Mastodon

Napikispest 2018.01.18.

Igazából tegnapi Kispest, szóval bocsi.

  • Eppel // menne, dél-koreai ajánlat – állítólag, a Honvéd sokat kér érte – állítólag. (via NS, print)
  • próbajátékon // (via NS, print)
    • Csiki Norbert // 26 éves, szélső, ex-MTK, ex-Thaiföld, ex-Gyirmót, május óta nem játszott meccset. 2012-13 környékén simán láttam volna Kispesten, de akkoriban hülye lett volna adni az MTK, legfeljebb jó pénzért, amiért mi meg hagyományosan nem vásárolunk. Az utóbbi négy évében vagy sérült volt, vagy szürke. Felmerül a kérdés: minek, ha van Holender, Lukács, Ikenne-King, Herjeczki, bár az is igaz, Supka szereti a gyors, és gyorsan eső szélsőket. (MLSZ, adatbank)
    • Nascimiento de Oliveira Fabio // 30 éves, balhátvéd, ex-Szigetszentmiklós, ex-Felcsút, ex-Békéscsaba, és ahogy Csiki, május óta ő sem játszott NB-s meccset.  Az elmúlt hét évét az NB I és az NB II határán töltötte, a Felcsút kiesős évét leszámítva általában a kezdőben: tavaly a Békéscsaba a harmadik legkevesebb gólt kapta a másodosztályban, előtte viszont a legtöbbet az elsőben; ahogy előtte a Felcsút dettó, bár itt csak a meccsek harmadán játszott; 14-ben a Felcsút a harmadik legtöbbet kapta; 13-ban feljutók voltak, akkor megint a legkevesebbet. Ha mondhatom, egy remek balhátvéd, ha egy csapat fel akar jutni, de ha más nem fedezte fel 30 éves korára, akkor majd pont mi fogjuk? (MLSZ, adatbank)

  • Hemiblog // (via nb1.hu)
    • “Hozzáteszem, a drótkerítések általában átlátszóak.” – írja, mivel az edzőmeccseinket az ESMTK műfüvesére vitték, és ott nincs nézőtér, tehát hatóságilag tilos nézni. Tavaly nyáron Telkiben játszottunk felkészülésit, ott is lehetett volna átlátszó a kerítés, de nem volt, mert van köztünk egy megállapodás.
    • TAO // 210 milliót ítélt meg nekünk az MLSZ, az önrész (cca 30 millió forint) megvan, viszont azok a cégek, akik utalnák a többit, vagyis magát a TAO-t: nincsenek. Az öreg felteszi a kérdést, hogy ha már úgyis ki kell pengetniük ezt a lovettát, akkor miért nem nekünk adják? Foglaljuk össze: piaci szponzor szinte nuku, és most már a TAO lehívása is problémát okoz. Vajon az új utánpótlásbázist, a DPUNC-ot miből fogjuk így üzemeltetni?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||