“Napikispest 2015.05.27.” bejegyzéshez 39 hozzászólás

 1. Horváth

  Csábi

  Erdős

  Baráth

  Morgan

  Prosser

  Göblyös

  Gazdag

  Koszta

  Daud

  Meza

  Erre a kezdőre még kiváncsi is vagyok, pedig a libakupát pont leszarom. :) Csak Baráth, Prosser ne sérüljön meg, természetesen a többiek sem, csak rájuk nagy szükség lesz hétvégén.

 2. nem is értem hogy merték Horváthot beállítani… Daud egész jól mozog, Meza viszont úgy pattan le 18 éves gyerekről, hogy rossz nézni, és azt is, hogy milyen nehezen passzol az indián…

 3. vajon, ha a kapust kéne eltalálni 7-10 méterről, akkor is ilyen precízen lőnék szét Jovát ?

 4. Miket hagyunk ki….. fradi sehol nincs……de jellemző ránk hogy csak kapufáig jutunk

 5. A fiatalok jól tolják. Daud kuka, Meza a második félidőre feljavult, de összességében csalódás, Morgan elmegy, és most gólt lő. Horváthot megdícsérném (miután eddig elég negatívan ítéltem meg), amikor kellett (nagyon) ott volt.

  1. már rég be kellett volna dobni a csávót, hogy Szabi is ébredezzen…

  1. egy ideje már nyilt titok… kispesten már csiripelték a meccsen a honvéd egyenes madarak…

 6. nem védeni akarom, de ahonnan ő jön,ott az u15 meecsén is 2-3000 néző van. az u19 en 5-6000… kb.ez látszott a körültekintésén.

 7. Szerintem a kis göblyös gyerek miatt érdemes volt megnézni a meccset de hogy prosser hogy lett ilyen gyenge elképesztö. Nem tudom ki hogy van vele de nekem a vicces poénos edzöt erölködve hozzo horváth nem tünik jó ötletnek.

  1. az a gond a srácokkal, hogy egyik meccsen szépen mennek aztán a következőn semmi…Proszi lehet h gólokat fog vágni 7végén.

   1. A Pápa márkiesett, a játékosok már fizetés nélkül egy ideje… tippmix gyanus a dolog! én mindenesetre megteszem a 3.5 felettre!

 8. Most kereshetek magamnak másik klúbot. Paprikajancsit az én gyomrom már nen hiszen, hogy bevebeveszi.

  1. nincs az a helyzet, amikor 1 Honvédos komolyan gondolna ilyenre! max 1 ideig semmi…de hogy jöhetne másik csapat…még leírni is rossz

  1. már leírtam fenntartásaim a politika betelepülésével kapcsolatban…DE mindent összevetve mi a túróért van nagyobb “joga” Rossinak Honvéd edzőnek lenni, mint Horváth Ferinek ?? ha valaki miatt fel kellett volna lépni az Csábi Józsi volt…

   1. Én is jobban örülnék Rossinak, de Horváth Feri kispesti nevelés…

    1. No ez az valóban Kispesti nevelés. Aki többször megtagadta kispesti múltját. Egy igazi áruló! Játszhatott volna “anno” a nagyok között de neki nem kellett….Szijjártó ha pénzt hoz azzal nincs baj….felőlem Gyurcsány is hozhat……

     1. Ha nem ismered Horváth feri történetét és elkerűlését a Honvédtól, akkor ez elég bátor kijelentés így! Mikor tagadta meg? Játszhatott volna itt? Kicsit másképp volt ez a történet és mielőtt vádáskodunk ismerjük meg a tényeket! Kölcsönadták, majd kvázi kidobták, nem kellett Kispesten! Te mit csináltál volna a helyében? Akkor is voltak érdekes dolgok a csapatnál. Ugyanezet az utat járta be Dragoner! Izig vérik Kispesti nevelés volt, de a vezetőség úgy döntött, hogy enm Ő kell, hanem Hungler……az idő nem igazolta a döntés helyességét! Ugyanez volt Horváth Ferivel is!

     2. ez hülyeség. abba acsatársorba esélye nem volt bekerülni… az meg, hogy elfelejtette rég… a szülei, testvére mai napig Kispesten élnek!

  2. Ez az újság számomra nem mérvadó. Lehet nem is igaz. Szándékosan megakarják zavarni a fejeket egy sorsdöntő meccs előtt. Rossi nem ezt érdemli. Horváth Feri nem méltó a Honvéd kispadjára. Menjen a zöldekhez ott élje ki magát.

  3. Nem értem mi a gond ezzel a két névvel?Ha már Hemi bácsit nem szeretjük,mégis kikre gondoltál?

    1. miért kellene megtartani ? még az utolsó fordulóban is rezeg a léc…

      1. Csábinál 5-6 pontot vettek el a bírók…és már nem is jött volna Rossi

    2. Értem.Szóval rosszabb lesz,ENNÉL!!!??
     Itt volt egy jó edző a télen(Csábi).Ha hisznek neki,most lenne egy nézhető csapatunk. Talán több nézővel.
     Nekem ilyen idegbeteg kiszólogatós megélhetési edző mint Rossi úr nem pálya.

 9. Egy a lényeg- hivatalos az, amit eddig csak sejtettünk!
  Hemingway marad báb-nak, Szijjártó az uj tulaj, ő dirigál, osztja a pénzt.
  Hogy ebből mi sül ki azt nem tudhatjuk….

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.