Mastodon

Heffler Tiborral 2020-ig írtunk alá

Háromra időzítettem egy posztot az NB II-ben kölcsönben játszó játékosainkról, erre a Honvéd rámposztol egy bejelentéssel, hogy Heffler Tibor jobbhátvéd Kispestre igazolt.

Az a Heffler, aki pont azon a két meccsen volt válogatott Pinyőnél, amikor Vécsei is, és aki bár sokáig őspaksinak számított, 2014-ben mégis eligazolt a Videotonhoz. Hamar Felcsúton találta magát, és milyen furcsa az élet, a két éve benne még válogatottat érző Pinyő érkeztével kiszorult a csapatból, nyáron távozhatott, majd került át október végén(!) az NB II-es Ceglédhez. Mi már innen hoztuk el.

Az 1987-es születésű Heffler 2006-ban mutatkozott be az NB I-ben, és azóta 231 meccsen 16 gólt lőtt. Ha Supka a négyvédős rendszer felé mozdul el, akkor bőven lesz helye a csapatban. Ha Kinggel hosszabbítunk, akkor a kicsikirály mehet egy sorral előrébb.

címlapkép: honvedfc.hu és egészen nem meglepő módon Heffler Tibor

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

“Heffler Tiborral 2020-ig írtunk alá” bejegyzéshez 87 hozzászólás

  1. vajon, megint kincset talalunk a szemtben, vagy csak valami szepen fenylett amikor guberaltunk? :)

    1. Szerintem ha lesznek még igazolások,azok is ilyen NB2-es csapatokból lesznek valószínűleg.

  2. Én egyelőre nem tudom hova tenni ezt az igazolást.Jobb hátvédnek ott van Baráth,Lovrics,de főleg King,jobb középnek meg a fiatalok,King.Tavaly Hemingway lenyilatkozta,hogy tavasztól megint 2 fiatal játszatása lesz a cél,hát nem tudom,hogy melyik poszton fog játszani.Kérdés,hogy Supka kérésére jön-e vagy megint egy tipikus kispesti igazolás,NB2-ből.

    1. Mindenki tudja, hogy King melle kell egy megbizhato jobb bekk, Villam, barmennyire szimpatikus is, nem üti meg a szintet. Barath belsö vedöt szeret jatszani, Lovric jobb bekkben kenyszermegoldas volt mindig…Bal bekk nincs egy sem a keretben ill, egy kenyszer bal bekk Barath es egy balfuto Holander…

      1. VIllám valahogy eszembe se jutott a jobbhátvédeknél,pedig tényleg,ő is itt van (csak tudnám minek).

          1. Tudom,ő ajándékként él meg minden egyes percet a pályán kispesti mezben.A végén meg tényleg fülig ér a szája a pacsizásnál (de ettől még nem lesz Kispest szintű játékos)

            1. igazából nem is láthattuk, hogy mit tud így nem tudjuk összehasonlítani.

              1. Az a baj,hogy egész szezonban azt a botlábú Latifut kellett nézni jobbhátvédben,azt a szintet Villám is tuti hozta volna.

        1. Ha kapna legalább egy bajnokin 90 percet végig…..egyrészt megérdemelné, másrészt látnánk, hogy mit tud, bizonyithatna. Azonban így esély nélkül nekem ez olyan tipikus kispesti történet.

          1. Latifu helyett simán játszhatott volna.Ennyire gyenge/buta jobbhátvédet régóta nem láttam Kispesten és remélem,többet nem is fogok.Latifu szintjét bőven megugrotta volna.

    2. Nem tudom mire véled Grof is Nb 2 böl jött vagy Eppel és legjobbak lettek ne legyünk mindig negativak .

      1. Ők vannak az egyik oldalon.A másikon meg 10x ennyi nevet fel lehetne sorolni.

  3. Valószínűleg már ő is túl van a csúcson, pedig magyar játékoshoz képest jó a cv-je. Mindenesetre szerintem nem rossz, hogy felkészülünk arra az eshetőségre is, ha King nem hosszabbít.

  4. Lepattanónak talán nem rossz, sok sikert neki! De jobban örülnék, ha inkább szűkebb kerettel, de Hemi a meglévő értékeink megtartására fordítaná a pénzecskét

    1. Láttuk sajnos hogy a szűkebb keret nem elég ha kiesik 2-3-4 meghatározó játékos :/

      1. OKé-oké, mondom, remélem, bejön. De ugye arra is jut minden ujjunkra pár tucat példa, hogy középszerű játékosokból hiába igazolunk három kezdőre valót, a kevesebb néha több. Remélem, Nagy Geri, Bobál Dávid, King, aztán Baráth és a többi – már vastagon bizonyított – játékosunk megtartására is marad lóvé. Nálam ez lenne a pioritás

  5. http://nb2.hu/hirek/oten-tavozhatnak-a-zte-tol
    “Ágoston Donát másfél évre kölcsönbe kerül Ceglédre, az még kérdéses, hogy közvetlenül klubunktól vagy először a Bp. Honvéd vagy Paks NBI-es keretéhez csatlakozik és tőlük igazol majd a ceglédi csapatba.”

    Erről tud valaki valamit?

        1. Egyelőre annyit látok csak, hogy nagyjából mennyi az éves működési költségünk, viszont arra ötletem sincs, hogy ebbe milyen formában lehetne beszállni. Első körben utóbbihoz jönne jól a segítség :)

          1. Elolvastam vagy háromszor,de nem értek belőle egy szót sem.Első körben utóbbihoz,nem tudom értelmezni.

            1. Alapvetően törekszünk itt a jogszabályok betartására, így nem igazán tudjuk, hogy milyen formában lehetne pénz koldulnunk, amiből senkinek sem lehet baja :)

              1. szerintem alapítványi/egyesületi megoldás lenne a legegyszerűbb, akár egy már meglévő civil szervezetnél is lehetne egy plusz célfeladat egy közérdekű honlap fenntartása. Nyilván a költségeket és bevételeket egy helyre kell tenni, és kérdés most kinél milyen jogok vannak és szeretnétek-e valakivel közösködni (m gondolom jelen szinten még önállóan erre célra felesleges lenne egy alapítvány).

                  1. ezért gondoltam, hogy mondjuk a KLTE-ben vagy máshol, egy erre a célra elkülönített számla akár a megoldás lehet. nyilván alapító okiratban rendezni kellene a dolgot + a költségeket is odavinni, ahová utalni tudnánk

              2. Posztold ki,hátha valakinek van olyan ismerőse,aki ismeri a jogi hátterét,tőlem mehet a tagdíj vagy a”tartozom neked cetli”is.

              3. Hozzatok be a Kanyarba egy cipősdobozt, kezdésnek… Segítenénk ott egy jó páran! ?

          2. Majd a Bozsik lelátóján adjuk át “okosban”. Nekem van hozzá Nokiás dobozom. :)

  6. A dél-koreai bajnokságból lehet érdeklődő a Honvéd csatára, Eppel Márton iránt. A helyi lapok azt nem említik, hogy konkrétan melyik együttes szeretné szerződtetni a játékost. (star.ohmynews.com)– lasd csakfoci

    1. Ilyenkor a kerdes a következö: karriert akar epiteni, vagy sok penzt keresni? ha az elsöt akkor nem fogadja le, ha a masodikat akkor mar ala is irt….mondjuk a karrier epiteshez mar egy kisse tulkoros…

  7. ha új igazolás szóba került, nem a jobb védő poszt jutott volna eszembe és főleg nem egy 31 éves mb2es tehetség, de Ati biztos tudja mit akar… ill. megpróbálom ezt hinni :)

  8. amikor Kamber 32 évesen hozzánk került, nem ő volt a jövő embere.
    az akkor fanyalgók vajon azóta is mea culpáznak, ugye?

  9. Én örülök Hefflernek. Kicsit olyan Eppel jellegű. Jól indult karrier, ami egy kicsit befulladt. Itt újra belendülhet. :) Nem egy vándormadár, szerintem hasznos tagja lesz a Csapatnak. Jó lenne bal oldalra is találni valakit. :) Meg középpályára. Illetve Bobál-Nagy Geri-King trióval hosszabbítani. :)

    1. Megint egy biztonsági és ami nagyon fontos, olcsó megoldás! Jó lenne látni, hogy Bobál-Nagy-King motiválva lenne a hosszabbításra. Ehhez hosszútávú tervek kellenének. Ez az igazolás nem erről szól (persze beválhat, de…)
      Kéne egy-két olyan igazolás is, ami pénzt termelne. Mint pl Marci, ha sikerül eladni. Ingyé jött, s lehet hoz 150 misit. (Lanza is duplázta az árát, mióta itt van. ) A legrosszabb, amit lehet tenni, hogy fél év múlva mi is free engedjük el! Lásd Hidi esete.
      Kellenének olyan igazolások, akiket utána nyereséggel lehetne tovább adni és nem free. Ott lehetne pénzt keresni egy keveset, amit vissza lehetne forgatni. Ilyet nem nagyon látni. Nagyon úgy néz ki, hogy ennyi fizetésért nem jön olyan, aki utána eladható. Vagy nagy gödörben lévő játékos lehet, aki nagy formajavuláson megy keresztül (Eppel). De ez a ritkább. Jó lenne kicsit ügyesebben kufárkodni a játékosokkal.

      1. Ne kufárkodjunk a játékosokkal. Akit leigazolunk az tegye ki a szívét-lelkét a pályán a csapatért. Nekem foci kell, nem üzleti vállalkozás! CSAK!

        1. Kár is lenne, ha egy gazdasági társaság gazdasági társaságként működne! Való igaz, sírjunk, hogy nincs szponzorunk! Nekünk játékosért nem kell pénz!
          Akkor gondolom Eppel esetében is azt gondolod, hogy most ne engedjük el semmi pénzért, majd nyáron ingyen! Addig meg adja szívét-lelkét! Bocs, de én meg azt mondom most kell elengedni és pénzt realizálni rajta! (másrészt szerinted tavaly Eppel nem tette ki szívét-lelkét? Vagy mert kitette már nem illik keresni rajta?)

                1. hülyeség. A könyvelő legfeljebb elszámolja a pénzeket. ideális esetben az ilyen kérdés a tulajdonost foglalkoztatja. De hagyjuk, mert az nem vagyok.
                  De pontosítok: nem minden játékossal kell kufárkodni. De igenis kéne, aki ugródeszkának tekint bennünket és azért teszi ki a szívét lelkét. Vagy felfedezzük, mint tehetséget. Esetleg kineveljük. Lényeg, hogy legyen hozzáadott érték. És ha menni akar, akkor ne engedjük el ingyen! Fizessenek érte!
                  Tehát nem kell kufárkodni, de ingyen se herdáljuk el a lehetőségeinket. Egy üzletembernek azért erre is illene figyelnie. Szerintem.

                2. és az miért jó, ha homokba dugjuk a fejünket, aztán felháborodunk, hogy miért adunk el játékosokat, meg értetlenkedünk, hogy miért nincsenek jobb igazolások? A futball gazdasági részével nem árt tisztában lennie egy szurkolónak, ha érdekli, hogy miért történnek bizonyos dolgok és nem csak hőbörögni akar, hogy miért nem mi vagyunk a Real Madrid.

    2. Eppel jellegű…? :) 31 éves… !
      reméljük Marci nem az nb2ben lesz ennyi idősen.
      ha már hasonlítod, akkor a legnagyobb jóindulattal: nyomokban Eppelt tartalmaz… :D

  10. Latifunál nem lehet rosszabb, ráadásul valószínüleg az utolsó esélye, hogy nb1-es játékos lehessen.

  11. Amúgy én továbbra sem értem, hogy ha Pintér 2014 nyarán még válogatottat lát benne, akkor 2017 nyarán, fél évvel azt követően, hogy átveszi az NB II-es Felcsútot, és ahol végigjátszatja tavasszal, szóval, szinte az első adandó alkalommal lapátra teszi. Azóta Poór, Osváth (mindketten voltak sérültek az ősszel) meg még ki tudja hányan játszottak ott jobbhátvédet. (Jó, Osváthot vitték elméletileg a helyére, tehát valahol elfogadom, hogy létszámfelettivé vált, bár ez senkit sem szokott zavarni Felcsúton.)

    A másik érdekesség, hogy Felcsútról nyáron távozik, majd egészen október közepéig nincs csapata, és Cegléden az első meccsét október 22-én játssza, majd marad kezdő a maradék nyolc fordulóra.
    Az NB II és a Cegléd tehát látványosan ideiglenes megoldás volt a karrierjében, a kérdés inkább az, hogy nyár óta tényleg nem volt jobb ajánlata? És akkor lehet, hogy Pinyőnek igaza volt, amikor kitette a keretből, és nem volt igaza, amikor válogatottat csinált belőle?

    1. ez a csávó önmagában egy nagy kérdőjel, ha ehhez a feladványhoz még hozzávesszük Pintér reakcióit, akkor itt már Poirot és Columbo is kevés a megfejtéshez.
      de minden ezzel kapcsolatos komplikált kérdés elkerülhető, ha azt az egy kérdést feltesszük, hogy többet várhatunk-e ettől a fura pályát leíró Hefflertől, mint a jó ideje nálunk edző(dő) Villámtól ?
      tipikus fura Honvéd helyzet.

    2. Nézzük a sztorit Heffler szemével.
      A paksiaknál nagyon hosszú időt tölt, gyanítom ott jól is érzi magát. Elviszi őt a Vidi, akikkel bajnok lesz, vagyis nagyon magasan van érzelmileg.
      Aztán jön egy Pintér, aki azt mondja neki, hogy szüksége van Felcsúton. Gyanítom ez olyan Prosseros sztori, ahol meg van mondva, menni kell, kész. Gyanítom nem így tervezte a karrierjét. Aztán jön a csavar, egy év után kiteszik Felcsútról…azért egy év leforgása alatt bajnokból egy klubbért kuncsorgó játékossá degradálódni elég megalázó, lelkileg tuti megviselte….szóval én egy nagy bizonyítás vággyal érkező játékosra számítok.

      1. Nem Pintér vitte Felcsútra Hefflert, ő már ott találta. Még fél évvel korábban, a nyáron, Szijjártónál került oda. Pintér csak játszatta tavasszal.

    3. Persze a belső védő, de ugyanilyen fontos lenne végre kinevelni, vagy venni egy jó balhátvédet, és hosszú évekre megoldani ezt a posztot végre, amivel régóta szenvedünk.
      Baráth eredetileg nem balhátvéd, kényszerből került oda, ő jobbhátvéd ill jobb oldali belső védő, a balja alapból elég suta pl.

  12. Azért mielőtt a mennybe menne a derék Patrick – akit a hajtós, megalkuvást nem ismerő játékáért én is kedvelek – meg kell jegyeznem, hogy vele ellentétben Heffler jobb-bekként is szokott olykor-olykor gólt lőni…

    1. Ma nincs edzés. Az holnap lesz!
      Ma állapotfelmérőn vannak, meg orvosi vizsgálton.

  13. Nem olyan rég,így vagy úgy,de előhalásztunk egy Lanzat,Benjit,Abrahamot,Diegot stb,most meg ilyen Szilagyi,Heffler,Deák,Pölöskéi félékkel bohockodunk..Roppant elkeserítő.

    1. Lanzat,Benjit,Abrahamot,Diegot…jaja…csak kihagytad az 50 hulladékot, akik még érkeztek mellettük :D
      mi a gond Szilvásival, mikor láttad ? :)

    2. Tajti tarsunk jól látja,olyan spílerekbol lehet pénzt csinálni,azért őket említettem.A Pölöskéit meg csak miattad:-).

    3. Feltételezem, Eppelről vagy Kamberről sem gondoltad, hogy beválnak, nem? Volt 3-4 jó és 65-70 rossz külföldi igazolásunk.

  14. nem is emlékeztem, hogy ekkora gólokat vágott.
    csak sajnos nem tegnap volt….

  15. Sziasztok! Én megadom neki a bizalmat. Azért az nem egy hátrány, hogy jobbal ballal is tud beadni, lőni, cselezni. Ha átérzi hova jött és ennek megfelelően hajt, bevállhat.

  16. Ha Latifu csak a tizedét nyújtotta volna annak, amit a videóban összevágtak róla… egész ügyesnek tűnt. De persze drukkolok neki, szerintem nem lesz rossz! Vicces volt nézni, ahogy Délczeggel és Eppellel ünneplik a gólját.

  17. Nekem kimondottan jónak tűnik így első blikkre, de persze a puding próbája az evés… Mindenesetre szurkolok Neki, hogy megtalálja helyét majd Minálunk!!! ;)

Hozzászólások