Mastodon

Napikispest 2015.11.26.

  • új szponzor // Az élesebb szeműek már észrevehették az Újpest elleni meccsen, hogy néhány új reklámtábla került ki a pálya szélére, a még élesebb szeműek pedig kibökték, hogy ugyanaz a cég megjelent a klubhonlap láblécében található szponzorfalon is. Egyedi tervezésű mobiltokok és pólók. Ez is valami.
  • régi szponzor // Hallani egy olyan pletyit, hogy a Volkswagen év végével kivonul a támogatóink közül. Mondom, ez csak pletyi, egyáltalán nincs megerősítve sehonnan, így nem is szabad komolyan venni. (Mondjuk akkor meg mi a francnak írom le ide? Rém-hír-ter-jesz-tek?)
  • MLSZ (de akár lehet napihülye is) // Török Gábor arról beszél, hogy nem jó, ha a futballt kevés néző előtt játsszák, hogy a klubok befeküdnek a tutiba, várják az MLSZ-től a lóvét, és nem érdekli őket a nézettségük. Erre majd ki fognak találni valami ösztönzést, úgy ahogy a légiósokra meg a fiatalokra. Kíváncsian várjuk, egyelőre elég sok helyen látom benne a további csökkenés kockázatát, ahogy az összes nézőszámnövelő intézkedésük után történt. (via NSO)
    • Mondjuk azt nem értem, hogy a nézettség, nézőcsalogatás miért nem a klubok magánügye, abba miért kell beleszólni szövetségileg? Pontosabban: abba is.

Egyébként én valami ilyesmitől félek:

http://mikro.cikoria.net/post/133988774534/mlsz-a-légiósszabály-után-jön-a-nézőszabály

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||