Mastodon

Pécsre megyünk a Magyar kupában

Pécs – Bp. Honvéd @ 09.20. 15:00

Az MLSZ nem vitte túlzásba a Magyar kupa körüli hacacárét, fél órával a sorsolás kezdete után kitett egy darab twitet, amin Nyilasi Tibor valamit csinál, a Fradinak már van ellenfele, mindenki mást pedig majd valamikor tájékoztatnak. Ha épp kedvük lesz hozzá.

Mindeközben a Honvéd honlapján 11:37-kor megjelent, hogy az NB III-as Pécshez utazunk. A meccsnap szeptember 20., a pontos időpont pedig majd kialakul. Az MLSZ egyébként ezt írta, amikor rákérdeztem:

6. forduló időpontja: 2017. szept. 20. (szerda). A mérkőzések legkésőbbi kezdési időpontja (amennyiben a stadion nem rendelkezik világítással) 16:00 óra.

Igazából egy kedves kis világvégi falunak jobban örültünk volna, esetleg közeli fürdőhellyel, mintsem egy nagyvárosnak az utolsó nyári napok egyikén. Nincs szerencsénk. Volt már ETO, Soroksár, Rákosbizbasz a közelmúltban, de inkább lenne újra Kemecse, Mórahalom, Felsőtárkány, Bonyhád. Francba.

A Pécs amúgy együtt szerepel a második csapatunkkal az NB III. Közép csoportjában, és augusztus végén Stoiacovici tizijével egy izgalmas meccsen vertük őket idegenben. Az edző Márton Gábor, a keretből pedig Wittrédi, Frank, Horváth Adrián, Koller és Sólyom neve ismerős lehet, ahogy a napokban tőlünk igazolt Erdősé is.

*_ hahaha, az MLSZ nem hazudtolja meg önmagát. Délben kitették a hétvégi NB I-es forduló statisztikáit, de a kupáról még mindig semmi.

*_ juhúúú, végül 12:25-kor, vagyis alig másfél órával a sorsolás kezdése után került ki a hír a szövetség oldalára, de a párosítások még így is csak képeken érhetők el. Lehet keresgélni.

update // A Pécs honlapja szerint 15:00-kor lesz a meccs!

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||