Mastodon

Viszlát, Pápa!

papa_cimerKözben tegnap kiesett a Lombard Pápa, és bevallom, cseppet sem fáj értük a szívem.

Még játszunk velük egyszer, és ha azt behúzzuk, akkor leszünk ötven-ötven százalékon. Jelenleg 6 győzelem itt, 7 ott, 2 pedig döntetlen, 21 rúgott és 19 kapott gól. Szánalmas történelem egy Pápa ellen.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

“Viszlát, Pápa!” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Azért így könnyebb lesz begyűrni őket, már szépen szét vannak esve. Most olvastam, hogy Kosnic csak kölcsönben van itt, nem is tudtam. Hál’Istennek…
    Az a véleményem – bár én is szeretem Csábi Jóskát és sajnáltam az elküldését – hogy Rossi óta szervezettebben védekezünk, jobban küzd a csapat és nyilvánvalóan eredményesebb is. Igaz, a támadójátékunk akkor volt nézhető, leszámítva egy-két negyedórát, pl Diósgyőr, Vidi végén. Viszont hiába a szép támadások, ha mindig kevesebbet rúgunk, mint kapunk.
    Érdemes lenne egy összefoglalót készíteni a meccsek hajrájában kihagyott döntő fontosságú helyzetekről és az ellenünk történt bírói tévedésekről, szép hosszú anyag lenne. Ez a keret Rossival és jobb helyzetkihasználással simán 5-8 között végezhetett volna!

  2. Azt azért nem igazán érten, miért kell nekünk mindenkivel szemben védekező felállásban kezdeni.

    1. Nem láttad a Fradi elleni 8 csatáros kezdést? ;-)
      Olasz a lelkem… Azért remélem, a hétvégi meccs legalább olyan sima lesz, mint a rettegett Kecsó elleni.

      1. ne reménykedj… valljuk be, az a kecsó kicsit lefeküdt nekünk és a Pápa valószínűleg nem fogja ezt megtenni… de győzni kell, ez már becsületbeli ügy (legalábbis az kéne legyen)

        1. Akkor nem csak nekem volt ilyen érzésem! Gyula gólja még okésnak tűnt, de Holander góljánál nem láttam testcselt, ennek ellenére a kapus látványosan a lövéssel ellentétes irányba vetődött.. bár azt a mozdulatot sem nevezném vetődésnek. Kapusteljesítményen felül a Kecskemét nagyon látványosan nem pörgött a meccsen.

          A Pápa meccs még nehéz lehet, főként, ha Szűcs hozza az ellenünk szokásos bravúrnapját + emellett egy buta kiállítás és könnyen szarban lehetünk. Persze ez csak a worst case scenario! Sztem motiváltan játszva sima győzelem lesz a vége. Elég szépen kiegyenesedtünk önbizalomban, játékban, szervezettségben a szezon végére, ami a következő idényre jó alap lesz!

  3. Srácok!

    ma megszületett az MLSZ Licence testületének az ítélete!
    Felháborítónak tartom, hogy ilyen megeshet! (itt most leginkább a Nyíregyházára gondolok, hiszen ott nem létezik, hogy bármi anyagi gond lenne!)
    Szombaton, a Pápa elleni meccsen esetleg nem lehetne egy két “hajrá Szpari, Veletek vagyunk” kiáltással bíztatni őket, hogy legalább így ott vagyunk mellettük, nem értünk egyet a döntéssel!
    Én ott leszek a családi “C” szektorba (lehet kések, mert dolgozom, de megpróbálok eljönni hamarabb :) )! Kérlek gyertek minél többen oda és békésen (semmi Buzi MLSZ, mert akkor megbüntetnek, meg megvernek ;) ) tiltakozzunk az újabb idétlen, nehezen megmagyarázható döntés ellen!

Hozzászólások