Napikispest 2018.10.02.

Két twit.

Egy // mikor volt utoljára négy kerettag Kispestről a válogatottban?

Kettő // Csányi Sándor a sarkára állott

 

“Napikispest 2018.10.02.” bejegyzéshez 88 hozzászólás

 1. Csányi – nocsak! Hát ez most hogy van? Büntessünk a Vidi-Fcsút után? Ez már valami.

  1. Az Öreg még mindig reklámozza a Videoton márkanevet, legközelebb ki fog kapni vityától. :D

   1. Ha nem is direktbe Supka esetében, de a beragadt utánpótlás vonalon elképzelhető szerintem változtatás! Más kérdés, hogy ha a soron következő két meccsen hozzuk ezt a fantasztikus formát, ami mostanság jellemez minket, akkor lehet még itt érdekes fordulat.

    1. Szerintem úgy van vele Hemingway, hogy Supka nyáron kierőszakolt nála egy csomó igazolást, úgyhogy akkor most teljesítsen.
     Supka döntő (?) hibájának Tischler leigazolását tartom, pontosabban, ha már leigazolt egy támadót, teljesen más típusú csatárt kellett volna, aki változást tud hozni a játékba, mert fordulékony, gyors..
     Nem igazán értem Supka döntését és lehet, hogy ezzel megpecsételte a saját sorsát.

     1. Három “klasszikusnak” mondható “középcsatár” kissé luxus egy csapaton belül. Nagyjából mindhármuknak azonosak az erényeik és a hátrányaik, ezzel leszűkítve a taktikai repertoárt rendesen.

      1. Supka döntő hibája , hogy nem bízik a fiatalokban. A tavaly jól teljesítő Banót jegeli, Májer csak az nb3-ban kap helyet, Cipf eltünt, a gyors Lukács kölcsönben.

       1. A Májer – Tischler ellentétpár nálam is adja magát.. Májer sokkal többre lenne már képes.

        Cipf viszont sajnos nem Supka miatt tűnt el, hanem saját maga miatt.. El akar menni a csapatból, nem írta alá a szerződését.
        Banó rendszeresen kapja a lehetőségeket, őt nem jegeli, de jobb oldalra vesztes helyzetben én is inkább betenném sokszor, mint Hefflert, aki védekezésben dicséretes, támadásban viszont nulla teljesítményt nyújt.
        Banó középre viszont egyelőre nálam sem fér be, hiszen két idősebb, korábban már bizonyító játékos van ott Pilik és Hidi személyében, korábban meg Vadócz volt ott.

        1. Azért én sok dologgal vitatkoznék:
         1. Banó szinte alig kap lehetőséget. Néha az utolsó 10 percre berakja Supka; ez semmi,ahhoz képest, hogy a tavalyi szezont végigjátszotta és szépen fejlődött. Kapitális hiba Supka részéről, hogy az egyik legnagyobb tehetségünket elfecsérli. A Felcsút ellen Danilo cseréjeként Kukoc helyett Banó lett volna a kézenfekvő megoldás. 2 .Cipf igenis eltűnt. A Transfermarkt szerint 2020-ig van szerződése. Valamit mégis kellene mondani róla a klubnak. 3. Pilik semmit nem bízonyitott még.

         1. 1. Banó a sérülése ellenére kezdőként kapott lehetőséget pl. a Niedercorn ellen – sajnos, leszerepelt. Cseréje jogos volt. Tehetséges srác, de sem Nagyot, sem Gazdagot, sem Vadóczot nem hagytam volna ki egyelőre miatta. Az utóbbi hetekben Pilik és Hidi teljesítményét is meg kellett néznie éles meccsen. Ha ők leszerepelnek, Banót fogja betenni.
          De Banót még fiatal, van ideje, egy jó edző pedig az öltözői hangulatra is figyel, amit pedig az idősebb játékosok határoznak meg.

          2. Cipfről köztudott, hogy ő nem akar maradni és nem írta alá a szerződését. Semmi köze ennek Supkához, pont ő az, aki 17 éves kora ellenére már az edzőmeccsek óta játszatta Cipfet, még a Niedercorn elleni EL-meccs végére is betette. Ez pont cáfolja azt, hogy nem bízik a fiatalokban, hiszen Cipfet senki nem ismerte azelőtt, hogy Supka betette volna a csapatba.

          Sajnos, rosszul is járt ezzel a klub, mert azonnal elcsábították a háttérben..

          3. A legjobb idegenbeli teljesítményünket a Mezőkövesd ellen hoztuk, ott Pilik jól játszott, fontos tagja volt a csapatnak. Azóta tényleg nem bizonyított itt – Csehországban azonban 10 évet húzott le általában stabil alapemberként, egy olyan bajnokságban, ahol pl. Bobál még a keretbe sem nagyon került egy kiesőjelölt csapatban.
          Tehát ez a “Pilik semmit nem bizonyított még” legfeljebb az itt eltöltött időszakra igaz.

          1. Cipf esetében egy dolgot nem értek!
           Az édesapja is játékosunk volt, ezek után ide adta pallérozódni a fiát, de az első adandó alkalommal már vinné is… No Comment.

          2. Egyébként ha már az apáknál és fiúknál tartunk, mi van Kemenes Botonddal? Ő itt van még az akadémián? A korábbi szezonokban mindig találkoztam a nevével,nyár óta viszont egyszer sem. Ő a Szabi fia, nem?

        2. Banó már most jobban lát a pályán és szervez mint a két említett, ő középen, mellette Geri és Gazdi nálam ez lenne a kezdő!

       2. Ez nem igaz!
        – Banó sérült volt, most jön vissza, fel!
        – Májer… szvsz kell neki a sok játék, azt megkapja az NB3 ban.
        – Cipf… ezt tudjuk, nem Supi hibája.
        – Lukács, ő több lehetőséget akart, ezért is adták kölcsön, az első játékosunk, akit NB1 es klub vett kölcsön!!! Jobb helyen nem is lehetne! Jövőre, ha nem viszik, kezdő lesz!

        1. Korábban NB1-es csapathoz ment kölcsönbe Vernes, Botka és Szemerédi is, csak Szemerédi nem kapott szerepet Pakson. De jövő nyártól szerintem ismét eléggé át fog alakulni a csapat, kérdés hogy Kamberrel és Lovriccsal mennyire számolnak (látható hogy Lovriccsal már csak inkább az NB3-ban meg a Kupában ),legkésőbb jövő nyáron lejár Holender, Danilo, Baráth, Gróf, Hidi szerződése, ki tudja, hogy ki marad, ki nem, Tischler visszamegy a kölcsönjáték után és még ezen kívül is felmerülhetnek távozók. Lukácsnak nagy esélye lesz adott esetben jövőre a kezdőbe kerülnie ha fut egy jó szezont a liláknál, de persze az sem mindegy, hogy jövő nyáron is Supka Attilának hívják -e még az edzőnket, mert azért nála is csak 15-20 perceket kapott Luki néhány meccstől eltekintve.

        2. Banó nem volt jegelve.. Rögtön kezdett az első edzőmeccseken, aztán lesérült. Ahogy visszatért, rögtön kezdő lett a Niedercorn ellen, ahol annyira gyenge volt, hogy 30 perc után lecserélték. Utána a Gazdag-Vadócz-Nagy középpályás sorba nem volt helye, ennyi.

         1. Egyáltalán nem volt gyengébb mint a többi, de bűnbakként a 30 percben lecserélte és nem is került a csapat közelébe sokáig..

      2. Azért ez nem igaz!
       N’Gog tipikus Center!
       Dani és Tischler nem… Tischler inkább azt a posztot kellene játszania, amit Filip is játszott!
       Nálam inkább Danipaci a kakukktojás! Ő se nem center, se nem szélsőtámadó… Őt inkább játszatnám Lanza szerepkörben, csakhát az a fránya passzolási hajlandóság…
       Gondolom kiérződik a hozzászólásomból, hogy nem Dani a kedvencem… nagyon nem.
       Nálam N’Gog kezdene elől és Filip melette, és attól függően, hogy ki az ellenfél, Filip mellé Tischi, vagy helyette, Dani meg játszhatna hátravontabban, amolyan árnyékékként, esetleg a jobbszélén, vagy padozhatna, vagy mehetne a fenébe is felőlem…

       1. Szerintem meg pont, hogy Danilo kihagyhatatlan.. :-)

        Danilonak ez a atipikus játékstílusa a legnehezebben lekövethető az ellenfelek számára. Amint Danilo nincs a pályán, megszűnik minden gólveszély..
        Ő az, aki egy kicsit többet tud hozzátenni, aki legalább néha képes valami váratlanra.

       2. Én emiatt raknám vissza cserének Danilot, abszolút nem csapatember, idén nulla a társak kiszolgálásában! Ez elment addig, amíg egyedüli klasszikus csatár volt a keretben, de ez már nem igaz!

        1. Szerintem ez túlzás, most is Ngog egyetlen lövési kísérlete abból adódott, hogy Danilo lekészített neki lehelet finoman egy olyan labdát, amit sajnos szinte mindenki más a csapatból hagyott volna földre pattanni.
         Nálam Danilo továbbra is kihagyhatatlan.

     2. Mivel Tischler kellett Supkának, így játszatnia kell, mert ha nem tenné be, azzal belátná a tévedését. Így a tavasszal már többször játszó Májer nem kap lehetőséget. Pedig a saját nevelésű fiatal játékos jobban megérdemelné a bizalmat, mint egy kölcsönben nálunk levő.

  1. Hazudik!
   Lila sállal a nyakában született…
   De mit várunk egy Napraforgótól.

  2. Úgy tűnik rá nem vonatkozik, a nőt, autót cserélhetsz örökérvényű….

 2. Nem teljesen értem más csapatok szurkolóinak háborgását. A fagyi után mi kaptunk eddig a legkevesebb gólt a bajnokságban (a vidi és az Újpest áll még ugyananyi kapott góllal, de egy meccsel kevesebbet játszottak). A fagyiból aki magyar és a védekezésért felel, azt be is hívta Rossi (Dibusz és Lovrencsics), utána pedig tőlünk válogatott, ennyi, ezen most pont nincs mit magyarázni, nincs itt semmi látnivaló, haladjanak tovább…

  1. Baráth abszolút vàlogatott szinten tolja kb màrcius óta, bevàlogatàsàt indokoltabbnak èrzem, mint Nagy Gerièt.
   Màsrèszt mivel a többi csapatban zömèben külföldiek játszanak ezeken a posztokon, nem tudom, mit lehet vitatni, hogy a kibõvített bõ keretbe odakerültek. Gyakorlati jelentõsège ennek egyelõre nem sok.

  2. A Fradiból max Bőlét lehetne behívni,a többi mind légiós,aki meghatározó szerepet játszik ott,a Vidiben szintén alig van magyar,aki játszik (Szerintem télen vagy nyáron Berecz és Hangya is mennek kölcsönbe vagy végleg eladják őket a kevés játéklehetőség miatt).Már Viniciust se hívtam volna be,mostanában iszonyat gyengén játszik.Nem tudom,hogy Németh K milyen formában van,de Vida Kristopher már régóta,folyamatosan jól teljesít,viszont anno talán Rossinál mintha nem lett volna alapember.Talán ezért nem hívja be.

   1. Vida: Rossi látta az edzésteljesítményét, hozzáállását, meccselését… pontosan tudja, hogy hol tart!

   2. Naa!
    Varga Rolandot még a külföldi médiákban is dícsérik…
    bár tény, hogy tőle is csak visszapasszt látunk!

    1. Én a Bőlét a behivottakon kívül értettem,Vargának ott a helye szerintem is, bár mostanában az ő teljesítménye is kezd háttérbe szorulni Petrjak és Heister mögött.

  3. komolyan logikát és következetes véleményt kerestél a a virtuális világ, noname nickjei mögé bújt, permanensen mocskot öklendező idiótái között ? :)

 3. Ha utólag mégis elmeszelik a fél Felcsútot, akkor lefuttatják szimulátoron a hétvégi meccsünket, mi lett volna, ha? Kérdésem költői, csak most nem tökölnék jambusokkal

  1. Én nem láttam még játszani,tehát nem tudok róla véleményt mondani.Most az mindegy is,hogy milyen válogatott,de 16 évesen 4-szer játszott az országa válogatottjában,azért az nem rossz,nálunk meg azt is meg kell várni,amíg valaki kiöregszik az U21-ből,hogy esélye legyen odakerülni.Remélem,Rossival ez a tendecia is változni fog!

   1. Miért változna? Rossi is veszni hagyott egy olyan tehetséget, mint Bobál Geri. Helyette olyan “rutinos” játékosok szerepeltek csatárposztokon, mint a felejtős képességekkel rendelkező, ám kétségkívül tapasztalt Youla. (Bár nem tudom, mit ér a tapasztalat, ha egy játékos még harmincon túl is rendszeresen belebassza a földön fekvő kapusba a labdát, ahelyett, hogy átpöckölné felette…)

    1. Az a helyzet hogy Bobál Gerit Rossi óta szinte minden edző veszni hagyta. Ő max. azt fogja kihozni magából amit most. Nb 2-es játékos,

     1. azért a többi edzőnek már készként volt ott egy Lanzafame-Eppel dilemmája. Helyettük nyilván nem lehetett betenni.

      1. Nem csak Kispestre gondoltam. Például a Bundesliga 4, is kemény volt neki, ott biztos nem azért nem sikerült neki mert az edző nem látta meg benne a jövő nagy klasszisát.

     2. Bobál Geri tehet legfőképen arról, ahol most Bobál Geri tart… mutogathat ő bárkire, ha nem csalná az edzést, most NB1 + válogatott!

    2. Jelenleg 8-10 kg felesleg van rajta, és egyébként sem volt gyors játékos most meg……

  2. fura, hogy már kétszer is volt itt, de még mindig nem igazoltuk le

 4. “Rossi és Hemingway a konfliktusuk ellenére nagyon tisztelik egymást”

  “Komoly konfliktusa volt Rossinak Hemingwayjel, mert Rossi nem akarta játszatni a két 21 éven aluli fiatalt, míg Hemingway végig ragaszkodott ehhez”

  https://youtu.be/UsAWPY_hAIs

  1. Köszi Soma, ez egy nagyon jó interjú – ismét! Ezt a könyvet biztos megveszem majd! 😁

  2. úristen, kiakadt a modorosságméter, ahogy megszólat, és halmozta, és halmozta. jajj, félek a könyvtől.

   1. hasonlóképp. amúgy, amiket itt elmond trailerként a derék ch gáll, abból mi az új info? :) emlékszem az első Rossis sajtótájakra, már akkor is inkább leoltott, hogy majd ő beszél Rossival személyesen. Elég jól sikerült, úgy látom :)

   2. Hàt irodalmi Nobelt biztos nem fog kapni, igaz, azt most màs sem , hehe:)
    Èrdemes megnèzni a tnapi màsik interjùt Muszbekkal is, amibõl sajnos kiderül, h nemcsak a stadionokban, hanem a tèvè elött is zuhan az nb1 nèzettsège.

    1. Ezen nem csodálkozom. Egyre többen beleunnak az egészbe. Ahogy irányítva van az egész. Ki lesz vajon kíváncsi évről-évre olyan bajnokságra ahol kitömnek pénzel 2 csapatot, + Kisvárda,M.kövesd,Balmaz,felcsútokat emelnek fel Nb1-es szintre.Max pár olyan fanatikus mint mi.

  1. remélem, első számú és egyetlen hiteles információforrásunkból hamarosan megtudjuk

   1. Amíg a kommunikációs részleg fogalmaz, várjuk Latabár egyszavasát! 😊

     1. Írta, hogy nem tud újat, itt,ezen a mai fotón viszont Cipf a nagycsapat edzésén ollózik…

      Ezt onnan tudom, hogy kijött egy mai hír, ahol ugyanerről az edzésről készült egy másik fotó is, ahol a nagycsapat játékosai is ott vannak:
      http://honvedfc.hu/img/news/20181003-edzes1003.png

      Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy a támadóknak tartottak különedzéseket és ezért lehetett ott Cipf is, nem azért, mert azóta javult a helyzet.

     2. Ha kinagyítod a fotót, láthatod, hogy középen az ott Híres Gábor, Supka segédje

     3. Tavaly tavasszal 2020 06.30-ig aláírt.A nagyobb baj,hogy behàlózta a Vörösbaranyi féle manager iroda.Ez a helyzet.A többi meg “latabàrkodàs”

       1. 2020 06.30 ennyi,a többi meg mesebeszéd,ismertebb lelàtói nevén:latabàrkodàs.

      1. Én hiszek neked. Most azon töprengek, hogy vajon miért tették ki a felnőtt keretből? A tippem: a Hali ellen kihagyta az ollózós helyzetét, CSAK kapufa lett belőle.

        1. Sztem ez vmi elõzetes megàllapodàs lehet, nem egy igazi profi szerzōdès, ez lehet a baj. Most kapott az u16ból is 6 sràc ilyen elõzetes megàllapodàst. Biztos lehetnek menedzserek is a háttèrben, de Heminek az lehet a baja, hogy a rendes megàllapodàs nem született meg Cipffel, így könnyebben lelèphet. Gondolom, vannak ilyen juniorszerzõdèsek 18 èven aluliak esetèben.

         1. Nézd!Neveztük a bajnoksàg 18/19-s felnőtt keretébe.Én a TM-nél úgy làtom,h innen addig ingyen nem megy sehova,mert a Bp.Honvéd szerepel,mint “munkaadó”,mindenféle làbjegyzet nélkül.

          1. Csak a sajàt gondolatom írtam le, tudod, vannak ilyen kibùvók, h ha kifizeti a nevelèsi költsèget, akkor viheti egy màsik klub, stb. a juniorszerzõdèsūeket, stb. Legyen igazad

          2. Mit hosszabbítson?!A 2020 06.30-at?!Vagy mit?!Nem azért neveztük,mert nem volt akkor még elég csatàr?!Nem tudtad,aztàn kész.Nem kell ezt eröltetni,amit tudsz,azt írd be,amit meg nem,akkor írd oda hogy szerinted.Viszlàt,elmentem őszölni.

         2. Tegnap szlovàkból hazafelé megnéztük a Dorog meccset,ott beszélték vele kapcsolatban a ,h a Vörösbaranyiék leszerződtették az irodàjukhoz.Speciel engem ez aggaszt.

         3. Igazàból akkor ugyanazt mondjàtok. Van szerzõdèse, de Supka betette, a menedzserek ràugrottak ès levaràzsoljàk a klub kezèrõl. Megértem ezt a döntèst, hiszen a -1 éves szabàly miatt Cipfet jövõ nyàron potom pènzèrt vihetnè màs csapat. Akkor minek èpítsèk fel?
          Sajnàlom, az eddigi legnagyobb ígèrete az akadèmiànak, 1-2 èvet jàtszhatott volna itt, vitte volna a klub hírèt.

          1. Nem.Egyszerűen most nem fér oda az “egyhez”,mert màr van elég csatàr.Ennyi az egész.A manager pedig ajànlja,de aHonvéddal tàrgyal a vevő.Üsd be ezt:Feltörekvő tehetségek 10.

          2. Ui.:Eddig càfoltad a Transfermarktot,a NSO-t,az MLSZ adatbankot meg a sajàt hivatalos oldalunkat.Csak így tovàbb!Peace,ja meg a Supkàt.

       1. Tessék.Alsó sor.A Vörösbaranyi a probléma szerintem.Az a Dzsudzsàkos iroda.Nehogy elgombozza tőlünk 50 000 €-ért ,miutàn telebeszélték a fejét,vhova pl portugaliaba.

    1. Mit kellett volna alàírni?2020 június 30-ig van szerződése.

 5. vicces (vagy inkább nem az).. észrevették, hogy itt tárgyalunk Cipfről, erre levették a fényképet az instáról..

 6. Egyébként a DVTK ellen szívesen megnézném a fekete mezt végre.

  1. Szerintem sajnos ennek csak akkor lesz esélye, ha idegenbe megyünk hozzájuk valamikor.
   Mi vagyunk a pályaválasztók és tuti a csíkosban leszünk, ők meg tiszta fehérben.
   Kíváncsi vagyok én is nagyon a mezre nagyon, hátha szerencsét hozna mint anno a sárga szerelés!

   1. Szerintem is, pedig en is megneznem. Legkorabban talan Kisvarda idegen

 7. Most játszott az U17 válogatott és nem volt benne Cipf ??? Nem tudom a bajnokságban mikor játszott és melyik U csapatunkban utoljára ???

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.