Eppel utazni sportugálba, lenni válogatott, ha Strokk úgy gondolja

Jó, tudom, tegnapi, de tegnap snooker-gálán voltam, így csak most tesszük ki, hogy

Eppel Marci tagja Storck utazókeretének!

Itt a teljes névsor, félkövérrel az újoncok:

 • Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Megyeri Balázs (Greuther Fürth)
 • Védők: Bese Barnabás (Le Havre), Fiola Attila (Videoton FC), Hangya Szilveszter (Vasas FC), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Lang Ádám (Dijon), Pintér Ádám (Greuther Fürth), Vinícius Paulo (Videoton FC)
 • Középpályások: Gera Zoltán (Ferencváros), Holman Dávid (DVSC), Kalmár Zsolt (Bröndby IF), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Nagy Ádám (Bologna)
 • Támadók: Adorján Krisztián (Novara Calcio), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Eppel Márton (Budapest Honvéd), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Sallai Roland (Palermo), Szalai Ádám (Hoffenheim)
 • Pingback: Eppel utazni sportugálba, lenni válogatott, ha Strokk úgy gondolja | Zongoracipelő()

 • Lassie Tizenkilenc

  Hey Botka!! Majd kapcsold be a tévét ha kezd a meccs ! :)))))

  • István Hereb

   He-he, fel sem tűnt, hogy ő meg kimaradt ;-)

  • prison miki

   “úgy gondolom hogy a Ferencvárosból egyszerűbb, könnyebb a válogatotthoz közel kerülni”
   ez volt az egyik indoka az átigazolásra, remélem, hogy a másikból (minden adott ahhoz hogy bajnokcsapatban szerepelhessek) se lesz semmi!

   • Lassie Tizenkilenc

    AMEN ! :)

  • wojciech zarzycki

   Közelítőizom-sérülése van, nyugi, legközelebb ott lesz a válogatottban. Mondjuk, a paraszt ikenne-king megpróbálta elintézni – rá is átragadt a szurkolók primitivizmusa.

   • Zoltan

    Ikenne-King állítólag jó barátságot ápol Kassai Viktor játékvezető úrral, és közös céljuk, hogy romba döntik a fradit.

    • István Hereb

     He-he :-)))

   • Sanzi

    Összefejeltek te nagyon hülye!!!

   • prison miki

    biztos vagyok benne, hogy az nem volt szándékos, ilyenek előfordulnak. védő létére ritka sportszerű játékos, 86 meccs alatt kétszer volt kiállítva, egyszer sem egyből pirossal.

   • A69W

    Haát tényleg így történt? No eztet nem is gondoltam vóna! Minket akkor pedig itten nagyon félrevezettek Tuggya-e??

    Mert ugye osztan csak köztudott az mán, hogy csak egy és oszthatatlan ígazsag létezik és eztet most elteccet hozni ide nékünk! Megvagyok hatva a végletekig, hogy gondolt ŕánk abból a szép kerűletjébül és itt velünk a végeken, élőkkel, egyszerű földi halandókkal is megosztotta eztet a bizalmas informacijót! Télleg hatalmas meg-tiszteltetés számunkra, az, hogy időtt, pénztet, energiját nem kímílve megteccet velünk osztani az egyetlen, osztan oszthatatlan igazságot! Nem is tudom, hogyan köszönjem meg, hogy Nemzetünk, mi több sőt Népünk ! – elsőszámú büszkeségének számító csapatjának szószólója, íly szépenszólóan megmutatta nékünk az igazszólás mezejének eme szent gráfját! Köszönjük az iránymutatást és megpróbálunk a magunk szerény eszközzeivel felnőni arra szintre, ahonnan ilyen szívhezszóló, értelmes igazságok és okos gondolatok születnek! Láccik ám, hogy minő kúltúra koncentrátum összegezződik Maguknál ottan! Sokat kell még tanulnunk nékünk, hogy eljussunk erre a magasabb fogozzatú szellemi szintre és magunkévá tegyük az erőerkölcsegytértés szentháromság magasztosságát és minden hattóságát!

    Szkenneren innen és túl, Világ Sassai Egybesűljetek!

    Ui.
    Kerem aggya át üdvözletünket a Toll úrnak, Szovjet és Kubaszov elvt-uraknak is!

 • Thibby

  Eppel igy nyáron biztos hogy vidi vagy fradi….. :(

  • Andris Koncsol

   Ne károgjunk..

  • Csaba Horváth

   Ha a fradi megint kap az átigazolási időszak előtt egy kis költőpénzt a kormányzat tartalékból, akkor lehet aggódni. :D
   Remélhetőleg Eppelnek motiváló lesz egy esetleges EL indulás, és nem fog elmenni. :)

  • wojciech zarzycki

   Marha gyenge ahhoz, hogy elvigyük. Csak büntetőkből király, egyébként középszer.

   • Tony Soprano

    Mondjuk a böhöm Bödétektől klasszisokkal jobb, és az értelmi szintjét még felsem hoztam.

   • István Hereb

    Nálatok az ígéretes játékosokból még középszerű sem lesz rövid idő alatt. Lásd Radó és társai.

   • VirágPeti

    Tipikus arrogáns, pökhendi fratyista hozzászólás. Minden ződ – szurkolótól játékosig, stábtagig – úgy nyilatkozik, mintha ő szarta volna a világot. Ha valahol feltűnik egy ígéretes tehetség, máris készpénznek veszik, hogy csak náluk köthet ki. Ha indul a szezon, kikérik maguknak, csak róluk lehet beszélni bajnok esélyesként, bl/el indulóként. Annyira hülyék vagytok b+, hogy még a megye kettőből is bl indulásról picsognátok, meg arról, hogy nyilvánvaló, hogy ronaldó a fradiba igazol jövőre, mert hová is mehetne máshova?!

    • Döme Sanya

     Ne idegesítsd fel magad, ez csak egy zöld pöcs.

 • László Papp

  Kihirdettek az U21-es valogatott keretet.Ez csak valami hulye vicc lehet,mert ezt komolyan nem lehet venni.Tolunk se Koszta,se Gazdag,csak Zsoter,Vasasbol,Ujpestrol,Paksrol,MTK-bol csak 1-1,de helyettuk vannak a ZTE-bol,Csakvarbol 2-en is,Nyiregyhazarol,felcsutrol,a kapus kozarmislenyi,hat milyen dilettansok iranyitja ezeket a valogatottakat????

  A magyar férfi U21-es válogatott kerete:
  Kapusok:
  Horváth Dániel (Kozármisleny)
  Zöldesi Illés (Videoton FC)

  Védők:
  Szivacski Donát (Vasas)
  Polgár Kristóf (Swietelsky-Haladás)
  Lenzsér Bence (Paks)
  Kecskés Ákos (Újpest)
  Jancsó András (Swietelsky-Haladás)
  Spandler Csaba (PFLA)

  Középpályások és támadók:
  Katona Máté (MTK Budapest)
  Bedi Bence (ZTE)
  Kártik Bálint (NYVSC)
  Sejben Viktor (Csákvár)
  Szántó Tamás (Rapid Wien)
  Rácz Barnabás (Swietelsky-Haladás)
  Makrai Gábor (DVTK)
  Zsótér Donát (Budapest Honvéd)
  Gottfried Dániel (Csákvár)
  Balogh Nobert (Palermo)

  • Gabe

   Gazdag sérült, részleges szalagszakadás már sérülten játszott jó pár meccse, rehabilitációs edzőjüktől hallotam, Kosztával nem tudni mi lehet lehet ő is sérült, azért játszott már keveset a bajnokságban is.

   • László Papp

    Ok,ezt elfogadom,ha igy van,de mindenki nem lehet serult,ennyire gyenge keretet nem lehet osszeallitani.

 • Escape

  Nem is tudtam:
  “Engem egy kispesti vezető azért rúgott ki, mert nem tettem be a kedvencét a kezdőbe”
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/415210_storck_szinte_megalazta_az_egesz_magyar_szakmat

  • Valaki

   Nem a kedvence volt( Koncznak), hanem egy harmincmillos jatekos(Sasu), akit Tornyi valasztott ki a teli felkeszules alatt. Aztan tavasszal padoztatta. Egy ido utan szoltak neki hogy talan harminc millaert nem a padon kene ucsorognie. Debrecenben aztan kezdo volt, nyertunk 4-2 re ugy, hogy Sasu ket golt lott. Hetfon a telesportban elkezdett nyavajogni, hogy beleszolnak a munkajaba es hogy nem erzi magat jol Kispesten. Masnap kirugtak.

   • thpreg

    Igen, emlékszem arra a beszélgetésre, a riporter, Faragó Ricsi is eléggé meglepődött, mikor mondta Tornyi, hogy nincs minden rendben Kispesten. Ezzel együtt nagyot néztem, amikor egy-két nap múlva jött, hogy kirúgták, nem is örültem neki, szerintem akkor elég jól összeállt a csapat, úgy éreztem, ha folytatódik a munka, akkor megvan a dobogó év végén.

    • István Hereb

     Én is így éreztem. Tornyi egy időben mindenhol masszív csapatot csinált, nálunk is. Kár, hogy emberileg nem volt a topon.

   • ius

    Ez tényleg így volt.

   • medvepuszi

    Bizony, valahol még megvannak azok a hajdani cikkek, amikben tornyi lenyilatkozta, hogy az ő kérése Sasu. Emlékszem, volt akkor egy másik próbacsatár is (egy szerb), aki 4 gólt rittyentett az edzőmeccsén, mégis elküldték. Amúgy tornyit azzal az ürüggyel rúgták ki, hogy több edzésen ott sem volt. Ez tényleg így volt, én is tanúja voltam több alkalommal, végül mégis meggyőzte a bírósàgot, hogy ilyen nem fordult elő. Kapott vagy 40-45 millát, de a pletykák szerint nem sok maradt neki, miután “osztania” kellett belőle

  • Laszka

   Azert Tornyi “ur” jokat csusztat, ha tenyleg Ö nyilatkozott. Gondolom ez egy reklam cikk az emlitett könyvhöz. Tornyit a megnyert magyar bajnoksagok es kupagyozelmek szama minösiti :) pont annyit er amennyit ezekböl nyert…azon gondolkodom, hogy eltöltött e valahol egy teljes szezont magyarorszagon? Sasu meg kicsit link, de vagany, szemtelen jatekos volt, en kedveltem

 • A69W

  Kemenes:
  http://www.csakfoci.hu/nb-i/98430-sokkolo-bejelentes-ha-nem-kapok-megfelelo-ajanlatot-befejezem-interju-kemenes-szabolccsal

  Gondolom most majd jönnek a “jobbnál jobb” kommentek, de Én továbbra is azt gondolom, hogy nem szeretném, ha ez lenne a vége és nálam még mindig Ő állna a Honvéd kapujában ha a keretben lenne!

  • prison miki

   “Kemenes Szabolcs az egyik legjobb magyar kapus, a Paksról történt távozása után mégsem kapott komolyabb ajánlatot.” értem én, hogy be kell nyalni az interjú alanynak, de azért ilyen ellentmondást egy magára valamit adó újságíró nem ír le.

   • A69W

    Rendben, aláírom, de csak egy kérdés a játék kedvéért!

    Persze tudom szubjektív a lista, de nagyon kíváncsi lennék egy kis konkrétumra is, ha választani kellene az nb1-ből, mondjuk Te lennél egy edző valahol, az alábbi 9-es listából listából, kit tennél a kapuba? Melyikre tudod rámondani tiszta szívvel, hogy jobb kapus mint Szabi és vele kezdődne az összeállítás?

    Diók: Bukrán/Rados/Antal?

    Vidi: Kovácsik?

    Loki: Danilovic/Verpecz?

    Paks: Molnár?

    MTK: Petkovic?

    Mezőkövesd: Dombó/Tujvel?

    Gyirmót: Sebők?

    Újpest: Balajcza?

    Honvéd: Gróf/Horváth

    Maradt nálam 3 név, akik versenyben vannak:

    Vasas: Nagy Gergely (őt leigazolnám bármikor)

    Fradi: Dibusz (megfizethetetlen)

    Hali: Király (lassan vége a pályafutásának)

    • prison miki

     nálam Kovácsik, Danilovic, Horváth Andris, és az általad említett hármas is biztosan előzi. A cikk ráadásul magyar kapust írt, tehát Bogdán, Megyeri, Köteles és Gulácsi is versenyeznek.

     • prison miki

      annyit még hozzátennék, hogy Szabinak voltak jobb időszakai, de nem hozott tartósan olyan teljesítményt, ami több lenne a minimálisan elvárható kapus teljesítménynél. nem véletlen, hogy nincs érdeklődés iránta nemhogy külföldről, de nb1-ből, és nb2-ből sem.

     • A69W

      Azért szezon közben valljuk be nem a legkönnyebb csapatot találni, szerintem ez a helyzet teljesen más lesz majd a bajnokság végén! Nb2-ből volt megkeresése, de mit tagadjam Én nem tudnék olyan helyet ahová nyugodt szívvel leszerződnék. Külföld az más tészta, menedzser kérdése az egész és magyar játékosért nem kapkodnak sehol az is tény.

     • Döme Sanya

      Főleg nálunk az utolsó időszakában.

     • A69W

      ez így igaz, de Dibusz, Király Bogdán, Megyeri, Köteles és Gulácsi azt hiszem utópia egy feltételezett magyar csapatnak.
      Marad Nagy Gergely és ettől szép ez az egész, de nálam Kovácsik, Danilovic, Horváth Andris nem előzi meg Szabit. Kovácsik nem igazán tudom mit tud, nem nagyon van próbára téve a Vidiben. Danilovics foglalkoztatva van viszont rendesen, de nála meg azért az a rengeteg bekapott gól elgondolkodtató…… Horváth Andris viszont nálam kezdene a jelenlegi Honvédban az is tény, de azért neki sincs még akkora rutinja.

     • Pelso

      szerintem Tujvel is jobb! én őt hoznám, mert a jelenlegi párosnál is jobbnak érzem…

 • Escape

  10 millio egy meccsért??
  Okos húzás az mlsz részéről!!!!
  Ezt , az államilag nem támogatott kllubok, ( pl Honvéd) biztos kihasználják — ezzel kvázi sajàt magukat, önként gyengítve — a gazdag klubokkal szemben!
  http://index.hu/sport/futball/2017/03/21/az_mlsz_meccsenkent_tizmilliot_fizet_a_fiatalszabalyt_betarto_kluboknak/

  • Zoltán

   Egy bajnokságban 330 millió :D plusz pár nyert meccs és megvan a büdzsé. Kinek kell így nemzetközi porond :)))

   • István Hereb

    Ja, elmegy a fele az azeri vonatjegyre :-)

  • Csaba Horváth

   Azért egy olyan Klubnak, ahol bőségesen van – magyar szinten – jó utánpótlás, annak nem rossz ez. Az olyan kluboknál gáz inkább, ahol nem erős az utánpótlás, de nem is államilag támogatottak…
   Pont a Kispest jó példa arra, hogy körültekintő légiós igazolással, és minőségi utánpótlással és jó edzővel lehet eredményeket elérni…

  • Cha-b

   “a nemzetközi kupák szereplői továbbra is eltérhetnek ettől”

   Tehát a nemzetközi indulóknak 5 légiós után is jár majd a 10 guriga/meccs, vagy eltérhetnek és akkor nincs pénz? Ez nekem nem egyértelmű.

   Szerk.: mondjuk valszeg jár nekik is majd, mert ez csak ajánlás, de egybefűzték a fiatal szabállyal, a fradi nem fog játszatni annyi fiatalt, és akkor elesnek a pénztől

  • Döme Sanya

   Tehát ezek szerint, felkerülünk az NBI- be, kirúgunk mindenkit, játszatunk amatőr fiatalokat, kiesünk, de 300 M tisztán kerestünk?