Napikispest 2017.02.15.

Lett időpontja a kupavisszavágónak, és bejelentettek egy halom igazolást.

 • március 1. 20:30 // a Honvéd-Fradi kupavisszavágó kezdési időpontja.
 • hirtelen bejelentettek egy halom igazolást //
  • érkezett: Somogyi Csaba (kapus, hiszen nincs kapuskérdés / június 30-ig) és Gál Benedek (az MFA csapatához)
  • távozott: Vajda Dani (Budaörs, kölcsönbe) és Fehér Imre (SZEOL, kölcsönbe)
  • visszatért: Csábi Mihály (Kozármislenyben volt kölcsönben)
 • a keretünk nagyjából így néz ki most, ha minden igaz

“Napikispest 2017.02.15.” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Minek egy kapus, aki a másodosztályú csapatában sem védett?

 2. na gyorsreagálású egység leszek :)
  Csábi Misu visszatérésének örülök, jó felépítésű.Még ha nem is azonos poszon szerepelnek de méltó alternatívája a Márton András nevű tehetségtelenségnek.Megfáradt középpályára 80. percben jó becserélni, nagyot tudna darálni.
  A kapus : Somogyit figyeltem évekig, egy átlagosnál gyengébb képességű kapus.Sehova nem kellett magasabb szinteken.Érkezése ésszerű, mivel Vajda a játéklehetőség miatt elment.Horváth az utóbbi időben elég sérülékeny.Így mindenképp szükség van egy harmadik számú kapusra.
  Vajda Dani reméljük élesben védeni fog a Budaörsben. Kingnek üzenem hogy szeretettel várjuk hogy a visszavágón sunyiban megcibálja Djuricin bajszát mert ez tényleg még egy elintézetlen biznisz :)
  A továbbjutás pedig meglesz, Lanza 89. percben rúgott mesteri szabadrúgásgóljával !

 3. Csábinak örülök nagyon, talán jobb hátvédnek meg lehetne próbálni, és Kinget egyel följebb tolni. A fradit meg simán el lehet kapni, nem is egy góllal itthon.

 4. Csábinak én is örülök, de ha tavasszal játszik egy percet is, nagyon meg leszek lepve, szerintem őt már leírta a Kopinnyó.

 5. Látszik mennyire perspektívatlan a klub gondolkodás módja. Itt volt az akademián Bukrán Erik négy évet aztan anglia a Bolton es a Hull City korosztalyos csapatai következtek. 20 éves a srác és most harmadik számú kapus Diósgyőrben. Kvázi saját nevelés…..nem lehetett volna ideje korán idehozni, felépíteni itt? Korosztályos válogatott, szenzációs fizikai adottságai vannak!
  Gondolom Hemingway részéről dafke sem jöhetett szóba mert anno önként távozott az Akademiáról…..

  1. Ennyi erovel az ifibol is hozhattak volna fel kapust,mert az se vedene ugyanugy az elso csapatban,mint ahogy Somogyi se fog.

  2. Lehet én tudom rosszul, de Bukrán Erik csupán alig 1 évet volt az akadémián. Máshonnan jött.
   Az sorsa pedig Jelena “futballkurva” Richárddal azonos : Picit tehetséges, fészkelődik 1-2 akadémián. Felnőttkorhoz közeledve elkezd komoly fizetési igényeken gondolkodni, bedől mindenféle emberkereskedő managernek. Elviszik külföldre.Rövidesen picsánrúgják mert ottani viszonylatban szar.(A manager ugyebár megkapta a részét a tranzakcióból). Aztán egyenes út vezet haza.Írjunk alá gyorsan ahhoz az NB1-es csapathoz akit meg tudok dumálni hogy milyen jó vagy,meg Anglia,stb.
   Ott kiderül hogy egy kiforratlan szürke átlagfutballista…és máris a 3. számú kapuspozícióban találja magát.Ami teljesen jó mert van fizu, játszani nem kell.Padra ülni se.A hétvégék szabadok.Van disco,pláza.
   Igazi mostani futballista karrier.
   Nézzük meg hogy a 18 éves korára 5(!) csapatban szereplő Jelena milyen szép eredményt ért el ősszel : csatár létére NULLA gól az NB1-ben….Ezért érdemes volt zsarolni az Öreget nyáron….

   1. 4 évet itt volt és Hemi áldásával és támogatásával ment Angliába.

    1. Sajnos nem jól tudod. Utánanéztem kinek van igaza.A hivatalos adatok szerint Bukrán 2013-tól kezdődően a Bolton B csapatának igazolt játékosa volt.Ezek után következett 2014-től következett a Hull City B csapata egészen a 2016/17-es szezonig. ezalatt a közel 3 alatt nálunk volt “kölcsönben közel egy évet ( valamivel több mint felet.De mivel nem kellett, visszatért a Hull B-be, ahová folyamatosan élő szerződése volt. (Az más kérdés hogy a klub úgy kommunikálta hogy eladtuk Angliába)

 6. Biztos hogy csatárt kell meg nekünk igazolni? Nem tudom ki helyen tudna játszani? Zsótér esetleges távozása utani létre gondolunk már? Lanza, Eppel, Dark harmasból nem tudom ki marad persze a következő szezonra?
  Mondjuk én egy masszív rutinos középső védőnek jobban örültem volna. Egy Botis, Tandia, Ignja, Szmiljanics kategóriát feltételezve :)

  1. szerintem ezt Rossinál reklamáld, mit gondolsz, ki mondta tollba Di Marziónak? :)

 7. én még azért reménykedem, hogy átteszik a visszavágót 22.30-ra. vagy egy éjféli kezdés lenne még igazán szurkolóbarát.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.