Napikispest 2019.05.27.

Danilo elköszönt // két év után távozik Danilo – sajnálom, nagyon szerettem, hiszen egészen egy Balmaz elleni hátsó fövesen játszott edzőmeccsig, képtelen volt büntetőt hibázni Kispesten. Hiányozni fog, ahogy vigyorogva köszön: helló! Viszlát, Danipaci, tényleg a legjobbakat! (via honvedfc.hu)


Gróf @ Fradi // bejelentették. (via fradi.hu)

A két klub között volt egy soha ki nem mondott, soha le nem írt, tiszteletalapú szabály, hogy nem nyúlunk bele egymás keretébe. Szerintem ez természetes a magyar futballban, amelyben mindketten sikerre törekszünk. Nem beszéltünk ilyesmiről, mert ez annyira magától értetődő.

istenem, ez a Kubatov mekkora troll. Igen, tudom, hogy nem ránk gondolt. (via index)

napra pontosan két évvel a bajnoki cím után // Gazdag, Horváth, Kamber, Lovric és Nagy Geri maradt mindössze a bajnokcsapatból. Egy korszak véget ért.


Danilo kispesti statisztikái //
idénynb1gkupagnb2glk.guefagössz.g
2010/11245432308
2011/1216141211915
2017/18256611327
2018/1928962323713
össz.93341762214211843
Gróf kispesti statisztikái //
idénynb1gkupagnb3guefagössz.g
2016/1725-223-51029-27
2017/1833-532-535-58
2018/1933-381-24-438-44
össz.91-1134-7106-9102-129

jelmagyarázat: nb1, gól (kapott gól), magyar kupa, gól, nb2 (kvalifikáció), gól, ligakupa, gól, nemzetközi kupa, gól, összesen, gól | [nyári játékoskeringő | aktuális keretünk]


lehetséges ellenfelek az Európa ligában // (egyelőre nem teljes lista)

“Napikispest 2019.05.27.” bejegyzéshez 137 hozzászólás

 1. Az igazat megvallva az utóbbi 1 évben már csak az önzőzést láttam tőle. Amikor visszajött Eppel és Lanzafame mögé nagyon örültem. Úgy gondoltam, hogy az NB1 egyik legjobb csatársora lesz a miénk, de aztán ő lett az úgymond egyedüli csatár, és hozzátapadt a labda (nem a jó értelemben). A kupadöntőn is volt 2 helyzete, amit ha lepasszol, 1-1-nél, akkor máshogy alakulhatott volna a meccs. Néha nagyon szerettem, néha nagyon haragudtam rá. Összességében köszönöm, hogy itt volt. Sok sikert neki a továbbiakban.

 2. Nagy kedvencem volt, szerintem naturalisan az egyik legkiemelkedöbb tehetség aki az nb1ben megfordult az utobbi 15 évben, szerintem alapadottsagaiban Lanzafaménél is sokkal tehetségesebb volt – csak Amig Lanza a Juvénal, addig Danilo a Brazil grundokon nevelkedett.
  Ezért lett a jatéka is hektikus, néha 50 méteres labdakat vett le könnyedén a levegöböl, néha egyszerübb helyzetekben hibazott.

  Danilo alapadottsagaiban azonban egészen kiemekedök voltak – hihetetlenül gyors volt, nagyon magas, erös, erös és nagy labfej, hosszu labak, stb.
  2012ben neki volt realis lehetöséget arra, hogy atlepje a büvös 30 golos hatart AZ nb1ben.
  Szerintem a karrierje tekintetében is tul Koran ment el.
  Ha akkor marad fél évet, a Klub talan egy bronzzal ö pedig egy golkiralyi cimmel léphetett volna tovabb.

  Nekem mindig a Fradi Ellen golpassza marad még, amikor nullszögböl ugy tette be a labdat egy laza bokamozdulattal, hogy a fradis védök mozdulatlanna valtak egy pillanatra – akkor idegenben vertük öket 3-1re.

  Remélem,lathatjuk még Danilot Budapester és ha a fia is örökli a génjeit, akkor öt még a Klub akadémiajan.

  Köszi mindent Danipaci

 3. Gróf…… Kedveltem de ezekhez a taknyokhoz szerződni az egy nem tolerálható dolog.
  Legalja….

  1. sosem haragszom senkire, igy ra sem, tudom, hogy nincs mar klubhüseg meg ilyenek, meg azt is, hogy a penz beszel. Meg azt is elhiszem, hogy tenyleg szeretett itt lenni, de azokrol akik segget csinalnak a szajukbol a penz miatt (itt gondolok arra az ominozus cikkre) akkor arrol nem tudok emberileg pozitiv kepet alkotni….legyen kemeny neki a kispad…..

 4. Instagram huszár…..Fradi DNS-ben, benne van a győzelem…elkezdtél valamit felépíteni 3 éve..ja ehhez kellett a Kispest, különben még Csákváron szedegetnéd ki a kukoricásból a labdát…gerinctelen, kis sírós féreg….

 5. A múltkor idetévedő fradista gyereknek igaza lett Gróffal kapcsolatban. Remélem, abban is igaza lesz, hogy hozzánk meg Kisvárdáról jön Felipe!
  Gróf nagy csalódás! Tegnap a kispesti ultrákkal, holnap meg a ződekkel fog bratyizni. Nálunk száz bajnoki védett egyhuzamban, kíváncsi vagyok, mi lesz a szomszédban?

  1. Sajnos én erről nem tudok, ellenben ma egy ződ cimbi azt mondta, az “ezek” pályáznak rá… :( Akkor mi nem játszunk, kivéve, ha gyerekkori vágya volt, hogy a Puskás csapatában játsszon. :)
   Kapus mindenképpen szükséges, mert2-vel felelőtlenség nekiindulni, lásd szegény Andris sérülést…

   Kisvárdáról jó páran elvágynak ~személyes okokból…
   Mi ez a hülyeség, hogy a Koszta ott van képben?! Na ne már..

  2. Ha az megnyugtat, akkor tudomasom szerint Gazdagot a szerzödes hosszabitas ellenere is meg mindig ostromolja a fratyi, mert ezt is mondta akkor

    1. kis szerencse (ha ez szerencse) nem csak töle függ, hanem a tulajoktol is….persze, mint tudjuk, ha jön a telefon felülröl akkor mindegy, hogy ki mit akar

    2. Ha megtoldják amit kapnak érte (pl. Lanza), akkor lehetne róla szó… esetleg

 6. gróf szégyeld magad! Botkáért és az olasz után legalább pénzt kapott a klub, és amíg itt voltak nem nyilkoztak olyanokat ami te….prosszer után a Kispest történelem legnagyobb árulója lettél. Jó meccsnézést a fradi padján, szerencsétlen.

  1. Hú vazze! Ezek a mezőnybe igazolták?! :)
   Azt mondta ez nagy lépés, úgy látszik azzal még kivár, hogy előre, vagy hátra.
   Sok sikert, nagy bravúrokat, válogatottságot, és az utánunk való helyezést neki.

 7. Felipe, Molnár, Zsótér, Koszta, Mutari, Bambgoye, Grozan… Tercsi-Fercsi-Kata-Klára, s még néhány “talent” a vásárban…
  Vajon ki lesz ebből valóság?

 8. Btw az is lehet, hogy aláírtak Gróffal 3 évet, megfuttatják jövőre és jó drágán el akarják adni külföldre…

 9. Nem tisztem senkit védeni itt a fórumon, de Latabár kolléga kb 3-4 hónapja írta, h Grófnak közel sem akkora a Honvéd/Kispest szíve, mint amit a közösségi oldalakon, meg a meccsek után mutat. Most ez beigazolódott.
  Ha nem pontosan idéztem Latabárt, akkor bocs.

  1. Egyetértek. csajával együtt az instán csak a lik-ok éltetik. Na de nézzünk előre, van valami infó kikre pályázunk? :)

  2. Ugyanez igaz Rossira is…
   Rossi volt az, aki elsőként tanácsolta Lanzafaménak, hogy igazoljon a Fradiba…
   Ennek ellenére a tábor most is úgy élteti őt, mint valami isten..
   Szokták mondani, amelyik kutya ugat, az nem harap, a nagy érzelmek meg nem nagy szavakban nyilvánulnak meg.

   1. Lehet, most, hogy a nemzet csapatában fog védeni, a válogatottban is bemutatkozhat!

 10. Remélem, a Gazdag – pletyka nem igaz, hiszen Dani maga mondta, hogy komoly terveket vázoltak fel előtte a vezetők.
  Másrészt a Szendrei – Nagy Geri – Gazdag hármas középen nagy erősségünk lehetne a jövőben.
  Gazdag rengeteget (nagy iramban) fut, ütközik, a párharcait jó arányban nyeri meg, szerintem jelenleg nem tudnánk pótolni őt az ellenfél támadóharmadában nyújtott harmatos teljesítménye ellenére sem.

 11. Semmi gond. Köpni kell egyet és menni tovább,nem olyan nagy sztár ez a Gróf,hogy ebből ügyet kellene csinálni.

 12. Az élet megy tovább, egy sunyi féreg miatt, ne siránkozzunk. Legalább egy-két embernél tisztult a kép, hogy a szurkolók, miért viselkedtek vele úgy, a dvtk meccs után. Azért 3év alatt egy botka, lanza után lejöhetett volna neki az, hogy mit jelent nekünk, ha vki. a zöldekhez igazol… Ilyenkor ne fotózkodjunk, ölelgessünk, ünnepeltessük magunkat, mert az gerinctelen viselkedés!

  Az új tulajok egy-két mondatot azért megfogalmazhatnának arról, hogy tettünk ajánlatot, de gróf menni akart inkább 2. számú kapusnak, 4X-es fizuért. Meg arról is olvasnék, hogy miként élték meg a kupadöntőt, már ha ott voltak, mit jelentett nekik az, hogy 7000 kispesti a csapat mögé állt. Nagy a csend!

  1. Én nem értem az egészet. A kupadöntőre még egy mezszponzort sem sikerült felmutatni.

  2. Olvastam,hogy ujpestiek is 7800-an voltak tavaly a kupadöntőn. Csak érdekességképp.

   1. valahol olvastam, egy fratyistatol, hogy elismeröen szolt a letszamunkrol, föleg, hogy megtöltöttük a kapu mögötti szektorokat, nem gondoltak volna….gondolom a Moly-Fidi szurkoloihoz merten volt meg kontrasztosabb

    1. Csak azért írtam,hogy valakik szerint az elvileg második legnépszerűbb,csak kb 800-al voltak többen.

   2. Nem is igazolt el tőlük 2 napra rá, az egyik közönség kedvencük, az ősi riválishoz…
    Ott még valamennyire figyelnek erre a klubbnál, ill. a játékosok is.
    Szégyen.

    1. Annak az az egy oka van csak,hogy onnan nem kell senki a fradinak.
     Ha lenne nekik tetsző játékos,azt ugyanúgy vinnék.

  3. Csak halkan jegyzem meg a Honvéd új tulajdonosi köre nem adott ajánlatot Grófnak a maradásra. Más kérdés , hogy nem is engedték , hogy adjon, de hát sajnos ez az ára , ha egy akolba tartozunk!!

   1. Csak nem a ner-re gondolsz? Jaj, fuj, tulzas, nem kell mindenbe ezt belelatni, hahh!

 13. A Fradi már bejelentette Grófot.Kiváncsi vagyok nálunk mikor jelentik be,esetleg valami pozitiv azaz uj igazolással együtt,hogy ne legyen olyan negatív ??? Már sok csapat elkezdte az igazolásokat,csak mi nem.Folytatjuk a Hemi időszaki negatív tendenciát,hogy csak a végén a maradékból szemezgetünk.Ugy emlékszem már szóbahozták az igazolásokat és azt mondták megvannak a kiszemeltek,akkor lássuk ! Most többen mennek el mint tavaly,megint nem lesz csapat,újat kell építeni a nemzetközi kupa előtt,talán az ősz végére kialakul valami,a kupában meg nem éljük túl már az első fordulót sem !

 14. Kattingatom ezt a térképet, az még rendben van, hogy a Norköpping meg a Cork City-né kosárlabda van képen, a Stjarnan-nál valami teremedzés, de a Buducnost Podgoricánál valami étterem képe van, a Hapoelnél meg konkrétan egy temető…

 15. A mai nap történései után már ideje lenne a tulsjoknak villantani is már valamit… Egyelőre 1 hosszabbításokn kívül semmit sem tudnak felmutatni.

  1. mult evben is volt a mi meg elhoztuk Batikot a fratyibol video (egy eve nem tudtam nevetni rajta, de a multkor betekertem es könnyesre röhögtem magam :))

   1. azért gróf, botka és lanza nem épp egy szint egy Batikkal….akik alig játszott az elmúlt években.

    1. nem is arra gondoltam, hanem a arra a videora…. amugy meg botka-batik majdnem kiegyenlitik egymast :)

 16. Egyébként meg nézzük a jó oldalát! Végre Berla megkaphatja a lehetőséget… A legjobb Mfa-s az elmúlt 10+ évből!

  1. Ha jól teljesít, meg megy a zöldekhez jövőre…

 17. Bár rühellem Kubatovot, a kiragadott idézet nem teljes. Azt kifogásolja, hogy kihagyták a tárgyalásból őket:
  “Szerintem ezúttal az lett volna a korrekt, ha megkérdeznek bennünket, tárgyalunk-e a doneckiekkel, megegyeztünk-e már velük. Azt mondtam volna, igen, tárgyalunk, de ha nem sikerül megegyeznünk, akkor jelezzük, menjetek nyugodtan, próbáljátok meg ti is szerződtetni.”
  Lanzafaméről is azt mondja, hogy a klubot keresték meg, hogy tárgyaljanak a játékosról:
  “Amikor Davide Lanzafamét elhoztuk, először George F. Hemingwayt hívtuk fel.”
  Grófnak lejárt a szerződése, a Honvéd nem akarta meghosszabbítani, nincs kérdés.

  1. a feneket, Lanzafamet a teljes fratyi vezerkar füzte dec vegetöl, januartol a bajnoksag vegeig. Hemi volt az utolso akit megkerdeztek….

    1. Szerintem Lanzánál nemcsak a pénz játszott szerepet.. Ő mindig egy nagy klubban akart játszani, úgy érezte, hogy a jelenlegi viszonyok között a Honvéd nem veheti fel a versenyt sem a stadionban, sem az igazolásokban, sem a szurkolói tömegben a Fradival..

     1. Lanzanal penz volt a legfontosabb, föleg az, hogy egy-ket ev fratyival megalapozhatta az eletet. Nagy klub, meg sok szurkolo, eleg romantikus gondolat. biztos jol esik az embernek, de nem hiszem, hogy motivacionak eleg….

      1. Persze,hogy nem.
       Pénz. Nem kell ezt túlgondolni.
       Baromság ez a nagy klub,meg az igazolások stb.

       1. „Bármily fájdalmas, bármily nyomasztó is a beismerés, nem a letagadásban rejlik ellenszere.“

  2. Ez konkrétan nem igaz, maga Hemi is ejtett egy megjegyzést, hogy szerinte Lanzafame fejét már sokkal korábban elkezdték telebeszélni, mielőtt a Honvédot megkeresték volna.
   A bennfenntes fradi-szurkolók már hónapokkal a Fradi hivatalos ajánlata előtt beszéltek arról, hogy Lanzafamét megkereste a Fradi.

   1. Ja úgy fogalmazott az öreg, hogy Lanzafamét “megfőzték”.

   2. Ja, mert aztán az Öreg mindig olyan őszinte volt, ugye?
    A bennfentes fradi-szurkolók szerint jön Varga és Lanza, Gazdag pedig megy hozzájuk…

  3. Es Grof hova igazolt volna, ha nincs a fradi ajánlata? Miért olyan biztos, hogy nem akartunk volna vele hosszabbítani?

   1. Ha valakit meg akarsz tartani, akkor annyit fizetsz neki, hogy maradjon.

    1. annyit mi is tudtunk volna adni, amennyit ér, a fradi meg annál 4x többet, ez legyen az ő hülyeségük.

     1. csak lássuk még grófot sírni Kispesten, ne örömkönnyek közepette…

      1. Én is megnézném, ahogy szorgalmasan szedegeti a labdát a hálóból, vagy csapkod a kispadon, hogy ő kivédte volna…

  4. Akkor megvilágítok neked egy kis apróságot.
   Dávid azért nem kapott ajánlatot a hosszabbításra, mert a kubatov leszólt, hogy mindenképpen kell nekik.
   Ne avasd szenté mert, pontosan azt csinálja amiért hisztizett.

 18. Dávid itt volt már vagy 2,5 éve,ha jól emlékszek.
  Ilyen időközönként barátnőt is illik cserélni…, én már kicsit úntam Grófot a kapuban. :D
  Szóval örüljünk már,új kapusunk lesz. :DDD

 19. Aláírt, tudta már mindenki, túl vagyunk rajta stb.
  De hogy miért kell azonnal rátenni még egy lapáttal és az első interjúban csontig nyalni a zöldek seggét…

  Nem kellett sokat gondolkodnom…, fradi DNS-ébe be van építve a győzelem…, ennyire meg annyira megtisztelő hogy megkerestek…, már fiatalként is ilyen meg olyan jó volt egy ekkora klubhoz tartozni…

  Nincs baj azzal ha így gondolod (mármint kinek mi…), de akkor szombaton miért énekelted ugrálva az aki nem ugrál az nem kispesti-t? Miért csókolgatsz egy olyan címert ami nem jelent neked semmit? Miért tapsolsz egy olyan tábornak aki nem fontos neked?

  Hatalmas képmutató vagy… Remélem soha többet nem látunk Kispesten…

   1. Olyan szempontból okos, hogy mindig azt nyilatkozta, úgy viselkedett, hogy abból ő maketing szempontból a legjobban jöjjön ki. És zabálta is a tábor.

  1. Jobban nem is lehetett volna elmondani…emberileg tripla zéró Dávid…

  2. Majd megnézzük a fradi DNS-ét az albán bajnok ellen. Az ilyen szavak csak táptalajt jelentenek a trolloknak(rosszabb időszak eljövetelekor). Hülyeség ilyeneket nyilatkozni.

 20. “Szponzorfalon” és a mezen is csak két csillag van a videón. Jelentsen ez bármit. :)

   1. Ilyesmire gondoltam én is. Persze az is benne van, hogy elfelejtették még módosítani, de egy ennyire profi gépezetben elég amatőr hiba lenne. Pláne, hogy nem két napja lettek bajnokok.

    1. Mindenhol 3csillagoztak azonnal… De miért nem kapusmezzel pózolnak? :)

      1. Ez így túl kézenfekfő :) Amúgy van nekik valami ~uv ződ kapusmezük…

 21. Sztem Lanzánál és Grófnál is szerepet játszott, hogy a Fradi tudta, igazi instagram-húszárokról van szó, akikkel növelni lehet a klub ismertségét.
  Grófot – magyar fociviszonylatban – kajálja a média a festett szőke haja miatt, ellenben a kissé unalmas Dibusszal.
  Ahogy Lanzánál is ez volt.

  1. Ebben igazad van. Ezt a két játékost még az is ismeri, aki máskülönben nem nagyon foglalkozik a magyar focival. Ez nekik kellett, sőt még rosszul is érezték magukat, hogy nem náluk játszanak. Miért nem az övéik az ismertebbek….

 22. no van jo hir is, az egyik edzö fenyegetes elmult! Szivics alairt paksra

  1. Ne örülj, külföldi no name jön köszönhető a kis patkánynak.

    1. Ha tippelnem kellene egy zs ligás olasz no name.
     Még mielőtt valaki elkezdni. Ne gondoljuk , hogy 5 év alatt 2x is lesz szerencsénk egy ismeretlen külföldi edzővel. Köszönthetjük újra a vérdhód klónt.
     El előtt nagy észre vall cserélni azt aki összehozta az EL-t és a kupa ezüstöt, egy ismeretlenre. Kb. fél 1 év mire abból lesz valami addig jó esetben egy erős középcsapat leszünk, főleg , úgy , hogy olyan játékosokat igazolunk akik nem férne a jelenlegi játékos rendszerbe.

     1. egyelöre a koncepciot en sem latom. En ugy gondoltam, hogy a kupadöntö masnapjan vagy hetfön jön egyfajta igazolas cunami, edzö, jatekosok stb. ehelyett bucsuzkodunk agyba-föbe.

      1. Várd ki a végét.
       Majd amikor jönnek még az ilyen ben-hatira féle suták akik nagy pénz kapnak a semmire és a Kamber féle csupa-szíveknek elegük lesz. Attól tartok lesz itt még távozó, de amíg a tulajok ennek a két dilettánsnak eszik a dumáját addig nem is lesz más.
       Mondjuk az a hülye aki hagyja hülyére venni magát.
       Emlékszik valaki még hogyan kezdte pl. nagy laci itt a karriert? Tolmácsként és most ő intézi a szakmát. Azt hiszem jelentkezek a gundelba szakácsnak, végül is szeretek enni annyi biztos elég hozzá!!!!

       1. Azt nem tudod véletlenül, hogy valójában ki a góré? Szíjjártó, vagy tényleg Bozóék?

        1. Ez ennél összetettebb. A Bozóék, de nem függetlenek, ahogy kvázi senki az életben. Ezt tökéletesen mutatja Gróf eligazolásának körülménye. Az általad említett Bem rkp.-i úriember , amolyan jótevő nagybácsi, aki túl elfoglalt ezzel pepecselni.
         De nem kell aggódni, ahogy Lanza utána anno jött az “egyenértékű” kárpótlás a fraditól most is jönni fog. Győzzünk örülni!

         1. Kire gondolsz egyenértékűnek lanza pótlása esetén? Batikra?? :) mert ha igen, akkor az vérszegény..
          Abban én is veszélyt látok, hogy nincs igazi, vérbeli sportigazgató nálunk.
          Vagy majd a Rossi ajánl valakit, ha annyira szeret minket és “meghatotta” a hétvégi erkély jelenet. De benne is csak színészkedést érzek, már bocsánat….

          1. Idézőjelbe volt , mert máshogy nem tudtam átadni az iróniát:-) Amúgy mostani konkrét névre céloztam aki jön hozzánk.
           Megkérdezték Rossit és nem adtak a véleményére.
           Amúgy bármilyen vicces egyetértek Veled. Szerintem Rossit erkölcsiségét is sokan túlbecsülik.
           Kedvelem nagyon de Ő sem kispesti ezt azért tudatosítsa mindenki a kicsi lelkébe.
           A válogatottnál engedett a nyomásnak és ez is sokat elmond.
           Ettől függetlenül midnen tiszteletem az övé, mert legalább nem ment a fradiba anno:)

          2. Ki jön hozzánk?? Szabad a gazda? Ne kímélj:)
           Kikérték Rossi véleményét edző kérdésben? Ez nekem új…lehet erről valami bővebb infó?Rossit én is tisztelem, ne értsd félre, de sztem amit itt köszönget a szurkolóknak az image építés.

          3. Mezőkövesdről?? őt anno végleg megvette a kövesd…Hmm nem tudom jó lenne e. na meglátjuk.

    1. Összecseng… Kb. 1 hete itt motoszkál a fejemben… Kiesett, fagyi kölcsönjátékosaként, fagyiban nem kell + Gróf… Remélem Jól érzi nem itt köt ki.

    2. Na ne már! Nem elég, hogy az értékeket elviszik, még ráadásul szemétlerakót akarnak belőlünk csinálni?!

   1. Ez az infó honnan van?? Nehogy már.. szétverik az öltözői hangulatot.

  1. kiakarnak ejteni? Soha, sehol nem alkotott maradandot, keves golt rug, mindenhol megbukott foci kurv@ ha ez igaz az uj tulajok nem igazan ertik ezt a klubot! emberileg nem illik hozzank!

 23. Komolyan nem értem ezt a Gróf problémát. Volt itt 3 évet, nem alibizett, vándormadár. Én örülök, hogy itt volt. Remélem hasonló mentalitású kapusunk lesz.
  A Kispest MI vagyunk, és nem az igazolt zsoldosaink!!!

 24. Sajnálom, hogy Gróf lelépett, de nyilván kapott egy jó ajánlatot. Csak azt nem értem, hogy a fradinak minek kellett? Van egy kb. ilyen korú (kicsit fiatalabb), kb. hasonló képességű kapusuk. Melyiket fogják padoztatni? Szerintem értelmesebb lett volna valami fiatalt vásárolni és kinevelni. Ebből jó eséllyel morgás lesz az öltözőben. De ez legyen az ő problémájuk:)

  1. Nekem a napnál is világosabb. Amennyiben a BL vagy EL csoportkörben írás eljut a tizikig, lesz alternatívája Rebrovnak… Akkor még sokszor megérte a havi 5-7 milliós fizuja!

 25. Már le is vették a honlapon a Supka elbocsájtásáról szóló közleményt !!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.