Napiszenvedő

 • az van, skacok // hogy életemben először kötött munkaidőben dolgozok, így most egy átmeneti időszakot élünk, ahol ki kell találni az oldal továbbvitelének új módozatát, mert a prioritásom továbbra is ez maradna!
  • szerintem lesznek ötletek, de még egyeztetnék RW-vel, hogy milyen irányba induljunk pontosan. tudom, hogy általában hajlamos vagyok a saját fejem után menni, de a stratégiai döntésekben csak egy szavazatom van.

“Napiszenvedő” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. sok sikert az új munkához!!! ( meg idegrendszert, hogy kibírd a kötött munkaidőt! :)

 2. Nincs semmi hír Kadima Dark és Jelena ügyében ?? Nagyon nagy a csönd,valamit illene mondani és főleg kellene tenni valamit !!!
  Nem tudom gondolkoznak-e már a nyári igazolásokon,már most kellene !
  Egy jó kapus ( Nagy Gergely ).,egy középső védő ( Gengeliczky Gergely ),egy kreatív középpályás ( Mákvárt Dávid , Vida ,Berecz ) , egy balhátvéd ( Forró Gyula , Hangya ) Csatár ( Sallai Roland , Makrai Gábor Ádám Martin …. ) Ez a felcsúti Sallai rokona a mi Sallai Sanyinknak ??
  Milyen sérült a Csábi Misu,hogy január óta egyetlen mérkőzésen sem volt ??!!

  1. Dark beteg
   Jelena pedig hemingway ostobaságának/makacsságának esett áldozatul

  2. Na sorban a válaszok : Dark gümőkórban szenved.Serintem az életben nem lesz belőle profi sportoló. Jelena egy kurva , 18 éves korára a Honvéd már a 4. csapata. A legtöbb energiája azzal megy el hogy hova managelje be magát. Ilyen korban inkább a helyes rúgótechnikára kéne ekkora hangsúlyt fektetni vagy a taktikai érettségre.Hadd menjen a francba.Alternatívája lehet a ténylegesen saját nevelésű Herjeczky.Okos jól lő, fürge, bátor.
   Kapus poszton most megvagyunk egyelőre, Gengeliczky hiába saját nevelés , egy átlag ( vagy az alatti) tudású játékos lett belőle. Sallai Roland a Sanyinak a kisfia.Csábi Misu nem sérült, hanem megállt a fejlődésben, nem tudja beverekedni magát a csapatba. A posztján ketten is vannak előtte akik jobb teljesítményt nyújtanak hosszútávon.

   1. Herjeczki is támadó, de abszolút nem olyan center típus, mint Jelena!
    Sallai Roland pedig Sallai Sanyi unokaöccse, az ő apukája Sallai Tibi, szintén játszott nálunk, bár jóval kisebb karriert futott be, mint a bátyja!

    1. Nálunk is van egy Sallay Botond,ő is rokonságban van ??
     Bár mostanában nem látom az MFA-ban őt sem.Ő azt hiszem védő játékos és válogatott is volt,talán már az NB III-as csapatban is játszott,de most eltünt.!!!

     1. Ha jól tudom, ő sérült volt, talán már kezd megint játszogatni…
      Szerintem nem rokon, például nem is I-vel, hanem Y-nal írja a nevét!
      Ez meg rokonoknál csak akkor szokott lenni, ha Pölöskei(y)-nek hívják az embert!:)

   2. Eskuszom nem rokonom ez a Jelena, de ez a :
    “Jelena egy kurva” kicsit erősnek hangzik.
    Leirtam már, de neked mégegyszer.
    Nézd meg jelena korabbi klubjait ( mlsz nél).
    Vidékröl indult.
    Minden klubváltása szakmai előrelépés volt.
    Szoval nem kurva, csak azert mert erosebb Csapatokhoz megy…
    Ha a te fiad a kozarmislenyben focizna es hívná egy másik, erősebb klub, ti ottmaradnátok??? Nem.

    1. mondjuk szerintem is erős egy 18 éves srácot lekurvázni, még akkor is, ha a fociprosti teljesen mást jelent, mint ugyanez a jelző a való életben.
     elég megnézni néhány saját nevelésűnek tartott játékosunk pályafutását 18-19 éves koráig:
     Vernes: MAC – FTC – Honvéd http://www.mlsz.hu/player/?itemId=114076
     Prosser: 43. sz Építők – MAC – Goldball – Honvéd – Goldball – Honvéd http://www.mlsz.hu/player/?itemId=123219
     Bobál: Salgótarjáni Acél – Salgó Öblös – Salgótarjáni Acél – Vasas – Honvéd – Sopron – Honvéd http://www.mlsz.hu/player/?itemId=199213
     Baráth: Dunakeszi – Újpest – Honvéd http://www.mlsz.hu/player/?itemId=111618
     és még sorolhatnánk.
     Akkor ők mind kurvák?

     1. Nem kurvák, illetve nem mindegyik.Ugyanis nem az az igazi definíció hogy hány csapatot járt meg, hanem hogy részt vesz e egy felépítő programban egy egyesület által (amibe belefér hogy esetleg kölcsönadják hogy fejlődjön) vagy félévent-évente rohangál különböző csapatokhoz akik az aranyhalat akarják kifogni és telebeszélik a fejét.
      Nézzünk példákat mindkét oldalról :
      Klub által felépítettek, akiket esetleg kölcsön is adtak vagy NB3ban játszattak : Baráth Boti, Nagy Geri,Bobál Dávid , Botka Endi, Gazdag Dani, Holender. Ők előbb BIZONYÍTANI szeretnének, hogy utána elvigye egy tehetősebb csapat.
      A másik oldal, az egyéniskedők,önhittek tábora, akik teljesítmény nélkül,pusztán magukat managelve akarnak karriert befutni : Vernes Ricsi, Bobál Geri, Prosszer Dani, de említhetnénk pl. Csillag Dáriuszt is.
      Bobál Geri a német 4. osztályban van jelenleg. Ha rúgott volna itthon mondjuk 10-15 gólt akkor vitték volna feljebb is.
      Prosszer Daninak a tavalyi bemutatkozó szezonja jó volt.Idénkellett volna hogy rúgjon legalább 10 gólt és automatikusan vitték volna. ehelyett próbajátékokra rohangált, éles meccsen szinte nem is tudták itthon megnézni managerek.(Amikor játszott az is egy kalap szar volt.
      Várom a kötöszködőket…..

      1. egy időben én is próbáltam mentális hozzáállásuk szerint dobozokba rakosgatni a saját neveléseket, de aztán rá kellett jönnöm, hogy nettó hülyeség, mert egyszerűen nem működik. vagyis sosem láttam arra bizonyítékot, hogy igazam lenne.
       fiatal korosztály, rettenet sok változó a rendszerben, és a személyes ismerettség hiánya (pszichikum ismerete) együtt csak prekoncepciókat gyártatna, azt meg egyre inkább próbálom kerülni.
       (szóval én ezért tartom erősnek a kijelentésed, de persze, ettől még simán lehet, hogy jócskán van benne igazság, csak nekem nem adja, hogy így gondolkozzak)

      2. Igen, én ugyan nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni, de ahogy nézem a fiatalok fejlődését, én is nagyjából ezt a két kategóriát tudnám belőni.
       Hozzáteszem, hogy van egy olyan kategória is, akik egyszerűen megállnak egy fejlődési szinten és valami oknál fogva – több kölcsönadás ellenére – sem tudnak olyan teljesítmény produkálni, amivel a felnöttcsapat közelébe kerülhetnének, független attól, hogy nem gondolnám őket futballkurva kategóriásnak…pl. Vólent, Erdélyi vagy korábban Czár.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.