Szombat esti meccs a nyugodt szünetért, ami minden lesz, csak könnyű nem

Nagy Gerivel hirdetett rangadó, szép idő, csodás csapat – mi kell még? (fotó: RW)

Győzelemmel és az első etapot kvázi kimaxolva fordulunk rá a szünetre, vagy az utóbbi hetekben rendszeresen megkísértett Fortuna istenasszony ezúttal inkább beverve egy majorannás májashurkát Herczeg Bandiékat csókolja homlokon? Ez az este fő kérdése, kíváncsian várjuk a választ.

Tegnap este, éjfél felé közeledve épp az Állatkertek Éjszakájáról tartottam hazafele, miközben a tatarozott Szépművészeti Múzeum előtt sétálva a mögöttem haladó apuka-kisfiú duó remek beszélgetése körözött a fejem körül.

-“Apu melyik a legnagyobb dinó? És az mekkora?

-Nem tudom kisfiam, nem szeretem a dinókat, te ismered őket.

-De nagyobbak, mint az Eiffel-torony?

-Nem hiszem.

-De biztos akkorák, mint az Eiffel-torony.

– Az azért nagyon nagy.

– És Apu, mi a legnagyobb? Mi a világon a legnagyobb?”

“Lanzafame” – fordultam majdnem hátra reflexből, de szerencsére még időben észbe kaptam; mindenesetre a jelenet remekül mutatja, mi körül összpontosul még a szokásosnál is jobban minden gondolatom az elmúlt 6-7 hónapban: Kispest & Honvéd.

Tesómmal is pont erről dumáltunk tegnap délután: hihetetlen időket élünk mostanában meg Kispesten. Nem akarok nagy szavakat használni, ezért tényeket mondok: a kispesti sport-történelem egy szelete zajlik előttünk. Őszintén szólva én utoljára a kilencvenesek elején éreztem ilyen boldogságot és nyugalmat (oké, viszonylagos nyugalmat, mert régi reflexként itt él bennünk az örök félelem a holnap híreitől) KHFC-tárgykörben, mint mostanság.

Egyszerűen minden klappol. bajnokok vagyunk. A bajnokságot életünk sportélményeként nyertük. Idáig az Izland-Magyarország olimpiai kézinegyeddöntő állt nálam az élen a legszebb sztorik sorában, ezt taszította örökre porba a 2017-es tavaszi hadjárat. Jó keretünk van, de nem a ’93-mas összevásárolt módon, hanem tele saját neveléssel. Nem a legesélyesebbként vezetjük a tabellát, viszont ha nem csinálunk a pályán és a klubvezetésben hülyeséget, lassan esélyesek leszünk bármire. A keret egy CSAPAT. A szurkolótábor mindig is a legjobb volt itthon, de idén egyszerűen nincs rá szó, látszik a játékosok reakcióin is ez. A keret tele van kedvelhető egyéniségekkel, Gegék, Vernesek, Labudovicsok, Bottónék és Jobok helyett Nagy Geri az új Sikesdi, Lovrics az új Plókás, Boti az új Csehi Tibi, Kambi az új Márton Gábor, Eppel az új Gregor Józsi, Gazdi a Fodor Foci, Dániel Ló a Negrau, hihi, stb. Minden régi kedvencemnek megvan az új párja.

Meg itt van Lanza, akit nem szégyenítek meg azzal, hogy le újillésbélázom, no mindegy, rá amúgy se találok szavakat.

Egyszerűen ott tartunk, hogy minden annyira szép, hogy pont ettől félek belül. Nálunk sosem kerek minden, valami mindig jön ilyenkor. Most például a Debrecen.

És ugyanazt érzem, mint egy hete a ‘kövesd ellen, amikor szerencsére jól mellélőttem (illetve majdnem nem, csak nem számoltam Darrrrkkkkal),  hogy nem az ellenfél félelmetes, hanem egyszerűen nem tarthat a jó/szerencsés sorozatunk a végtelenségig. Pedig ha kérhetném, most még legalább egy meccsig ki kéne tartson, mert úgy kéne válogatott szünetre vonulni, hogy vezetjük a tabellát, és önbizalomfröccsel várjuk a szünet napjait.

A DVSC-től én mindig is tartok, túlságosan is belém égett valahogy az elmúlt évek nagycsapata billog velük kapcsolatban. Pedig az idei (és tavalyi) Loki bizony már messze nem az első Supka-éránk örök ellenfele, ami aztán grande finale-ként Herczeg Bandival meg is alázott minket az MK-döntőben (amikor szerencsére én Metallicán voltam épp polákföldön). Az egykori, NB1-ből kimagasló ászok (Kouemaha, Sidibe, Kuli úr, Rudolf) vagy távoztak, vagy elkoptak; ahol a Vidi fakóból visszakölcsönzött Bódi Ádám a fő nyári igazolás, a kulcsember pedig az alibipápa szakálypéter-nagydíjas Tőzsér, ott komoly bajok vannak. (Mondom ezt úgy, hogy most épp be vagyok csokizva Tőzsértől, aki két góllal is csöngetett a Vasas-kapun egy hete).

Sérültjeink továbbra sem gyógyulnak elképesztő sebességgel, szóval a bajnokot az ág is húzza, mondhatnám (sőt, sivalkodhatnám, hogy a pernahajder Ábelt idézzem), de eddig is elzakatoltunk valahogy, szóval remélem, a csapat ma még megoldja összeszorított foggal a szűkebb merítési lehetőségből a meccset. Aztán majd a következő hetekben lehet felépülgetni a maródiaknak.

A leírt pesszimista sirámaim és a DVSC-től való tradicionáltartásom mellett tehát leginkább a kispesti karmától ódzkodhatok, mely szerint túl hosszan sose vagyunk jók, csakhogy az elmúlt hónapok és különösen hetek pont ezt cáfolják. Úgyhogy maradjunk abban, hogy bízom benne: ismét mellétippelek a parámmal, és inkább az az attitűd győzedelmeskedik este, amit a heti linkelt interjúkban (Geri, Gróf, Lanza) sugároznak magukból a srácaink is: azaz az egészséges önbizalom és az egymásért küzdés.

És miért ne? Annyit szenvedtünk az elmúlt 24 évben, lehet, hogy most egy kicsit hosszabb időre fordul a kocka ténylegesen? Nem mondom, hogy elkezdek elképesztően bizakodni, mert az sose az óvatos RW lesz, de egy biztos, ennyire boldog Honvéd heteim és hónapjaim utoljára gyerekkoromban voltak. Ha még télen sem adjuk el a Lanza-Eppel duót, akkor tényleg elhiszem: léteznek csodák és a Kispest tartósan kíván berendezkedni azon a helyen, ahova mindig is tartozott: Magyarország futballtrónján!

Meglátjuk! Addig is egy dolog viszont biztos: úgy éljük meg a jelenlegi heteket-hónapokat, hogy valószínűsíthetően életünk Kispest-csúcsán járunk. Becsüljünk meg minden szekundumot. ♥

 • Atesz

  Rw ha már a karmarol beszelunk. 24 evig volt nalunk a rossz karma,na ha minden jolmegy most a jo karmanak van meg 23 eve 😁😀

  • A69W

   Karma, karma…..én abban bízom, ha kint lesz ma Szijjártó külügyér akkor nem karm(olj)a meg EvDM-et :) :)

   • SeeZo976

    Ez betalált, da bummmm 😂😂😂😂😈

   • Csaba Horváth

    Igen..pikáns jelenet lehet, Szijjártó és EvDM tekintetének találkozása…

 • Dzson Meklén

  Bírom a cikkeket, csak azt nem értem miért kell remegni minden meccs előtt :)? Ha reálisak akarunk lenni, akkor van egy CSAPAT, van egy TÁBOR és vannak a meccsek. Ez utóbbi során sok minden számít, főként a pszichó, de ebben jók vagyunk amíg a csapat CSAPAT marad. Na és ha kikapunk valamelyik meccsen? Semmi gond, mivel írtad is hogy ki kell élvezni minden szekundumot, így inkább maradjunk a flow-ban (a jelenben), ahol minden meccs a múlt kísértése nélkül zajlik, ahol nincsenek sorozatok, nincsen semmi keleti vudu, mert tök mindegy, hiszem csak az aktuális meccs van. És ott mindig bármi lehet, ahol az nyer akinek egészségesebb a hite és jobban a mostban tud lenni. A többit este kiszurkoljuk, ne legyünk kishitüek és pesszimisták :D

  • József Lénárt

   azért stresszelnek sokan mert csak nyerésbe gondolkodnak.nekem a te hozzáállásod a követendő élvezzük a meccseket minden adott hozzá mégha nem nyerünk is

  • papparam

   Bár az én attitűdöm inkább robwarzycha-hoz áll közelebb, igen szimpatikus ez is!

 • Pingback: Szombat esti meccs a nyugodt szünetért, ami minden lesz, csak könnyű nem | Zongoracipelő()

 • belos

  Jó cikk, de egyvalamivel nem értek egyet. Félreértés ne essék, nem örülnék a Lanza-Eppel kettős bármikori távozásának, de maga a modell ami felépült itt Kispesten részben független tőlük. Amiről évek óta beszéltünk, hogy Jobok meg Ruanik helyett saját nevelésű, jó játékosokat akarunk látni, az valóság lett és évről évre mégjobban az lesz. Jönnek az új NagyGerik, BaráthBotik, Vécseik.

  • 58914020 .

   Vécseiket még nem látok, de legyen igazad.
   Egyelõre azért még minket is a légiósok húznak.

  • prison miki

   Lanzát és Eppelt (karmestert és góllövő csatárt) még nem sikerült kinevelni, de abban igazad van, hogy akik felkerülnek a nagycsapatba azok stabilan hozzák az nb1 felső szintjét, akiket eladunk azokból meg tellik egy Lanzára.

   • Én azért melléjük tenném a Bobál Gerit, kíváncsi lennék hogy hogyan nézne ki egy Danilo, Eppel, Bobál hármas a hátuk mögött Lanzával…

    • László Papp

     Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Bobál Geri mikor kap már végre lehetőséget! Egyáltalán a padra mikor ültetik már le?

     • Én is, arra is kíváncsi vagyok, valóban a fakóba jó csak, vagy ide is…

     • László Papp

      Holnap kimegyek Pécs – Honvéd-MFA meccsre,megnézem majd az NB3-as csapatban mit produkál.

    • belos

     Bobál Geri a statjai alapján egy jó nb2-es csatár, esetleg egy kisebb nb1-es csapatba beférne. Ez azért a bajnokcsapathoz kevés.

 • Live

  Szinten hasonloan erzem mint RW.
  Debrecen akarmilyen rossz helyen all most, nem rossz csapat.
  Bizunk benne, hogy sikerul jo eredmenyt elerni este.

 • Sztefo

  2:1-re nyerünk 😊

  • Pelso

   3-1

   • papparam

    4-1

    • Pelso

     ritkán vagyok optimista meccsek előtt… most nem érzem,h gond lehet

     • papparam

      Én is ritkán, sőt, igazából most sem (nem tudom, mi kéne hozzá, talán vagy 3 bajnoki cím zsinórban) (tessék, az első rossz jel, Herje, amikor kezd beindulni, megsérül), ez inkább egy fohász részemről. :)

 • áfonya bácsi

  Sajnos eléggé megerősödtek Holman távozásával… :) De azért be kell húzni a mait is.

  • 58914020 .

   Én is így látom, Holman nagyon gyenge volt.

   • áfonya bácsi

    Igaz, hogy Bódi vidi-tarcsi volt, de százszor jobban odateszi magát, mint az a séróbáró.

    • 58914020 .

     Ez még csak egy dolog, de Holman sokszor alapvető technikai hibákat is vétett, pl a Vidi elleni meccsükön is voltak a középpályán rosszul átvett labdái.

     Vicces, hogy mégis ő léphetett le egy rakás pénzért…

     • Itt már semmin sem lehet csodálkozni… Lassan David Luiz helyére lép a hasonlóan kemény Juhász Roland :D

 • 58914020 .

  Valaki olvasta tegnap Danilo nyilatkozatát a Népsportban?

  Ha igen, mit mondott?

 • Tőzsért leütközi Rettegett Iván és már labdába sem rúg…. Azt veszem észre, hogy baromi esetleges a Debrecen, vagy nem megy nekik, vagy nagyon nem megy nekik….

 • Dagiiron

  Miért kell Vernest egy lapon emlegetni Bottonéval, vagy Jobbal? Nem úgy alakult a pályafutása, ahogy szerettük volna, de Vécseivel nagyon jó párost alkottak..

  • 58914020 .

   Egyrèszrõl igazad van màsrèszt egy jò meccsük volt a paks ellen

 • Turbo

  Kezdő: Gróf – Latifu, Lovric, Bobál D., Baráth, Laczkó – Kamber, Nagy, Herjeczki – Eppel, Lanzafame.
  Cserék: Horváth, Kabangu, Deák, Danilo, Banó-Szabó, Villám, Tömösvári.
  Eppel Marci újra a kezdőben.

  • László Papp

   Herjeczki az utolsó pillanatban megsérült,Banó-Szabó a kezdőben helyette.

 • Pelso

  na, végre látjuk Banó-Szabót! (vagy benéztem ?? mint ha ő lett volna a képernyős kezdőben)
  nagyon kíváncsi vk….hajrá gyerekek!

  • Lassie Tizenkilenc

   NAgyon jó megmozdulásai voltak eddig. Szépen váltott oldalt, volt egy jó sarkazása, jól helyezkedik.Csak még egyelőre a nagy erősségét az 1az1-eket még nem meri bevállalni. Gondolom a taktika nem engedi.Pedig megvan benne a kezdősebesség meg a rafinéria

 • Tibor Fehér Első

  Ezt az állandó nyavajgast,félelmet,rettegest mellozzuk már a felvezetesbol!Sima H a mai is.

  • Turbo

   Legyen a neved Próféta Tibor. Én csak az első játékrésztől cidrizek az eddigi tapasztalatok alapján, de csak picit.

  • papparam

   Miért, végülis jogos, ebben a pillanatban is azt érzem, hogy akkor kapunk gólt, amikor akarunk (persze nem akarunk).

   • Tibor Fehér Első

    Minden posztbol sugárzik a beszarisag,miközben 30-bol vesztettunk vagy kettőt!Ertsetek már,ez a Honvéd,nem a kamilla vagy a III.kerulet!

  • Döme Sanya

   Mennyire sima.

   • Tibor Fehér Első

    Az lesz.Mit kárörvendezel ?!Tudom hol lax,cool valley.

    • Döme Sanya

     Szerinted normális, hogy mindig hátrányból kezdünk

     • Tibor Fehér Első

      Mostanában úgy néz ki.

 • kgyula

  Csak sikerült megint hátrányba kerülni….

 • papparam

  Az ok, hogy a csatár nem köteles átugrani (jelen esetben csak lépnie kellett volna) a lábat, de nem volt túlzás ezért a sárga Baráthnak?

  • papparam

   Félek, hogy még ki is szórja ugyanis.

  • santiago

   Jogos volt a sarga , csak rossz embernek , uszkos mengolonak kellett volna kapnia, szineszkedes…
   Jobb helyeken amikor ekkorat ugrok a jatekos es ilyen latvanyosan belerug kifele jar szabad…

   • papparam

    Én is ilyesmit éreztem, csak nem merem már mondani, mert azt mondják, ne sírjunk, hogy mindig minket sújtanak az ítéletekkel.

    • santiago

     Erdekes amugy, hogy tavaly picsogott a sok vesztes, hogy mennyi (jogos) buntetot kapunk, ehhez kepest iden 1db nem fujnak be nekunk amiket be kene, bezzeg az ellenfelunk mar masodik kamu 11 kapja ( Dvtk) se volt az …
     Elismerem ha jogos a bunteto de az hogy egy 1 eves kislany nem esik el attol a kontaktol az nem 11 es, meg az se h direkt belerugsz..

     • István Hereb

      Már a diósgyőr elleni hogy ne lett volna tizenegyes???

 • Pelso

  Szabó Zsolt… B+… Eddig normális volt velünk. Azt befujni…

  • kgyula

   Nehogy azt mondd, hogy nem volt jogos…

   • Pelso

    Azon kívül hogy nem ért a csatarhoz… Nem értem miről beszélsz

    • kgyula

     OK tudom, hogy egy igazi drukkernek csak az a jogos 11-es, amit a csapata javára ítélnek…☺

    • Cha-b

     Belehúzta a lábát Baráth hátába, sajnos ez mindenhol tizi.

    • 58914020 .

     A jelenlegi szabályok szerint a csatárnak nem kötelező átugornia a védőt, ha a védő így akadályozza, az szabálytalanságnak minősül.

   • papparam

    Sárga?

 • Turbo

  Kezdünk ébredezni, de miért kell ehhez mindig hátrányba kerülni? Meert ismerve, mindjárt hozza Zolikát…

  • papparam

   Hát, pedig még bőven nem szabadna mindent egy lapra feltéve támadni.

 • 58914020 .

  Ez a Banó-Szabó – már most látszik – tényleg futballista… Nem is értem, miért nem ő játszott, a megoldásain látszódik, hogy sok lehet benne.

  A játékunk túlságosan Lanzafamére épül, hiba volt Danilot padoztatni.

  • Tibor Fehér Első

   2x nem ért a labdaba a gyerek.Bruttó.

   • 58914020 .

    Nem nagyon hibázott technikailag, Herjeczkivel szemben nemcsak futott, mint a bolondgomba.

    Látszik, hogy mondták neki, hogy az egyszerűt játssza, ne most akarja eladni magát a Barcelonának…

    Szerintem elsőnek eddig messze ő volt a legjobb az eddigi három fiatal közül (Herjeczki, Tömösvári, Banó-Szabó)

    • Tibor Fehér Első

     Tizen vagyunk vele.És nehogy belekezdj a Pölöskéizesbe!😊

     • 58914020 .

      Elsőnek nem rossz szerintem, nyilván jobb lett volna, ha Danilo játszik.

     • Tibor Fehér Első

      Nem a Dani,hanem a Kabangu.

 • ius

  Sztm. Laczkót leszedi a szünetben.
  Ebben a játékrendszerben – meg úgy általában – semmi haszna.

  • 58914020 .

   Igen, csak éppen Villámot láttam mozgolódni…. Ő biztos jobb lesz? Nem tudom…

 • Kertész Péter

  Valóban nagyon és kizárólag csak Lanzára játszunk, Banó jó gyerek.
  Egy hangyafingnyit jobbak vagyunk, mint a Debrecen, egy tizi mégis ott esett be…
  Sok a középpályán átlőtt zsuga, persze értem én, hogy direktbe Lanza és Eppel, és ők megtartják és jönnek a többiek…

 • 58914020 .

  Játékban nem vagyunk jók, nem voltunk rosszabbak sem a Debrecennél, de támadásban még mindig csak az ívelgetések mennek – ebben semmit nem fejlődtünk Rossi óta.
  A védekezésünket a Dvsc azonban többször is átjátszotta, Lovric ugye már kissé lassúcska, nem fekszik neki a versenyfutás.

  Danilo behozatala hozhat szerintem egyedül változást, ha ő nem, akkor necces lesz ez a meccs.. Nem tudom, hogy aláírnám-e az 1-1-et, ha most valaki felkínálná…

  • Kertész Péter

   Az Újpest ellen egy lyukas garast sem adtam volna magunkért, most annyit talán.

   • 58914020 .

    Ott azért volt egy nagy adag szerencsénk… Remélem, most is lesz, de jó lenne játékban is felülkerekedni.

 • Valaki

  Kamber katasztrofa, csak ugy mint az ujpest ellen.

 • Tibor Fehér Első

  Semmi ok az aggodalomra.Néha néha elveszitunk egy meccset.De ez nem az lesz.

 • 58914020 .

  Marci-tól hiányolok egy kis pluszt… Jó lenne, ha magára találna, de nem nagyon kap tisztán labdákat sem.
  Egyszer nem volt még például egy jó beadást, amit befejelhetett volna.

  • papparam

   Amik tavaly bementek neki, most nem. Majd csak bemegy, csak sokat kell próbálkozni.

   • papparam

    Ennnnnnnnnnnnnnnyi

 • Turbo

  Lassan – inkább gyorsan – most már gólt érdemelnénk. Gyerünk!

  • MB Kecskemét

   Kérlek szépen ezt írd le 5 percenként !!!!!!!!!!!!!! :D

 • Turbo

  Mondtam én az előbb, mondtam… :)

 • Pelso

  Ott van b+……!!!

 • 58914020 .

  A második félidőben nagyon jó volt Eppel, megérdemelte!!! Végre egy normális beadás, ha kapna minden meccsen 1 ilyet, megint gólkirály lenne…

 • 58914020 .

  Nem mondom, hogy nem örülök, hogy Mengolot lehívja… Bár Tabakovic-ot nem ismerem…

 • 58914020 .

  Ezt ússzuk meg valahogy..

  • 58914020 .

   Nem úsztuk meg…

 • santiago

  Azert azt megneznem mire fujta a faultot, mert kedves m4 elfelejtett ismetelni

  • 58914020 .

   Jogos volt, Danilo elismerte.

   Tököm ki van, megnyerhettük volna ezt a meccset, abszolút pozícióban voltunk…

  • kgyula

   Nem mindegy? Nem kéne beszopni…

   • Tibor Fehér Első

    Ez potyagol volt.Nem mehet el a sorfal fölött/mellett semmiképp.

 • Tibor Fehér Első

  Na,baszd meg!2x atboklasztak a félpályán.

 • 58914020 .

  Sok ez nekünk, hogy minden meccsen kell egy fiatal

  • ius

   Nem lehet adni mindig egy félidöt…
   Ja és szerencse sem lehet mindig velünk.
   De!!!!!
   Akkor is!!!

 • Döme Sanya

  Mondjon már valaki valami biztatót.

  • Tibor Fehér Első

   Kabangu

  • papparam

   Hajrá Kispest!!

 • Kertész Péter

  Jön a CSODAFEGYVER!

 • 58914020 .

  Danilo, Eppel, Kabangu, Tömösvári, Lanzafame…. Mindenki csatár

  • papparam

   Már lassan több csatárunk van bent, mint Felcsúton stróman.

   • 58914020 .

    Régi idők focija :-)

 • ius

  Sxegény Tömös, még labdába sem ért.
  Maradhatott volna Bánó.

 • 58914020 .

  Bobál óriási már megint

 • 58914020 .

  Ha itt kikapnánk, az nagyon fájó lenne…

 • Döme Sanya

  Ettől a sz@r debrecentöl fogunk kikapni?

  • 58914020 .

   Azért így is sokszor volt mázlink az előző fordulókban – sokan írtuk már, hogy figyelmeztető jelek voltak ezek. Nem állt össze a játékunk.

   • Tibor Fehér Első

    Lbirtok 59/41 klöves 13/6

   • kgyula

    Hülyeség… A játékkal semmi.baj, csak a helyzeteket ki kell használni

    • 58914020 .

     Nem tudom, hogy mit néztél…. :)

     • kgyula

      Oszt mi nem állt össze benne?

    • Tibor Fehér Első

     Jól látod.0:0-nal már előre hoztuk a feltámadást a temetőben.3x lőttük ki az eredményjelző fölött golhelyzetben a sírok közé.

 • Kertész Péter

  Ikszet érünk, fájna, ha így maradna…

 • 58914020 .

  Na, hajrá srácok, mindent bele, Csak a Kispest!

 • Turbo

  Egyenlíteni!

 • Kertész Péter

  Nnnnah… Válogatott szünet jön, lehet csiszolni a csapatot.
  Most jönnek majd a rázósabb meccsek, mint Fradi, Videoton, vasas, meg ezek…

 • 58914020 .

  Szomorú vagyok, de benne volt a játékunkban…. :( :( :(

 • ius

  Tömösvári menj te a …
  Könyves már pénzért is venné a levegöt és mégsem tudja nem csak szerelni de rendeden zavarni sem.

  • belos

   egy év után kaptunk ki hazai pályán, és 11 meccs után bajnokin, de te azért elküldöd a picsába az akadémistánkat. gratulálok.

   • István Hereb

    Csatlakozom, ne legyünk alpáriak.

   • ius

    Azt azért látni szeretném hogy megszakad, csíp, küzd és érdemben zavar.
    Ez hiányzott a 3. gól elött vagy 100métert kísérte Könyvest.
    Bánó-Szabó egy évvel fiatalabb és már így is jobb, ez látható volt.

    • Csaba Horváth

     Bánó-Szabó nálam is szimpatikusabban játszott, ha jól láttam sérülés miatt hozták le…pedig addig nem volt a játékával.

    • 58914020 .

     Én nem úgy ismertem meg eddig Tömösvárit, mint aki nem küzd.

     Azt se felejtsük el, hogy az ő pozíciója eredetileg csatár, az egész testalkata, mozgása egy kis Augero-ra emlékeztet… Aligha hinném, hogy Aguero szélsőként olyan baromi jó lenne.

     Szóval, Tömösvárinak én még mindenképpen az nbII-ben adnék lehetőséget egy olyan csapatban, ahol csatárként helyet kaphat.

  • 58914020 .

   Ez egy kicsit tényleg sok… Egy 19 éves magyar srácról beszélünk… Hülyeség volt becserélni, de azért egy szintet üssünk már meg.

 • Döme Sanya

  Erről ennyit. Tudtuk hogy eljő, de miért most.
  Nagy Sándor nálunk padozott, most simán mindent kivédett

 • Tibor Fehér Első

  Ez így alakult.Sajnos.Nem kell vele foglalkozni.Gyerünk tovább.Akik szoktak,azok kezdjek meg a reszketest a Pakstol.

  • Döme Sanya

   Nem féltünk, de ezek szerint rákeféltünk.

   • Tibor Fehér Első

    Hát hogy pont egy ilyen szar csapattol kapjunk ki,baszd meg!!!

 • Turbo

  Ne szomorkodjatok! Hát, ilyen is van, nem vagyunk hozzászokva, de ez még simán bele kell, hogy férjen. Remélem ez a rosszul sikerült meccs tovább erősíti csapatunkat. Sokkal nevesebb egyletek is járnak így. CSAK A KISPEST!

 • santiago

  Meg lehet koszonni ennek a 10 kilos tulsulyu pocoknak un szabo jv ur…
  Ket szabalytaln golal, egy meg nem adott tizivel… Ejjj valaki szemet nagyon szurja , hogy elsok vagyunk

  • Cha-b

   A 3. már mind1 volt… Ez a 3 perc egy vicc, minimum 6… A tizi jogos volt.
   Hetek òta esetleges a játékunk, várhatò volt, hogy egyszer nem jön ki a lépés, de így is elöl vagyunk, ez egy szerethető csapat! CSAK

 • belos

  Köszönjük ezt a szép sorozatot a csapatnak! Az élen továbbra is a Kispest! Gyerünk tovább!

 • papparam

  Azért remélem ez még nem a kegyelmi időszak vége. :)
  Akkor is CS.A.K.!

 • Tibor Fehér Első

  Előre szólok,mindenkinek akit érint,szétcsapjuk a Paksot.

 • Lassie Tizenkilenc

  Pár szóban a mérkőzésről : Nincs semmi vész ! Elfáradtunk,elfogytunk (sérültek dögivel).A tabella elején vagyunk bárhogy alakul a többi meccs.
  Mentünk előre , rengeteg kapuralövésünk volt, rengeteg helyzettel. A Debrecen egy kamu 11-es góllal meg egy kamu szabadrúgással nyert.
  Ami mázlink volt az előző meccsen az most kiegyenlítődött. Imádom ezt a csapatot !
  A játékosokról : Gróf nem tehetett a gólokról, 1000 fokon égett. A komplett hátvédsor is normál volt.Latifunak volt 1-1 kisebb hibája. Nagy Geri maratont futott megint, Kamber BL döntőt játszott mint szokott.
  A meccs üde színfoltja volt Banó-Szabó. A nyári edzőmeccsek alapján nagyon vártam hogy bemutatkozhasson. A labdákat nagyon jól játszotta meg, nem volt beszarva. Olvassa a játékot, gyorsan gondolkodik. Bátran oldalt váltott keresztlabdával, volt sarkazás. Picit az egy az egy elleni szitukat hiányoltam hogy nem eröltette mert az az erősségeihez tartozik. Erős konkurenciája lesz Holendernek, mert képzettebb, vagányabb, eszesebb futballista.Na és belefér a fiatal szabályba.
  Elől a sztárjaink szépen elduruzsoltak, mindenkinek megvolt a helyzete.Marci gólja szép volt. Lanza egy isten , Danilo lassan belővi magát, hamarosan jönnek a gólok is. Kabangunak megint megvolt az akrobatikus ziccere.
  A lényeg : jól jön a pihenő, rendezzük a sorokat és tapossuk tovább a többi csapatot.

  • Tibor Fehér Első

   Az véleményem pedig az,hogy a Geri,a Latifu és az új kisgyerek,a Nagy Ádám fele alibit játszotta.

   • Cha-b

    Gerivel, meg Latifuval sztem nem volt baj. Banò reméljük lesz jobb, mert össz-vissz 1 beadása volt ma, azon kívül egy ütközés sem, de még fiatal, első meccse volt, nem rajta múlt.

    • 58914020 .

     Latifunak a beadásai a második félidőben voltak rosszak, legalább 2-3 beadást rosszul tett be.

     Az viszont biztos, hogy még így is a jobb szélső védőink közé tartozik az elmúlt 2 évtized alapján, .ha viszont King visszatér és újra teljesen formába kerül, nagy lesz közöttük a verseny.

     • Cha-b

      Nekem King nagy kedvencem azóta, mióta hozzánk igazolt. Az ő beadásai se jobbak, sőt aki nézi a többi csapat meccsét is , az làtja, hogy a szélső hátvédek ritkàn talàljàk el a “pàlyàt” , pedig az alap lenne.

     • 58914020 .

      Jogos, csak éppen King egészen a tizenhatosig játsza magát, nemcsak bead az oldalvonal mellől, ezzel pedig sokkal jobban támogatja a támadójátékot.

      Egyébként azért ne feledjük a tavalyi idény vége felé King két gyönyörű gólpasszát a Dvsc és a Vidi ellen.

     • Cha-b

      Pont ez King erénye, a robbanékonysága, és a labdaügyessége, és mint mondtam nagy kedvencem, szóval ha rendbejön őt várom a kezdőbe. Csupàn Latifut sem làtom rossznak, ezen a poszton nem lesz baj.
      Inkább a kp-a közepén vannak gondok, ezért van az ívelgetés, és ezért is lesz. Rombolni tudunk középen, építeni nem, mert nincs olyan jàtékosunk. (Nàlam erre Gazdag sem megoldás, bár sokan szeretik, sztem is ügyes, de kevés)

  • Cha-b

   Nagyon “szeretem” Grófot, és Bódi is nagyon élesen erővel ellőtte, de talán erre lehetett volna számítani, mert már az gól volt, jelzem talán…

 • 58914020 .

  Én is köszönök mindent a csapatnak!! Nagyon-nagy élményeket szereztek az elmúlt hetekben is (pl. felállás a padlóról tíz ember ellen a Diósgyőr ellen, Újpest, Felcsút legyőzése).

  Tudjátok, hogy én eddig is írtam, hogy szerintem a játékunk nem az igazi, ez ütközött most ki szerintem. Az előre játékban nem voltunk elég jók, a védelmünk is kissé sebezhetőnek tűnt már az első fél idő első felében is.
  Ami zavar, hogy szerintem túl sok a csapatnak az, hogy folyamatosan erőltetni kell az U19-es játszatását, ez egyszerűen túl sok.

  Ami pozitívum volt, hogy Banó-Szabó szerintem az idei akadémisták közül az első félidőben a legjobb debütálást hozta le, voltak érdemi passzai, volt egy nagyon szép keresztlabdája – de a második félidőben már gyenge megoldásai is.
  Egyelőre nem látom, hogy ki lehet a mi “Messink”, a mi nagy tehetségünk, aki egyszer csak berobban és kiemelkedik.

  Gróf szerintem nagyon jól védett, Bobál megint jól játszott egy-két hibája ellenére is, ahogy Lovricot sem tudom szídni.
  Nálam ma a második félidei játéka és a gólja miatt a meccs embere nálunk Eppel Marci volt.

  Amit játékban hiányolok, hogy nem tudjuk felépíteni a támadásokat, csak ívelgetünk, pedig a játékoskeretünk összeszokottabb, magabiztosabb a tavalyinál. Hiányzik egy King, akik előretör a széleken, s a középpályás játékunk sem átütő – igaz a középpályát gyengíti a mindenkori u19-es, sajnos.
  Ami biztos, hogy Danilo nem szélső szerintem, ő támadóként kiemelkedő, ezt már Morales-nél is láthattuk sok évvel ezelőtt (pedig akkor még nagyon gyors volt) és a múlt heti meccsen is ott nyújtott veszélyesebb játékot.

  Bízom abban, hogy a csapat lendületét mentálisan nem töri meg ez a vereség, de az biztos, hogy azért ebből fel kell állni.

  • Tibor Fehér Első

   Maganvelemeny:a kapuban és a támadó szekcióban rendben vagyunk.A kozeppalya fele kicsi,a másik fele lassú.A szelsohatvedek nem érnek egy ruppot se.A kispadon egy sportolo kinézetű játékos van,a Zoli.Az edző…Na,az nem egy Rossi.Viszont a csapategyseg kitűnő,ezért ezen a szinten a Kupaban a végsőkig is mehetünk,a bajnokságban pedig mindenkit megtudunk verni.Itt tényleg nincs más hátra,mint előre.

 • László Papp

  Nagy Sanyi kivédte a szemünket.

  • ius

   Lökdöste is miatta Boti a végén…

 • Döme Sanya

  6-7 védő + 6-7 csatár, csoda lett volna, ha átfért volna közötük a labda.

 • zoltán

  Latifu ma gyenge volt, Lovric-Bobál-Baráth OK, Laczkóra nem mondok semmit inkább. Középen Kamber egyre többször hibázik. Persze fut, hajt és példát mutat küzdeni akarásból, de tényleg egyre több a hiba, és egyre körülményesebb. Nagy Geri rendben volt, a 3-ik gól előtt szerintem faultot kellett volna fújnia a bírónak. Banó k.rva jó! Az új akadémiai brigádból ő az első, akinél megnyugodtam ha labda volt. Lanza, Eppel és a többiek hozták a szintet, csak kár, hogy Danilo még mindig olyan sokat hibázik az utolsó pillanatban. Dark ma 0.
  20 lövésünk volt, elől minden ok. A védelmet tegyük már rendbe, túl sok gólt kapunk.

  • 58914020 .

   Kambert annyiban megvédeném, hogy a középpályánkon egyedül ő van és Nagy Geri, kettejüknek kell elvinni az egészet. Ha jobban fel lenne építve a középpályás játékunk, akkor Kamber is többet tehetne hozzá a játékhoz.

   Eppel jobb befejező Danilonál, Danilo viszont jobb az összjátékban, kombinatívabb. Szerintem az lenne a jó, ha lenne olyan felállás, ahol mindketten kezdőként játszanának, mondjuk elől Eppel, mögötte kissé visszavontabban Lanzafame és Danilo.

   • Tibor Fehér Első

    A mai futballban azokon a posztokon már nincsenek Nagygerik és Kamberek.Ott már Kabanguk,Hidik,Vadoczok vannak.Kilok,centimeterk,izmok,sebesség stb.(szándékosan írtam olyanokat akiket ismerünk)

    • 58914020 .

     Egyáltalán nem így van, a középpályára mindig a leglabdabiztosabb játékosok kellenek, ez alap.

     • Tibor Fehér Első

      Ja,az ötvenes években.

     • 58914020 .

      Paul Scholes, Xavi, Iniesta, Isco, Modric, Pogba… soroljam még?
      Ezek mind középső középpályások.

     • santiago

      Isco es modric mogott altalaban azert ott van egy Casemiro, akinek sokat koszonhet a real ;)

 • Carpethy

  Nem volt se Rőzse, se Pisti.
  Oda a 3 pont….

  • 58914020 .

   Mér’ nem?

  • József Lénárt

   volt is fasszopózás rendesen

   • Carpethy

    Tőzsér mutogatott

    • József Lénárt

     mondom rendesen

 • Tuzpallos

  Eppel Marcinak be kellene rúgni a meccsek első felében a nagy helyzeteit és akkor mi irányíthatnánk a játékot. A második félidőben már végig jól lőtt, kaput talált, de az előző meccseken is mindig megvolt a helyzete az első fél órában, de rendre elügyetlenkedte a lövést.
  Lehet neki többet kellene a bemelegítésnél kapura lőnie, hogy hamarabb ráérezzen…
  Másik dolog, hogy valóban mindig Lanzát keresik a labdával, pedig többször talán hasznosabb lenne és az ellenfélnek is nehezebb levédekezni a változatosságot, ha az épp pályán lévő üresen hagyott fiatatunknak vagy Kabangunak játszanák a labdát, mert azt érzem, hogy nem bíznak bennük és azért nem választják őket.
  Ma is Kabangu állandóan bemozgott a védők mögé, ráadásul gyorsabb is náluk, mégse ő kapta az ívelgetéseket.
  Oké, hogy vagy sikerül levennie vagy nem, de 50% esély így is lenne egy ígéretesebb helyzethez vagy hogy felrúgják a büntetőterületen belül.

  • Tibor Fehér Első

   Like

 • Sanzi

  Azért szeretném visszanézni a Kamber féle tizi szitut, mert onnan ahol én álltam, azt láttam, hogy a védő telibetrafálta a lábát… ha az tizi, egészen más a meccs!
  szvsz Szabó Zsolt ma a mezőny egyik leggyengébb tagja volt.
  A miért Lanza sárgát kapott, azt a túl oldalon simán továbbengedte pl.

  • ius

   Sajna nem volt tizi…

  • Cha-b

   Semmi nem volt :(

 • Csaba Horváth

  Nem volt benne a meccsbe a vereség, szerintem egy iksz reálisabb eredmény lett volna. Amit eddig a sors megadott az utolsó pillanatokban, azt most sajnos vastagon visszavette.
  A Csapatra nem lehet haragudni, mert küzdöttek, kialakítottak egy sor helyzetet, volt közte néhány szépségdíjas is, de sajnos ezek egytől-egyig erőtlenek voltak, kis túlzással naggyá tettük vele a Loki kapusát. Sajnos ma a debreceniek, ha nem is jobban, de veszélyesebben játszottak, de 7 forduló után talán még belefér egy vereség. Kár, hogy ezzel a hazai veretlenségi sorozatunk szakadt meg. :(
  Egyébként Bánó-Szabónak szerintem jól sikerült a bemutatkozása, ügyesen tartotta a labdát és voltak szép beívelései. Gróf volt érzésem szerint a Csapat legjobbja, komoly védései, kijövetelei voltak, a gólokról nem nagyon tehetett. Lanza sajnos ma nem tudott varázsolni, de így is szép megmozdulásai voltak. Danilo egyre veszélyesebben játszik, több gólra váltható helyzete is volt, remélem most már lassan megtalálja a góllővő cipőjét. Még Nagy Geri játékát emelném ki, nagyon sokat futott ma is, szép szerelései voltak. Összességében az eredmény nem tükrözte a két csapat közti különbséget. Remélhetőleg az elkövetkező két hétbe a Csapat kicsit összerázódik, a sérültek helyre jönnek.
  Egyébiránt üde színfolt volt a Mester lábtechnikája, amit egy kifelé menő labdával villantott meg, tapsot is érdemelt. Jó volt látni, hogy a Csapatot a vereség ellenére is tapssal köszöntötték, igaz ezen a meccsen nem ők voltak gyengék, hanem a debreceniek összeszedettebbek…..

  • Sanzi

   Eppelt elfelejtetted kiemelni!!! Úgy zárja ki a védőket, mint kishazánkban senki!!! kb. mindenki lepattan róla, nincs nála elveszett labda, csak az a fránya helyzetkihasználás, és olyan gólt fejelt… a kapus még mindíg keresi a labdát!

   • Csaba Horváth

    Valóban…elnézést (tőle is). A gólja szép volt, látszott rajta, hogy nagyon akar gólt rúgni. Természetesen, ő is sokat robotolt, a jók között lehet Őt is megemlíteni. Mint írtam, a csapat nem játszott rosszul, csak a sok kihagyott helyzett megbosszúlta magát. :(

    • Tibor Fehér Első

     Mit gondolsz arról,hogy a Geri helyén a Kabangu játszana?

     • 58914020 .

      A Nagy Geri helyén???:)

     • Tibor Fehér Első

      Ott,baszki!

     • 58914020 .

      Ne viccelj!!!
      Kabangu és a labdatartás… :D :D :D

     • Tibor Fehér Első

      Nem viccelek.Erősebb,gyorsabb,magasabb,jobban fejel.Ott nem labdat kell tartani,hanem szerezni .

     • 58914020 .

      Ott labdákat kell szerezni, majd megjátszani nagyon gyorsan és elosztani. Ebben Kabangunak olyan szintű lemaradása van, amit már soha nem fog tudni behozni.
      Reakcióidő, passztechnika, gyors irányváltások, ezek kellenek oda.

     • Tibor Fehér Első

      Gondoltam,hogy lelkes amatorkent kiemelsz pár top játékost,bár szogezzuk le,hogy kozuluk egyiknek sincs semmi koze a labdaszerzeshez.

     • 58914020 .

      Említhettem volna itthonról Varga Józsit is, vagy Gerát a Fradiból. Egyik sem egy izomjani..
      Nem az kell oda, hanem labdatartás és/vagy fürgeség, koordináció.

      Kabangu centernek jó, másnak nem.

     • Tibor Fehér Első

      Dehogy is.A Lanzafame is simán eljatszana középhátvédben is.

     • Sanzi

      Legyen inkább kapus!!!
      Te is csak kétszer álltál sorba amikor…

     • 58914020 .

      Ja..:)

      Vagy vezethetne tankot is.

     • Tibor Fehér Első

      A poloskeivel mi?!

     • 58914020 .

      A Pölöskei a tengerészetnél szolgál:)

     • Tibor Fehér Első

      A lelkes amatorben azt kell tisztelni,hogy lelkes.A Swansea,a Brema,a Toulouse vagy a Celtic kozeppalyasait is feltudnad sorolni pld?!

     • Csaba Horváth

      Mit gondoljak róla? Nagy Geri középpályás, Kabanbgu csatár. Nem hiszem, hogy bevállna. Geri nagyon jó középpályán…nagyobb szükség van rá, mint Kabangura…nagyjából ez a véleményem. Ettől független Kabangu atletikus, agresszív futballt játszik, ő is az utolsó fél órákra beállítva hasznos…

     • Tibor Fehér Első

      Ha Kabangu az ellenfelnel játszana,es mondjuk 20x ravezetne a labdát a Gerire,szerintem 18x elvinne mellette.Simán izomból.Pedig én is nagyon szeretem a Gerit.

 • József Lénárt

  lanza végig sántikálta az utlso 20 percet remélem nem sulyos mert akkor végünk

  • Csaba Horváth

   Két hét alatt szerintem rendben fog jönni. Ha súlyos lett volna, akkor valószínűleg ápolást kért volna.

   • József Lénárt

    igy legyen

 • 58914020 .

  Van der Meer:
  “Az első félidőben jól játszottunk, jól építkeztünk előrefelé, csak éppen lassan. Így a debreceni védők vissza tudtak zárni, ennek ellenére voltak helyzeteink, amiket kihagytunk. A debreceni játékos nagyot repült, többször visszanéztem, de a bíró nem tudja ezt megtenni, így elfogadom, hgoy megadta a tizenegyeset.
  A második félidőben váltottunk, Danilo bejövetelével még egy támadó került a pályára, jobban is játszottunk, egyenlítettünk, meccsbe voltunk, de aztán jött egy hiba: a szabadrúgásnál Gróf és a sorfalban álló Latifu is hibázott. Ezek után már csak futhattunk ismét az eredmény után. Nem maradt más, minthogy gratuláljunk a Debrecennek.
  Most jön egy kis szünet, ami jól is jön nekünk. Továbbra is élen vagyunk, nagyon szomorkodni nem kell és újra bele fogjuk vetni magunkat a munkába.
  Hosszúra nyújtottuk a veretlenségi szériát, de csak akkor fogadja el az ember könnyen, hogy az véget ér, ha egy jobb csapattól kapunk ki. De ez a meccs alakulhatott volna másként is, így nem lehetünk elégedettek. Ettől függetlenül ismétlem, hogy a Debrecen elvégezte a kötelező feladatát és gratulálni kell nekik a győzelem miatt.”

 • áfonya bácsi

  Ma nem más ült mögöttem a lelátón, mint a Sampnak is betaláló Cservenkai Dodó. Majdnem rákezdtem, amit a srácok a Wayne’s World-ben Alice Coopernek: “Nem vagyunk Rád méltók, nem vagyunk Rád méltók…” :D

 • Dagiiron

  Nem tudom, én nagyon mérges vagyok. Az első félidőben egy jó párszor eladtuk a labdát a saját tizenhatosunk előtt, simán magunkra húztuk őket ezekkel. A debreceni tizenegyes helyett egy kurva nagy sárgalapot kellett volna kapnia a fekának, mert feldobta magát.. Ennyi helyzetet nem lehet kihagyni, az meg szintén megbocsáthatatlan, hogy egy csomó esetben a szar passzok miatt akadt el a támadásunk.. Egy olyan meccsen kaptunk ki, amit simán nyerni kellett volna..

  • Sanzi

   ezt én is így láttam. de a Barca is kikap évi 2szer a LaLigaban…

   • 58914020 .

    Azért ne legyünk már vakok: Eddigi 7 meccsünkből 5-öt hazai pályán játszottunk, s még csak most következik a Videoton-Fradi-Vasas hármas.
    Szerintem az eddigi szereplésünk – a játék minőségét és a nemzetközi meccseket is nézve – azért hagy kívánnivalót maga után. A csapat nagyon küzd, nagyon szerethető, de a minőségi játék hiányzik, mintha még nem lenne meg a megfelelő felállás.

    • Sanzi

     A mai meccs egy simán megnyert meccs volt. Űlt a taktika, sokszor rövidpasszosan kipasszoltuk a középpályájukat… csak az a fránya helyzetkihasználás…
     Ezért még nem kell rögtön fanyalogni. Mondom, a Barca is kikap minden évben 2szer a Levante, Getafe, LasPalmas csapatoktól… Ennyi ez a meccs, nem több. Azok ellen akik majd támadnak, sokkal jobbak leszünk, mert lesz terület. Ma terület, az nem volt…

     • 58914020 .

      Szerintem nem ült a taktika/játék, az elejétől benne volt, hogy a Debrecen is rúghatja az első gólt. Mi sokszor csak ívelgettük a labdát.

      Nem most fanyalgunk, már hetek óta látható volt ez. Múlt héten Mezőkövesden voltunk jók az első félidő második részében, de akkor Danilo volt elől, aki játékban kiemelkedő – ez volt a különbség.

     • Sanzi

      Arra a csapatra mondod, hogy nem ült a taktika, amelyik kidolgozott 3 100%os, és kb. 4-5 nagy helyzetet csak az 1. félidőben… értem én…

     • 58914020 .

      A taktika akkor ül, ha látod azt, hogy a csapatrészek összhangban vannak egymással, a támadások megfelelően vannak megkonstruálva és nemcsak esetleges a játék.

      Valóban kidolgoztunk helyzeteket (bár azért nem olyan sokat, mint amit írsz), de ezek a játékosok egyéni képességeiből fakadtak inkább, nem abból, hogy mennyire jól össze vagyunk rakva. (pl. Eppel helyzete tökre ilyen volt)

      Ezen túlmenően pedig azért azt is nézzed, hogy a debrecennek is voltak helyzetei, az első százszázalékos helyzet az övéké volt pl.

     • Sanzi

      ellenfél is van… ők se csak napozni jöttek!

     • 58914020 .

      Oké, csakhogy ez a Debrecen alapvetően nagyon gyenge volt.
      Ahogy pontokat veszítettünk hazai pályán már a Balmaz, s a Diósgyőr ellen is.

      5 hazai meccs – 2 győzelem, 1 vereség, 2 döntetlen. Szerintem ez nem makulátlan mérleg, lehet róla beszélni, hogy mit lehetett volna jobban.

     • Sanzi

      Én pont erről írtam lentebb…
      Ez a 3 csapat jött és betolta a buszt. Sajna mi nem vagyunk egy Bayern, hogy az ilyen ellenfeleket simán… de majd lesznek olyan ellenfelek is, akik támadni is akarnak, lásd fujpest… nyertünk is!

     • 58914020 .

      Na, pont az Újpest elleni meccset hozod fel…:) Amit – általános vélemény volt mindenhol – óriási mázlival nyertünk meg.

      Ebben a jelenlegi keretben sokkal több van, nekem ez a véleményem továbbra is.

     • Sanzi

      szerintem nem az a mázli, ha 2-4 helyzetből rúgunk 2 gólt és az ellenfél is értékelhető, hanem az amikor ki se jössz a térfeledről, de nyersz 3-1re…
      ma a láki nem volt jobb, viszont kurva nagy lákijuk volt…

     • Tibor Fehér Első

      Már vagy két órája vége van a meccsnek,de még mindig nem értem,hogy a faszba nyertek ezek.

     • 58914020 .

      Azért ennyire nem volt egyoldalú a meccs, ne kamuzzunk.
      A második félidő első fele az egyenlítő gólunkig volt egyértelmű, de ott a Debrecen visszaállt.

      Ne essünk már túlzásokba! Néhányan itt hetek óta magyarázzuk, hogy azért nincs minden rendben a játékunkkal, sok meccset szerencsével hozunk, erre mindig megjelenik valaki, aki a “rózsaszín macik és szívecskék” optimizmusával írogat…

      Nem, ha ezzel a játékkal megyünk tovább, álmodni sem merjünk a bajnoki címről, ez az igazság.
      Észre kéne már venni ezt.

     • Sanzi

      Visszaállt??? Te is edző vagy? Mert ezt csak a magyar ‘szakértők’ mondják visszaállásnak, amikor úgy be vagy szorulva, hogy csak kergeted a labdát és csak reméled, hogy lesz 2-3 kontrád…

     • 58914020 .

      Nem, ez visszaállás volt, s szándékos volt taktikailag, hogy ne tudjuk őket gyorsan lekontrázni.

      Ettől függetlenül akkor jobbak voltunk náluk, de nem ennyivel, mint ahogy te írod.

     • Tibor Fehér Első

      Mit lehetett volna,de most komolyan:100-100 000€ cash a Rossinak és a Hidinek(úgy is elvittek volna 300-ert),Koszta marad,poloskei fel sem merül,Kabangu kezdő.Fiatalbol ha minimum 180cm és 80kg.Kamber,Lovric köszönjük.

    • Tibor Fehér Első

     Ezeket az idén már egyszer elintéztük ,kb három hét alatt.Most sem lesz másképp.

 • Sanzi

  Egyébként én azon puffogok, hogy egy olyan csapattól kaptunk ki, aki harapta a labdát, nem akartak támadni, behátráltak, csak kontra és pontrúgás…
  Ez egy sima hazai győzelem lett volna, ha az 1. félidőben csak a helyzeteink felét berúgjuk…