Napikispest 2016.02.02.

 • próbajátékos // ez most meglepő: az NSO információi szerint Csehi Tamás érkezik hozzánk próbajátékra, aki egyébként
  • 31 éves és balhátvéd
  • éveken át játszott Pakson, majd 2011 körül kikerült a kezdőből és két év pad/tarcsi után az NB II-bes Újvárosba igazolt. A feljutó- és az NB I-es szezont végigtolta, majd a kiesés után is maradt, viszont múlt ősszel egy hosszú sérülés miatt csak az utolsó két fordulóban lépett pályára.
 • ehhez képest // a Honvéd honlapján Hajdú Ádám (MTK, 23 éves, balhátvéd) jelent meg, mint próbajátékos. Mondjuk 10 és 13 éves kora között a Dunaújvárosi Sportiskolába járt, vagyis akár egy rosszul hallott információ is lehet a Csehi mögött álló pletyka oka.

“Napikispest 2016.02.02.” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Rohadtúl nem értem Rossinak ezt a balhátvéd fóbiáját……
  Más.
  Délelőtt ,ment le a Sport M-en a “Régi csibészek” című Gulyás László műsor általam még nem látott része.
  (pár évvel ezelőtt rögzített műsor egyébként)
  Andrusch Józsiról szólt ezt a félóra, a forgatás nagyrészt a Bozsikban volt és nagyon érdekes volt az egész beszélgetés.
  Hihetetlen, hogy ennek az embernek mit jelentett ez a klub és most a Vasas kapusedzője lett.
  (Feltételezem annyira tökéletes a Honvédnál a kapusedzői szerepkör ellátása, hogy fel sem merűlt, hogy esetleg meglehetett volna keresni nekünk is.)
  Bizonyára sokan únják már a nyavajgásomat, de addig amíg ilyen emberek nem kerűlnek vissza így vagy úgy a klub kötelékébe, itt semmi érdemi változás nem lesz.
  18.15-kor lesz ezen a csatornán ma megint a Régi csibészek műsor, hogy ismétlés vagyegy másik rész azt nem tudom, mert a nézők kiszolgálása érdekében nem telik annyira a tv társaságnak, hogy kiírja, hogy ki lesz ebben a részben…….
  Mindenesetre, ha valaki éppen tv közelben van megérti oda kapcsolni, hátha az Andrusch Józsis rész adják le.

 2. Na gyorsan reagálok : Csehi szar selejt, Hajdú átlag, vagy alatta.
  Andrusch Józsit én is sajnáltam nagyon hogy a Vasashoz ment. Nemcsak a személy miatt, hanem sokkkal jobb szakembernek tartom mint Ivánt kapusedzőként. Picit az ő “érdeme” is a kapusaink szar teljesítménye

 3. Igen ez a balhátvéd téma fölösleges szerintem is, főleg, hogy a Szigetszentmiklós második félidejében (szóljatok rám, ha elnéztem a meccset) a Botka, Ignja, Lovric, Bobál, Baráth védelem nagyon nem tűnik rossznak. Főleg, hogy Boti már sokszor bizonyította, hogy a balhátvéd poszt nem áll tőle messze, és Bobált is láttam már játszani balhátvédet. Nem értem a balhátvéd “problémát”.

 4. Talán egyszer Hemingway is elgondolkodhatna Szima Gábor alábbi szavain!
  “Mert hisszük, hogy a pályán elért eredmények mellett – mivel a labdarúgásból üzletág lett – az arculat építése és a megfelelő tájékoztatás is kiemelten fontos. Pár nappal ezelőtt Szima Gábor, a Loki tulajdonosa jelentette be például, hogy hiába volt a Loki az elmúlt 10 év legeredményesebb magyar csapata, ezen a területen messze elmaradt a várakozásoktól, ezért drasztikus változtatásokat fognak végrehajtani”http://nb1.hu/hirek/nagyot-lepett-vasas-kommunikacio-teruleten

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.