Napikispest 2016.01.02.

 • Wittrédi // Még december 28-án elismerte a bama.hu oldalnak, hogy leült a Honvéddal tárgyalni.
  • Az NSO szerint a Mezőkövesd (Pinyő) is kinézte magának Wittrédit.
 • Délczeg // Szintén tavalyi anyag, ezúttal Zala megyéből: a zaol.hu megkereste Kocsárdi Gergelyt, a ZTE klubigazgatóját, hogy mi igaz a Délczeges pletykákból? A válasz negatív, mert Kocsárdival azt közölte a Honvéd, hogy már hetekkel korábban eladta a támadót.
 • a hiteles tájékoztatásról // Nem szeretnénk azt mondani, hogy Kocsárdi, a Kisvárda és Wittrédi hazudik, de ha szorosan olvassuk a honvedfc.hu anyagát, akkor nem lennénk most a helyükben.

Köszönjük a két remek találatot @A69W-nek.

 • edzőkeringő //

“Napikispest 2016.01.02.” bejegyzéshez 11 hozzászólás

   1. Wittrédi szerintem is kevés ahhoz, hogy igazán erősítés legyen a mostani keretnek…másfelől a Kozármislenynek szerencsésebb, ha a másodosztályú Mezőkövesdnek adja el, ha igaz amit a klubvezető nyilatkozott a fenti linken:

    ” Van vele egy megállapodásunk, hogy ha az élvonalból keresik, és el akar menni, akkor egy jelképes összegért engedjük őt el.”

  1. :) azért ennyire nem hinném, hogy mazochista lenne, nem a tulajdonos szintje ez a kérdés a mindennapokban.
   Ő 2007 fenruár 24-én leírta, utasításba adta, hogy milyen elvek szerint kell azt csinálni és az azóta így is van…… :)

 1. A Hamburg volt edzője ül le a Vasas kispadjára, talán ez a nap híre.

  Ennek kapcsán elkezdtem nosztalgiázni a 2007-es Honvéd-Hamburg mérkőzések okán és találtam egy érdekes idézetet Hemingwaytől:

  “A tulajdonos a Sport1-nek azt mondta, hogy el fognak jutni a Hamburg szintjére, vesz még játékosokat, és a következő alkalommal már ők nyernek, mert megerősíti a csapatot.”……..http://index.hu/sport/futball/2007/08/30/hamhonv0830/

  Igaz hogy, nem említett dátumot és játékosokat, de Én már nagyon várom ezt a szintre kerülést és a beharangozott játékosvásárlást :)

  Csak érdekességképpen….. a Hamburgban pályára lépett akkor ellenünk többek közott a Belga vállogatott és a Manchester City oszlopa Kompany, valamint az elnyűhetetlen van der Vaart, Olic, Choupo-Moting.

  Nálunk pedig, akikre Én szívesen emlékszem vissza abból a csapatból:
  Benjamin, Smiljanic, Abass, Bárányos, Diego, Abraham, Tóth M., Genito, Koós G.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.