A második félidei visszaállás meghozta az eredményét

Zsóóóóótééér!!!! (Fotó: 1909foto.hu).

Sommás összegzésem ennyi a tegnapi estéről. Ezen felül Kassai, jó szokásához híven, vétett ellenünk egy döntő hibát, ami miatt a mérgem nem csitul, de akkor is, ha egy félidőt ilyen szép pariban lejátszunk a lilákkal, mi a pékért kell már a második félidő elejétől kisszögletezni, illetve bekkelni a kapufánkkal a hátunkban? Persze lehet, hogy ennyit bírtunk, nem tudom. Nem tudom…

Loctite egyéb elfoglaltságai mellett nem tudott, más a társaságból pedig nem volt hajlandó fél 4-re a KöKire érni, hogy onnan Újpestre buszozva 2 órát várjon meccs előtt a Szusza lelátóin, így nagy délczegen bevállaltunk egy saját Csakblog vonulást BKV-val. /Kivéve persze Fanta urat, akit csak az újpesti arénában szedtünk össze, miután a találkozóhelyünkre tartva belefutott a buszba, „és Faterom, ha már ott állt, fel kellett szállni”/. Utólag azt kell mondjam, óriási ötlet volt. Mármint nem Fanta úr cselekedete. Hanem a miénk…

A KöKi-s metróstartunkat követően a Deákon egészültünk ki Salvatore kollegával, aki már egy Dreherrel felszerelkezve készítette fel magát az esti megpróbáltatásokra, Locti nyelt is nagyokat, ahogy figyeltem, hogy aztán Újpest-központnál egy jó tré dobozos Löwennel zárkózzon hangulatban és bátorságban Salvatoréhoz, amire szükségünk is volt, hisz kicsit sem volt feltűnő 6 (bocs, 5, mert kisBabar már kiszállt a Városkapunál a fotósbejárathoz buszt nézni) kóválygó fiatal férfi a városközponti buszvégállomáson, amint elvileg semleges öltözékekben kutatja a buszmenetrendeket. [Kivéve én a szikrázó piros-fekete új cipőmben, amire még indulás előtt Doki barátom Wekerlén kérdezte meg a kertéjben slambucot bográcsolva, hogy „Atesz, mit választanál, hogy a városkapunál verjenek pofán, vagy 4 darab  100 kilós kopasz lefogjon és az egyik lila festékkel átfújja az új csukát?” Nyilván az A verzióra szavaztam.]

Jöttek is a gyülekező lila csoportok felől a lapos pillantások, mire Loctite „nézzetek már természetesebben b+, mintha csak hetente fordulnátok meg itt”, ukázzal rapportírozott minket, de hát ezt könnyű mondani. A 30-as viszonylatra felszállva én már biztos voltam, hogy minket itt ma csúnyán megbrúgat a lila had, így a tekinteteket gondosan kerülve sorolgattam magamban izzadva figyelemelterelésképp az 1991-1996 közötti kezdőcsapatainkat, miközben megfogadtam, hogy legközelebb CSAK KOCSIVAL. Nem segített a helyzeten 2 másik szurkertárs, akik közül az egyik piros-feketébe öltözve vidáman odaintett nekünk, a busz végéből kellemetlen morajt indukálva. De szerencsére jött a Mildenberger, egy egy adag birodalmi lépegető, akik között átslisszolva a vendégszektorok védett zónájába, már felsóhajthatott a blogszerkesztőség (mínusz a Szusza bejárata előtt ekkor már Unicumozó Fanta úr, áldassék a neve). A két említett drukkertárs felbátorodva ekkor megeresztett egy 0,02 decibeles fa…opó újpestet is, mire Locti közölte, „ilyenkor szokott kiderülni, hogy rossz utcába küldtek minket és a sarkon vár egy adag lila”, de nem, a sarkon csak egy újabb adag rohamrendőr várt minket, bár Öcsém megjegyzése „végül is a rohamrendőrség az nem Újpest-ultracsapat?” nem is állt messze a valóságtól, belügyi múlt, Dózsa, hja, így megy ez.

A Szusza vendégbejárathoz érve Loctite-ot és Salvatorét bajtársi üdvözléssel fogadják a kispesti ultraélet meghatározó orcái, így ismét meg kell állapítsam, társaim képviselik a Csakblog mainstream részét. No meg a bentről felénk kajabáló blog-ajatolla, a fél üveg Zwack nedűtől a szokottnál is progresszívebbe váltó Hanta, aki a kerítésen át újfent közli, hogy ad1) nagyapja szerint fehér ember évente egyszer megy Újpestre, ha meccs van, csak ezt nem merte beírni a beharangba; ad2) menjünk már be, unatkozik.

A meccs még fél óra, elkvaterkázunk a lelátói árkádok alatt. Újabb sörök vándorolnak a kezekbe, újabb aggodalommorzsák a szívekbe, ahogy közelít a kezdő sípszó. „Atikám, mit vársz?” – veregeti meg a hátam odafenn OldBabar czukk, mire diplomatikusan kitérek a válasz elől, mert tudom, hogy nem bírja  a nagy mocskos pesszimizmusom. Loctite ellenben már bőszen „csakaKINGpest”-el mellettünk, indul a meccs.

Az első félidő olyan lett, ahogy Hanta beharangozta. Az „egyenlő erők küzdelme”, csupa nagybetűvel. Helyzet hol ott, hol itt, de egyik se különösen nagy, az iram sem, de nem is rossz. Tényleg gyürkőzik a két csapat, kábé két egyenkeret, a miénk tán hajszállal jobb, de a derbi-hatás eltünteti az apró nüansznyi differenciákat.

Kassai meg (talán jogosan) az első gólunkat, egy lepattantót Lanza ver be, óriási, de sajna nem volt tiszta előtte a helyzet a bírói verdikt szerint. Amit most amúgy elfogadok, mert tényleg volt némi káosz a gól előtt a büntetőterületen belül – igaz, kiindulva Kassai későbbi megoldásaiból, lehet, hogy ezzel se volt baj?

Aztán Zsótér percdekádjai következnek. Az eddigi hónapok során hajtós, de eszetlen kis arcnak tartott futógépet már Felcsúton sem  tudtam nagyon kárhoztatni a múlt héten, de mára végre megtanult pontosan passzolni tétmeccsen is. Keresztlabdái, elfutásai is élményszámba mentek, mígnem a 28. percben szemben Lanza és Gazdag tizenhatoson belüli totojázásaival az elé pattanó labdát úgy ágyúzta be a léc alá, hogy egyként robbant ki a hang a vendégszektor minden torkából, míg a derék Donát nem ünnepeltette magát, lila kölcsönarcként. Riszpekt. Ja, és ilyen keresztnévvel Cservenkai óta nem éltetett senkit Kispest-tábor, hehe.

Pár percre rá a megzavarodó újpesti védelem eladja a labdát, Lanza egyedül törhet kapura. Na, megismétlődik 2013 tavasza? Nem, Lanza nem lő, elhúzza Balajcza mellett, de rosszul, ennek ellenére a kapus elé vetődik, Lanza egy ütemkéséssel elesik benne, félek ez nem tizi, Kassai se adja meg, még szidom is elsőre a nagy feldobó művész Lanzát „inkább lőttél volna”, de Apu sms-e érkezik a TV elől, majd Totó barátunké szintén otthonról: „ez országos tizi volt!”, írják mindketten. Kassai, mit mondjak? Egy borízű takarodj-ot azért megeresztek elméletben a nagyegójú sztárbíró felé. Ilyen kiélezett bajnokságban, mint az idei, az ilyen hibák egy csapat idényébe kerülhetnek. Köszönjük!!!!

Hiába hát az Újpesti üzemzavar, tizi nincs, és helyzetkihasználás sem a részünkről, szünetre így vonulunk. Sajnos a második félidő szomorú választ ad arra: ez a generózusságunk nagy hiba volt.

Merthogy a második játékrészre Rossi urunk a jól ismert olasz szupertaktikáját hozza: parkoljunk be a Fiat kisbusszal a kapu elé, esetleg nyomjuk a kisszögleteket, ha szökő évente előre jutunk a másik térfélre, de támadni annyira ne támadjunk, fő a biztonság. Eppelt közben cseréljük, ma nem játszott jól Marci, „én mondom, a válogatottra tartalékol”- dohog Loctite, de a közülünk szakmailag a legmagasabbra taksált Salvatore megvédi válogatott támadónkat: „jól nyomta, amolyan Szalai 2014-2016 válogatott üzemmódban, ebben ma ennyi volt, de amit kellett, megtett, csak őrlődött”. Hiszünk neki. A helyén Dark a pályán, Loctite nyilván kéjmámorban ugrál már mellettünk „Gyere be Dark, gyere be Daaaaaark” énekli, majd a következő rigmust már önkívületben költi át „Gyerünk darkozzatok, tombol már a Kanyar újra támad a Dark, csak a Kispest álééééé”, kész.

Sajnos a mi játékunk is mára. Az Újpest nyom, mi védekezünk, még 20 perc, még 10, közben Villámot is beveti Rossi, mister, mit ivott? A téli sztárigazolás látványosan légüres térben mozog, embere nincs, nem értem. Még 5 perc. „Nyugi, a végén kapunk majd egyet” – nyugtat meg Locti, majd tovább nyomja a velünk együtt a „Eppeleppeleppeleppel, lanzalanzalanzalanza” örökbecsűt, ami a vezérszurkereink utóbbi évekbeli legötletesebb kreálmánya amúgy, grat (frappáns, aranyos, vidám, etc. Király!) Sajnos Locti jósnak sem utolsó. Amit az én pesszi-miska lelkem is érzett, bejön, az Újpest a 90. percben egyenlít, Dark legendás luftja után, megjegyzem, Loctite a mennyekben, Rossi majd felrobban a padon, innen is csókoltatom, csak annyit kérdezve, minek álltunk ennyire vissza?

Le vagyok sújtva Atti”- szomorkodik fölöttem a sorban Old Babar, mi pedig lógó orral hazaindulunk. Azaz nem mindenki haza. Salvatore szülinapi buliba megy, Hanta és Gyuri egy Arsenalos szülinapi partira, én meg a hétfői kocsmakvíz-csapatunk szülinapos tagját ünnepelni… Mindenki tavasszal született? Persze előtte még obligát várakozás a kordonok mögött, klasszik évődés pár ott ragadt Újpest-szurkerrel („előbb tedd le az érettségit, köcsög” „gyere ide” „te gyere ide” „mivanmivanmivan”), csodálatos. A 30-assal aztán egykettőre a metrónál vagyunk, a 3 órája minket ferde szemmel néző csapat már ott iszik az egyik talponállóban, remek, húzunk le a metróba, beszállva szépen leülünk libasorban az egyik 6-os padra a szerelvényben, ajtók záródnak, és jön a Kontroll film trade markos jelenete, a kocsi tele lila drukkerekkel, „szemkontaktot ne” suttogja-vinnyogja Loctite fél röhögő-, fél sírógörcsben, és magamban már 2000-ig megyek előre a kezdőcsapatban, csak fel ne nézzek, 3 újpesti ordítozik nekünk, de látják, hogy a 6 bazári majom a köszörűkövön nem az URB legkeményebb magja, így megunják, s leszállnak. Az Árpád híd és a Nyugati közt tovább tisztul a levegő, így amikor Loctit magára hagyjuk az Aranynál, már nincs veszély.

Éjjel, a szülinap végéről hazafele tartva Dina, a kvízcsapatunk kapitánya még sajnálkozva kérdi a párjával: „Még beszámolót is kell írnod, tényleg?”  „Igen, de már csak reggel.”, felelem, mire ő mosolyogva hozzáteszi: „Akkor írj bele engem is”. Ezen ne múljon, bólintok és hazaindulok. Közben pedig elgondolkozom azon: a fő álmunkat idén valszeg elengedhetjük, hacsak nem történik csoda a válogatott szünet alatt – de csapat kezét nem engedjük. A srácok ma is nagyot mentek, nem véletlen a végső szurkolói reakció. Sajnálnám, ha nagyon szétszednének minket nyáron… De addig még lesz egy s más. Szóval srácok, pályán és lelátón egyaránt: folytassuk!

Jó: Bobál Dávid nagyot ment, Kingecskét lassan én is kedvenccé avatom, Hidi, Gazdi is tetszett a hibák ellenére, a meccs embere viszont Zsótér.

 • Pingback: A második félidei visszaállás meghozta az eredményét | Zongoracipelő()

 • A69W

  Érdemes elolvasni! Ettöl objektívebb tudósítás szerintem nem született a tegnapról a sajtóban:

  http://pestisracok.hu/kassaival-es-az-ujpesttel-nem-birt-kispest-gyozott-fradi-es-videoton/

  • National Hiphop

   Jesszus, pont tőlük.. :) De az NSO is elismerte, hogy meg kellett volna adni azt a 11-est.

   • A69W

    Pont tőlük valóban és azért ez nem kicsit meglepő az tény! Olyan tabukat döntöget ez a pár sor, amit ilyen nyíltan nem lehet olvasni a magyar sajtóban!
    “A magabiztos – néha már-már arrogánsnak tűnő – játékvezető a szombati meccsen is elkövetett egy az eredményt befolyásoló, egészen hihetetlen szarvashibát …….. Következménye valószínűleg így sem lesz.”
    (nem tudom ki a cikk szerzője,deilyet ugyebár “nem szokás” leírni!)

    “Zsótér Donát esésénél sem fújt tizenegyest, ezen is lehetett vitatkozni.”
    (ezt másholnem nagyon olvastam és amit én láttam összefoglalót abban sincs benne,bizonyos vagyok,hogy este sem lesz majd látható)
    ” Marco Rossi egy szót sem szólt Kassairól – valószínűleg valaki megkérte a visszafogottságra a heves vérmérsékletű Honvéd-edzőt.”
    (azért ez sem kevésbé érdekes vélemény, de tény, hogy Rossi nyilvánosan semmit sem mondott)

    “Összességében – és a bírói ténykedést látva – persze meglepő lenne, ha a Fradi nem jönne fel a bajnokság végére a második helyre. Az elsőről a Videoton formáját és a ferencvárosi futballt látva inkább csak álmodhatnak.”
    (azt hiszem ez a lényeg és ajövőbe látás, itt már csak a harmadik hely jöhet szóba a nem kiválasztottaknak…..ez a magyar labdarúgás érdeke :(

    • National Hiphop

     Rossi azért annyit nyilatkozott, hogy: “Az előző fordulóban, a Videoton elleni három nullás vereség után
     kritizáltam Andó-Szabó Sándor ténykedését, és akkor megfogadtam, hogy
     többet nem nyilatkozom a játékvezetőkről. Úgyhogy most nem is cifráznám
     tovább, legyen elég annyi, hogy mindenkinek van szeme, láthatta, mi
     történt Lanzafame tizenhatoson belüli eseténél.”
     Ősszel kicsit furcsálltam, ahogy Doll kikelt Kassaira (a kurzuscsapat edzőjeként, ugye..), de lehet, hogy tényleg egy görény idehaza.
     A magyar labdarúgás érdeke pedig nyilván az éles verseny lenne, így meg újra jöhet a blama a Zseljó, vagy az albán bajnok ellen a BL-selejtezőben…

     • Thibby

      Az hogy kikelt szintén a szinház és a koreográfia része.
      Tele volt vele a sajtó,média……így kifogták a szelet a fradit nyomjákot kiáltok vitorlájábol mert lám a zöldek ellen fújnak a birók!!! Pedig az egy teljesen korrekt meccs volt a játékvezetö részéröl

    • wojciech zarzycki

     Amíg ennyire irreálisan értékel és gondolkodik a legtöbb szurkolótok és az edzőtök, addig nem is fogtok semmit elérni.
     A lilák az első 20 perc után 2 góllal vezethettek volna a ziccerek alapján. Ezek után azt írni, hogy “helyzet hol itt, hol ott, de egyik sem különösen nagy”, meglehetősen szórakoztató.
     A Fradi meg nyilván a bírói segítséggel jön fel, persze. Idén négyszer lettetek elverve, Eppel Marcika meg a bundás olasz a 10 büntetővel ilyen nagy király, egyébként semmi.

     • zolee

      Hogy tudsz drukkolni egy ilyen csapatnak mint a Fradi?
      Dagadt Bödének, szipus Gerának…Jó ízlésre vall, grat hozzá :)

     • Granero

      Bodevel, Geraval semmi gond nincs.
      Kubatov es Orosz akik miatt kinosan erezheti magat minden fradista. Meg persze az ajandekba kapott milliardok vagy esetleg a nem letezo utanpotlas helyett osszevasarolt bundes ketto legiosok miatt. Szoval van miert aszalodniuk boven de nem Bode vagy Gera miatt.

     • A69W

      Sicc innen!
      Pali meg Gabi bácsi ad majd neked tejet, ott kellene lefetyelni az “építő” jellegű kritikával!

     • zoltan

      A fradit EGYETLEN EGY meccsen szopatta meg egy bíró, és sírtok, mint a fürdőskurvák. Ha megnézed a számunkra megítélt büntetőket, láthatod, hogy egytől egyig mind az volt.

      Na takarodj innen, te reálisan értékelő zseni.

     • MB Kecskemét

      Irreálisan. Igen ? És ezt mind magadtól ? Gratulálok ! Te nagyon büszke vagy arra, hogy “elvertetek minket idén 4x”. Ez tölt el TÉGED büszkeséggel ? Hát legyen meg az Örömöd ebben ! Buta kis fradista, Kubatov beszkennelt kisbarátja…

      Hivatkozol Rossira ?? Hivatkozzál Hemingway-re ! Nyugodtan megteheted. Ezzel szemben és ezzel együtt a KISPEST MI vagyunk. És nemcsak azért, mert idén már négyszer leszurkoltunk benneteket a béka segge alá, hanem azért is, mert itt van a Guardia, a Kanyar akik több, mint 20 éve megtestesítik az igazi Kispestet és leszurkolják a Debrecent az Újpestet stb… mindenkit. És
      tudod nem divatból szurkolunk a Csapatnak, én pl. ott voltam a 2. osztályban a saját falunkban, persze a vendégszektorban, amikor megvertük a KTE-t. Nekem nincs szükségem mindenféle elméletgyártásra ami arról szól, hogy Kassai hibázott (?) tegnap. Nem hibázott, hibáznia kellett.

     • Dagiiron

      Nem akarlak megbántani, de ti is egy szép bírói segítségnek tudhatjátok be, hogy a kupában győztettek ellenünk a Groupamában..

     • VirágPeti

      A ti edzőtök az aztán igen! Az reálisan értékel! Undorral néz körül minden idegenbeli pályán és lekezelően nyilatkozik minden ellenfélről. Amúgy egy lufi az egész ember, nulla egy edző. CSAPATOTOK nincs, csak “sztárocskáitok” milliókért, szedett-vedett összevásárolt banda vagytok, ekkora költségvetéssel minimum egy el csoportkörbe illett volna bejutni. Rossi ekkora pénzből amit nálatok eltapsolnak már rég el csoportkörös csapatot csinált volna a Honvédtól.

     • Thibby

      Talált gyerek te miről beszélsz??? két nagyobb ziccerük volt az elején abból az egyik egy Lanza elleni megtorlatlan szabálytalanságból indult…….Kassai úgy csalta el a meccset ahogy még bíró nem tette az országban. Teljesen egyértelmű az mlsz célja…….vidi bajnokságot kell nyerjen. A bűzös posvány csapatod meg legyen dobogón hogy kubatov tudjon nézni egy két parázs el meccset……valami moldáv középcsapattal amelyik majd kiejt benneteket…..hányingerek vagytok a divat kluboddal együtt.

     • thpreg

      Ahhoz normálisan kaput is kellett volna találni, hogy legyen esélyük vezetni, valahogy egyik helyzet sem végződött kapusbravúrral. Addig a “volna” eléggé sovány, míg a 0:1 kőkemény tény, Lanzafame senki által kétségbe nem vont elkaszálásának továbbengedése és – mivel mindez gólhelyzetben történt – Balajcza piros lapjának elmaradása kőkemény tény. Lehet mondani, hogy a meccs képe alapján a döntetlen reális, mint ahogy azt is, hogy a Videoton jobb csapat, mint a Honvéd. De hogy sem a Videoton győzelme, sem az Újpest egyenlítése nem történt volna meg, ha a futballkönyv szabályai szerint vezetik a találkozókat, az is tény. A realitás a tényeken alapszik, nem azon, hogy melyik csapatot milyennek érzékeljük. Kb. 4 pontról beszélünk két meccsen, ami fontos különbség. És az is kőkemény tény, hogy a Fradi négyszer legyőzte a Honvédot, ezt sem vonja senki kétségbe és nem is vitatja el. Rossi sem. Az Újpest elleni nyilatkozata teljesen a valóságot tükrözte, nem hiszem, hogy virágcsokrot kellene küldenie neki vagy a Honvéd-tábornak Kassai és Andó-Szabó játékvezetők részére azért, mert nem tartották be a szabálykönyv utasításait.

    • Döme Sanya

     Zsótéron akkorát löktek, hogy nálunk fejlettebb bajnokságban is simán befújják.

 • Tony Soprano

  Ezt írták a Csakfocin a fórumban, pedig nekik most jól is jött ez az eredmény: “Mi fradisták már jól ismerjük ezt a helyzetet, amikor Kassai belenyúl egy meccsbe, ennél egyértelműbb 11-es nem létezik… Nemzetközi porondon ezt nem meri megtenni, mert akkor sehol nem lenne a ranglistán, itthon viszont szeret szimpátia és tekintélygyakorlás miatt úgy dönteni, ahogy kedve tartja. Nulla ez az ember, és mint játékvezető is az!”

  • prison miki

   nem beszélve arról, hogy pont a kispesten sztárolt, külföldi, kicsit nagyképű játékos ellen történt a szabálytalanság, gondolom ilyenkor extra motiváció Kassainak, hogy megmutassa, ki itt a főnök.

 • Csaba Horváth

  Hát nem tudom…röhej, hogy ilyen bírói hibák születnek következmények nélkül. Ha egy játékos hibázik, kiállítják, vagy összegyűlik az 5 sárgája, akkor bizonyos mérkőzésre eltiltják. Ezt valahogy a bíróknál is be kéne vezetni. Van 5 segítője, vagyis több szögből is megítélhet egy-egy esetet, ha rossz döntést hoz, ami befolyásolja a mérkőzést, akkor 1 meccses eltiltás. A következő esetnél már 2 meccs…és így tovább. Ha alkalmatlan a feladatára, akkor az X. mérkőzés után már annyi meccs eltiltása lesz, hogy több mérkőzést nem fog vezetni. Így talán a bíróképzésre is nagyobb hangsúlyt fognak fordítani, és a bírói befolyásoltság is alábhagy, hisz ha sok rossz játékvezető van, akkor nem tudnak embert adni egy-egy mérkőzésre….szóval a lényeg, hogy szanckionálni kell a bírói munkát is, mert nem tartom túl szerencsésnek, ha egy bajnokság végkimenetele a bírón múlik, és nem a csapatok teljesítményén.

  • Escape

   Eltiltani nem lehet, mert akkor egyértelművé tennénk hogy a tévedése szándékos volt és nem véletlen…
   Aki ilyen nagyot és egyértelmű hibázik ami ráadásul a meccs eredményét is ilyen mértékben befolyásolja azzal azt kéne tenni hogy nem bíznak rá fontosabb NB1-es meccseket vagy egyszerűen visszaküldik az NB2-be meccset vezetni . Aztán három négy fordulóval később visszajöhet ismét az NB 1-be.
   Aztán ha ismét hibázik valami nagyot – ismét vissza kell küldeni a másodosztályba .

   Teljesítmény alapján kellene megítélni a játékvezetőket!

   • Csaba Horváth

    “Eltiltani nem lehet, mert akkor egyértelművé tennénk hogy a tévedése szándékos volt és nem véletlen…”
    “Aki hibázik az kevesebb meccset kap illetve vissza sorolják alacsonyabb osztályba .
    “Teljesítmény alapján kellene megítélni a játékvezetőket! ”

    Ugyanezt mondtam. Az eltiltás vagy az alacsonyabb osztályba sorolás ugyannak a rosszul vezetett meccsnek az eredéménye…az eltiltás bizonyos esetben azért lenne szerencsésebb, mert az jövedelemkiesést is jelent egyúttal.

    • A69W

     Az a baj,hogy ilyet nem fognak soha felvállalni! Nem fognak egy független testületet felállítani,pláne nem, hogy ezt nyilvánosan! Ez egy nagyon összetartó testület, kéz kezet mos alapon és Ők tévedhetetlenek! Mondjuk tegnap Én nem is Kassait hibáztatom elsősorban, hanem azt a két másik idiótát, akik előtt ez az egész történt és Ők voltak szemben!
     Valaki nem tudja ki volt az alapvonali segéd és azon az oldalon a partjelző?

     • Norbert Ágoston

      Vak kettő volt a gólbíró

 • A69W

  Mennyire érdekes és manipulált ez az egesz nb1 és a körítése. Most látom, hogy a paksi Barta akkora gólt sarkalt szögletből, amit nem mindennap látni és ennek kvázi semmi visszhangja nem volt sehol! Nem volt vezető hir sehol, nem lehetett látni sehol. Ha mondjuk ezt valamelyik zöld csatárocska tette volna, akkor egy hétig ezen csámcsog az egész lakáj sport média.

  • zolee

   Így van, vagy ha Kassai ilyet “téved” valamelyik pártcsapat ellen akkor, az minimum szalagcím…

 • Pingback: Bírók, aki az elmúlt öt évben legalább tíz meccset vezettek nekünk – Csak a Kispest!()

 • Pingback: Ma véget ér az első teljes kör, és bár a tavalyi bajnokság csak ekkor indult, azért nem árt képbe kerülni, hol is tartunk – Csak a Kispest!()