Kupadöntő!

Soroksár – Bp. Honvéd 0-3

Hmmm, most nézem, ez lesz a blog történetének első kupadöntője. Mondjuk azt se gondoltam volna, hogy valaha bajnoki címről írunk.

“Kupadöntő!” bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. A Vidi óriási elõnyben lesz, hiszen õsszel 4-5 európai kupameccset játszott már a Groupamában, amely meccsek hasonló szpirittel rendelkeznek, mint egy kupadöntõ.
  Gazdag Dani és Mezghrani jó és lendületes játéka nagyon fog kelleni, remélem, felépülnek és formába lendülnek addigra.

  1. Ráadásul- mivel előbb volt az elődöntőjük- 1 nappal többet pihenhetnek. 🙂

 2. Óriási lehetőség ez a csapatnak, a szurkolóknak és az új tulajdonosi körnek szintén! MEG KELL NYERNI !!!

   1. fontos különbség, hogy Hemy úr a teljes első éve után nyert, vagyis tulaji értelemben teljesen övé az érdem; míg idén, ha valahogy nyernénk, akkor az a szememben még inkább kötődik a Papa érájához, mint az új tulaj(ok)hoz: keret, stáb, klubvezetés összeállítása, ezek minden pozitívumával és negatívumával együtt.

    1. Nyilván. Mondjuk ősszel még ezzel a csapattal álltunk fel Monoron: Miski – Schindler, Budovinszky, Debreceni, Takács (Koós, 46’) – Mészáros (Csobánki, 53’), László – Dobos (Disztl, 68’), Genito, Schrancz – Hercegfalvi
     Ezzel pedig a kupadöntőben: Tóth I. – Schindler, Pomper, Smiljanic, Vincze – Dobos (Genito, 90.), Benjamin, Szabó T., Ivancsics – Abraham (Ndjodo, 57.), Hercegfalvi (Koós, 80.)
     Nem sok egyezés van 😀

 3. Bár nem a kupadöntő témája, de nekem nagy öröm, hogy az U17 az MTK idegenbeli legyőzésével megnyerte a bajnokságot. Készülhetnek a Puskás Suzuki Kupára. Nevek említése nélkül ez a korosztály is fog szerintem a nagycsapatnak adni pár játékost! Jó kis társaság és Farkas Tibor személyében egy remek edző vezeti a stábot! Gratulálok nekik!

  1. Szintén nagy GRAT Nekik!!! Köszi az Infót László! :)

 4. Lipcsei petya azt mondja beszorítottak minket a kapunk elé. Bírózott is egyet. Ezek alapján már érett az nb1-re(mehetne a ződ padra)

 5. Mi leszünk a pályaválasztók a Grupiban.
  Vagyis a zöld “b-közép” helyén fogunk szurkolni. :)

  1. Kispesti matricákat hozza mindenki…… Tele kell ragasztani a korlátokat, falat, mindent.

   1. Még van a Lanzásból vagy 30 db!!! ;) Mikor, ha nem most!!!

 6. Annak örülök, hogy a zöldek keveredésének gátat próbálnak vetni, de nem tudom, hogy a lentieket hogy akarják kivitelezni. Elég káoszosan hangzik, ahogy klubkártya nélküli százak egyezkednek a biztonsági szolgálattal, a szurkolók képviselőivel.

  “JEGYVÁSÁRLÁS – KIZÁRÓLAG KLUBKÁRTYÁVAL
  Szombaton is szükséges lesz a kártya a belépők megvételéhez
  2019-04-25 11:28:53

  Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy klubunk úgy döntött, a Honvéd–Ferencváros mérkőzésre a szombati napon is kizárólag honvédos klubkártyával lehet belépőt vásárolni!
  A jegyvásárlás zökkenőmentes lebonyolításában a Honvéd biztonsági szolgálata és a szurkolói csoportok is részt vesznek, ezzel is segítve azokat a drukkereinket, akik nem rendelkeznek honvédos klubkártyával.
  A kártyával nem rendelkező szurkolóinkat arra kérjük, hogy a helyszínen keressék a biztonsági szolgálat embereit.”

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.