Napikispest 2020.01.08.

Játékoskeringő, delláré, pénz, money, gazdagság, $$$$$$

 • erősödő pletykacunami a zuhanyhíradóból //
  • Egerszegi Diósgyőrbe kerülhet; (via NSO)
  • Hidi visszatérhet;
  • Fejes jöhet;
  • Kálnoki-Kis Paksra vagy a Vasashoz kerülhet;
  • Hadzic továbbra is téma;
  • Egerszeginél felmerült a Vasas is. (utóbbi öt via NSO)
 • Luki // Tiszakécskére került fél évre kölcsönbe. (via NSO)
 • Kispest100 // Csimár Károlyt választotta elnökének a klub. Érdekesség, hogy Mayer Béla egyelőre nincs a vezetőségben. Mindeközben az Újpest díszvacsorát tart.
 • delláré // jöhet a még több delláré. (Ha a Kisvárda is kiemelt akadémia lehet, akkor mi vagyunk a La Masia, és Herczeg Vincének kezitcsókolommal köszön Johan Cruyff.)

“Napikispest 2020.01.08.” bejegyzéshez 88 hozzászólás

 1. A munkatársam mesélte, hogy tegnap az M4 sporthírekben volt Kamber,
  és azt mondta az új igazolásainkról, hogy nem lesznek nagy nevek, hanem
  fiatalok, de tehetségesek…, ha ez igaz, akkor ez megint az Egerszegi
  Kesztyűs vonal… így nem lesz itt semmi komoly előre lépés.
  Ez igaz, hallotta, látta valaki esetleg?

  1. Hol ígérte meg bárki is, hogy nagy nevek fognak jönni? Nyáron is mindenki várta a nagy igazolásokat, aztán lóf*sz volt, meg őszre esti fény is hozzá. Az első perctől kezdve ez volt hangoztatva, hogy valahogy majd lesz, elvárás nincs, a fiatalokból kellene megélni, őket kellene beépíteni.

   Itt nagyon sokan belelátták a hatalomátvételbe a habzsi-dőzsit, pedig csak annyi volt kijelentve, hogy van pénz, versenyképesek leszünk a nagyokkal. Én az első perctől kezdve írtam, hogy nem értem, hogy miből szűrik le, hogy lesz itt bármi komoly, le lettem hurrogva. Tisztelettel kérdem: Most miért kellene másra számítani? Hol az infó, amiből mást lehet leszűrni?

   1. A nyári transzferek közül, Moutari, Lanza, Vadócz, magyar szinten igenis nagy nevek (más kérdés, hogy itt azóta milyen teljesítményt nyújtottak, vagy milyen szezonjuk volt…).
    Versenyképes fiataljaink pedig gyakorlatilag nincsenek, ahogy sok más nb1-es csapatnak sem… Vagy lehet nyomatni a fiatalokat (akik közül sokan az nb2-t sem ütik meg), de akkor tényleg küzdhetünk a bennmaradásért…

    1. Moutarit szerintem örökölték még az öregtől, valószínűleg le volt az már zsírozva, bár nem tudhatjuk mi állt akkor a háttérben és kinek a szava döntött még, vagy már. Lanzát tűzoltásnak érzem, Vadócz pedig egy hirtelen jött lehetőség volt, nem tudatos, előre eltervezett igazolás. A többiek voltak azok, akik az új vezetés termékei plusz folyamatosan hangoztatták a fiatal vonalat.

    2. Ráadásul mindkét kapus, aztán Niba, Aliji, King, Kesztyűs is jó minőséget jelentő igazolás volt. De lesz egy-két …., aki ezekre a nevekre is köpködni fog…

   2. “Hol az infó, amiből mást lehet leszűrni?”
    Sehol nincs infó igazán arra sem, hogy habzsi-dőzsi lesz és arra sem, hogy szegényház jön, attól én még azt vártam, hogy tényleg fogunk igazolni nagy neveket (még akár ez is belefér az átigazolási időbe), hogy komolyabbakat igazolunk mit Hemi idején, de ez csak az én reménykedésem, nem kell ezt túl gondolni.
    Így most ez a reményem csorbulna kissé, ha tényleg ez hangzott volna el a műsorban amit írtam, azért érdekel, hogy ezt valaki meg tudja-e erősíteni?
    Mondjuk azért infónak annyi, hogy ígérgették a tulajok, hogy dobogóért fogunk harcolni, de komoly igazolások nélkül ez nem fog megtörténni.

   3. Az a cél, hogy versenyképesek legyünk, ha jól emlékszem. Talán el is hangzott, hogy 2-3 éven belül. Persze szurkolóként könnyen elgaloppírozza magát az ember. Én is, akármennyire próbálom szélsőségektől mentesen nézni a dolgokat. De az is csoda lesz, ha pár éven belül tényleg rivalizálni tudunk velük. Nyáron is lehetett volna jobb (nyilván mindig lehet, de én is kicsit többet vártam), de azért azt se felejtsük: 2-3 igazolás (pl. Tujvel, King, talán Vadi is) a sérüléscunami miatti toldozgatás volt, hogy egyáltalán egyenesbe jöjjünk. Azok meg egész jól sikerültek. Most azt látom, hogy akik mentek, eddig egyiket se sajnálom, viszont a felszabaduló fizetésre ha csak 2 normális igazolás bejön, már sokat erősödhetünk. Persze én is türelmetlen vagyok, ideje lenne már, hol az az egy?

  2. szerinted az Egerszegi Kesztyűs vonal = fiatalok, de tehetségesek ? :)

   1. Nem szerintem, hanem akik ide hozták, azok szerint tehetségesek, mert nem az eredményeik és elismeréseik miatt kerültek ide, a fiatal meg relatív.,fiatalabbak mint Kamber, Lovirc.

    1. Kamber mondott vmit, Te ráfűzted a 2 nevet, ez csak ennyi volt.
     Egerszegi és Kesztyűs akkor jöttek, amikor lerobbant a középpálya és Kesztyű kellemes csalódás volt, szinte mindenkinek.
     Szerintem annyira képlékeny és az utolsó pillanatig bizonytalan a piac, hogy azért nem mondanak semmit előre + ott a konkurencia a 2 pártcsapat.
     Én örülnék Eppelnek, Hadzic is hozzá tudna tenni, Hidinél ez már necces.
     Gazdi mellé kellene még 1 penge…de az Eppel+ Hadzic páros+ King/Mezga,Niba visszatérése sokat jelentene játék minőségben.

     1. Ezzel teljesen egyetértek.
      A lényeg az volt még, hogy nekem csak mondták Kamber kijelentéseit, és azért írtam, hogy: “Ez igaz, hallotta, látta valaki esetleg?”

 2. Én annyit tennék hozzá, hogy Szerető meg egy másik fiatal valóban felmerült.
  Ellenben valaki pár napja bedobta Bajnert, ő Dél-Afrikában van egy ideje és oda is fog minden bizonnyal szerződni, véletlen sem ide :)

 3. Az a kérdés, hogy mit akar a vezetés elérni? Mennyit szánnak rá? Akarják-e a nemzetközi kupaindulást idén is? Nem lenne baj, ha ez tisztázva lenne. Az új stadion valószínűleg így is pluszt ad majd a szurkolói szíveknek és persze Lanzát most nyáron kell fizetni a fradinak.. Kérdés, hogy mennyi marad az új igazolásokra, illetve mennyire a következő tavasz, ősz csapatát kell most építeni, vagy jöhet egy kis fiatalítás?

 4. A 22. Magyar Alanylabda szavazáson meglepő, de Banó-Szabó Bence lett az utánpótláskorú játékosok között Szoboszlai és Szalai mögött harmadik. Spec én csípem Bencét és EL, bajnoki és kupagóljai is mellette szólnak, de őszintén megvalva elég durva! Bár ha belegondolok az egész nb1-be alig van up korú játékos… Elkeserítő!

  1. A csakfocin klubvezetők szavaztak felfedezettről, kb. mind mást mondott, 2 szavazattal nyert valaki, gondolom az utsót rábeszélték, voksoljon már egy egypontosra. Ennyire nincs felhozatal :(

 5. Ez a Fejes téma talán úgy merülhetett fel, hogy Kálnoki megunhatta a padozást, játszani akar, de itt sokan vannak előtte, ezért menne. Talán az ő helyére hoznánk Fejest tartalék középső védőnek. Én ebben az esetben is Temesvárit szeretném inkább látni a padon és időnként becserélve (esetleg Palmest).

 6. Nagy okosság! Haladjanak, nincs itt semmi látnivaló !!
  “A Várda Sport Egyesület azonban szakmai szempontok alapján teljesen érdemtelenül került be az elittársaságba. A belga intézet felmérése alapján ugyanis a kisvárdai egyesület utánpótlás-nevelő akadémiája nem érte el az akadémiai minősítést. “

 7. Téli átigazolási gondolatok gyorsban :

  – Egerszegi : neki és a csapatunknak is megváltás lenne ha elmenne.Teljesen felesleges volt idehozni.Egy lelkes de gyenge képességű labdarúgó.
  – Hidi ne jöjjön vissza.Elég volt a come-back-ekből. Marcit még becsúszhatna az utolsó pillanatban de Hidi nem kell. Lassan gondolkodik, lassan fordul, nem agresszív, nem fejel jól. Jól indít és jól lő messziről… ami az elmúlt 1-2 évi futballtrendet figyelembevéve használhatatlan skill. A védelmek zárnak , blokkolnak mindent. Gyors, fürge, jól cselező játékos kell aki át tud szlalomozni a lövészárkokon.
  – Fejes : Egy átlagos képességű játékos aki rendszeresen nagyokat bele tud hibázni…
  Semmiképp sem erősítés. Igaz, NB1-es rutinja van. Kedvenc jelenetem tőle amikor 2-1-re vertük a videotont úgy, hogy a 92. percben Marci kapuraperdítésénél óriási lukat rúgott a gólvonalon és Vernes Rikárdó bekotorta :) (Egyébként vonalban ültem,Marci lövése bement volna simán, Vernes belefingott egy nagyot )
  – Kálnoki-Kis : csalódás… nem azért ha lemegy…hanem mert egy alapvetően jó képességű labdarúgó aki már nem akar vagy nem tud felpörögni.Szivesen elpadozgat, elnyaralgat. Pedig 7-8 éve még az is benne volt a pakliban hogy akár válogatottságig viszi.
  Újabb elpocsékolt tehetsége a magyar futballnak…
  – Hadzic : Sokan állítják hogy favágó. Én másképp látom. Ő a fiatalkori Kamber, minden pozitív és negatív tulajdonságával együtt. Ő tud és akar ütközni a középpályán, bátran odarúg ha valaki nagyon fickándozik. Ha kapu elé ér, nem jön zavarba.Lábbal és fejjel is képes eltalálni a kaput jól, sőt betalálni. 3-4 db tüdővel rendelkezik…
  – Vadócz: Óriási sportsiker hogy Penarol, stb blabla… A nagy cukormáz mögött egyszerű a képlet. Jött egy ajánlat ahol az uruguayi havernak picit vissza kell osztani a pénzből.Érdekes országban lehet túristáskodni,ellötyögni. Nem hiszem hogy az őszi teljesítmény alapján nézték ki, illetve nem hiszem hogy egy európai 34 éves lassú játékos kellett egy dél-amerikai csapatba ahol tolonganak a tehetségek.
  Minket annyi érint ebből hogy szeretünk Krisztián, visszavárunk ! De megint csak pár meccset tudtál megülni itthon a valagadon és nagyon szerény teljesítményt nyújtottál…
  – Igazolások : a fene bánja ha nem jön nagy név. Olyan Mezgrahni féle kukázásokat várok, francia 2-ből, belga 1 alsóból, olyan helyekről ahol gyors pörgős, technikás a foci. A nagyon szerb vonalat kerüljük, a használhatatlan,sérült nagy neveket felejtsük el.
  – Amit hiányolok : Részletes kommunikáció a klub részéről. Ankét vagy leginkább videochat.

  1. nagyon hasonlóan látom…ahogy lentebb már írtam, örülnék Eppelnek, Hadzic is hozzá tudna tenni, Hidinél ez már necces.
   Gazdi mellé kellene még 1 penge…de az Eppel+ Hadzic páros mellett King/Mezga,Niba visszatérése is sokat jelenthet játék minőségben és a variációs lehetőségekben

  2. Pont mint Pelso, én is egyetértek, bár Vadit már nem várom vissza. Nem sértődésből, de eljárt felette az idő.

  3. Nekem is ezek a meglátásaim…Vadócz esetében egyedül annyit tisztelek, hogy csak Kispestre jön vissza….de hogy minek az már nem tudom. Viszont neki annyi tapasztalata van, hogy őt is szívesen megnézném edzőként pár év múlva. :)
   Ami az igazolásokat illeti, nos Mezghani, Leftkovics és King felépülése szerintem önmagában egy-egy jó igazolással ér fel, Hadzic szerintem se lehet rossz.
   Speciel sajnálom, hogy Varga Roland vonal elhalt, mert neki örültem volna. :)
   Kiváncsi leszek amúgy az igazolásokra, főleg, hogy mi is beléptünk a “pénzesebb” klubok közé.

   1. “.. Hány éves vagy királyfi?.., és Te még hiszel a mesékben..?”😉

  4. azt azert hozzatennem, hogy egy motivalt Hidire szükseg van, de egy olyan enervalt semmilyenre mint 2018 öszen volt nincs….

  5. Mondjuk ha Hidi ilyen golpasszokat fog osztogatni, akkor akar johet is.

 8. Tegnap elfelejtettem boldog szülinapot kívánni Nagygerinek, úgyhogy utólag is boldog szülinapot Gergő! :)

 9. Lehet hogy pesszimistán, vagy reálisan hangzik😉, de úgy tűnik nem akar a klubvezetés erősíteni. Jó lesz pár gyengébb képességű játékos akik nem kerülnek sokba, akik soha sehol nem tudtak maradandót alkotni. Nyáron majd továbbállnak oszt jó napot…mi meg tavasszal izgalmas csatában harcolunk a bentmaradásért.
  Mondom ezt a lehetséges igazolásainkat olvasva.

  1. Most erre melyik okos adott -t , és vajon miért? Na nem mintha lenne jelentősége, csak legalább megosztaná, hogy ő miért látja sokkal derüsebben, vagy másképp..

  2. Az nagyon valószínű, hogy csak ingyen hozható játékost fogunk igazolni, persze annak is van költsége és annak is lesz fizetése.
   Abban azért reménykedem, hogy ott is ki lehet fogni azért jó játékost, pl. Hadzic.

 10. A nevek nem rosszak, ha Eppel (vagy Danilo) is visszatér, de még mindig a Hemi idejéböl épitkezik a csapat.

   1. Egy 3-4 évvel ez előtti Danilo nagyon jó lenne, csak sajna ő sem fiatalodik.

     1. De nem volt nála jobb, és egy 3 évvel ezelőtti Danilo-nál most sincs jobb a keretünkben közel sem (Lanza igen, de mellé, elé kellene).

      1. Góllövés szempontjából eddig is volt jobb a keretben, csak nem használtuk, most meg elmegy. Nem kell olyan aki nem lő annyi gólt Legalább mint Lanza, Eppel..

  1. azért ez tényleg mutatós darab…
   https://youtu.be/HJ50f4f-IsY?t=121
   súlyos gondolatok vannak itt elejtve…pl.

   Az edzők U15-től felfelé nem csapatként gondolkodnak, hanem „tálenteket” keresnek, aminek az a következménye, hogy csapatszinten nem tanulunk meg focizni, nem tudjuk nyomás alá helyezni az ellenfelet. Ez azért dupla hiba, mert visszahat az igazi egyéniségekre, akikből valóban meccset eldöntő, vagy nemzetközi szinten is remek játékosok lehetnének. Ha edzésen, meccsen nincs megfelelő nyomás, úgy az egyén, a tehetség sem fejlődik úgy, ahogy kellene, ahogy tudna.

   Úgy fogalmazott, „más sportággal találkozott Franciaországban”. Hogy sikerült felvennie a ritmust, megszoknia a jelentős különbséget?

   Azzal szembesültem, hogy óriási a konkurencia. Sok az Afrikából érkező játékos, akiknek a fizikai adottságaik extrák, de az általános technikai képzettség szintje is jóval magasabbnak bizonyult, mint amihez Magyarországon hozzászoktam.

   hogy megy el melletünk a világ…akár már India is…?

   A legtöbbszörös indiai válogatott. Olyan csatár, hogy bármelyik magyar csapat gondolkodás nélkül befogadná. Jobbal, ballal remekül rúg. Hongkongban olyan brazilok játszanak, akiket nem tudnánk ide hívni.

   1. Azért ha valakitől, akkor Vaditól hitelesek ezek a szavak. Nem Bognárgyugyótól, meg Bozsikpetitől, Várhiditől…

     1. Jó lenne, ha sikerülne valahogy a magyar foci, vagy legalább a kispest felemelésébe bevonni. De tartok tőle hogy külföldön fogják hasznosítani a rendkívül jó látásmódját.

      1. Külföldön mem hasznosulna anyyira, hiszen ott már így működnek a dolgok. Látványosat ezzel itthon alakíthatna😉

      2. ha rövid időn belül nem indítanak el 1 Dárdai-program kaliberű átalakítást, akkor lassan tényleg lenullázzák a hazai focit…elég csak ebben belenézni:

    1. Az első bekezdéshez:
     Akit tálentnek gondolnak, azt tényleg elkényeztetik (ez sokszor kárára válik az egyénnek), de a többieket viszont egyáltalán nem egyénileg képezik, kezelik, hanem pont az érdekli az edzőket, hogy a csapat nyerjen, és pont ennek feláldozzák az egyéneket, pedig lehet ezek között vannak azok akik felnőtt korban többre vinnék mint az U15 ben tálentnek gondolt.

    2. Majd meglátjuk edzőként Vadit, mit alkot. Mond jó dolgokat, de közben meg a Haliban visszavonult az a Halmosi Peti, aki 32 évesen az angol bajnokság helyett a Halit választotta – klubhűségből..

     .. mondjuk ami sorsa lett végül Halmosinak és amilyen szitkokat kapott Vadócz most már ősszel..
     Lehet, hogy tényleg igaza van Vadinak

   2. Annyiban vitáznék az állításaival, hogy nálunk (Mo-n) azt látom/tapasztaltam eddig, hogy az egyéni talent képzés rovására megy a U bajnoki címek hajhászása és a taktika sulykolása. Ha valóban meglennének a tálentek, akkor azokat látnánk is.

    1. Szerintem rosszul értelmezed. Mert nem azt mondja, hogy sok a tehetség vagy kevés… hanem azt, hogy a többit nem képzik megfelelően, nem foglalkoznak velük megfelelően, ill. a Talent építés során elmarad az alapképzés, csapatban gondolkodás képzése! Óriási különbség.

     1. Értem, de akkor mi a fene marad? Mire jó az akadémiai képzés? Mert talenteket hajkurásszuk, nem találjuk, egyéni képzés is problémás. Alapképzést, csapatban gondolkodást pedig nem kapnak még a többiek sem. Számomra ez így még rosszabb.

      1. Csak passzolni, cselezni, helyekedni, látni, és gondolkodni nem tanulnak meg. Rég mondom felesleges.

      2. ‘Alapképzést, csapatban gondolkodást pedig nem kapnak még a többiek sem.”
       Nem tudom pontosan mit értetek ez alatt, vagy Vadócz pontosan hogy érti, de
       azért ez így nem igaz.
       Van támadás vezetés gyakorlás, védekezés gyakorlás, együtt mozgás gyakorlás, az tény, hogy nem tudom, hogy megy ez nyugaton.

    2. Talentek magukban nem fejlődnek + nem tudodhatod biztosan 10-14 évesen, hogy 4-5 év múlva kiből lesz felnőtt talent, ha jó képzést kap.

    3. Ez kicsit zavarosan van megfogalmazva, de inkább úgy látszik logikusnak, ahogy Sanzi írja lentebb…
     ill van 1 fura kettősség az akadémiákon : eredménycentrikus az up. képzésünk, tehát csapat szintű eredményre törekszik mindenki. De közben csapat szinten sem domborodik ki az a fajta tudatosság, amit Vadócz is hiányol.
     Aztán jön a gyenge ellenfél szindróma, a sok gólos győzelmek és nincsenek nyomás alatt a srácok a meccsek nagy részén…max az Mtk, Győr, felcsút ellen.
     Ebből nehéz vmi ütőset kihozni….

  2. Azért erről a Vadócz interjúról lerí, hogy vér profi és olyan mondatai vannak, ami önmagukba kincset érnek a magyar futball fejlődésében.
   Anno volt egy vitám Kgyulával Dzsudzsákkal karrierjével kapcsolatban. Vadócz fogalmazta meg a lényeget ezzel kapcsolatban: “Ha egyszer valaki odavisz egy lett játékost, aki bevált, hamarabb kérnek tőle másik lettet, mint egy ismeretlen magyart.” Vagyis ha az ember nyugat irányában érvényesül, akkor azzal a magyar futballistáknak a kijutását segíti, mert felhívja rájuk a figyelmet..ahogy anno pl. Sallóit számtalan magyar követte Izraelbe, ahogy Eszenyit belgiumba, ahogy Tormát Hollandiába, ahogy Gerát Angliába….és lehet, hogy az utána érkezők már nem tudnak maradandót alkotni, de hogy a lehetőséget megkapják.
   Egyébiránt ez az interjú is megerősített abban, hogy Vadócznak annyira profi a mentalitása, hogy őt nagyon el tudnám pár év múlva képzelni edzőként. :)

   1. Én csípem Kriszt, úgyhogy inkább nem kívánok neki edzői pályát :) legyen inkább sportigazgató vagy ilyesmi

    1. Én is azt írtam korábban, hogy az akadémiánk szakmai igazgatójának lenne idális.

     1. Hülye lenne ide visszajönni. Majd lesz edző valahol, máshol a nagyvilágban.

      1. Jogos!
       Bár, azért már nagyon várom, hogy egyszer egy ilyen okos, megmondó ember / teszem hozzá, speciel most Vadi sok jó dolgot mondott! / megmutatja hogyan is kell a mondókáját a gyakorlatba átültetni kishazánkban! Mert ilyen megváltó gondolatokat kb 60 éve olvasok, ellenben a focink meg állítólag egyre csak sz.rabb

        1. Jó, de azt már marhára unjuk / szerintem te is /, hogy mindenki tudja mantrázni mit kellene tenni, de meg is mutatni, na az már nem megy senkinek!
         Persze, tudom, egy fecske nem csinál nyarat!

   2. teljesen egyetertek veled, de se Eszenyi, se Torma, nem az elsö fecske volt abban az idöszakban a fent emlitett orszagokban, Gera mellett meg a mi Sanyink es Kiraly is egyszerre került Angliaba….Amikor Eszenyi a Mechelenbe került akkor a belga liga tele volt magyarokkal, es Torma idejen is több magyart foglalkoztatott a holland elsöosztaly. Ami elkeserit, hogy meg 15 eve volt olyan magyar aki azonnal feltudta venni egy nyugati bajnoksag ritmusat (Zsuzsi), ma nincs olyan felnött jatekos akit egyaltalan probajatekra hivnanak nyugati klubokhoz…

    1. Igazad van…valóban a belga és a hollandoknál nem ők voltak a dömping indító első fecskék, de ők viszonylag kiemelkedőt alkottak.
     Ha egy magyar játékos valami tehetséget mutat, azt egyből viszi a Felcsút, Fradi, Vidi hármas valamelyike, és többnyire hosszú időre csereként kispadoztatják őket egy olyan bajnokságban, ahol eleve nem feltétlen egyenlőek a feltételek…aztán csodálkoznak, ha beragadnak a karrierek….

  3. Hú!
   Dárdai óta nem olvastam magyar labdarúgótól ennyire összeszedett és logikusan felépített nyilatkozatot!
   Nem véletlen, hogy nem az NS hasábjain jelent meg…
   Elszomorító a mondandója. Szvsz. Menekült most. Neki komoly pozi kellene majd, lehetne építkezni mind a hozzáállás, mind az elképzelései terén!!!

   1. Tegyük hozzá, hogy valószínűleg az újságíró munkája is benne van abban, hogy ilyen tartalmas lett az interjú. Szóval köszönjük Kálnoki Kis Attilának is.

 11. Mondjuk ugyan ezt mondta Ben is, ebben a közegben mindenki elbutul. Vadinak se volt itt kivel játszani. A játszani szón a hangsúly. Őrült lótifutik között nehéz focizni.

   1. Helyzet a következő. Lehetsz te remek operaénekes, ha a zenekar süketnéma.

    1. azért ez az operaénekes nem a legtutibb hanggal érkezett már hozzánk.. :)
     de vegyük a felvetésedet, akkkor is 2 választása volt: vagy keres a zenekarban pár kevésbé süket zenészt vagy duzzogva beül a sarokba és osztja az észt…
     Ő azért inkább az utóbbit játszotta.

     1. Nem. Keres egy másik zenekart. Gondolom Vadócz is ezért távozhatott.

      1. Nem, Vadi még csak véletlenül sem ezért távozott! Futballtól javarészt független…

  1. Mondjuk Vadi valami olyat is mondott, hogy ” csapatként kell nyomást helyezni az ellenfélre, ill. 3-4-5 játékos mindig labda közelben legyen..” B.H egyikben sem emelkedett ki nálunk!
   ill. olyanról is tudok, amikor pont a próféta köszönte meg az egyik ” lótifutinak “, hogy futott/dolgozott helyette az egész meccsen…
   Sajnos, ha nincs 3-4 játékosnak kedve együtt mocorogni a többivel, akkor lesz olyan, aki ” lótifutinak ” kell hogy álljon! Szerintem éppen a lótifuti kérhető a legkevésbé számon, hogy miért nem játszunk, hiszen valószínűleg ő nem / lenne / rest egy szűkített, rövidpasszos játékhoz odaérni! Pl. ’18-ban, mikor Vadinak is volt kedve mocorogni, a Gazdag-Vadócz-Nagygeri kp. az nb1 legjobbjává lett kikiáltva

   1. Nem tudsz meggyőzni. Nagy híve vagyok a csapatmunkának, de általában a húzós meccseket az egyéniségek döntik el. Mindenhol a világban. Lanza nem volt lusta 3 ember helyett, dolgozni.

    1. Hát ez az! Lanza nem lusta 3 ember helyett dolgozni! az eredményét ismerjük. Ha B.H csak annyit dolgozott volna, amennyi rá volt bízva, hiszti+arcoskodás helyett, akkor még ma is itt van…
     Az egyéniségekben igazad van, de én a világon nem tudok olyan csapatot amely 11 egyéniségből áll! Bár, ugye, a maga nemében mindenki egy egyéniség! :)

    2. Pont nem, ma már az egyéniségeknek is nagyon fontos a csapat munka.. Nézd meg, hogy Messi és Ronaldo is milyen komoly csaprtmunkát végez..

  2. Ezzel csak az a gond, hogy BH a hanyatlása óta folyamatosan buta környezetben játszik. Voltak villanásai, nem kérdés, hogy többet tudna, de összességében keveset mutatott. Azt mondta: a Bayernben, megfelelő társakkal neki is jobban menne, hát szerintem meg onnan most már csúnyán kilógna.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.