Napikispest 2020.06.21.

 • változnak az idények, változnak az igények //
  • 1993.06.19. // 30. forduló, Diósgyőr-Kispest 1-5, bajnok a Kispest.
  • 1998.06.20. // A tiszakécskei Szabó Tamás lett a KHFC ügyvezetője, miközben megtartotta a kécskei pozícióját is. A tervek szerint a két klub szorosan együtt fog működni. (via ADT/NS)
  • 2003.06.20. // “Az MLL (Magyar Labdarúgóliga) honlapján közzétett állásfoglalás szerint nincs olyan sportvállalkozás, amelynek nevezése jelenlegi formájában fogadható lenne. (…) Ráadásul a Siófoknak, valamint az NB I legjobb kiesőjeként nevező Kispest-Honvédnak tetemes az előző szezonról hozott, ki nem fizetett szállítói tartozása.” (via ADT/NS)
  • 2006.06.20. // “Jelen állás szerint tíz csapat indulhat az NB I-ben, az Újpest, a Fehérvár, a Ferencváros, a Diósgyőr, a Sopron és a Honvéd nem kapott egyelőre rajtengedélyt. Az MLSZ-elnöke, Kisteleki István szerint teljesen szabályos a döntés.” (via ADT/NS)
  • 2011.06.20. // Botis egy évet hosszabbított.
  • 2016.06.20. // Póti Krisztián továbbra is a Honvéddal készül.
  • 2020.06.20. // 31. forduló, Felcsút-Paks 3-1, matematikailag is bennmaradt a Kispest.

címlapkép: ADT/NS, 2016.06.21.

“Napikispest 2020.06.21.” bejegyzéshez 124 hozzászólás

 1. Tegnap kellett volna átadni az új Bozsik-stadiont.
  A kivitelező a fáradságot sem vette, hogy kinyissa a pofáját, mégis mikorra tervezi a befejezést. Igaz, ahhoz dolgozni kellene rajta, mert most hetek telnek el, hogy minden ugyanúgy néz ki, egy nyomorult felületborítást képtelenek befejezni.
  Pöcegödörországban az a természetes, ha “csúszik” az átadás…
  Persze, azután, hogy tudtuk, milyen hátterű a kivitelező bagázs, tutira lehetett venni, semmi nem lesz 2020. júniusából. Rohadjanak meg!

  1. Akkor különösen jó az időzítése ennek a posztnak. A hivatalos honlapon 2020.06.20. dátummal legalább egy olyan hírnek kellene lennie, hogy “megérdeklődtük, de fogalmuk sincs mikor lesz kész”.

  2. Emlékeim szerint fél év csúszással kezdtek. Persze nem védeni akarom őket, csupán a tények miatt írom le. Majd lesz kötbér. Egyébként csúszás mindenhol előfordul, főleg az építőiparban és főleg az utóbbi években. Hatalmas a munkaerőhiány, nagyon sokan a környező országokból (Ukrajna, Bulgária, Románia) dolgoztak nálunk és előfordul, hogy a járvány elől “hazamenekültek”. Vissza meg majd most fognak jönni. Talán.

   1. Nem volt fél év csúszás. Március végére le volt tisztítva a terep, áprilisban már folyt az alapozás. Nyáron kezdődött a kínos lassúság, látszott, hogy nem fogják tartani az ütemezést.
    Persze sok múlik azon, hogy a kivitelező, hogy áll a dologhoz. Lehet neki közömbös legfeljebb kifizeti a kötbért ( így is kaszál rajta), meg lehet szívügye is, mint Debrecenben, ahol a tervező, fővállalkozó, alvállalkozók mind debreceniek voltak, fel is épült a nagyerdei stsdion bontással együtt 15 hónap alatt…
    Hozzáállás kérdése. Évekig szórakoztak velünk, miért most igyekeznének?

  3. A hozzád hasonló gyökerek és szarozók miatt nem tud az ország egyről kettőre jutni,..Sok ilyen patkány él itt….

  4. MIndent leállítottak 3 hónapra a pandémia miatt, nem csoda hogy csúszik annyival! Ezen miért kell meglepődni?

  5. Sírok,annyira hülye vagy. Nem zavar,hogy a Covid miatt hónapokig nem ment a munka?
   Meg mit gondolsz? Az uccsó két meccs az új Bozsikban lett volna? Nyilván nem. Akkor meg nem tökmindegy?
   Ember… Nagyon pancser vagy.

  6. A szád a pöcegödör, az! Az ilyen buta vénemberek állandó fröcsögése teszi “pöcegödörré”. Húzzon el nyugatra vagy ámerikába, ne átkozódjon itt. “Pöcegödörország” és “rohadjanak meg”. Elképesztő.

   1. Neked biztos jó az, ami van, úgy, ahogy van. Nyilván fizetnek is, hogy tapsolj…A hozzád hasonlóknak kellene elhúzni innen a …..ba.

    1. Nem az én dolgom protestálni ha csúszás van. A magáé sem kgyula úr! Rohaggyonmegezni ilyen élemedett korban nem szép. Megkesrítette a panelproli lét tudom. Menjem imádott nyugatra ebből a pöcegödörből. Undorító a hozzászólása.

   2. Aki egy párt melett képes kiállni, az még nagyobb gazemberségre is képes.

    1. Hogy jön ide bármilyen párt? Tojok a pártjaidra. Magyarországot pöcegödrözte a vénember. Pöcegödrözze a fideszt, a kapitalizmust, bármit. Miért az országot kell szidni? Korlátolt aki csak pártszemüvegen keresztül lát mindent. Magyarország mellett állok ki, nem a sz.ros senkiházi pártjaid mellet! Meglepő h van ilyen is mi??

     1. Ha nem csak olvasni tudnál, hanem értelmezni is akkor számodra is világos lenne, hogy nincsenek pártjaim. Pont ezt írtam. És nagyon meglepődtem, de azért fogadj meg egy tanácsot, ne mellette, hanem érte álljál ki.

      1. Szövegértelmezés nálad is nulla. Még mindig nem értem hogy jön a gyulaúrnak írt első hsz-omhoz bármilyen párt?? milyen gondolatmenettel hozod kapcsolatba azt a hozzászólást pártokkal??

  1. Fantasztikus interjú ami NS szinten ritka, de ehhez kell egy fantasztikus ember is, aki példakép lehet mindenki számára. Supka úr meg szégyellje magát..

   1. Supka úr szégyellje magát?

    Itt a fórumon akarta először elküldeni mindenki, tavaly tavasszal páran – pl. Highlanders – azért támadták Supkát, hogy miért játszatja Kambert és Lovricot…

    2018-as szezon elején zsinórban 5 meccsen át követett el gólt eredményező, döntő hibát, talán a histórikus Debrecen elleni bakiparádé mindenkinek megvan még…

    Utána a végén Supka tette vissza.

    Arról nem beszélve, hogy eleve Supka hozta a csapathoz, ő volt az, akinél lezajlott az a bizonyos két és fél hét próbajáték, amikor szintén mindenki ki volt akadva, hogy miért igazolunk a horvát harmadosztályból…

    Jól tette Supka, amit tett, Lovric sértődött, de mindenki más kidobta volna akkor a csapatból.

    1. Te tényleg szerelmes vagy Supkába… Mindent és az ellenkezőjét is megmagyarázod..

     1. Meg Szendreibe is. Minden kommentje erről szól. Supka, Szendrei, Cipf, akadémia, meg hogy ő már mikor és mit mondott meg.

     2. Most igaza van! Jogosan mellőzte akkor Supka Ivánt, nagyon sokat hibázott, valamint ő is találta meg ismét.

      1. Nem, mert mint ahogy olvasod, el akarta küldeni, csak az öreg miatt maradt. A keretből kirakás és a pihentetés az 2 különböző dolog.. Ja, és csak a létszám problémák miatt került vissza néhány meccsre..
       A baj az, hogy Bendegúz múltkor kifejtette, hogy nem akarta Supka elküldeni Lovricot, csak újraépítetde.. Most Lovric elmondja, hogy de.. Erre sértődöttnek nevezi és elkezdi megmagyarázni, hogy miért is tette jól azt, amit tett Supka..
       Ahelyett, hogy elismerné, igen nem jól tudtam, Supka tényleg el akarta küldeni Lovricot…

       1. Nem, én nem azt mondtam, hogy Supka matematikailag egészen pontosan előre kiszámolta, hogy “akkor most Lovric ennyi és ennyi meccset a tarcsiban játszik és utána megint jó lesz”, hanem , hogy a leküldése és a pihentetése bőven indokolt volt és nem akarta eltűntetni a színről, mert akkor nem lett volna nála ismételten stabil kezdő újra…

        A nb3-as kényszerpihenő nélkül pedig Lovricot a lelátókról nyilazták volna le a szurkolók, akkora hülyeségeket csinált (Diósgyőr ellen tizit hozott össze, Vasas ellen alászaladt a labdának, Debrecen ellen három gólban is benne volt, stb.).

        1. Nem pihentette, hanem kizárta a keretből.. A keretből azt zárják ki, akire nem számítanak.. Akit pihentetnek, az az első keretéből visszajátszik a második csapattal, de az első csapattal készül..

       2. Kb. ez a lényeg. Szerintem is helyes volt akkor pihentetni Lovreszt, de örülök, hogy akkor az Öreg döntött és nem Supi. Bárki – én is – hozhat rossz döntéseket. Itt az volt a szerencse hogy Hemy korrigált. Máskor pedig Supkának volt igaza. Nem értem, hogy Bendi miért gondolkodik a Supka-kérdésben csak fekete-fehér szélsőségekben.

        1. Én azt nem értem, miért kell múltbeli eseményeket a különböző infók tükrében mindig Supka védelmében megmagyarázni…

    2. Kár hogy csak a Supkás fél megjegyzés szúrt szemet neked. És mint olvastad Hemi ragaszkodott hozzá, ergó még ő is jobban ért a szakmához mint Attila barátod. Egyébként meg Lovric minden csak nem egy sértődött ember, ahogy szavait olvastam

    3. Engedjük már el ezt a Supkát!! :)

     Aki lószerszámot mutat a saját közönségének és anyázik ki a lelátóra az az edzőtársadalom legalja……és pont. Engedjük el.

     1. nem lószerszám volt az, csak integetett…tutti h félreértetted! :D

    4. Baszki Bendegúz :)Lovric sèrtődött?Azèrt ìrod mert supkàra mert negatìv megjegyzèst tenni??Supka elüldözte volna,ha Hemy nem tart ki mellette.Mièrt kèrdőjelezzük meg Lovric àllítàsàt??Ne avassuk màr szenttè Atist.

     1. Leírtam csak a tényeket, hogy mi és hogyan történt, ennyi.

      Valóban védem Supkát, nekem az ő munkája ugyanannyit jelentett, mint Lovricé, a 2007-es kupagyőzelemmel, az akkor egyeduralkodó Debrecen legyőzésével, a Hamburg elleni itthoni jó meccsel, a Torghelle – Danilo párossal, Holender gólkirályi címével és a tavalyi kupadöntővel stb. együtt.

      1. Bendeguz!
       Én most inkább hallgatok, nem szólok a témához, jó? :)
       Még a végén, amikor majd beteljesedik a tervezett baráti italozásunk, ricinust csempésznél a piámba… :)

       1. Ricinust azért nem, de egy kis grapefruit-levet azért mindenképpen :D

        1. H.lye vagy?! 😀
         A ricinustól max f.sok, de a vizet, gyümölcslevet halálos méregként definiálja a szervezetem… 🤣

   2. Ez is mutatja, hogy nem feltétlen kiugró tehetséggel, hanem baromi kemény munkával lehet sikereket elérni (persze van, ahol ez a kettő kombinálódik, mint szegény Benedek Tibinél…).
    Én azért a kifogott tizire rákérdeztem volna még :)

  2. Hát igen, múltkor Bendegúz azt írta, hogy Supka nem akarta elüldőzni tőlünk Lovric öt.. Érdekes, hogy Lovric másként látja..

   1. Csak jó pedagógiai érzékkel pihentette, visszaküldte a második csapathoz, hogy újra összerakja magát :DDD
    Hogyne.

 2. Tegnap kellett volna átadni az új Bozsik-stadiont.
  A kivitelező a fáradságot sem vette, hogy kinyissa a pofáját, mégis mikorra tervezi a befejezést. Igaz, ahhoz dolgozni kellene rajta, mert most hetek telnek el, hogy minden ugyanúgy néz ki, egy nyomorult felületborítást képtelenek befejezni.
  Pöcegödörországban az a természetes, ha “csúszik” az átadás…
  Persze, azután, hogy tudtuk, milyen hátterű a kivitelező bagázs, tutira lehetett venni, semmi nem lesz 2020. júniusából. Rohadjanak meg!

  1. Akkor különösen jó az időzítése ennek a posztnak. A hivatalos honlapon 2020.06.20. dátummal legalább egy olyan hírnek kellene lennie, hogy “megérdeklődtük, de fogalmuk sincs mikor lesz kész”.

  2. A szád a pöcegödör, az! Az ilyen buta vénemberek állandó fröcsögése teszi “pöcegödörré”. Húzzon el nyugatra vagy ámerikába, ne átkozódjon itt. “Pöcegödörország” és “rohadjanak meg”. Elképesztő.

   1. Neked biztos jó az, ami van, úgy, ahogy van. Nyilván fizetnek is, hogy tapsolj…A hozzád hasonlóknak kellene elhúzni innen a …..ba.

    1. Nem az én dolgom protestálni ha csúszás van. A magáé sem kgyula úr! Rohaggyonmegezni ilyen élemedett korban nem szép. Megkesrítette a panelproli lét tudom. Menjem imádott nyugatra ebből a pöcegödörből. Undorító a hozzászólása.

   2. Aki egy párt melett képes kiállni, az még nagyobb gazemberségre is képes.

    1. Hogy jön ide bármilyen párt? Tojok a pártjaidra. Magyarországot pöcegödrözte a vénember. Pöcegödrözze a fideszt, a kapitalizmust, bármit. Miért az országot kell szidni? Korlátolt aki csak pártszemüvegen keresztül lát mindent. Magyarország mellett állok ki, nem a sz.ros senkiházi pártjaid mellet! Meglepő h van ilyen is mi??

     1. Ha nem csak olvasni tudnál, hanem értelmezni is akkor számodra is világos lenne, hogy nincsenek pártjaim. Pont ezt írtam. És nagyon meglepődtem, de azért fogadj meg egy tanácsot, ne mellette, hanem érte álljál ki.

      1. Szövegértelmezés nálad is nulla. Még mindig nem értem hogy jön a gyulaúrnak írt első hsz-omhoz bármilyen párt?? milyen gondolatmenettel hozod kapcsolatba azt a hozzászólást pártokkal??

  3. Emlékeim szerint fél év csúszással kezdtek. Persze nem védeni akarom őket, csupán a tények miatt írom le. Majd lesz kötbér. Egyébként csúszás mindenhol előfordul, főleg az építőiparban és főleg az utóbbi években. Hatalmas a munkaerőhiány, nagyon sokan a környező országokból (Ukrajna, Bulgária, Románia) dolgoztak nálunk és előfordul, hogy a járvány elől “hazamenekültek”. Vissza meg majd most fognak jönni. Talán.

   1. Nem volt fél év csúszás. Március végére le volt tisztítva a terep, áprilisban már folyt az alapozás. Nyáron kezdődött a kínos lassúság, látszott, hogy nem fogják tartani az ütemezést.
    Persze sok múlik azon, hogy a kivitelező, hogy áll a dologhoz. Lehet neki közömbös legfeljebb kifizeti a kötbért ( így is kaszál rajta), meg lehet szívügye is, mint Debrecenben, ahol a tervező, fővállalkozó, alvállalkozók mind debreceniek voltak, fel is épült a nagyerdei stsdion bontással együtt 15 hónap alatt…
    Hozzáállás kérdése. Évekig szórakoztak velünk, miért most igyekeznének?

  4. A hozzád hasonló gyökerek és szarozók miatt nem tud az ország egyről kettőre jutni,..Sok ilyen patkány él itt….

  5. MIndent leállítottak 3 hónapra a pandémia miatt, nem csoda hogy csúszik annyival! Ezen miért kell meglepődni?

  6. Sírok,annyira hülye vagy. Nem zavar,hogy a Covid miatt hónapokig nem ment a munka?
   Meg mit gondolsz? Az uccsó két meccs az új Bozsikban lett volna? Nyilván nem. Akkor meg nem tökmindegy?
   Ember… Nagyon pancser vagy.

  1. Fantasztikus interjú ami NS szinten ritka, de ehhez kell egy fantasztikus ember is, aki példakép lehet mindenki számára. Supka úr meg szégyellje magát..

   1. Ez is mutatja, hogy nem feltétlen kiugró tehetséggel, hanem baromi kemény munkával lehet sikereket elérni (persze van, ahol ez a kettő kombinálódik, mint szegény Benedek Tibinél…).
    Én azért a kifogott tizire rákérdeztem volna még :)

   2. Supka úr szégyellje magát?

    Itt a fórumon akarta először elküldeni mindenki, tavaly tavasszal páran – pl. Highlanders – azért támadták Supkát, hogy miért játszatja Kambert és Lovricot…

    2018-as szezon elején zsinórban 5 meccsen át követett el gólt eredményező, döntő hibát, talán a histórikus Debrecen elleni bakiparádé mindenkinek megvan még…

    Utána a végén Supka tette vissza.

    Arról nem beszélve, hogy eleve Supka hozta a csapathoz, ő volt az, akinél lezajlott az a bizonyos két és fél hét próbajáték, amikor szintén mindenki ki volt akadva, hogy miért igazolunk a horvát harmadosztályból…

    Jól tette Supka, amit tett, Lovric sértődött, de mindenki más kidobta volna akkor a csapatból.

    1. Te tényleg szerelmes vagy Supkába… Mindent és az ellenkezőjét is megmagyarázod..

     1. Meg Szendreibe is. Minden kommentje erről szól. Supka, Szendrei, Cipf, akadémia, meg hogy ő már mikor és mit mondott meg.

     2. Most igaza van! Jogosan mellőzte akkor Supka Ivánt, nagyon sokat hibázott, valamint ő is találta meg ismét.

      1. Nem, mert mint ahogy olvasod, el akarta küldeni, csak az öreg miatt maradt. A keretből kirakás és a pihentetés az 2 különböző dolog.. Ja, és csak a létszám problémák miatt került vissza néhány meccsre..
       A baj az, hogy Bendegúz múltkor kifejtette, hogy nem akarta Supka elküldeni Lovricot, csak újraépítetde.. Most Lovric elmondja, hogy de.. Erre sértődöttnek nevezi és elkezdi megmagyarázni, hogy miért is tette jól azt, amit tett Supka..
       Ahelyett, hogy elismerné, igen nem jól tudtam, Supka tényleg el akarta küldeni Lovricot…

       1. Nem, én nem azt mondtam, hogy Supka matematikailag egészen pontosan előre kiszámolta, hogy “akkor most Lovric ennyi és ennyi meccset a tarcsiban játszik és utána megint jó lesz”, hanem , hogy a leküldése és a pihentetése bőven indokolt volt és nem akarta eltűntetni a színről, mert akkor nem lett volna nála ismételten stabil kezdő újra…

        A nb3-as kényszerpihenő nélkül pedig Lovricot a lelátókról nyilazták volna le a szurkolók, akkora hülyeségeket csinált (Diósgyőr ellen tizit hozott össze, Vasas ellen alászaladt a labdának, Debrecen ellen három gólban is benne volt, stb.).

        1. Nem pihentette, hanem kizárta a keretből.. A keretből azt zárják ki, akire nem számítanak.. Akit pihentetnek, az az első keretéből visszajátszik a második csapattal, de az első csapattal készül..

       2. Kb. ez a lényeg. Szerintem is helyes volt akkor pihentetni Lovreszt, de örülök, hogy akkor az Öreg döntött és nem Supi. Bárki – én is – hozhat rossz döntéseket. Itt az volt a szerencse hogy Hemy korrigált. Máskor pedig Supkának volt igaza. Nem értem, hogy Bendi miért gondolkodik a Supka-kérdésben csak fekete-fehér szélsőségekben.

        1. Én azt nem értem, miért kell múltbeli eseményeket a különböző infók tükrében mindig Supka védelmében megmagyarázni…

    2. Baszki Bendegúz :)Lovric sèrtődött?Azèrt ìrod mert supkàra mert negatìv megjegyzèst tenni??Supka elüldözte volna,ha Hemy nem tart ki mellette.Mièrt kèrdőjelezzük meg Lovric àllítàsàt??Ne avassuk màr szenttè Atist.

     1. Leírtam csak a tényeket, hogy mi és hogyan történt, ennyi.

      Valóban védem Supkát, nekem az ő munkája ugyanannyit jelentett, mint Lovricé, a 2007-es kupagyőzelemmel, az akkor egyeduralkodó Debrecen legyőzésével, a Hamburg elleni itthoni jó meccsel, a Torghelle – Danilo párossal, Holender gólkirályi címével és a tavalyi kupadöntővel stb. együtt.

      1. Bendeguz!
       Én most inkább hallgatok, nem szólok a témához, jó? :)
       Még a végén, amikor majd beteljesedik a tervezett baráti italozásunk, ricinust csempésznél a piámba… :)

       1. Ricinust azért nem, de egy kis grapefruit-levet azért mindenképpen :D

        1. H.lye vagy?! 😀
         A ricinustól max f.sok, de a vizet, gyümölcslevet halálos méregként definiálja a szervezetem… 🤣

    3. Kár hogy csak a Supkás fél megjegyzés szúrt szemet neked. És mint olvastad Hemi ragaszkodott hozzá, ergó még ő is jobban ért a szakmához mint Attila barátod. Egyébként meg Lovric minden csak nem egy sértődött ember, ahogy szavait olvastam

    4. Engedjük már el ezt a Supkát!! :)

     Aki lószerszámot mutat a saját közönségének és anyázik ki a lelátóra az az edzőtársadalom legalja……és pont. Engedjük el.

     1. nem lószerszám volt az, csak integetett…tutti h félreértetted! :D

  2. Hát igen, múltkor Bendegúz azt írta, hogy Supka nem akarta elüldőzni tőlünk Lovric öt.. Érdekes, hogy Lovric másként látja..

   1. Csak jó pedagógiai érzékkel pihentette, visszaküldte a második csapathoz, hogy újra összerakja magát :DDD
    Hogyne.

 3. Tényleg szeret kávézni Ivan. El lehet csípni néha az Örsön az Árkádban a Starbucksban.
  A van der Meer időszakban tényleg voltak botrány meccsei. Pszichésen volt elfáradva. Töltőre tették majd’ évig, oszt megy tovább mint a veszedelem.
  A szerb-horvát játékosok 4-5 szezont le tudnak pörögni a csúcson, utána kell tölteni őket.
  egy átlag nyugateurópai játékos átlagban 3-3,5 szezont tud kimagaslóan teljesíteni, majd újra kell építneni.
  Magyar játékos átlagban 1-1,5 szezont tud csúcson teljesíteni, majd utána legalább 1 év pihi+regeneráció. Ezért nem kellenek nyugatra…
  pl. Schön sem kellett az ajaxnak ( bajnokság közben hazarepült egy jót discozni.)
  Ismerek olyan játékost aki csatárként felmerült nálunk anno. A Siófokban játszott. Aztán az NB2-es meccs szünetében jött az sms hogy itt Pesten már megy a party. Erre az 50. perc tájékán szándékosan kiállíttatta magát, és mire a meccs véget ért, ő már Pesten ropta…
  Ilyeneket a jugók nem csinálnak meg. sokkal céltudatosabbak !

 4. A Diósgyőr az újraindulás óta gyenge formában van, a bronz elúszott, nekik már alig van tét, a Loki viszont Kondással megpróbálja megragadni az utolsó szalmaszálat. Ennyi a nagy összeesküvés :)

  1. Ahogy mondod, Miskolcon kidurrant a Feczkó Lufi! Volt pár sikeres meccsük, aztán már Európát vizionálták. Ez a keret ami Diósgyőrben van sem egy világverő csapat. Sztem a Kövesd nem adja le a meccset a Lokinak, mert ők EL-ben akarnak indulni erre erősítenek,erre tesznek fel mindent, ha nem jutnak be, sztem komoly bajok lennének ott. A kiesés a Loki-Paks meccsen fog dőlhet el. Én jobban örülnék, ha a Loki esne ki. Remélem, hogy mi meg megtartjuk a 6-ik helyet.

 5. Most mitől támadt fel látványosan a debrecen? Három null a dvtk ellen félóra alatt? Olykor tényle nehéz elhinni hogy nincs valami irányítottság ebben az egészben.

  1. Várható volt. Ilyen helyzetben mindig kisegítk egymást. Igy szokták egymást benttartani. Az a kérdés a Mezőkövesd bele megy-e a buliba, mert nekik tétje van. Remélem a Paks veri a diósgyőrt mi meg a Kaposvárt, mert akkor helycsere. Az elsó hatban kell lennünk.

 6. A Diósgyőr az újraindulás óta gyenge formában van, a bronz elúszott, nekik már alig van tét, a Loki viszont Kondással megpróbálja megragadni az utolsó szalmaszálat. Ennyi a nagy összeesküvés :)

  1. Ahogy mondod, Miskolcon kidurrant a Feczkó Lufi! Volt pár sikeres meccsük, aztán már Európát vizionálták. Ez a keret ami Diósgyőrben van sem egy világverő csapat. Sztem a Kövesd nem adja le a meccset a Lokinak, mert ők EL-ben akarnak indulni erre erősítenek,erre tesznek fel mindent, ha nem jutnak be, sztem komoly bajok lennének ott. A kiesés a Loki-Paks meccsen fog dőlhet el. Én jobban örülnék, ha a Loki esne ki. Remélem, hogy mi meg megtartjuk a 6-ik helyet.

 7. Vajon a következő szezont már az új Bozsikban kezdjük? Mi erről a véleméyetek?

  1. tuti, hogyn nem…akik gyakrabban látják azt mondják, hogy kicsit beállt a meló.
   max az ősz közepe, amiről beszélnek, de egyelőre ez is csak pletyka szint, mint mostanában minden. :/

  2. Nem látok rá sok esélyt, sztem vírus miatt sok ukrán, szerb vendégmunkást hazaküldtek, magyar építőminkás meg kevés van így éni s azt látom megfeneklett a dolog.

  3. Én azt hallottam, leghamarabb október elején lesz kész, szóval ki tudja.

  4. Egy ismert, nagy tiszteletben álló, régi szurkolótársunk ott melózik. A kupadöntőn váltottam vele pár szót, azt mondta, hogy ősz végére lesznek meg nagyjából.

 8. Alapvetően szeretem ezt a blogot, és legtöbb esetben a kommenteket is, különösen amikor olyan dolgokat tudhatok meg, ami eddig rejtve volt előttem.
  Kiderült, h kgyula miatt nem jut az ország egyről a kettőre, és nem azért, amit eddig hittem, hogy 30 éve bal- és jobboldali tolvaj politikusok és a hozzájuk kötődő bűnözői körök tonnaszámra lopják a milliárdokat.
  Valamit csináljunk ez esetben kgyula-val, mert ez így nem mehet tovább. :D :D :D

  1. Legközelebb akkor a gyenge poénokkal való erőlködés helyett próbálj inkább szöveget értelmezni,ugyanis itt nem az volt a mondandó lényege h kgyula miatt volt konkrétan ez+az ,hanem az olyan pancser gondolkodás miatt,amit kgyula is képvisel(bár ezzel te tisztában vagy).

 9. Most mitől támadt fel látványosan a debrecen? Három null a dvtk ellen félóra alatt? Olykor tényle nehéz elhinni hogy nincs valami irányítottság ebben az egészben.

  1. Várható volt. Ilyen helyzetben mindig kisegítk egymást. Igy szokták egymást benttartani. Az a kérdés a Mezőkövesd bele megy-e a buliba, mert nekik tétje van. Remélem a Paks veri a diósgyőrt mi meg a Kaposvárt, mert akkor helycsere. Az elsó hatban kell lennünk.

 10. Vajon a következő szezont már az új Bozsikban kezdjük? Mi erről a véleméyetek?

  1. tuti, hogyn nem…akik gyakrabban látják azt mondják, hogy kicsit beállt a meló.
   max az ősz közepe, amiről beszélnek, de egyelőre ez is csak pletyka szint, mint mostanában minden. :/

  2. Nem látok rá sok esélyt, sztem vírus miatt sok ukrán, szerb vendégmunkást hazaküldtek, magyar építőminkás meg kevés van így éni s azt látom megfeneklett a dolog.

  3. Én azt hallottam, leghamarabb október elején lesz kész, szóval ki tudja.

  4. Egy ismert, nagy tiszteletben álló, régi szurkolótársunk ott melózik. A kupadöntőn váltottam vele pár szót, azt mondta, hogy ősz végére lesznek meg nagyjából.

 11. Alapvetően szeretem ezt a blogot, és legtöbb esetben a kommenteket is, különösen amikor olyan dolgokat tudhatok meg, ami eddig rejtve volt előttem.
  Kiderült, h kgyula miatt nem jut az ország egyről a kettőre, és nem azért, amit eddig hittem, hogy 30 éve bal- és jobboldali tolvaj politikusok és a hozzájuk kötődő bűnözői körök tonnaszámra lopják a milliárdokat.
  Valamit csináljunk ez esetben kgyula-val, mert ez így nem mehet tovább. :D :D :D

  1. Legközelebb akkor a gyenge poénokkal való erőlködés helyett próbálj inkább szöveget értelmezni,ugyanis itt nem az volt a mondandó lényege h kgyula miatt volt konkrétan ez+az ,hanem az olyan pancser gondolkodás miatt,amit kgyula is képvisel(bár ezzel te tisztában vagy).

 12. Tényleg szeret kávézni Ivan. El lehet csípni néha az Örsön az Árkádban a Starbucksban.
  A van der Meer időszakban tényleg voltak botrány meccsei. Pszichésen volt elfáradva. Töltőre tették majd’ évig, oszt megy tovább mint a veszedelem.
  A szerb-horvát játékosok 4-5 szezont le tudnak pörögni a csúcson, utána kell tölteni őket.
  egy átlag nyugateurópai játékos átlagban 3-3,5 szezont tud kimagaslóan teljesíteni, majd újra kell építneni.
  Magyar játékos átlagban 1-1,5 szezont tud csúcson teljesíteni, majd utána legalább 1 év pihi+regeneráció. Ezért nem kellenek nyugatra…
  pl. Schön sem kellett az ajaxnak ( bajnokság közben hazarepült egy jót discozni.)
  Ismerek olyan játékost aki csatárként felmerült nálunk anno. A Siófokban játszott. Aztán az NB2-es meccs szünetében jött az sms hogy itt Pesten már megy a party. Erre az 50. perc tájékán szándékosan kiállíttatta magát, és mire a meccs véget ért, ő már Pesten ropta…
  Ilyeneket a jugók nem csinálnak meg. sokkal céltudatosabbak !

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.