Meccstéma: nem akarok hangulatot kelteni, de…

fcs…de mégis keltek, mert tegnap este az már nekem is sok volt, hogy amikor hosszú hetek után először leülök a vasárnap esti gólösszefoglaló elé, kibekkelve a Sport1-ről átcsullankodó műsorvezetősrác brutális méretű modoroskodásait, Bozsik Péter semmitmondását és Prukner tanár befáradt mivoltát és anblokk a semmiről való 20 perces eposzi beszédeket, mondván, legalább látok 3 Honvéd-gólt, egy rakat helyzetet és végre minket is hozsannáznak picit a poszt-meccs beszélgetésben, ami nyilván fizikai fájdalom a szerkesztőknek, épp ezért lesz szép…

…akkor a meccsünk után a behívott vendég (értsd: a győztes csapat edzője, gólszerzője, csékája, tulaja, vezérszurkolója, mittomén helyett) Sallai Roland, akinek kb. momentuma nem volt a meccsen, de Storck behívta egy ligaszintű összetartásra a szezont követő hétre, és hát amúgy hogy érzi magát Bicske mellett, mit vár a Felcsúttól tavasszal, etc.

Most nem is szaporítom tovább a szót, és persze meg se kéne lepődnöm, és meg se vagyok lepődve, de akkor is, inkább lovifotóst idézném az ilyen szitukra használt kirohanásaikkor:

EZ MI?????!!!!!44!!!

B+.

“Meccstéma: nem akarok hangulatot kelteni, de…” bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. Ez még hagyján, de a Honvédról egy kurva szót se szóltak… Persze értem én, hogy ciki a Felcsútnak pont tőlünk kikapni a legsimábban és akkor ez a megoldás, hogy mást hívunk be a műsorba és rólunk egy szót se. Ilyen nem volt azért a Sport TV-nél ott se mi voltunk előtérben, de azért ekkora arcátlan dolgokat nem követtek el velünk.

 2. Sajnos nem láttam tegnap az összefoglalót, de ma felveszem az ismétlését, mert többen is írták, hogy egyre gázosabb. Idézek néhányat:

  “uristen es ugy irjak mar a lengyel bajnoksagot hogy a krakkoi wisla es a varsoi legia”

  “hiha interju a fradi shopbol!!!!! // gondolom sokat fizettek a reklamert // jaj varjunk az allam fizet a fradinak”

  “az amugy gecijo hogy az m4 osszefoglalon a szakertok isbeloazor latjak a nem adott meccseket”

  —————-

  Az meg legyen különösen bravúros, hogy Storck jövőbemutató keretébe négy felcsútit hívott be. Például azt a Kocsis Gergőt is, akinek három meccse már van az NB I-ben, összesen 73 perccel: http://www.hlsz.hu/1994-03-07/kocsis-gergo-bence.html

  1. Az MLSZ youtube csatornáján 4;37 az osszefoglalo, helyzetekkel.
   Az M4 musora csak a golokat mutatta, kb. 1 percben…

 3. Amúgy a Diósgyőr elleni győzelmünkkor Bekőt hívták be a studióba, és a 2 mm-es lesgólunkat elemezték ki főleg… Gondoltam rá, hogy írok egy szép levelet nekik, de semmire se mennék vele sajnos.

  1. Nyílván az a cél, hogy eltűnjünk a foci térképéről és akkor könnyebben lehetne hirdetni a kurva híres akadémiájukat Puskás nevével… De hát a történelem az már csak történelem és sose fognak eltiporni minket ;) ettől függetlenül vérlázító az egész történet. Ja, azt meg senki se emelte ki, hogy a Debrecen és az Ujpest ellen is lesgólt kaptunk a 93. és a 88. percben…

   1. Hiába akarnák, ha lenne olyan tulajdonos, aki a hagyományaihoz méltó Kispestet akar, aki költ a csapatra, jó játékosokat vásárol, nagy csapatot épít. Hemingway nem ilyen. Ezért fog sikerülni nekik.
    Majd Hemingway-jel együtt lehet örömködniük az akadémia-mániásoknak a csupa saját nevelésből álló, legalacsonyabb átlagéletkorú csapaton, amikor épp kiesik az élvonalból…

 4. ez a tegnapi műsor nálam is kibaxta a biztosítékot… már stroki kerete is 1 qrva nagy vicc!!! egy ilyen szezon után, amikor Bobál 20 évesen leszedte a pályáról az nb1 nagy ágyúit és Prosser rugdalta a gólokat az u21es válogatottban és a Honvédban is, még ebbe a kis nyomorult keretbe sem férnek be ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! valahol nagyon rohad(t) ez az egész.eb ide, vagy oda… :( az összefoglaló műsort pedig át lehetne nevezni “fényezzük a veszteseket” ill. fradiTV2 fantázia nevekre… ez az ostoba orbán tényleg nem szégyenli magát ilyenkor… ?

  1. Egyet értek!!!!

   A Honvédnak hivatalosan is fel kellene lépni a srácok éddekében!!!!

   1. Ha fellép, még rosszabb. Ha nem Szabó, már rég NBvégtelen. Lehet hogy ez a sok csapatcsőd, irányított volt.

 5. Az tényleg gáz volt hogy miután 3: NULLA lett az eredmény és nem tudták megdicserni a Felcsutot, bemutattak egy korábbi góljukat!!!
  WTF???

 6. A k. anyjat az osszesnek.
  Egyebkent en kevesbe vagyok osszeskuves hivo mint a tobbseg itt, szerintem egyszeruen teljes gozzel megy a seggnyalas azert van az hogy a Honvedot (meg persze az osszes nem fideszes csapatot) egyszeruen semmibe veszik.

 7. Teljesen jogos, én is épp ugyanezt éreztem. Eric Cartmannel szólva, kapják be a gyíkok!

 8. Nem elég, hogy nem adják a meccseinket, de már az összefoglalót sem érdemes nézni, mert híába nyerünk az ember rossz szájízzel kel fel a fotelből. Már az is eleve fúrcsa, hogy a Felcsút ellen még sohasem adta élőben a tévé a meccsünket, pedig van pikantériája. Egyébként mikor adják le felvételről? Ez az egész követhetetlen. Aki nem él pesten az elvan vágva a Honvédtól. De lehet ,hogy ez is a cél…..

 9. Á, felesleges lázadozni, csak magunkat húzzuk föl. Ha elküldjük őket a k. anyjukba, akkor még a Honvéd szurkolók a taplók. Megélhetési médiamunkások egy állami csatornánál, ennyi. Volt már olyan, hogy a hatalom leszólt az ilyen seggnyalóknak, hogy fiúk, azért ez túl durva volt, ezzel már inkább ártotok, mint használtok, annyira ciki. Esetleg majd egyszer rájuk is rászólnak. Bár ez még talán nem lépte át a küszöböt, végül is belekerültünk az összefoglalóba, még a 3 gólt is mind megmutatták (nem úgy, mint Hidi kiállítását a Paks ellen…). :)

  Egyetlen mód van válaszolni, meg felhívni Stork figyelmét: jól kell szerepelni, oda kell érni pl. a dobogóra, akkor már csak nem ússzák meg, hogy egy kicsit beszélni kelljen a Kispestről, akkor csak feltűnő lesz, hogy nincs egy játékosunk a válogatott keretben, miközben a kiesőjelöltekből van, stb.
  Vagy ha azt nem, legalább bent kell maradni még sok évig az nb1-ben, aztán csak feltűnő lesz, hogy már mindenkinek lett szuper stadionja, csak a Kispestnek nem. gyanítom, ezért se bánnák, ha eltűnnénk.

 10. Amíg a Honvéd létezik addig a sport közvélemény szemében a felcsút egy utolsó jellemtelen, névlenyúló tolvaj banda…………………ha a Honvéd eltünik a sűllyesztőben onnantól a felcsút a legnagyobb legenda emlékének megbecsült gondozója, és köztiszteletben álló sport egyesület!!!!
  Na ezért folyik a Kispest tönkretétele…..amit nagy segítségére van a kormánynak a bomlott elméjű tulaj is…..

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.