Napra pontosan két évvel a bajnoki cím megnyerése után

A 28 pályára lépett játékosból

 • öten még Kispesten játszanak,
 • ketten jelenleg kölcsönben vannak,
 • egy visszavonult,
 • egy klub nélkül van,
 • tizenkilencen máshol játszanak, ebből
 • hatan a másod- vagy harmadosztályban, és
 • csak négy külföldön.

név saját eligazolt mai klubja
Balázs 2017.06.30. ZTE (NB II, feljutó)
Baráth MFA 2018.12.18. Sporting Kansas (amerikai)
Bobál D. MFA 2018.07.05. Paks
Bobál G. MFA 2018.02.15. ZTE (NB II, feljutó)
Botka MFA 2017.01.09. FTC
Eppel 2018.06.28. Kajrat Almati (kazah)
Gazdag MFA
Gróf 2019.05.27. FTC
Hajdú 2017.06.30. Vasas (NB II)
Hidi saját 2017.06.30. Pavlodar (kazah)
Holender MFA 2019.05.27. Lugano (svájci)
Horváth A.
Ikenne-King 2018.06.04. MTK (kieső)
Kabangu 2018.06.19. nincs csapata
Kamber
Koszta MFA 2017.07.18. Mezőkövesd
Kovács D. MFA 2018.06.30. ESMTK (NB III)
Laczkó 2018.01.04. III. ker (NB III)
Lanzafame 2018.07.01. FTC
Lovric
Nagy G. MFA
Palmes MFA kölcsönben Kazincbarcika (NB II)
Prosser MFA 2017.01.09. Felcsút
Tömösvári MFA kölcsönben Kaposvár (NB II, feljutó)
Vasiljevic 2017.06.30. visszavonult
Vernes MFA 2017.06.30. Diósgyőr
Villám 2018.01.31. Gyirmót (NB II)
Zsótér 2017.06.30. Újpest

Hétfő déli állapot szerint.

“Napra pontosan két évvel a bajnoki cím megnyerése után” bejegyzéshez 73 hozzászólás

 1. Kabangu a Kongói DR szuperliga Motema Pembe csapatát erősíti jelenleg

 2. Azért elképesztő, hogy gyakorlatilag 2 év alatt a teljes Csapat kicserélődött.. :( Iszonyat bosszantó a tudat, hogy a bajnoki címet nyert Csapat megtartásával és minimális továbberősítésével akár további dobogós helyezéseket is el tudtunk volna érni. :(

  1. A bajnokcsapat megtartása és erősítése további invesztíciót igényelt volna.
   Reklamálni lehet:
   Los Angeles…..
   :)

   1. Esetleg kicsit közelebb, Budapesten, egy Orbán Viktor nevű úrnál, aki ilyenné alakította a közeget.

 3. Röhejes, 3 kulcsember elment, Supkával nem hosszabbítottak még mindig, a csatársorunk 4 főből áll(Májer, Cipf, Ngog, Tischler), én kezdek kételkedni ebben az új tulajdonosi körben…

   1. Ez lesz a legjobb megmozdulása, mióta a Honvédban játszott.

    1. Nana, ha nem fejeli be ellenük az utolsó percben az egyetlen itteni bajnoki gólját, nem indulunk nemzetközi kupában. :)

      1. A szmájli lemaradt. Ha meg a Luki játszotta volna azt a játékpercet meg lett volna a bronz is. De mondhatnám N’gogot, vagy Majert…

  1. Danilo, Gróf és Holender esetében is volt poszt egy búcsúvideóval. Szóval adnak a részletekre. Én egyenlőre nem aggódom, de kétségtelen, hogy nagyon szorít az idő. :(

   1. erről amúgy eszembe jut, hogy a Gróf búcsú videó nélkül én személy szerint meglettem volna, és láthatóan Dávid is. Egyébként a marketing anyagokat valószínűleg önjáró módon csinálják, nem a tulaj szól le, hogy legyen most egy ilyen cikk, olyan videó, hanem van rá egy fix pár fős csapat, akiknek ez a munkájuk.

    1. “hanem van rá egy fix pár fős csapat, akiknek ez a munkájuk.”
     Ez már egy fokkal jobb, mint a személytelen “a további pályafutásához sok sikert kívánunk” cikkek. :)

     1. igen, jobb, de ha visszagondolsz, ezek az új marketing tartalmak már Hemi idejében elkezdődtek.

      1. Bizony ,ott kezdődött az öregnél.Mos1/1:”kezdetben teremtette a hot-dogos az eget és a földet”.

  2. Mert elkezdődött a felkészülés? Nem kaptak szabadságot a játékosok?

 4. Basszuus gyerekek!!! Most esett le…..Olasz edző…..hmmm….Allegrit menesztik a Juvetol….nincsenek veletlenek…..Diego Costat kirakja az Atleti….Ramos elakar menni a Realbol…. nyugiiii minden szép minden jó….🤩🤩😔

  1. idióta barmok…
   ennyit a “nemzeti kormányról”, meg az állítsuk meg a “gazdasági migránsokat” jelszavak komolyságáról.
   futballribancok lettünk, a strici meg a kovács zoli és az orosz pali, meg a kubatov és az orbán

   1. Neked tökmindegy, mi a hír vagy van-e egyáltalán, hogy idehányd a máshol elsütni nem mert politikai dumádat?

 5. Zsótér, Eppel, Koszta jöhetne.
  Ha komolyak a szándékaink (és a tulajdonos), zsebbe kell nyúlni! Zsótér elé le kell tenni egy komoly ajánlatot!

 6. Cordella segít edzőt keresni??vissza a kukázós időszakhoz,komolyan nem értem!neki köszönhetjük vérhódot is🙁

 7. Ha jól látom a klub nem reagált semmit az Iványi-Honvédos honlapra?
  Vagy pláne a bMLSZ akit ezek szerint most már simán lehet csalózni?

  Na ilyenkor hiányzik a Hemi, ő már válogatná a megfelelő nyakkendőt (és szavakat) a vlog-hoz. :) :)

 8. Többször hallottam szurkolókat hogy siránkoztak hogy a rohadt Hemingway kiárusította a csapatot ! Szétüldözta a komplett bajnokcsapatot !
  Nos az Öreg volt az aki mindig tudta mikor kell eladni jó pénzért a rothadt portékát.Akik pedig ingyen mentek el azok többé-kevésbe leszolgálták a katonaidőt. A szurkolóknak meg kell érteniük hogy egy játékos pályafutása hullámzó.Mindig akkor kell eladni amikor a legjobb teljesítményt nyújtja mert kb fél -1 évvel később jön a szakadék. Illetve érdemes olyan játékossal próbálkozni aki a szakadékban van de van esély a felfuttatására.Sose bánjuk azokat akik elmentek, nem biztos hogy jól játunk volna velük ha ittmaradnak! Lássuk a listát :

  Balázs – Állítólag évek óta “másból” él, nem tudott az NB2-ben sem villantani semmit. HASZNÁLHATATLAN!

  Baráth – Leszolgálta idejét, felfelé lépett. Ő a követendő példa !

  Bobál D- Kapzsi volt, elment csehbe padozni, utána pocsék teljesítmény a Paksban = HASZNÁLHATATLAN!

  Bobál G. – Végignyomta az NB2-t, gólokat is lőtt de ugyanolyanokat mint ifi korban.Semmi fejlődés.Nb1-ben véleményem szerint 3-4 gólnál többre nem lesz képes.

  Botka – Pénzéhes volt. Kifacsarva,elasználva lett eladva a hülyéknek jó pénzért.Azóta sérülések tömkelege, formánkívüliség = HASZNÁLHATATLAN!

  Eppel – mindenképpen külföldön szerette volna kipróbálni magát.Kezdeti jó meccsek után masszív padozás.Tehát jelenleg HASZNÁLHATATLAN!

  Gróf – Nem az a hogy a fradihoz ment, hanem hogy több alkalommal becsapta a szurkolót( a fogyasztót,a vevőt).Először azt sértődötten azt hazudta hogy nem vacsorázott Szolipalival. (Pedig aznap nyilvánosságra hoztam) , majd kamusírás a szurkolók előtt, sunyítás-lapítás,ma pedig interjú hogy álmai csapata a fradi.

  Hajdú – Sosem tudott futballozni, jelenelgi csapatában sem tud = HASZNÁLHATATLAN!

  Hidi – Mindenképpen külföldre akart menni ahol megégett.Hazajött és minősíthetetlen produkcióval rukkolt ki.Örülök hogy elment = HASZNÁLHATATLAN!

  Holender – Fejlesztette magát , bekerült a válogatottba.Hívták a fagyiba de külföldr ement erősebb bajnokságba. KÖVETENDŐ !

  Ikenne-King – Elhitte magáról hogy jó játékos.Több pénz kellett.Kifacsarva, elfáradva (egy jó fél szezon után) ment az MTK-ba ahol ilyen-olyan okok miatt (leginkább sérülés) pár meccsen játszott.Semmit nem tudott hozzátenni az új csapatához = HASZNÁLHATATLAN!

  Kabangu – Itt nálunk sok-sok esélyt kapott de link volt.Elment Örményországba és ugyanazt csinálta mint nálunk : Hetente a haverjaihoz repülgetett Brüsszelbe edzés helyett = HASZNÁLHATATLAN!

  Koszta – Nem volt türelme kivárni a sorát.Volt egy majdnem teljes jó szezonja a Kövesdben, majd utána elkezdett leépülni, motiválatlanság,formánkívüliség = HASZNÁLHATATLAN!

  KovácsD. – Megelőlegezett bizalom volt hogy profi szerződést kapott.emmi nem hálált meg ebből. Szerintem soha nem lesz belőle futballist = HASZNÁLHATATLAN!

  Laczkó – Már egyik klub sem eszi meg hogy ő milyen nagy játékos, utána elcsalja az edzést és a meccseket.Most került a helyére = HASZNÁLHATATLAN!

  Lanzafame – novemberre jósoltam hogy kicsit ki lesz idegileg és konfliktusai lesznek.Elhasználva, kifacsarva lett eladva jó pénzért.Jelenleg nem érzi jól magát a katonás fegyelemben, ezért átmenetileg HASZNÁLHATATLAN!

  Palmes – nem sikerült semmit mutatnia az Nb2-ben.Az első osztályban HASZNÁLHATATLAN!

  Prosser – Mindehova elrohangált csak hogy több pénzt tudjon keresni, összeveszett mindenkivel, köpködött a román csapatára is.Egy gerinctelen futballista nagy arccal.Kiesőjelölt csapatok számára ideális. Számunkra HASZNÁLHATATLAN!

  Tömösvári – Kapott egy év esélyt a másodosztályban.Továbbra sem érti és érzi a játékot.A fizikum kevés, ész is kell.Számunka HASZNÁLHATATLAN!

  Vasiljevic – kiégett, elfogyott , egyik csapat számára sem kellett… HASZNÁLHATATLAN!

  Vernes – Rúgott nekünk idén pár gólt , azonkivül semmi extra, teljes beszürkülés. Számunkra HASZNÁLHATATLAN!

  Villám – Borzasztó gyenge képességű játékos (igaz nagyon lelkes!) Nb2-ben évekig elfutkározhat még. NB1-re HASZNÁLHATATLAN!

  Zsótér – Kezd lassan ő is beszürkülni, elfogyni.Pár évig vitte a lendület.Azzal hogy nem tudott kiszerződni külföldre picit befarsult. Vissza kéne hozni, látok benne fantáziát.

  1. Örülök, hogy valaki vette a fáradságot és megírta ezt a listát, mert ezt a Hanta-féle kesergést már én is kicsit untam. Két év nagy idő egy 28-as keret számára, és bár tény, hogy közel sem ideális, hogy már csak 5 játékos maradt ebből a keretből, a Kispest sajátos környezetében én nem érzem, hogy ez a tény önmagában olyan óriási katasztrófát jelentene.
   A korrektség jegyében azért megjegyezném, hogy Eppel Marci esetében kifejezetten túlzónak érzem az értékítéletedet – ő se vetélytárshoz ment, és azért a sajátos góljait arrafelé is rúgdossa. A Honvéd kezdőjébe bármikor, akár az első EL-selejtezőn is beférne. Én még Kosztát is megvédeném, szerintem teljesen természetes volt, hogy az őt teljesen kiszorító edző mellett valós játéklehetőséget keressen, más kérdés, hogy a váltás végül neki annyira nem jött be.

  2. Sok jogos van ebben, bár nézhetjük ugyanezt úgy is, hogy nálunk sokan jobban teljesítettek, mint máshol – mi lett volna, ha ésszerű keretek között megfizetik őket, és maradnak?

   Amúgy nyilván régi vitatéma itt, hogy mennyiben Hemingwayen, mennyiben a környezeten múlt a szegényház. Mindenesetre ezektől függetlenül nem csak a mostani téma miatt tartom túl soknak a változást. Korábban is számolgattam, évente kb. 15 távozó volt, őrület.

  3. Koszta, Lanza és Eppel szerintem még most is hasznára tudna válni a Kispestnek, de egyébként teljesen egyetértek a morális és sportszakmai részével is.

  4. Nagyon sok igazság van ebben, én anno egyetértettem Koszta, Botka és Prosser eladásával is. Lanzát nem lehetett (volna) megtartani, Eppel is már menni akart ahogy Filip is. Nagyon-nagyon sokkal több pénzért lehetett volna a bajnokcsapat egyik részét együtt tartani, de azt a hemi-kassza nem bírta volna állami szponzoráció nélkül. Grófban csalódtam, én kicsit reménykedem Bogdánban, de Horváth Andris esetében sem aggódnék nagyon, ha ő lesz végül a megoldás Berlával.

  5. Senki nem mondta, hogy “szétüldözte” a bajnokcsapatot, de azt mondtuk többen is, hogy az új bajnokságra gyengült a keret. Arra jött válaszul egynémely “hozzáértőtől, hogy ugyan már mit számít egy Koszta (6 gól, 6 assziszt), az eladásával semmit nem gyengültünk.

   1. Nem szétüldözte,hanem szélnek eresztette.Akièrt fizettek,ott a lóvénak lába kelt,akiért kellett volna,hogy maradjon,az meg mehetett ingyen amerre lát.

  1. Hasra ütés szerű tipp : Mauro Zironelli utolsó csapat Juventus U23 ( Alcibialde , Dolcetti a kontakt) , 3-5-2 preferálja , 1,70 a pontátlaga , és Május 24 óta nincs csapata :D

  1. Kiváncsi lennék, hogy akkor elküldték-e volna ha véletlenül megnyerjük a kupát…

   1. 100% hogy igen, nem tárgyaltak vele egyáltalán a hosszabbításról, mást terveztek a helyére. Szerintem ilyen szempontból mindegy, hogy kupa arany vagy ezüst.

   1. Most akartam kérdezni hogy miért marad is??

    Ennél a nyúlfarknyi “méltatatásnál” sokkal többet érdemelt volna szerintem – kb akkor is ilyen szöveg került volna ki ha éppen benntmaradtunk volna.

    Nem baj, biztos nem marad csapat nélkül jövőre se. Köszönjük Atesz!

    1. az volt benne, hogy marad a klubnal es az MFA-rol kikerülö akademistak tehetseggondozasaert felelne (gondolom koordinalna öket), ami szerintem korrekt melo lenne neki, mert jo szeme van hozza, de kiszedtek ezt a reszt…

     1. De hát csak nem rakják ki a honlapra, ha nem egyeztek meg előtte Supkával???

      1. ki tudja mit füztek volna meg hozza….a szakmai tanacsadoba sok minden belefer. En örülnek, ha maradna a vezetesben! korrekt f@aszi, jo szeme van a fiatalakhoz….

       1. Én is örülnék, de miért maradna egy egyszerű tanácsadóként? Szakmai igazgató vagy vezető edző lehetne a fél nb1-ben és a teljes nb2-ben.
        Főleg azután, hogy (szerintem) jogosan reménykedett abban, hogy ebben a szép új gazdag világban is kipróbálhatja magát.

     2. Mostanra konkrétan az egész cikket törölték. Vannak gondok.

 9. Ingyen igazolható csatárok között van egy pár nagy név,
  Edit : igazából összes posztra vannak nagyobb nevek

  1. Én nagyon sajnálom, mert valahogy hozzám nőtt, még az egyik fürjünket is róla neveztem el :) Kispesti kötődésű, és véleményem szerint – ha csak az eredményt nézem – akkor a 4. hely, EL, és MK döntő az utolsó percig nyílt meccsen egyáltalán nem rossz eredmény ezzel a kerettel, sőt! A másik meg az, hogy ilyenkor mindenki fejében az jelenik meg elsőre, hogy valószínűleg jobb jön a helyére, de ez sajnos egyáltalán nem biztos…

   Nem tudom, hogy az új tulajdonosok fejében mi van, de az eddigi kommunikációjuk (vagy annak hiánya) egyáltalán nem tetszik. Egyébként meg mi az az indoklás, hogy “a tulajdonosok által meghatározott stratégiai célok elérése érdekében más szemléletű vezetőedzővel képzelik el a jövőt”? Tudtommal a meghatározott stratégiai célokat idén is és tavaly is elérte, ennél nagyobb célokat meg nem hinném, hogy ki lehetne tűzni reálisan a jelenlegi lehetőségek mellett, úgyhogy valami jobbat is kitalálhattak volna, hacsak nem a bajnoki címet akarják megcélozni…

   Mielőtt megköveznétek, én is emlékszem a kisebb nagyobb nézhetetlen és eredménytelen játékos időszakra, de e mellett szeretném értékelni az érdemeit, és örülök, hogy EvDM helyett beugrott egy nagyon nehéz időszakban, szerintem jó választás volt. Sok sikert kívánok neki mindenhez! (kivéve ha a Honvéd ellen játszana valamikor egy másik csapattal)

   1. Ezelőtt sem tájékoztattak semmiről idő előtt, csak a tulaj handabandázott egyesek szórakoztatására. :)

   2. A tulajok hallgatása a normális az egész világon.Csak itt volt ez kényszeres szereplésivággyal megáldott …..Ne pofázzanak a Dörmögő Dömötörtől a Paprka tv-n keresztül a Teleshopig mindenhol,mint az eőzől,aki hülyét csinált belőlünk.Hanem tegyék a dolgukat,hozzanak sok pénzt,szponzort
    meg játékost.
    A fürj óriási😉

    1. Mégis húztátok a szátokat állandóan, amiért nem mond az Öreg soha semmi konkrétumot…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.