Napikispest 2016.09.01.

 • játékoskeringő // Hopp, ez a grúz kollega kicsoda? Valaki tud olaszul? Roman Tchanturia még egy csatár lenne a keretben? (thx medvepuszi)
 • Bobál Geri // egy évre kölcsönbe (vételi opcióval!!!) a Zetéhez került.
 • bejelentett a Kispest // úgy néz ki, akkor idén tényleg vége az igazolgatásnak
  • Zsótér Donát // egy évre kölcsönbe a Sint-Truidenttől.
  • Balázs Zsolt // egy évre kölcsönbe a Pakstól.
  • Tóth Henrik // 19 éves, a francia Esperance csapatától. Korábban már játszott nálunk az akadémián.
  • Vernes Richárd // Egy évre kölcsönbe Paksra.
  • Bobál Gergely // Egy évre kölcsönbe Zalaegerszegre.

“Napikispest 2016.09.01.” bejegyzéshez 36 hozzászólás

 1. Balázs Zsolt és Tóth Henrik is hozzánk jött, utóbbi az Nb 3-as csapathoz. Vernes pedig Paksra került. Völgyi meg nem kell Gyirmóton… nem is értem, miért nem próbáljuk megszerezni, amikor még sajnos mindig hiányposzt, Balázs Zsolt helyett simán el tudnám képzelni balbunkóban.

  1. Nyilván van valami baj a Völgyivel ha ennyire nem tud megmaradni sehol

   1. aki látta őt játszani az tudja, hogy nem a képességeivel van gond… ivancsics kettő!

 2. Völgyi állítólag Debrecenben ma lehet aláír. Balázs Zsoltnak nagyon örülök, sokkal jobb mint Vernes volt. Bobál Gerit nem sajnálom, mert : folyton külföldre vágyott de a magyar első osztályban 1 db jó meccse sem volt, 1db gólt sem rúgott csatár létére. A Gyirmót ellen is megkapta a lehetőséget.Külön figyeltem őt.2 db jól megjátszott labdája volt, csel nem volt egy darab sem, kapuralövése nem volt egy sem. 21 évesen ennél több kell, be kell látni mindenkinek.
  Testvére Dávid sokkal szerényebben és okosabban építi karrierjét…és sokkal tovább fog eljutni mint Geri….
  Zsótér : ha balszélsőként veti be Rossi akkor Gazdit ki lehet venni középről, Nagy Gerit betenni a helyére és ismét beton a középpályánk.
  Vernes,Paks : ugyanaz a tézis mint Bobál Gerinél.24 éves korára nem tudott megragadni az első csapatban.Igaz volt 1-2 gól d e nem mérvadó.Riki kerek egy éve ( mikor visszajött Ausztráliából) azt nyilatkozta hogy kinőtte az nb1-et…
  Tudom nem átigazolás de Prosszer : külföldre vágyik de az idétlen biciklicselén kivül mást nemigazán tud.Fejlesztenie kéne magát hogy egyáltalán stabil nb1-es játékos lehessen előszőr.
  Intő példa a fiatal akadémistáknak hogy aki ilyen WANNABE karriert szeretne az már most felhagyhat a focival.Megszűnt az a világ nyugaton hogy teljesítmény nélkül- pusztán egy ügyes manageri húzással – el lehet kelni egy nyugati klubhoz…Előbb itthon kell bizonyítani…

  1. “Intő példa a fiatal akadémistáknak”
   Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Hiába vagy tehetséges, ill. tűnsz ki fiatalon, ez pár év múlva valószínűleg rohadtul nem ér semmit. Csak az ér el komolyabb dolgot, akiben megvan a mélyről jövő akarat, olyan, ami kihat az egész életvitelére.

  1. a transfermaket.de szerint Chanturia 2017.06.30 ig kölcsönbe jön.

   1. Az NSO-n cáfolta a Honvéd, mert már fért be az atigazolasi határidőbehttp://m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bp-honved-ujabb-futballistat-ajanlottak-olaszorszagbol-2523575

    1. Nem is baj,így hogy jött Balázs Zs. a grúz csatár szerintem már felesleges lett volna.
     Gondolom,hogy 2 fő U20-as továbbra is a kezdőcsapatban lesz,így a 4-3-3 felállás is adott.A három támadóból az egyik az U20-as Koszta vagy Zsótér lesz,a másik kettő helyre pedig 5-en vannak (Dark-al nem számolva),nyilvánvalóan Eppel és Lanzafame lesz még kezdő.Így Holender,Balázs Zs és Prosser kispados vagy csak lelátó (ha nem férnek be a meccskeretbe)

 3. Kommentár nélkül egy kis színes a Sport+ legújabb számából.

  11-es rovat.
  Urábányitól kérdezhettek az újságírók .
  Normális kérdések, normális válaszok.
  Kivéve…….

   1. Kivéve …… Szöllősi, mert Ő ezt a kérdést bírta összehozni!
    A többiek Benkő, Csurka, Buzgó, Ch. Gáll, Gergely, Hajdú B., Riskó, Kovács Z., Zombori, Deák-Horváth normális szakmai kérdések mentén mozogtak. Nem ez az első ilyen etikátlan cselekedete ebben a műfajban egyébként. lsd. amikor feltette a kérdést Kondásnak, hogy a lánya Szimával jár-e?
    A Blikkben a Borsban eltudnám képzelni ezt a stílust, mondjuk ez az ember oda is való!

    1. Tipikus olyan típusú kérdések, amikor tudja, hogy olyan hátszele van, hogy megteheti….én csak annyit kérdeznék: Fel tudná idézni, hogy Puskás hány mérkőzést játszott a felcsúti futballpályán? :)

 4. Tud valaki ,hogy mi a sérülése Eppelnek,amiért 70 fokos fagyasztást csinál ???
  Látta már valaki mostanában edzésen Dark ott van-e,edzésen játszik-e ?

  1. Szerintem Eppel Gröndlandra igazol és az akklimatizációs felkészülés részeként gyakorol így!
   Dark-ot többen látták játszani a telefonján, miközben ment az edzés és Ő a korlátot támasztotta!

   :)

   Egyébként teljesen jogosak a kérdések!

 5. A tavasszal Puskás–Suzuki kupát nyer csapatból sajnos van egy friss
  távozónk,a napokban a Fradiba igazolt a tehetséges csatár Kundrák
  Norbert,mivel még csak 17 éves,így úgy 1,5–2 év kellett volna még amíg
  az első csapathoz ért volna.

  Az egy évvel idősebb korosztályból a szélső támadó Vajda Roland (18) Kaposvárott (nb3) folytatja.

  1. Basszus,pedig Kundrak jateka nekem nagyon bejott,de sajnalom!

 6. Kimasolva a honlaprol:

  Augusztus 31-én éjfélkor lejárt az átigazolási időszak. Az alábbiakban a csapatunkat érintő változásokat közöljük.

  Az NBI-es csapat keretéből többen is távoztak. A legtöbben Paksra mentek, Kemenes Szabolcs és Jelena Richárd végleg, Vernes Richárd 1 évre kölcsönbe. Szilágyi Lóránd és Vereckei Dániel az NB II-es Cigándhoz ment végleg. Youla Souleymane az Egyesült Államokban folytatja pályafutását, az Indianapolis Eleven csapatánál. Aleksandar Ignjatovic visszatért Szerbiába, a Radnicki Nis csapatához igazolt. Bobál Gergely egy évre, kölcsönbe, Zalaegerszegre került.

  Az NB II-ben folytatja pályafutását Bora György (Dorog, 1 év kölcsön), Mátyás Zsolt (Vác, 1 év kölcsön), Csábi Mihály (Kozármisleny, 1 év kölcsön), Varga Márkó (Kozármisleny, 1 év kölcsön), Erdélyi László (Sopron, végleg), Kamarás György (Balmazújváros, végleg) és Vólent Roland (Balmazújváros, végleg).

  NB III-as csapatokhoz kerültek: Csemer Gyula (Ajka, végleg), Vajda Roland (Kaposvár, végleg) Constantinescu Dan-Marius (Kazincbarcika, végleg), Lőrinczy Attila (Ajka, 1 év kölcsön, majd végleg mert lejár a szerződése a Honvéddal).

  Szabados Krisztián befejezte aktív pályafutását, a fiatal, tehetséges játékos sorozatos sérülései után döntött úgy, hogy abbahagyja a labdarúgást.

  Az érkezőkről már korábban beszámoltunk. A támadó szekciónk Davide Lanzafame, Balázs Zsolt és Zsótér Donát érkezésével alaposan megerősödött. Rajtuk kívül Tóth Henrik is piros-feketébe öltözött. Az új igazolások közül Balázs és Lanzafame holnap már bemutatkozhat a közönségnek. Zsótér Donát debütálására még várni kell, mert a lengyelek ellen készül az U21-es válogatottal.

  Ezek szerint Lorinczy megy a sullyesztobe,mert a kolcsonszerzodes lejarta utan sem szamitanak ra.Kamaras megsem kolcsonbe ment,mint arrol eddig mindannyian gondoltuk.Szegeny Szabadost sajnalom,emlekszek,talan 2 szezonnal ezelott volt neki egy sulyos serulese,keresztszalag-szakadas,ha jol emlekszek,ugy latszik,nem tudott belole felepulni teljesen vagy epp ujabb serulesek jottek mindig.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.