Mastodon

Drónfelvételek az épülő Bozsikról #5

Legutóbb akkor jelentkeztünk, amikor még a földmunkáknál tartottak. Azóta kinőtt egy betoncsontváz a földből.

Egy ideje nem jelentkeztünk Barla csodálatos drónképeivel és videóival az épülő Bozsikról, mert belefutottunk némi engedélyeztetési mizériába, és csak most sikerült megnyugtatóan rendezni a dolgokat.

Ha minden jól megy, akkor mostantól újra lesznek rendszeresen, vagy rendszertelenül, de mindenképp légifelvételek, amik eleve csodálatosak, mert ellátni egészen a budai hegyekig, sőt, a Rákosizé mögötti dombság is szépen kirajzolódik rajtuk. Budapest, Budapest, te csodás.

És most jöjjenek a legújabb képek. (A nagyméretű képek (1-1,5Mb) kattintásra új ablakban és teljes méretben nyílnak meg.)

Egyelőre a patkóalakú váz még a régi Üllői úti stadionra hajaz. Balra jól látszik, hogy milyen jól áll a kanyar új helye, valamint a kép alján a vendégszurkolók aluljárója, ahová egy vasúti felüljárón keresztül juthatnak majd el.
Darubalett és a Havanna naplementében. London, Modern Art Museum, kikiáltási ár: 120000 euró.
Innen olyan kicsinek tűnik. Biztos el fogunk férni a teknősben?
Kispesti és kőbányai panelek, kertváros, amíg a szem ellát, gyártelepek – ebbe a közegbe remekül illeszkedik majd egy hipermodern stadion.

A korábbi felvételeket itt találod.

A képek és videók érvényes légtérhasználati engedély birtokában (Nyt. szám: 6234-144/2019) készültek, és az MNSK (Nemzeti Sportközpontok) hozzájárulásával kerültek publikálásra. A felvételeket Barla készítette, köszönjük meg neki!

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||