Ez most nem jött össze

Ennyit tudok mondani ítéletként a tegnap estéről. Ám nincs most helye a vereségekkor szokásos ostorozásoknak, úgy hiszem. Bár nem játszottunk jól, főleg a második gól után nem, nyilván, de egy percig nem éreztem, hogy a csapat beleszarna/kishitű lenne/gyengébb volna ellenfelénél. Utóbbit egyáltalán nem éreztem, ezért is fájó a kupabúcsú, úgy látszik, idén nagyon nem megy nekünk a Fradi ellen, lehetnek akármilyen tré formában, a Sors nem nekünk írja a forgatókönyveket.

Mikor a hét elején az újságok cikkei, a különböző fórumok megnyilvánulásai, és sajnos az én gondolataim is akörül kezdtek cikázni, hogy na, most akkor csodát teszünk a héten, és mindent behúzunk, már valahol szólt a vészcsengő a fejemben, de leállítottam. Miért ne történhete egyszer velünk is valami illogikus? Miért nem tudna itthon is győzedelmeskedni egy csapategység csodája az erősebb, gazdagabb és nemzetközi kupába kikézivezérelt csapatok ellen? Miért ne? Felejtsük el a kurvapesszimista RW állandó félelmeit és egyszer legyen másként!

Nos, tegnap jött is a menetrend szerinti felébresztő válasz az álmodozásból: “mi itt idén nem duplázunk”. (Jó, duplázást én se gondoltam komolyan, csak így dramatikusabb a hatás, ha ezt írom).

Csakhogy ez a válasz nem olyan lett, ahogy az várható volt. Mert nem lepofozott minket a Fradi, nem omlottunk össze látványosan, nem mondott csődöt az egész kezdőcsapat, nem sérült le az egy-két kulcsemberünk, és nem egy outsider Kispestet láttunk vergődni, összetörve a tét alatt.

Megkockáztatom, tegnap jobbak voltunk a Fradinál. Az első (sőt, a második) gólig mindenképp. Helyzetek és néha egész formás támadások (a befejezésig) itt, ótvaros bunkerfoci ott, mintha szerepet cserélt volna a két csapat a várakozásokhoz képest. Aztán bekaptuk a másodikat a Bűzöstől, és onnan egyszerűen besültünk. Van ilyen. Nem volt forgatókönyv erre az esetre. Most Rossit sem cinkelem nagyon (bár a Nagy Geri lekapás megér egy misét, helyére Gazdag be, ahelyett, hogy utóbbit akkor már pihentetné szombatra, az alig játékban levő Geri meg megkapná a teljes meccsterhelést, mielőtt megint elteszi a padra fél évre ez a szerencsétlen), ha a valami fanatizátorkirály szupertréner ülne a padon, az se tudott volna innen már mit tenni, egyszerűen elment a hajó, mit mondasz egy csapatnak, ha négyet kéne verni itthon 35 perc alatt, és láthatóan ma meg nem megy a kapuralövés?

Szóval, ennyi, elment a hajó, és még így se tudtam szidni senkit (nem is akartam, szeretem ezt a csapatot), nem tudtam mérgelődni a látottakon, a következő 30 perces nihilen, mert éreztem, hogy most kivételesen a srácok jobban szenvednek odalenn, mint mi a lelátón, hogy nagyon akarták volna a továbbjutást, de, hogy a régi keddi focijainkat idézzem a legendás nevű “Fekete Ló” csapattal az ELTE bajnokságban, két “pöcs góllal” sikerült offolni minden esélyt.

A végét nem bírtam cérnával, mikor az agyhalott spori felmutattatta az asszisztensével a 6 perc hosszabbítást (mi a brókerért ilyenkor, öreg?), a meccs alatt szépen bedurranó torkomtól megposszanva, és a látottaktól elkeseredve hazaindultam a lefújás előtt, a hármas sípszót már a klubház előtt hallottam, de azt is, hogy a Kanyar Lanzázik, és Rossizik, és megy a taps, nem volt egy füttyszó se, bakker, és ez most így volt jól.

Erről most ennyit, szombaton meg meglátjuk.

CSAK a KISPEST!

Ui.: Gera és Kleinheisler amit művelnek a magyar pályákon, az gyomorforgató. A kis tukkót még valahol megértem, ő fejben ennyi, de a nagy idol Szotyi, ahogy manipulálja a játékvezetőt folyamatosan… nem kéne…nem kéne.

Ui2.: Jó volt Boti és és Geri is, nem mintha számítana, hogy leírom, hisz más szempontok döntenek. 

 • belos

  Nem értem ezt a védelmet. Kamber nem védő, ez ordít róla. Érthetetlen, miért nem Bobál játszik. Baráth jól játszott mezőnyben, de sajnos kritikusat hibázott a második gólnál. Ha ezt megjegyeztük Laczkónál az első meccsen, akkor jegyezzük meg most is.

 • Pingback: Ez most nem jött össze | Zongoracipelő()

 • Laszka

  Boti jo volt? atjarohaz volt a baloldalunk….Lovrencsics akkor forgatta meg amikor akarta, Kleinheisler is rajta keresztül centerezett közepre…azert mert volt ket jo passza elore attol meg az alapfeladatat eleg gyengen oldotta meg…

 • Kovinho

  Gera és a kis vörös tényleg undorító amit művelnek. Épp olyanok mint a csapat amiben játszanak..

  • Tony Soprano

   Az embernek önkéntelenül ökölbe szorul a keze, amikor ezeket meglátja eltorzult pofával mutogatni, orditani. A drogos a hitgyülekezetéből, meg a német nyelvtanár..

   • zsimike

    Előre szólók, hogy Fradista vagyok. Nem a Kispest a kedvencem, de ezt a blogot szeretem, ezért rendszeresen olvasom is. Általában csak a normál szurkolói részrehajlással találkozom (ami mindenkiben benne van), de – engedjétek meg – amikor a Gera-Klein kettősről írtok, akkor, hogy lehet hogy Lanzánál meg se említitek, hogy simán ki kellett volna állítani a meccs végén (sőt talán az elején)? Első félidőben szándékos könyöklés – még sárga sem volt. Második félidő vége felé hátulról összerúgta a lábát a védőnek – sárga se… Ti ezt nem láttátok? Mégegyszer írom: no offense és nem kárörvendeni vagyok itt.

    • Tony Soprano

     Igen voltak szabálytalan dolgai Lanzának (amellett,hogy őt is faragják rendesen mindig), de a javára szól, hogy ekkor elnézést is kért a szenvedő féltől.

    • prison miki

     ez nekem is feltűnt, volt egy olyan periódus amikor azt hittem ki fogják állítani. Két kézzel lökte a védőjét, aztán amikor felrúgták, utána rúgott a védőnek. Nagyon frusztrált volt.

    • A69W

     Azért azt se felejtsük el, hogy amikor a Fradi kispad előtt páros lábbal belecsúsztak lanzába, abból nem lett semmi. Reklamált is Dollnál, ki is alakult egy kis perpatvar, ment is a német panaszt tenni a tartalék óvónénihez!
     Azért érdekes ez az egész, mert bármilyen vélt vagy valós sérelem esetén, Doll nemkicsit eljátssza a nagy halált, mást sem lehetett hallani csak, hogy németül káromkodott és be nem állt a szája! Nem kicsit tartva azért presszúra alatt a játékvezetőket ezzel.

     Mivel ott ültem a pad mögött, azért ne menjünk már el Hajnal bemutatása mögött sem, amit a nézők felé tett! Azért egy Bundesligát megjárt válogatott játékostól többet várna az ember….

     Nem ezen múlt hangsúlyozom, de bíró azért érdekesen vezette a meccset, jobb volt a Fradi nem vitás, de hogy Gere és Der Kleinheisler védettséget élvez az vegytisztán lejött!

     • Player

      Kár hogy Hajnal nem játszott inkább. Akkor az első gól előtt a szabadrúgás el sem jutott volna a 16-oson belülre. A védőiktől meg elkérte volna a labdát, hogy aztán két méterre passzoljon, mert ő az irányító.

 • Tony Soprano

  Nem lehet mindig nyerni. Ha tovább is jutottunk volna akkor sem biztos, hogy megnyerjük a kupát. Mint a hogy a fradi sem biztos, hogy most már megnyeri. A bajnokság sokkal fontosabb. Sajnos a bajnokikon mellőzött és most szóhoz jutó 2-3 játékos nem tudott bizonyítani. Fogunk még ellenük játszani a bajnokin is, na az fontosabb lesz, ott már nem kaphatunk ki….Na és a mostani videoton elleni.

 • photon

  soha nem volt még ilyen könnyű a kupa, lett volna esély megnyerni. a bajnokságot sokkal nehezebb lesz.
  és elkúrtuk, elég rendesen. nyerhető meccs lett volna – és eléggé úgy néz ki, hogy ha Lanzának nem megy, akkor a csapatnak sem.

  • ius

   Sajnos Lanzának pedig mostanában nem megy… Már a szögletei sem sikerülnek…
   Minden csapat rákészül, ha labdát kap rögtön 3-an veszik körül, a társak viszont nem tudják ezt kihasználni. a középpályánk szinte veszélytelen a kapura.

 • Lassie Tizenkilenc

  Pár gondolat a tegnapi meccsről : 4X kaptunk ki idén a fagyitól….általában amikor sosem tudtuk legyőzni őket akkor mindig bajnokok lettünk :) Amikor a kiesés ellen harcolunk akkor meg-megveregetjük őket…szóval jó előjel.
  A két meccs alapján lefociztuk őket, az egyéni skillekkel nyertek itt is-ott is.Le kell szarni….A mocsok Knézynek biztos kiadták ukázba hogy amikor a tábor szidja botkát akkor mindig levegővétel nélkül szpíkeljen a nagy semmiről (Buzi botka!!)
  Tegnap csak azokat játszattam volna akik kevesebb szerepet kapnak.Ezzel pihenni tudtak volna a kulcsjátékosok a szombatra, illetve a kevesebbetjátszók megmutathatták volna hogy tartósan be szeretnének kerülni a csapatba.
  Régen pl. volt kupakapusunk (Tóth Iván) aki a padon ült, de a kupameccsek az övé voltak végig. Kabangut és Balázst is megnéztem volna teljes meccsen amig Lanza és Eppel pihen.
  Boti szörnyen formán kívül van, jelenleg Laczkó sajnos jobb megoldás.Szembetűnő hogy Nagy Geri mennyire le van eresztve.Hiányzik róla legalább 10 kiló izom, nem csodálom hogy nem játszik (jövőre újraépül,kulcsember lesz).
  Az első gólt egy bravúrkapus kifogta volna.Nem hibáztatom Grófot,bár volt 1-2 hajmeresztő hiba, meg 1-2 szép védés is. (Broki vagy Andrusch Józsi rendbe tudná vágni).
  Holendert az ilyen meccsek után még 3 kör békaügetésre fognám be :)
  Rossit nem tudom szidni, nagy volt a nyomás a közönség részéről a fradi presztizs miatt.
  A fradisták kárörvendők voltak, Doll úgy nyilatkozott mintha BL-t nyert volna.
  A német nyelvprofesszor Slejmheizler pedig egyszer agyérgörcsöt fog kapni. Kicsit sok a pörgető amit szed…

  • Tony Soprano

   Nagyon jó . egyetértek!

  • Csaba Horváth

   Szerintem az se lett volna jó, ha Balázs, Kabangu és a többi “részmunkaidős” játékos játszik csak, mert akkor meg az lett volna, hogy nem tettünk meg mindent a továbbjutásért, elengedtük az MK-t. Mondjuk a végeredmény így is ez lett, de legalább volt egy jó 30 percünk. :(

  • Player

   knézynek volt egy ilyen mondata: Egyértelmű hogy a jobb csapat győzött, ezen vitatkozni is felesleges. – Egyedül közvetítette a meccset, senki sem tudott volna vitatkozni vele, gondolom ezt saját magának mondta. Nyilván ő is érzi valahol, hogy egy jellemtelen geci. – Jó lenne megélni Honvéd meccs közvetítését egy honvédos Carlo Zampa által.

  • Granero

   Igen tenyleg régebben, úgy volt, hogy a második számú kapus vihette a kupát. Érdekes, hogy ez már (vagy most éppen) nem igy van.

 • SZabó Tibor

  Lassie Tizenkilenc minden szavaddal egyetértek.Boti.Holender ,Nagy Geri sajnos?Remélem formájuk javulni fog.

 • tszajko

  Én a támadójáték kreativitását hiányoltam fájóan. A védelmi problémákon igazából nem is nagyon tudtam felhúzni magam, sajnos előfordulnak egyedi hibák, mindkét gólnál pont rosszul alakult egy közepesen ártatlan szitu: 1. felső kapufa szögletnél, 2. a partvonalnál végbement becsúszásos szerelés után mindkét játékos elesett, de a fradista pont fel tudott kelni, és még a labda sem ment ki, így létszámfölénybe kerültek a jobb oldalon.

  Viszont: a támadóoldal nagyon-nagyon kevés volt: a csatárjainkon igazából nincs is mit problémázni, a képzett Fradi-védők között eltűnt Eppel és Lanza, de ez alapvetően rendben is van, ez a csatárok dolga. Sajnos a középpálya viszont tökéletesen eltűnt, Nagy G., Vasziljevics és Hidi nem voltak képesek támadásokat építeni, így a védősor általi felívelgetés maradt, ami egy Fradi ellen megint kevés. Próbálkoztunk még a szélsőkkel is, de Holender minősíthetetlenül gyenge volt ebben a szerepkörben (Laczkó a Debrecen ellen sokkal hatékonyabban mutatta ezt), King pedig szokásosan lelkes, de szerencsétlenül alakult minden kísérlete. Én személy szerint sokkal boldogabb lettem volna, ha az utóbbi meccseken mindig magas fordulatszámú pörgő Zsótért és az amúgy posztja szerint KÖZÉPPÁLYÁS Kambert vezényeljük középre – akár Hidi köré – szerintem sokkal hatékonyabban tudtuk volna átjátszani a középpályát, és eljuttatni a labdát a csatárainkhoz.

  Mindenesetre katasztrófa nincs, én azt mondtam a hét elején, hogy a két meccsből egyet megnyerünk – kis szerencsével, és egy kicsit bátrabb támadójátékkal össze is jöhet ez.

  • prison miki

   kiszerettem Nagy G-ből :( kicsinek és erőtlennek tűnt

   • Latabár

    Ha van rá lehetőséged. nézd meg a tegnapi meccs odavágójának / bár sajnos nem publikus ): / a kamerák segítségével atomjaira elemzett fradi és Honvéd játékosok InStat eredményét! / Nem azt, amit az Mlsz honlapján találsz, mert az kevés a tisztánlátáshoz! /
    Meg fogsz lepődni, mit művelt ez a kicsi és erőtlen gyerek! Újra kedvelni fogod! Egyben komoly kritika is lehet a nála 20 kg-al és 20 cm-rel többet felmutató-, vagy éppen sokszoros válogatott játékossal szemben!

    • zolee

     Nagy Geri sajnos nagyon gyenge volt, nézheted InStat-ot, az csak egy száraz adatsor, ha meccset magát nézted látható volt hogy nincs a topon, és hozzáteszem amikor topon van, nálam akkor is csak egy átlagos játékos extrák nélkül…Jó gyerek, tisztelem, becsülöm, de itt nem ennek kell számítania…Amúgy ez a vereség benne volt, sőt ha Viditől kikapunk az is belefér, még úgyis bőven elvárható szint felett vagyunk…

     • Latabár

      Van igazság abban amit írsz! Leszögezem, én sem szeretem a statisztikákat. De! Amikor azt olvasod ki belőle, hogy az egész mezőnyben a legtöbbet futva a legtöbb passzsávot zárja; a középpályán a legtöbbet ütközik; a legtöbb labdát szerzi; az egyik legtöbbet passzol az egyik leghatékonyabban, a legkevesebb labdát veszít; fejjel való középpályás hatékonysága megegyezik a többiekével, stb, akkor azért elgondolkodik az ember, főleg annak tudatában, hogy 140 cm, és 50 kg! Valóban nem egy cselgép, egy igazi vízhordó! És ha őt gyengének tartjuk a teljesítménye miatt, akkor mit mondjunk a nála sokkal jobb fizikumú poszttársaira a csapatból, akik ilyen vagy ennél rosszabb mutatókkal rendelkeznek?
      A Nagy Ádámnál / és nem akarom bántani őt /, nem voltak ilyen értékek, és nézd meg hol van!
      Az viszont igaz, hogy nem látványos a játéka. Ő kicsiben tudna játszani, viszont ahhoz taktika és társak kellenek. Rossi az ívelgetős futballt preferálja, ezért nincs középpályás játékunk, és ezért szereti pl. a Hidit, mert jól tud hosszan ívelni.
      És ha már Patrik! Nézd meg, mind a 2 gólban benne volt. Ha meg van videón, és van kedved nézd vissza!

 • A69W

  Amit Én hiányoltam Rossitól az egy váratlan, kreatív húzás a taktika terén. Nyitott könyv a két alapfelállásunk, amit szerencsés meccseken variálunk, tudunk menet közben váltani. Utólag persze könnyű okosnak lenni, hogy mi lett volna ha……de azért elgondolkodtam azon ha az első félidőben berendelkezünk egy bekkelésre 5 védővel. Lanza és Eppel a padon és csak a második félidőre állnak be, találunk egy gólt és kirúgjuk utána a labdát a stadionból is. Nem lett volna szép mérkőzés, de talán a célt elérhettük volna vele.

  Sajnos bebizonyosodott, hogy azért nem olyan hosszú a kispadunk sem. Vaszke például egy mérkőzést már nem bír, szerintem sokkal hatékonyabb tud lenni csereként beállva!

  Érdekes volt hallani a stadionban a pálinkabarát szurkolói hungarikum védegylet folyamatos bekiabálásait, hogy “B…zi Vodka”. Én speciel ezt véltem kihallani és feltételezem, hogy ez majd nem jelent jogi alapot büntetésre a mindenható fegyelmi bizottság előtt! :)

  Voltunk szép számmal azért tegnap! Érdekes intermezzo volt a családi szektornál, ahogy jöttek “új” meccsre járó színházbarát szurkertársak és keresték a helyüket a meccs kezdete előtt kb. 1 perccel. (Sokszor nem lehettek még a Bozsikban egyébként). Segítségül hívták az egyik fekete securitis urat és teátrálisan magyarázták, hogy “….baj van, mert biza ülnek a székükön”
  A közeg ura lett a helyzetnek, udvariasan közölte, hogy “…..elképzelhető, hogy itt nem mindenki a saját székén ül :) :) de keressenek maguknak üres helyet, csak a lépcsőn ne álldogáljanak”
  :)

 • A69W

  Vasas, Szolnok (NB II), Budafok (NB III), Mezőkövesd, Sopron (NB II), Újpest, Diósgyőr, FTC

  Ebből a mezőnyből sokkal könnyebb lett volna kijutni nemzetközi porondra!

  • tszajko

   A jelenlegi pozíciónk alapján nagyon nagy csalódás lenne, ha nem kerülnénk be az első 4-be a bajnokságba, szóval a nemzetközi porond lassacskán nálam már fix elvárássá vált.

   • prison miki

    akkor az is lehet, hogy unokáink még fogják látni személyesen a Honvédot nemzetközi kupában!!

 • Döme Sanya

  Sajnos azt kell mondanom a kezdő összeállítás után rögtön mehetsz fogadni. Ezzel a kezdő 11-el esélyünk se volt.
  Nem csak a játékosokra gondolok, hanem az összeszokotságra, amihez persze társult néhány gyenge teljesítmény is.
  Kapura is veszélyes középpályások kellenek mert, Eppel-t és Lanzát ledarálják. Zsótér és Balázs Zoli is jobban mozog egyeseknél. Kabangu persze lehet, hogy nem bír 90 percet, de én inkább az elején játszatnám.

  • Latabár

   ” Sajnos azt kell mondanom a kezdő összeállítás után rögtön mehetsz fogadni. Ezzel a kezdő 11-el esélyünk se volt.”
   Látod! Ordít belőled a tudatlanság és a rosszindulat! Ha ezt a meccs előtt írod, akkor várjuk kíváncsian igazad lesz-e.
   Így utólag viszont nem más, mint a rád jellemző okoskodó negatív duma! Azért is, mert ha kint voltál a helyszínen _ amit kétlek_ , láthattad volna, hogy kb. 4 db ziccerünk volt az első félidőben! A fradi 2.szer lőtt kapura, a 16 osig alig jutottak el. Lehet, hogy nem egy meccset néztünk?! Ha mégis, akkor ilyet leírni így utólag, hogy ezzel a kezdővel esélyünk sem volt, hát bizony komoly hozzá nem értést sugall!
   Ja! Fogadjunk nem mentél fogadni! Így utólag könnyebb osztani azt a bizonyost?

   • Döme Sanya

    A kezdőt csak kint tudtam meg veled egyetemben. De az is idióta aki hétközben ilyen időpontra teszi a mérkőzést. Egyébként fel is vettem. Vak vagy? Nincs baloldalunk. Mit akarunk nélküle. Olyanok kerültek be akik ha bent vannak tuti kikapunk az utóbbi időben. Az bánt, ahogy hozzáállnak egy fontos mérkőzéshez.Lehet a formád rossz de lélektelen nem lehetsz. Minek változtatunk ennyit egy jó összeállításon, te érted? A Barca is minden héten másképp áll ki szerinted?
    Egyébként nem kötelező velem egyetérteni, én se értek veled egyet. Te a 380V is belekötsz, mert agyadra húzódott az akadémia. Nagyon jók voltak ezen a meccsen is ugye?

 • A69W

  Lehetett volna mondjuk a:

  Gróf
  King, Lovric, Bobál, Kamber, Baráth
  Nagy G, Hidi, Gazdag
  Balázs, Kabungu

  csapattal kezdeni,

  aztán Eppel, Lanza, Zsótér jöhetett volna szép lassan.
  Érdekes lett volna :)

  • Laszka

   ha igy allt volna ki valoszinüleg azzal vadolnak, hogy feltett kezzel ment ki a palyara, es nem is akarta megnyerni a meccset. masreszröl mindig az a legjobb aki eppen nem jatszik :). Nem erdemes filozofalgatni, utolag, hogy igy is kezdhettünk volna :( Balazs egyebkent marha gyenge volt amikor lattam…

   • A69W

    Persze így van :) utólag kár okoskodni, nincs is a bölcsek köve a zsebemben, inkább azt akartam volna ezzel kifejezni, hogy 4-ből 4-szer égtünk a fradi ellen és valami váratlan húzás csak az ami talán segíthet ellenük.
    A második félidőben (ha nem kapunk két gólt az elsőben) azért egy friss Lanza, Eppel, Zsótér okozhatott volna meglepetést a zöldeknek és ne feledjük 1:0-al mi mentünk volna tovább!

    • László Papp

     Sajnos nincs arra se garancia,h az altalad felvazolt csapat kihuzta volna kapott gol nelkul az elso felidot.

     • A69W

      Ez igy van garancia nincs rá, de a Fradi 5 védővel állt fel ellenünk es nagyon nem erőltették a támadásokat azért. Szerintem ezzel leptek meg minket, húztak egy váratlan! Nálunk ez az lehetett volna hogy friss eróként bejön Lanza és Eppel. Persze fikció az egész, de ki tudja……

     • László Papp

      Rossi mennyi idovel a meccskezdet elott tudja meg,h az ellenfel milyen osszeallitasban all fel?Addigra gondolom mar neki is le kell adni az osszealitast.Meg az osszeallitas sem garancia a felallasra,bar azert sejtet valamit.

     • Laszka

      mi voltunk hatranyban, nekünk kellett tamadni. Gondolom a cel az volt, hogy az elsö felidöben amilyen gyorsan csak lehet beramoljunk egyet, aztan mar jatszhattuk volna a sajat kivaros jatekunkat…

     • A69W

      Igen, egyértelműen ez volt a taktika és a Fradi is erre számított, erre készült fel kiválóan. Persze nem kis bátorság lett volna “feladni” az első félidőt, pocsék játék is lett volna 2 deffenzív csapattal az biztos. Azonban nem kis lélektani elonye lett volna annak, hogy a félidőben beállt volna a Lanza-Eppel páros.
      Egy gól kellett volna és utanna kihuzni valahogy a meccset. Az idő múlasa es az eredmény ekkénti alakulása csak nekünk kedvezett volna.

 • A69W

  “A FEB a Honvéd – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint
  visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért,
  valamint szurkolóinak nagyobb mennyiségű pirotechnikai eszközök
  beviteléért és használatáért, továbbá másokat megbotránkoztató
  magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának
  szidalmazása) 350.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”

  – mi lehetett a rendezési hiányosság?
  – piró ki a f.@szt zavart? – szemellenzős bürokrata bagázs!

  – a Vodkázás sokba került :(

 • A sors: A Vidi elleni meccsen Andó Szabó lesz bíró… :(

  • A69W

   Akkor úgy indulunk, hogy 12 a 11 ellen
   :(

   • Hát, ez annál jóval több. Kassai meg a DVSC-DVTK-t vezeti, nehogy a Fradiét….

  • Balázs Németh

   nekünk a bírók szempontjából teljesen mindegy, senki nem fúj nekünk hogy finoman fogalmazzak…

   • Itt nem erről van szó, nemhogy nekünk nem fújnak hanem igazságosan sem!!!

 • A69W

  Azért egy kicsit vitatkoznék Hidivel:
  “Kiemelkedően jobbak voltunk….”
  :)
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/411844_hidi_patrik_a_honved_ferencvaros_mk_utan

 • László Papp

  Remelem,holnap osszesorsoljak a zoldeket a lilakkal vagy a Vasassal a kupaban!

 • Gabesz

  Nem értem miért ragaszkodik Rossi a Kamber középhátvéd játékához ?? Nem elég magas,nem elég gyors,nem elég technikás,nem elég határozott ! Többször lefejelik,többször átjátszák,több gólt kaptunk már róla !! NEM KÖZÉPHÁTVÉD ! Bobál sokkal jobb lett volna,sajnos Bobált is elszúrhatjuk így,ha nem kap játéklehetőséget,visszaesik és elmegy ő is ! Tavaly már a válogatottba követeltük,biztos csapattag volt,nem hiszem hogy annyira visszaesett.Kamber sokkal hasznosabb a középpályán,ott elég határozott,védekezésben és támadásban is sokat segít,bírja szusszal,sokat van játékban ez hiányzik a csapatból.Talán Heminek csinálja,mert
  mindenáron akart Rossi mégegy középső védőt,de nem jött össze.Ha Nagy Gerit sem játszatja el fog menni,el is kell engedni,nem leheh őt csak tartalékban tartani.Ha kevés lehetőséget kap,visszaesik és amikor lehetőséget kap,nem tud jó játékot felmutatni ! Holenderrel nem tudom mi van,mintha nem merne játszani,teljesen leeresztett.
  Edzői feladat,hogy kihozza belőlük a legjobbat !!!

  • A69W

   Nagyon jól összefoglaltad! Minden részével egyetértek! Jó lenne egy online chat Rossival, kíváncsi lennék az ÉRDEMI válaszokra!

 • A69W

  Az nb1.hu-n van egy Botka interjú.
  “Az volt a legfontosabb kérése a vezetőedzőnknek, hogy szüntessük meg a Honvéd jobb oldali beadásait. A másik ilyen horderejű kérése az volt, hogy minél hamarabb támadjuk le a kispestieket, hogy még felívelni se tudják a labdákat. Mindkét kérését teljesítettük.”

  Mivel baloldalunk egyáltalán nem létezett és a letamadasra is ráérzett Doll, ezt a meccset taktikailag Ő nyerte meg a Fradinak. Mindezt a “mi” fegyverünkkel “öt védővel felállva.

 • Balázs Németh

  Kis off: már csak 294 jegy van holnapra, igyekezzen mindenki :)

 • Thibby
  • A69W

   Akkor most már remélem hamarosan indulnak a munkagépek, azt hiszem innentől “sínen” van a projekt! :)

   • Thibby

    Én akkor hiszek ebben az egészben ha a stadion is felépül…….az még baromi messze van.
    Az akadémia délpesti néven fut….ha nincs stadion és az öreg elmegy…az örökösök szemét kiszúrja mondjuk az ftc 200 millával és odacsapják az akadémiát a fradihoz….a Honvéd meg csődöt jelent és beszántják a Bozsik helyét. A stadionon múlik klubbunk jövője, és az négy éve csúszik…….érdekes

  • MB Kecskemét

   És valóban !! Megjelent a hivatalos közbeszerzési eredmény hirdetések között is a mai napon !! Köszi Thibby !!

 • medvepuszi

  Biztos sokan emlékeztek Genitóra. Ma van a szülinapja, és biztos nem haragszik, ha idézem a válaszát a köszöntésemre. Ahhoz képest, hogy 8 éve ment el Magyarországról, nem semmi a magyarja, és nekem szebbé tette a napot :)
  “Koszi haver, remelem az miek evet es bajnok csapat leszunk……hajra Honved
  CSAK A KISPEST ( KIS – PESTEN vagyunk pedig NAGY PESTEN CSAPAT vagyunk )”

  • A69W

   Isten éltesse a Kisnagyembert innen is!
   Ha jól tévedek Cipruson játszik ugye?