Éljen soká a független magyar sajtó és a freudi elütés kombója

Másfél napja nem tűnt fel az Origo névtelen szerzőjének, – pedig van belőlük egy teljes szerkesztőségnyi – ez a frappáns elütés a hétvégi fordulót összefoglaló cikk leadjében.

Mondjuk kicsit irigy is vagyok, hogy nem nekem jutott eszembe a poén, de azért mégis csak, na, egy magát függetlennek tartó sajtótermék, amelyik olyan kínosan ügyel a függetlenségére, hogy aztán oda-vissza überfüggetlen, szóval, jó tudni, hogy a bunda, az minden, csak nem kormányunk álláspontja, hiszen az Origo, mint olyan – független.

update // idő közben természetesen javították, nyilvánvalóan egy vicces elütés volt mindössze.

“Éljen soká a független magyar sajtó és a freudi elütés kombója” bejegyzéshez 58 hozzászólás

  1. Mondjuk a hétvégi NB3-as meccsen nem győzött meg arról, hogy a nagy csapat közelébe egyéb más okból alkalmazható lenne…..sajnos. Nagyon gyenge volt.

   1. Szerintem: Nehéz motiváltnak maradni egy egész éves mellőzés után az nb3-ba egy 19 éves srácnak.. Ő ott már bizonyított ősszel.
    Másrészt az nb3-ból N’Gog sem tűnt ki.

    1. Ja.Csak N’Gog meg Hatira berugdosott minket a döntőbe,miközben…

    2. Egy 19 éves srác ne azon duzzogjon hogy padozik, hanem dolgozzon még többet hogy kezdő legyen.

  2. Mondjuk Kukoc, vagy Hefi helyett beférne, de most még a láthatóan ramadamozó Hatira, helyett is

   1. ..én nem láttam rossznak Hatirát… hogy az ívelései nagy százalékban emberhez mennek, már azzal kitűnik az nb1ből..
    ..nem értettem, Supka miért őt hozta le..

      1. A focihoz, nem a kajak kenuhoz…😉 Gondolom a ramadán, a böjt, a vizipipa…

 1. No offense, de most hogy ezt az elütést kivágtad és kitetted, a harmadik fradista ismerősöm küldi röhögve, hogy hehe, a Kispest bundázik. :D

  Biztos ennyit megér egy kis NER-ezés? :P :D

  1. Én is tegnap kaptam egy fradista ismerőstől, azóta már körbefutotta a netet, szóval jócskán késve reagáltunk. (Egyébként írtam is nekik, hogy van egy ilyen elütés, ennyi szakmai szolidaritás még van bennem – nyilván, miután kikuncogtuk magunkat. De amúgy nem csak én írhattam, mert kb. egy perc múlva kint volt a javított verzió, és csak pár percre rá jött meg a visszaigazolás, hogy olvasták a levelet.)

   Egyébként is, meg kell tanulnunk magunkon is röhögni, különben hogyan kezeljük azt, ha rajtunk röhögnek.

 2. Sziasztok
  Tudja vki mennyi jegy ment El a kupameccsre eddig összesen?

  1. Hello, egészen pontosan 3.320 kispesti jegy ment el eddig, és 2.381 fehérvári.
   Szerdán, csütörtökön és pénteken újra nyitva lesz a Hidegkúti jegypénztár, gondolom akkor megint megindul.
   Üdv.

 3. Na ezt már nem mossa le rólunk senki.😪 Vagy lehet, hogy meg volt a névváltoztatás?😁

  1. Azt az ordenáré gyökér fradi drukkert elhallgattathatná már valaki….

   1. Aki paraszt, az az is marad.
    Mindegy hol van, mindegy mit csinál

  2. Annyira szánalmas és szomorú, hogy 3-4 ember indokolatlanul kurvaanyázik folyamatosan, meg kiabálnak egy magyar-spanyol meccsen, hogy ki nem ugrál szar újpesti.. stb. :/

   1. A gólunk szép volt.Az meg hogy ennyi szurkolònk van még szebb.A kurva anyázónak meg nem tudni mi baja van,de nem csügged,az biztos.😊

 4. Sokan szídták Kambert ezért a jelenetért, mert nem értették, mit csinált.
  Itt jól láthatóan a terve az volt, hogy a labda átvétele pillanatában leütközze Prossert, aki így kibillenve az egyensúlyából labdát veszít.. (gyors, alacsony súlypontú játékosokkal szemben ez egy fontos dolog.)
  Tehát szó nem volt arról, hogy Kamber elengedte volna a labdát, vagy luftot rúgott volna, hanem a mellkasával Prossert ki akarta billenteni az egyensúlyából és – pechére – Prosser a döntő pillanatban kifordult. Valószínűleg itt a kettő-nullás vezetés és a diósgyőri támadójáték addigi dupla nulla teljesítménye adta ehhez a kissé túlságos önbizalmat.
  A negyedik gólt ugyanígy le lehetne vezetni, de nincs most arra időm. Redblackt előző hírnél betett képe jól mutatja, hogy nemhogy Kamber nem hibázott, hanem szinte egyedül ő nem volt hibáztatható a gólért (röviden: egy ilyen helyzetben neki középen kellett biztosítani)
  Valaki írta, hogy az elmúlt három meccsen 8 gólt kaptunk, ami igaz, viszont abból a 8-ból 3 pontrúgásból (két büntető, egy szabadrúgás), egy távoli lövés volt, a Fradi két gólja pedig az amúgy viszonylag stabilan játszó Batik két elcsúszásához köthető, semmint a Lovric – Kamber pároshoz.

  Kamberrel egyetértve én is azt látom, hogy a csapat egyes játékosai talán nincsenek százszázalékig elszánva a nemzetközi kupás bajnoki helyezésért. Érdekes módon most a Diósgyőr ellen Holender viszont a korábbi meccsekhez képest önzetlenebbül játszott.

  https://youtu.be/vvF6VY3YxWw?t=168

 5. Jegyek a kupadöntőre:
  Kispest 8042 db, ebből 3309,
  Mol 7905 db, ebből 2241 kelt el.
  A táborba eddig 1808 db jegyet vettünk, 1351-el többet mint az ellenfél.
  A semleges (A1-2) szekrorba a 994 db- ból eddig 103 + 95 ment el.
  Holnap ( ma) mindenki hívja el még egy ismerősét, illetve aktivizáljon legalább egy, általa ismert kispesti fotelszurkolót!!
  A pasi ismerősöknek csak annyi infót mondjatok, hogy vizespóló verseny lesz és leveszük róluk a piros pólót.. a csajoknak meg, hogy focistákat nézhetnek, akik pucéran fognak hazamenni..!! 😉 CSAK

    1. 994 db semleges jegy van mindössze?
     Az, hogy jön ki, ha a Groupama 22 ezres?

     1. Egyik oldal B2, B3, C1-C4 a Honvéd oldala, ebből az első 3 szektor a tábor. Ez így (lezárásokkal együtt) 8042 hely.
      Másik rész C5,C6, D1-D4 a molosoké, ebből az utolsó 3 a tábor. Ez 7905 jegy.
      A semleges a vip oldal két széle A1,A2, ebbe 994 en férnek.
      A többi hely B1, E, + vip, zárolt.

 6. Rohadt életbe, kár, hogy nincs már Hemi vlog. Meghallgatnám, mit mondana Berkére. :)

  1. “Hello, Győztesek!

   Eeeeerrrrggggghhhh. Egyik szemem sír, a másik meg… az is. Csapatunk hősiesen küzdött a hétvégén, de megint előjöttek azok a …eeeeerrrrggggghhhh…cudar hibák amiket rendre elkövetünk tavasszal. Tapasztalt játékosoknak (cöccög), ilyet nem lehet elkövetni (fejet ingat). Sokan kérdezik tőlem kedves szurkolóink, hogy mi a véleményem a bíróról. Aki ismer, tudja, nem szeretek foglalkozni a játékvezetőkkel. De most. Okay. Ahogy a közmondás tartja: Idahoban sem nő a kukorica az égig, okay. Elmondom mi történt. A lelátóról egy diósgyőri egyén a vendégtáborból, vagyishát nem tudni, hogy diósgyőri volt- e a kiscsillag, de a vendégtáborból, egy, szurkolónak nem nevezném, egy , okay, gyalázatos csőcselék, okay, besípolt a meccsbe. Remek csatárunk, Dainlo de Cirino Oliveira, well, felkapta a labdát. Sípszó volt, ez a dolga. Berke sporttárs tizenegyest ítélt. Ejj-ejj. Fiatal sporttárs, tapasztalatlan játékvezető. Ne bántsuk. Nem az ő hibája, okay, hanem aki kijelöl egy ilyen fontos meccsre egy ennyire alkalmatlan embert. Na de hagyjuk is.
   A hétvégén az MTK ellen úabb sorsdöntő meccs a bronzéremért. Ha engem kérdeznek, már rég megnyerhettük volna a bronzot idén, de felcsúti és mostani hazai hibáink azt eredményezték, hogy sorsunk már nem a mi kezünkben van. Ez nagy kár, de az adja fel, aki utoljára adja fel, Én nem ilyen vagyok, és a csapat sem. remek játékosaink vannak a fedélzeten. Kamber Dzsordzs, errghh, Kambi. Lovrics Iván! Filip. Dieng Cheikh…ööö. ja ő már nem. Na mindegy. Állunk a meccs elébe és a kupadöntő elé, cél a nemzetközi kupaindulás.
   Ígérhetem, remek kerettel megyünk neki a követtkező szezonnak. Szkáutjaink és az Ex-Honvéd Edzők Alumni Szervezete már figyeli a lehetséges kiszemelteket Antiguán és Barbudán, Mozambikban, a Salamon-szigeteken és Toncsi Kukocs menyasszonyának fodrászszalonjában, Splitben.
   Szurkolóink megint csodálatosak voltak a hétvégén. Le a kalappal előttük. Kivéve azt a 3-4, embernek nem igazán nevezhető, leginkább ostoba, buta lényt, okay, aki megríkatta kiváló kapusunkat, Gróf Dávidot. Dávidot vádolják hogy egy riválisunkhoz igazolna. És? Nem minden rőf parasztkolbász a mi szánkat édesíti, győztesek! Én szeretem a parasztkolbászt! És önök? Jövő hétig maradok baráti tisztelettel a Yucatánról
   Papa H.”

   1. ba-szódj-meg! Nem minden rőf parasztkolbász a mi szánkat édesíti, győztesek! Én szeretem a parasztkolbászt! És önök? ❤️

    1. “Idahoban sem nő a kukorica az égig”
     Ennél a résznél furcsán néztek rám a kollégák.

     1. Nyilván azért néztek furcsán, mert Idaho nem a kukoricáról, hanem a krumpliról híres.
      Tájékozott kollégáid vannak.
      :)))

   2. Teljesen tisztán hallom a fejemben a hangját, ahogy olvasom. Kösz az élményt!!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.