Mastodon

Megoldódott: a szabályoknak megfelelő áron vásárolhatunk jegyet a Diósgyőr ellen a vendégszektorba

Három nappal ezelőtt tűnt fel nem csak nekünk, hanem több szurkolónak is, hogy a Diósgyőr elleni debreceni meccsre igencsak aránytalan a vendégjegy ára a hazaihoz képest – ami, mint tudjuk ellenkezik az MLSZ vonatkozó szabályzatával.

Arról, hogy a Diósgyőr jegyértékesítési gyakorlata miért okozott volna hosszú távon komoly problémákat a szurkolóknak itt írtunk.

A furán meghatározott árral kapcsolatban megkerestük a versenyt szervező MLSZ-t (egyelőre választ várunk), valamint a Honvédot, ahonnan azt az ígéretet kaptuk, hogy felveszik a kapcsolatot a Diósgyőrrel, és megtudakolják az árképzés indokait.

A Honvédtól az imént érkezett a válasz, amelyben azt írják, hogy

A két klub tisztázta a helyzetet és a hazai, illetve a vendégszurkolók egyaránt 500 Ft-ért vásárolhatják meg az azonos kategóriájú jegyeket.

Köszönjük.

Fontos megjegyezni, hogy nem a 2300 forintos jegyárral, ami ha magas is, nem lenne egyedi az NB I. vendégszektoraiban, hanem az árképzési mód szabálytalanságával volt leginkább gondunk, mert nem szerettük volna, ha a szabályok ilyenforma kikerülése gyakorlattá vált volna.

A március 31-i Diósgyőr-Honvédra a vendégjegyek megvásárolhatóak az MLSZ online jegyrendszerében – immár 500 forintos áron.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||