Mastodon

Napikispest 2019.05.07.

kijöttek a 2019/20-as bérlet- és jegyárak // egyrészt maradunk a Hungárián, másrészt fontos változás, hogy megszűnik a tábor oldalán a kétféle jegyár, és egységesen 1690 lesz meccsnapon, valamint 1390 online elővételben. A bérlet egy huszas, az ‘A’ oldal középső részén pedig huszonhét ropi. (via honvedc.hu)

osztályozókönyv vs Felcsút // Lovric (nyilván), Holcsika, Kamber, Ben-Hatira és Kukoc lett a sorrend. További részletek és kimutatások a szokott helyen, vagyis ide kattintva érhetők el.

podcast a blogokról // Benito <3 barátunk járt a Teljes terjedelemnél, és a blogolásról, mint műfajról beszélgetett Baumstark Tiborral és Haraszti Ádámmal, a DIGI Sport kommentátoraival. Benitót szívünkből szercsizzük, mert a labdabiztosnál töltött boldog békeidők után együtt meneteltünk vele a webről idő közben szinte nyom nélkül eltűnt, akkoriban az NSO-hoz tartozó Népsport bloggyűjtőben. Az adásban inkább a szakmaibb kontentot toló, és nem a közéleti, hovatovább – jujj, szeretem ezt a szót – punk blogokról van inkább szó, vagyis az életérzésről, amit mi szeretnénk átadni, de ettől még érdekes, hogy mégis, hol a helyünk az interneteken, a sajtó napja alatt. Be is embedelem ide az adást:

https://soundcloud.com/teljesterjedelem/blogisztika

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||