Egyébként itt nagyjából mi történik?

fotó: honvedfc.hu

Megpróbálom leírni a képen látható formagyakorlatot úgy, hogy ha a rádióban hallaná valaki, akkor ő is el tudja képzelni. Egy mindenféle tiltótáblával teleaggatott kandelábernek dől háttal Kálnoki-Kis úgy, mintha egy képzeletbeli széken ülne. Az ölében egy frakciós tárcsa, amit a súlyemelés néven futó sportágból ismerhetünk, és ezen a tárcsán Nagy Geri próbál – a rogyasztott térdéből következtvetve inkább kisebb sikerrel – egyenúlyozni. A bizonytalanságot Kálnokin és a tárcsán kívül alátámasztja az a tény is, hogy mindeközben Hidi fogja kezét, hogy le ne essen.

A háttében Lanzafame kocog tovább, és mivel szemmel láthatólag egyáltalán nem érdeklődik a jelenet iránt, így akár arra is következtethetünk, hogy a számunkra közel értelmezhetetlen dolog teljesen szokványos a csapat életében.

(Természetesen, ha az ablakom alatti parkba valaki megszoborná a képen látható hármast, akkor egész nap azt a szobrot bámulnám.)

“Egyébként itt nagyjából mi történik?” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Ez egy combizom és törzsizomerősítő gyakorlat, a Kálnoki azért dőlt neki a guggolás közben a dereka egyenes maradjon, így hatékonyabb és a hátat is erősíti.

  1. “azért dőlt neki az oszlopnak, hogy a guggolás közben a dereka egyenes maradjon”

   javítva

 2. Szerintem egyértelműen üzenni akarnak a kompozícióval ez színtiszta szimbolika… Nagy Geri lejáró szerződése miatt bizonytalan, de mégis nyomást szeretne gyakorolni a klubra, akit Dávid szimbolizál (ugye Góliát esete, egyedül a világ ellen stb. stb.) a jó szerződés érdekében, miközben élvezi a csapat támogatását, ennek jelképe lehet Patrik, azaz a bajnokcsapat kapitányának biztosan tartó keze… Namármost a jövőre való utalást is találhatnak az éles szemű megfigyelők a képen. méghozzá az oszlopon, vihar esetére figyelmeztetés!, azaz, ha nem írják alá a szerződést balhé lesz.. Totya is megmondta…. olyan vihar lesz, hogy az oszlop körül 3 méteren belül mindenkit szétba…nak a drukkerek, ha nem jön létre a megállapodás…. : S

  ok abbahagytam

  1. És mindezt sikerült egy klasszikus szentháromság kompozíciójú, érzésem szerint korai reneszánsz szimbolikát használó képpel elmondani….

 3. Nagy a csönd Geri körül, pedig 1 hónap múlva lejár a szerződése.
  Nekem 2 tippem van: 1 , már megvan a hosszabbításról a megállapodás, csak még nem írták alá 2, elmegy külföldre (mondjuk Kína 2-be) nagyon sok pénzt keresni.

  Annak nagyon nem örülnék, ha másik magyar csapatban kötne ki.

  1. Nekem az a tippem, hogy maradni fog és csak a bejelentésre várnak, amikor elindul a bajnokság, kupa.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.