Úgy néz ki, Gyula gólja nem volt les :(

gyula-golja
Így tudod megnézni az InStat adatbázisában a jelenetet

Bizony-bizony, Gyula lövésébe Eppel nem ért bele.

A másik necces pillanat a legvége volt, amikor előbb a gólvonalról fejeli ki Megyes Bobál bólintását, majd Király kaparja ki Lovric közeli próbálkozását. Sajnos ezekről egyelőre nincs perdöntő bizonyíték, de azért nagyon úgy tűnik, hogy egyik sem volt bent.

Bobál vs. Medgyes 1
Bobál vs. Medgyes 1
Bobál vs. Medgyes 2
Bobál vs. Medgyes 2
Lovric vs. Király 1
Lovric vs. Király 1
Lovric vs. Király 2
Lovric vs. Király 2

Ja, és Wils gólja előtt Kamber maradt le csúnyán.

“Úgy néz ki, Gyula gólja nem volt les :(” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Nem is a beleéréssel volt a gond, a lesen (?) álló Eppel zavarta (?) Királyt a védésben.

 2. Sajnos ez alapján rá lehet fogni, hogy a mozgásával (leshelyzetben) zavarta/akadályozta Királyt. :(

  1. Jó, de döntsük már el, mi számít “zavarásnak”. Ha mellette áll? Ha a mozgási irányába áll? Ha csak kitakarja a kilátást? Mert ezek mindegyikét megadták ellenünk az utóbbi időben :(

   1. Passz,hogy hogy van meghatározva… , de mivel Eppelnek szét kellett nyitnia a lábát, hogy a labda továbbhaladhadjon, egyértelműen az útjában volt. :( Az már más kérdés, hogy ellenünk megadták volna.

 3. Ősszel a Loki hasonló góllal egyenlített ellenünk annál a kapunál, bár az egyértelműbb les volt, ott tényleg zavarta a kapusunkat a támadó. Ez már neccesebb, megítélés kérdése. Amit nem értek: tényleg Király reklamálására fújta be? Andó-Szabó középkezdést mutatott, a partjelző nem intett. Az alapvonali csaj szólhatott közbe? Ha jól láttam, Vágner volt az ellenőr, gondoltam is, hogy megkérdezem, de úgyse mondhat semmit.

 4. Úgy látom nem sok történt az ősz óta,hiába igazoltunk 3 játékost,ugyanott tartunk.Nagy lehetőséget szalasztottunk el,most kellett volna nyerni !!
  Mióta itt van Dark sérült,vagy csak a hideghez nincs hozzászokva és az adminisztráció miért nem tudta elintézni a leigazolását,játékengedélyét ???
  Nem tudom tud-e lendíteni a csapaton majd,egy ember nem csinál nyarat !
  Továbbra sem tudunk gólt,gólokat rugni és a védelem is mindig összehoz egy-két gólt,hiába három középső védő,öt védő …. Nincs semmi változás,nem hiszem hogy majd idegenben DVTK majd FTC ellen több sikerünk lehet !
  Lehangoló a helyzet,mikor lesz itt csapat,mikor látunk valami eredményt,mikor látunk már valami játékot ?????

  1. “Lehet még még ettől mélyebbre sűllyedni?”
   Hát… El kell olvasni a hozzászólásokat. Hova tart ez az ország? :(

   1. Döbbenet!
    Ennyi alja primitív mocskosszájú komcsi embert egy rakáson, a primitív tudatlan hozzászólásaikkal!
    Sajnos ez a nagy magyar valóság! Az a baj,hogy az ország nagy része a Borson, Blikken szocializálódik RTL Klubot és TV2-t néz és nekik ennyi a világ!
    Hová tart ez az ország valóban???

    1. Elképesztő, a kommenteket olvasva(más oldalakon) néha úgy tűnik hogy mindenki megbolondult…

 5. AKADÉMIA???

  Forog az ember gyomra! http://444.hu/2016/02/13/ki-nem-volt-a-palyan-a-puskas-akademiaban-puskas-akademista

  http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20160214-puskas-akademia-diosgyor-sajat-neveles-nelkul.html

  “Ezután így állt fel az akadémistátlanított Felcsút: Pogacsics (előző klubja: Győri ETO) – Pauljevic (szerb, Pécs), Fiola (Paks), Kelic (horvát, HNK Cibalia), Forró (Újpest) – Zsidai (Debrecen), Márkvárt (Pécs) – Csurko (ukrán, Sahtar), Lopa (ukrán, Metalist Harkiv), Pekár (Nyíregyháza) – Mészáros (szlovák, Slovan)

  Később bejött még a horvát Bacelic-Grgic (Cercle Brugge) az ukrán Csurko helyett.”

 6. Megnézve az összefoglalót, az első felindulások, benyomások:

  . Igaz, hogy félmagasan jött be a labda,…. de talán Nagy kimozdúlhatott volna a gólnál. (Ha Kemenes kapja ezt a gólt, akkor a nagyérdemű szerintem ízekre szedi, hogy miért maradt a vonalon……) Ami tény, hogy 5 ösön belűlről kaptuk a gólt, mondjuk ez a békéscsabai (!) illetőségű minősíthetetlen bíró nálunk biztos nem fújta volna be adott esetben a kapus akadályoztatását. Ez a bíró nekünk még nem vezetett normálisan mérkőzést soha!

  – Király Gábort naggyá tettük, hihetetlen az a rutin, a helyezkedés amit bemutatott. Remélem Franciaországban is ezt a formát hozza. Nincs alternatívája a vállogatottban. Ha nem Ő van a kapuban, akkor szerintem ez minden pályán gól! Ha nincs ott Eppel (aki nem előtte állt) akkor sem fogta volna meg a labdát.

  – Tetszett az összefoglaló előtt a Stadion bemutató. Jók voltak a riportok, hozzászólások, Babar úr média személyiség lett :), valami hasonló kellene marketing vonalon, Kispest TV-ben, promócióban. Hemingway is már álmából mondja fel, hogy “Puskás, Bozsik, Czibor, Kocsis, Détári” :) kicsit erőltetett, de talán egyszer az Öreg is szép lassan rájön, hogy a klub legendái mekkora értékek is valójában! Ja a stadionújság (végre) jelentős színvonal javuláson ment át és online is fent van!

  – Nálam 100% tizenegyes volt, amit ez a csaló békéscsabai (!) illetőségű bíró nem adott meg! Egyértelmű kezezés volt!

  – Rendben, hogy mély volt a talaj, de Gyulának ezt a helyzetet (igaza volt Dömének) be kellett volna rúgni. Vinni kellett volna (akár Király mellett is elvihette volna) de így a legrosszabb megoldást vállasztotta. Ha tol egyet még a labdán legfeljebb felrúgják és akkor 11-es. Mondjuk ennél a csaló békéscsabai (!) illetőségű bírónál ez sem lett volna biztos.

  – Kamber szenzációs volt amit a pályán művelt! Az a lövés, az a fejes gólt érdemelt volna!

  – Bozsik Péter: nemcsak azért. mondom róla, mert szerinte szabályos volt a megnem adott gól, …..de nekem nagyon unszimpatikus egy alak minden lényében, a nyilatkozataiban, a hozzászólásaiban nem kellene neki ezt erőlteni…..Neki is Dömének is nem tudom nehezére esett volna ezt az összevásárolt Akadémiai csapatot a nevén nevezni és kimondani azt a szép magyar szót, hogy Felcsút!

  – Szőke Kavics a szimpatikus nyilatkozatai mellett, nem tudom, hogy mennyire gondolta komolyan, hogy a bíró kimagaslóan vezette a meccset és a két hordágyas sérülésnél vétlenek voltak a szombathelyiek.

  1. Szőke Kavics nem bírta ki röhögés nélkül a mondat után…

 7. Ezt a mérkőzést meg kellett volna nyerni. Az első 20-25 perc a Halié volt, a második félidő pedig egyértelműen a mienk. Mészöly nem tudom milyen 4 lehetőségről beszélt, 1 helyzetük volt a másodikban, de azon kívül semmi. Király, az állandóan középre fejelt labdák és Ondóvezeték tartotta nekik a 3 pontot. Ha ezt nekünk le tudták fújni, akkor roppant kíváncsi vagyok, hogy mondjuk fordítva (nem is írok más csapatnevet, hogy azok ellen mi lenne..) is ez lett volna-e az ítélet. Megjegyzem, megadta már a gólt a “bíró” és rá vagy 5-7 másodpercre vonta vissza…
  Ettől függetlenül a második félidei játékot kell folytatni csak rúgjuk be a helyzeteket.

 8. Vettem a fáradtságot és utánaolvastam a fifa szabálykönyvven. Az alapján egyértelműen állíthatom, hogy jól döntött a játékvezető. Eppel zavarta Királyt a védésben, kilátásban illetve a mozgásával is, talán még bele is ért. Ezek önmagukban külön-külön is azt eredményezik, hogy les miatt érvényteleníteni kell a találatot. Én is bánom, de sajnos ez van.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.