Napikispest 2015.10.22.

 • Október 28-án 17 órakor lesz a Kozármisleny elleni kupaodavágó. (via honvedfc.hu)
  • Innen is szeretnénk gratulálni, hogy sikerült a Magyar Kupa rangjához méltó, valóban nézőcsalogató időpontot találni.
  • A visszavágót november 18-án délben rendezik. Az se lesz egyszerű.

“Napikispest 2015.10.22.” bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Az megvan, hogy a 16ban, az afrikai csapat (Inter CDF) edzője John Moses???

  1. Tarlue nem játszik véletlenűl a csapatban?
   :)
   ……….az első fekete fecskék!

   1. Mivel akkortájtmég a leggyengébb csapatokban is voltak egyéniségek ezért azt kell mondjam, hogy az első fecskék jobbak voltak mint a maiak…
    Tarlue? Eltűnt mint szürke szamár…

 2. Nekünk vajon mikor kezdik el építeni a már évek óta beharangozott utánpótláscentrumot? Az új Bozsikról nem is szólva. Már 3 éve csak azt halljuk, hogy hamarosan kiírják a közbeszerzést, de még egy kapavágás sem történt egyik esetében sem. Lassan már minden csapatnak elkezdik építeni a stadionját, csak minket hülyítenek évek óta. Most már jó lenne tudni az igazságot.

  1. Mire elindulhatna az első kapavágás új Bozsik ügyben, addigra kiderül majd a koncepcióváltás van és mégsem kell ennyi stadion és aki eddig korán kelt az stadiont lelt, a többieknek pedig OFF.

   Akadémia ügyben viszont fogalmam sincs, ott bántóan nagy a CSEND, jó lenne tudni miért!

   1. Az utánpótlásközpontról a következő anyagot találtam a neten: http://www.kormanyhivatal.hu/download/b/33/02000/BP-5D-001-00017-26-2015%20XIX%20ker%C3%BClet%20d-p%20ut%C3%A1np%C3%B3tl%C3%A1s%20Epitesugyi_hatosagi_hirdetmeny.pdf. Eszerint augusztus 5-én megadták az építési engedélyt, tehát elhárult a kispesti önkormányzat által támasztott fapótlási és bekötőúti nehézség. Azóta viszont lassan három hónap telt el, és még mindig nem történt semmi. Ráadásul Hemingway rögeszméje, hogy csak akkor lehet elkezdeni az új Bozsikot, ha előbb felépítik az utánpótlásbázist. De ez sem igaz, mert szerintem simán lehetne az építés idejére pályákat bérelni, ahol az utánpótláscsapatok játszhatnának. Ráadásul Hemingway ebben sem következetes, mert tavaly ilyenkor még arról volt szó, hogy most ősszel Csepelen fogunk játszani, mert most októberben elkezdik építeni az új Bozsikot! És akkor Kamber és Lovrics “magyarosításáról” ne is beszéljünk! Nekem most már elegem van Hemingway folytonos hazudozásaiból, mellébeszéléseiből! Lassan kiöl belőlem egy 40 éves Honvéd-szerelmet!

    1. Köszi az infót! Ez nekem teljesen új volt, hogy már van építési engedély!
     Akkor fogalmam sincs ki és mire vár…….
     Valami nagy disznóság van ebben az egészben!

     Pályabérlés az utánpótlás egy részének már működik, mert akik (elsősorban a kisebbek) nem férnek be a Bozsik területére azok folyamatosan a Goldall pályán edzenek a Lurdy ház mellett!
     Sajnos Hemingway semmiben sem következetes és egy lexikonnyi mennyiség lenne, ha szembesítenénk annak az ellenkezőjével amit mondott, írt. Duma az van…….

     1. Önkormányzati részről egy elég friss hivatkozást találtam (október 14)

      “Az alpolgármester elmondta azt is, hogy várhatóan jövő év elején megkezdődhet a Dél-pesti Utánpótlás-nevelési Centrum építése, és a tervek szerint nyárra el is készül a létesítmény, ezután kezdődhet a Bozsik Stadion bontása és újjáépítése.” http://www.gajdapeter.hu/index.php?page=hirek&cid=981

      Úgy legyen :) de most már tényleg jó lenne, ha valami történne! Habár nekem egy kicsit utópisztikus, hogy az év elején megindúlnak terepet rendezni a buldózerek és a nyáron már pattog a labda a zöld gyepen……..de remélem tévedek ebben.

      1. Köszi az infót, remélem történik végre valami, mert ha most nem épül nekünk stadion, akkor soha. Teljesen leszakadunk a többi csapattól, szánakozva fognak idejönni. Egyébként Hemingway a júliusi szurkolói ankéton azt mondta, hogy “nehogy azt higgyük, hogy a stadionépítési ígéret csak úgy lóg a levegőben, egy egész szakértői stáb dolgozik a projekten.” Ehhez képest még mindig semmi. Egyébként – mint ahogy többen írtátok – tényleg felháborító, hogy se a klubvezetésben, se az edzői karban (az utánpótlás edzőket is beleértve) nincs egyetlen egy ember sem a régi nagyjaink közül. Csupa ismeretlen, protekciós niemand. Le a kalappal Gyimesi Laci előtt, hogy megpróbálja életben tartani a régi Honvéd-szellemiséget!

       1. Sajnos falra hányt borsó Hemingway számára minden ami ezzel kapcsolatos, írtunk már róla rengeteget itt. Ő húzott egy vonalat amikor ide jött és mint “profi” üzletember ragaszkodik a sajátos személyzeti politikájához, a management kialakításához. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha profin működne a dolog, de Ő sajnos képtelen elismerni,hogy hibázhat és rossz döntéseket is hozhat.
        Ami pozitívum, hogy az Akadémián már Pisont és Gyimesi is tartott élménybeszámolót a fiataloknak és ha jól tudom Bárányos lesz a következő vendég.
        Csak költői kérdés, hogy esetleg erről a méltán híres HonvédTV miért nem készít esetleg egy beszámolót a honlapra……bizonyosan meglepő, de talán sokakat érdekelne.
        Csak költői kérdés, hogy a méltán híres meccs előtt műsorfüzetbe vagy minek nevezzen azt a tákolmányt miért nem lehet 1-1 oldal terjedelemben régi Honvéd játékosokkal 1-1 interjút készíteni?
        (persze meló, meg utánajárás, de a marketing és sajtó munkatársak nem ezért kapják a fizetésüket?)
        Ami nekem újkori vesszőparipám lett az az Öregfiúk csapata! Talán lenne jelzésértéke annak, ha nem ilyen bántóan kevesen lennénk kint a meccseken és ha esetleg a Tábor is tiszteletét tenné akkor talán lenne némi visszacsatolása a dolognak.
        Tényleg miért nem járnak a szurkolók ide?

        1. Teljesen igazad van. De mit lehet várni egy olyan tulajdonostól, akinek fogalma sincs a Honvéd múltjáról, a magyar szurkolók lélektanáról. Ő azt hiszi, hogy az az igazi szurkolás, amit tapasztalt a Los Angeles Clippers kosárlabdameccsein. Vagyis, hogy mindenki üljön hamburgerrel, pattogatott kukoricával és kólával a kezében, és vezényszóra kiabálja, hogy “defence”. Szerintetek mit mond neki például ez a névsor: Gujdár-Paróczai, Kocsis I. Lukács, Varga-Pál, Pintér, Gyimesi-Bodonyi, Weimper, Kozma? Emlékszem Garaba nyilatkozta egyszer, hogy látszott Hemingwayen, hogy fogalma sincs róla, ki ő? A klubot a tulajdonának tekinti, a szurkolóknak úgy kell viselkedniük, mint a gyerekeknek az iskolában. Szinte már azt sem lehet bekiabálni például Gerának, hogy “hülye vagy”. Milyen tulajdonos az, aki kijelenti, hogy nem hajlandó játékost venni?! Mindezt egy labdarúgócsapatnál! Ha ilyen zsugori, akkor ne akarjon klubtulajdonos lenni! Ráadásul a hivatalos honlap is egy röhej, pedig legalább 10 ember van felsorolva, mint munkatárs. Például komoly dolgokról (stadionépítés kezdete) semmi infó, de arról bőségesen lehet olvasni, hogy mit játszott az U-12, vagy mi Rossi feleségének a kedvenc szappanoperája. A röhejes blogjairól pedig nem is beszélve. Az öregfiúkat pedig valóban jobban meg kell becsülni. Az a minimum, hogy rendes mezt adnak nekik, és az akadémistáknak legyen kötelező megnézniük a hazai meccseiket!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.