Napikispest 2016.01.02.

 • Wittrédi // Még december 28-án elismerte a bama.hu oldalnak, hogy leült a Honvéddal tárgyalni.
  • Az NSO szerint a Mezőkövesd (Pinyő) is kinézte magának Wittrédit.
 • Délczeg // Szintén tavalyi anyag, ezúttal Zala megyéből: a zaol.hu megkereste Kocsárdi Gergelyt, a ZTE klubigazgatóját, hogy mi igaz a Délczeges pletykákból? A válasz negatív, mert Kocsárdival azt közölte a Honvéd, hogy már hetekkel korábban eladta a támadót.
 • a hiteles tájékoztatásról // Nem szeretnénk azt mondani, hogy Kocsárdi, a Kisvárda és Wittrédi hazudik, de ha szorosan olvassuk a honvedfc.hu anyagát, akkor nem lennénk most a helyükben.

Köszönjük a két remek találatot @A69W-nek.

 • edzőkeringő //
 • Escape

  Akkor szeretném kérni a Honvéd vezetőségét, ( mivel ismét kiderült hogy olvassák a blogot) hogy majd január 4.-én amikor valaki bemegy dolgozni, közöljék már le a várható edzőmeccsek idejét és az ellenfeleket.
  Ne mondják, hogy: “majd akkor ha biztos lesz”, mivel már megvan a lista, csak be kéne gépelni kb. 5 perc alatt.
  köszike

  • mivel az oldal “megtörtént tényekkel” (sic!) foglalkozik, így formállogikailag az edzőmeccsek másnapján majd kapunk eredményeket.

  • A69W

   Jan. 16-an Pakson edzőmérkőzés. Eddig ez az egy konkrétum az NSO szerint. Ja és hogy edzőtáborba nem megyünk most sem.

  • Kicsipest

   Kívánj még egy jó csatárigazolást, hátha az is ilyen gyorsan teljesül!

 • Kicsipest

  Wittrédi kell a Mezőkövesdnek is, tehát az övék lesz.

  • A69W

   Szerintem is eldőlt a kérdés.

   Sajnos azt hiszem ott tartunk, hogy ez a mai Honvéd egy Mezőkövesd szintű csapattal sem tud versenyezni az anyagiak terén :( http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-pinter-attila-is-vinne-a-honved-altal-kiszemelt-kozeppalyast-2458389

   • Csaba Horváth

    Wittrédi szerintem is kevés ahhoz, hogy igazán erősítés legyen a mostani keretnek…másfelől a Kozármislenynek szerencsésebb, ha a másodosztályú Mezőkövesdnek adja el, ha igaz amit a klubvezető nyilatkozott a fenti linken:

    ” Van vele egy megállapodásunk, hogy ha az élvonalból keresik, és el akar menni, akkor egy jelképes összegért engedjük őt el.”

  • VirágPeti

   Pénz beszél, kutya ugat. Ha mi kinézünk valakit, csak akkor nem viszik el az orrunk elől, ha hetvenhét pecsétes titokként van kezelve az üzlet. Talán ezért is bánik olyan fukarul az információkkal a honvéd honlap. Elég ha csak annyi kiszivárog, hogy Hemi bepötyögte a delikvens telefonszámát, a kedves honi klubok valamelyike már akcióba is lendül. Mindegy kiről van szó. Csak a honvédé ne legyen. Egyébként Wittrédi legfeljebb negyed megoldás lett volna nálunk. Sokkal komolyabb játékosokra lenne szükség, sajnos többre is.

 • Turbo

  A honved.fc anyagát GMH állítja össze.

  • Escape

   Ne már!!!!
   Ehhez is ért az öreg?
   Vagy ennyire spúr hogy sajnál erre felvenni egy alkalmazottat?

   • VirágPeti

    Nyilvánvaló hogy minden cikk ami ott megjelenik, csak az ő jóváhagyásával mehet ki. Nekem olyan embernek tűnik az öreg, aki legszívesebben mindent maga intéz személyesen és nem bízza másra a dolgokat csak ha nagyon muszáj. Gondolom azért van 1 db technikai emberke, aki felelős a honlapért, de simán el tudom képzelni, hogy megjelenés előtt az utolsó betűig cenzúráz mindent a papa. És ne is csodálkozzatok, ha a webshop, meg a fotók meg a design ódivatú. Csak nem gondoljátok hogy pénzt fog kidobni feleslegesen fotósra, mikor a legutolsó vacak mobiltelefonnal is lehet fényképezni manapság :).

    • A69W

     Ha megnézed a honlap impreszumát akkor ott:
     1 Főszerkesztő
     1 Hírszerkesztő
     1 Fejlesztő
     5 Állandó munkatárs
     3 Fotós
     van feltüntetve
     Úgyhogy papíron nem hiszem, hogy humánerőforrás problematika lenne.
     Azonban, elolvasva a neveket, el nem tudom képzelni,hogy közűlük azok akikre gondolok szabad kézzel rendelkeznének a munkában……..
     Én azt gondolom, hogy itt bizony kőbe vésett szerkesztési alapelvek, a tulajdonosi eszmerendszer- filozófia mindenhatósága az irányadó, van egy kisnagyfőnök egy cenzor a működést illetően és akinek nem tetszik ez a működés
     annak lapát….

     • VirágPeti

      Hm. Meglep, hogy ennyi emberke fel van tüntetve. Sosem néztem. Kérdés, hogy valóban léteznek-e. De megmondom őszintén, nem is érdekel. Én megszoktam és elfogadtam, hogy a klubhonlap olyan, amilyen. Nem érdemes bosszankodni rajta. Olyan ez, mint mikor megismered embertársaidat és tudod, kitől mit várhatsz. Az egyszeri embertől nem vársz filozófiai magasságokat és nem is akarod megváltoztatni, mert reménytelen. A GFH érában ilyen marad a honlap is és a csapat is. Később talán jönnek jobb idők.

  • A69W

   :) azért ennyire nem hinném, hogy mazochista lenne, nem a tulajdonos szintje ez a kérdés a mindennapokban.
   Ő 2007 fenruár 24-én leírta, utasításba adta, hogy milyen elvek szerint kell azt csinálni és az azóta így is van…… :)

 • A69W

  A Hamburg volt edzője ül le a Vasas kispadjára, talán ez a nap híre.

  Ennek kapcsán elkezdtem nosztalgiázni a 2007-es Honvéd-Hamburg mérkőzések okán és találtam egy érdekes idézetet Hemingwaytől:

  “A tulajdonos a Sport1-nek azt mondta, hogy el fognak jutni a Hamburg szintjére, vesz még játékosokat, és a következő alkalommal már ők nyernek, mert megerősíti a csapatot.”……..http://index.hu/sport/futball/2007/08/30/hamhonv0830/

  Igaz hogy, nem említett dátumot és játékosokat, de Én már nagyon várom ezt a szintre kerülést és a beharangozott játékosvásárlást :)

  Csak érdekességképpen….. a Hamburgban pályára lépett akkor ellenünk többek közott a Belga vállogatott és a Manchester City oszlopa Kompany, valamint az elnyűhetetlen van der Vaart, Olic, Choupo-Moting.

  Nálunk pedig, akikre Én szívesen emlékszem vissza abból a csapatból:
  Benjamin, Smiljanic, Abass, Bárányos, Diego, Abraham, Tóth M., Genito, Koós G.

 • Pingback: Már nekem ciki újra és újra belerúgni a halott oroszlánba, de | Csak a Kispest!()