“Napikispest 2015.05.29” bejegyzéshez 46 hozzászólás

 1. Pont, pontok kellenek szombaton a Pápa ellen. Marco Rossi, csapatunk
  vezetőedzője arról is beszélt az utolsó bajnokink előtt, hogy meglátása
  szerint jó munkát végeztek a megérkezésük óta.

  – Fontos mérkőzésünk következik. Úgy érzem, hogy megérkezésünk óta jó
  munkát végeztünk. Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban játszottunk, de
  sajnos ez nem volt mindenre elég. Azt gondolom, hogy ettől függetlenül
  becsülettel elvégeztük a munkánkat, a játékosok is mindent megtettek a
  sikerért. Kívánom a Honvédnak, hogy a jövőben mindig csak eredményes
  bajnokágai legyenek – mondta Marco Rossi.

  Az utolsó mondat elég beszédes ………. Szóltak neki Horváth Feriről??

  1. Simán lehet.
   De ha így is van akkor legalább korrektek voltak vele annyiban, hogy előre megmondták neki, és nem egy győztes meccs után közlik vele hogy viszlát…

   1. Nagyon biztosak vagytok ebben a győztes meccsben. :) Én közel sem vagyok ennyire magabiztos, elég csak megnézni az utóbbi meccseinket a Pápa ellen. Én inkább abban bízok, hogy vagy a Hali vagy a Dunaújv. botlani fog.

    1. ha az első 15-20 perceben nem lövünk gólt akkor nagyon kemény lehet! főleg, ha a pápaiak még összekapják magukat és még kontráznak is 1-2 gyorsat…

     1. Természetesen én is győzelmet várok, mint mindig bárki ellen is lépünk pályára, CSAK a Pápa ellen ez nem szokott összejönni. Ősszel ikszeltünk, tavaly kikaptunk oda-vissza, ha jól emlékszem… eléggé statikusak vagyunk elölre, sosincs sok helyzetünk, pláne, hogy a Pápa 11 emberrel fog védekezni… kukás Lajcsiról meg majd minden kijön…
      Mindenesetre én tuti Kinget kezdetném, mivel a Pápa max. 3 szor fog átjönni a félpályán, King viszont elölre ügyesebb/jobb, gyorsabb megnyeri az 1v1eket… Be lesznek tömörülve szélen kéne kezdenünk vmit Gyula meg majd bólint, ha nem a kapu mögé mennek majd a beadások. :)
      Szóval nagyon nembánnám, ha botlana valamelyik, mert akkor lényegtelen, hogy nyerünk ikszelünk, avagy kikapunk. :)

      1. A Kukás az biztos hogy élete meccsére készül……és sajnos a buccsú meccse is így tuti belead mindent….és bármennyire megvetem mert sötét tulok, amolyan igazi ződ…. de nem rossz kapus.

       1. Nálam kb kukás az 1etlen zöld, akit “tisztelek”. Jó kapus, és Pápán is teszi a dolgát 7 éve csendben tisztességgel.

       2. A kukas a kieses utan azt nyilatkozta, hogy az utolso meccsen mar nem jatszik, atadja a helyet a cserekapusnak… Ami persze lehet jo es rossz is.

    2. vegyétek már észre, hogy egy csapat ingyen igazolható zsenivel szemben fogunk játszani… tippmix lesz ez! én megrakom a 3.5 fölöttre (mi nyerünk persze!)

     1. Úgy legyen, akkor nyugodtabb lehetnék. :)

      Biztos én vagyok a naív, de nálam létezik becsület is.

      1. becsület? ezek nem kaptak fizetést kb. fél éve! + már biztos búcsú, min NB3, itt senki nem fog maradni… mikor lehet pénzt keresni, kb. ’tiszta helyzetben’, ha nem pont most!

 2. Horváth Feri kapsz egy rekesz sört,csak ne bántsd a Honvédot a jelenléteddel!

  1. szerintem HF ért a munkájához, Rossi viszont megmutatta, hogy szezon közben is képes az épitkezésre… a csapat játékán nagyon látszik az előrelépés, ahoz képest amikor átvette!

  1. ezzel a kerettel szerintem Csábi simábban bent maradt volna…amúgy meg totál nem az edzőn múlik a lényegi rész, hanem a szerencsétlen tulajon, aki képtelen normális keretet összehozni évek óta…

   1. Tudom, Te így gondolod. Szépen tudtunk volna játszani Jocóval, de eredményesen? Mindegy, én bírom Csábit, de a Rossi féle csapatban látok valamit, amit Csábinál nem láttam. És nem a túl sok védekező játékosra gondolok ;-)

    1. most eredményesek vagyunk…? :D félre ne értsétek, ha leírom a kétségeimet (úgy örültem az utolsó 2 győzelmünknek mint 1 gyerek…) !! de végig az az érzésem volt, hogy mind2 ellenfél megadta magát…Csábi és Rossi között valószínűleg nincs jelentős különbség szakmailag, csak ezek a fura kispesti körülmények kilőtték a 2 edző reális megítélésének a lehetőségét is…

 3. Hát igen bucsú szagu nyilatkozat rossitol nagyon sajnálom ha bent maradunk másodjára csinált nagyot egy nem túl acélos kerettel . Kell ennél több? Egy tragédia ami a magyar fociba történik. A bohóc horváth nem kell ide pont elég van belöle nálunk. Nyíregyházi vagyok a héten egy nyíregyi online oldalon egy magát nagyra tartó újság irónak nevezett valaki megtalálta a honvédot mondván ha nálunk a szparinál nincs rendben valami akkor a honvédnál mi lehet? És miért nem a honvédott tették tönkre. Nagyon felidegesitettet ez a tipikus magyar mentalitás és felháboritónak találtam. A világon bár hova megyünk csak puskás és a honvéd nevét fuják mindenhol miért nem lehet minket tisztelni miért kell mindenhol bántani a HONVÉD nevet nem értem. Csak halkan kérdeném talán hemy és bohócai miatt? Lehet igy bele belerondítani egy fantasztikus múltba ?

  1. Mert a múltból nem lehet örökké megélni… Az utóbbi éveket figyelembe véve, ami a klubnál folyik kb. Pápa szinten vagyunk megitélésileg. Ez sajnos tény, totál amatőrizmus…

   1. az amatőrizmus szerintem sértő azokra nézve akik a csapatért vannak, lásd Rossi! Szerintem Dilettantizmusra gondoltál!

    1. Amatőrizmus alatt, amúgy nem a játékosokra edzőre gondoltam, hanem magára a klubra, ahogy alakulnak a dolgok, amerre haladunk. Hemire és társaira akiknek ebben benne van a keze.

     Szerk.: És a tegnapi Best of a Hemi blogból zárásként

     ” Parádé! Csoda, hogy mire képes egy tehetséges tulajdonos! “

     1. mondom az amatörizmus az nem ez! Ez a szakmai totális dilettantizmus! Értem, hogy mit akarsz, de a Jászapáti az amatőr…

      1. Én is értem amit te mondasz, csak felhoztad Rossit, azért tettem hozzá, hogy nem a játékosoknak, edzőnek szólt. És valóban igazad van a dilettanizmus találóbb, és jobb kifejezés ebben az esetben.

       1. A legfurább az egészben az, hogy neki ez az üzleti életben működik…

        1. Az üzleti élet nagyon más, nem lehet összehasonlítani… ha nyitok egy kocsmát valakinek nem tetszik valami jön helyette más. Itt vannak érzelmek kötődések, nem jön más a helyükre, ezt nem volt képes megérteni 9 év alatt, vagy mióta van itt. Még ez a fostos költségvetésünk is sokkal többre lehetne elég, ha jobban átgondolva használnák..

         Szerk.: És ne lenne ilyen konok, makacs mindenkinél mindent jobbantudó.

        2. Ott sem működik . Nincs egy nyereséges vállalkozása sem. Csak a támogatásokból él, élünk.

 4. Srácok! Hatalmas gondom van, de tényleg!

  100% nem fogok tudni ellógni a munkából szombaton, így nem tudok ott lenni Veletek! :(

  viszont még nagyobb baj, hogy, azt az egy meccset hagyom ki amikor lenne lehetőség egy YOULA mezt szerezni!

  ezért lenne egy ajánlatom, kérésem!

  Gyula bá, idegenbeli mezéért cserébe 10000Ft-ot tudnék adni!
  vagy a kis King idegenbeli meze is ér 8000Ft-ot :)
  vagy Hidi Patrik idegenbeli meze: 9500Ft-t ér!

  (persze nem árt, ha tényleg jó állapotú :D )

  1. Nekem csak egy Pippo Inzaghi által s.k. aláírt milan labdám van. Az mennyi? ;-))

   1. :)
    nem akartam ám senkit megbántani!
    Inzaghi? Hm…biztosan sokat ér, de nem emlékszem, hogy játszott volna a Kispestben :) így most engem nem érdekel! (persze örülök, hogy Neked megvan, de…nálam hamar tönkremenne, ha a műfüvön játszanék vele :) )

    1. Ja, már nem emlékszel a Kovács Kálmán-Inzaghi csatárkettősre? Pedig ők még tudtak focizni ;-)))

  2. Amúgy ezek kaphatóak néha (van egyáltalán Honvéd shop? :) ) vagy úgy kell elkérni a játékosoktól?

 5. Horváth az utóbbi időben csak az aranyköpéseivel vetette magát észre, az eredményesség még Győrben is elmaradt.
  Az volt a lényeg, hogy a hét nyilatkozata az övé legyen.
  A Honvédnak nem olasz stílusban kéne játszania, ahogy Jasper hallotta Ferenczi Attilától. De inkább Rossi mint Horváth.

 6. azért nagy szégyen, ami ebben az országban folyik a foci körül(is) !

 7. Megható volt a Pécsi temetés. Senki nem mondja ezeknek a tájidegeneknek, hogy ennyi volt, az elég.

  1. A temetés mindig megható, de nem mindegy milyen szemszögből nézzük az áldozatot, gyilkosság (MLSZ) vagy Öngyilkosság (Matyi).

 8. Na, azt nem bánnám! Elég nagy paraszt de ritka jó kapus.

 9. Nem az a baj, hogy reformálnak, hanem az hogy, azok reformálnak akik 2-4 évvel ezelőtt magabiztosan állították, hogy az elmúlt 2-4 év lesz a megoldás. Elég kacifántos. Most megint azt állítják itt a megoldás. Pedig a megoldás odaát van.

 10. Az uj német edzo meg ezt nyilatkozta:

  Cselezni tilos, nagy gólokat lőni nem
  Új-Zélandon nagy szükség lesz arra, hogy Kalmár az Iniestától ellesett megoldásokkal a hátán vigye a magyarokat, de vigyáznia kell, mert Bernd Storck nem szereti az egyénieskedést. A roppant szigorú tréner az edzőtáborban azt mondta, őt teljesen hidegen hagyja, ki melyik klubtól jött, csak az számít, hogy mit mutat az edzéseken, ezenkívül a fegyelmezett játék híve, cselezni sem engedi a játékosokat.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.