt. A tulajdonos pedig hozott egy döntést. Szerintem helyeset, de ezt az idő dönti majd el.
  Rossi már bizonyított, Csábi még nem. Itt most neki ennyi jutott, de remélem, hogy lesz még sikeres edző itt!

 • Pingback: Totális káosz | Csak a Kispest!()

 • Pingback: Úgyis ezt kérdeznétek: mit mondott Józsi? | Csak a Kispest!()