Mastodon

Napikispest 2021.01.20.

  • [12:00] lengyel források // és a google fordítója szerint Lukas Klemenz miután létszámfelettivé vált a Wislában és elköszönt a csapattól, Budapestre utazott orvosi vizsgálatra. (via transfery.info, transfermarkt)
  • [9:00] játékoskeringő // az NSO is lehozta a lengyel Lukas Klemenz nevét, mint lehetséges kispesti igazolást.
    • valamint // csak kattintottak párat az interneten, és megírták ők is, hogy González kapusnak volt némi ügye, azért nem volt csapata az elmúlt fél évben.
  • [7:30] napi várakozásaink // között szerepel egy-két újabb játékos bejelentése, szóval az internet gyakori frissítésére fel! Igazából utána kéne olvasnom, hogy például milyen szabályok vonatkoznak azokra, akik az Egyesült Államokból, Lengyelországból vagy Izraelből utaznak be Magyarországra. Lehet, a pletykák, a valóság és a bejelentések hiánya között mindössze ennyi az összefüggés.
    • holnapig // még várunk vele, aztán szerintem kirakunk egy idényközi idénytippet. Vajon továbbra is a 7-8. helyek valamelyikére éreztek minket?
Egyéb //
  • válogatott // az megvan, hogy a jelenlegi keretünkben tíz (10!) olyan játékos van, aki az elmúlt három évben legalább kerettag volt a válogatottnál? Plusz Batik.
    • ők // Balogh Norbi, Baráth, Bőle, Eppel, Gazdag, Hidi, Nagy Dominik, Nagy Geri, Tamás Krisztián, Zsótér
  • őszi szezon // a tavaszi szezonkezdet első meccse egyben az őszi második forduló utolsója is: FTC – Diósgyőr nyolctól. Furcsa, de jelenlegi helyzetünkben szinte ez az egyetlen párosítás, amelyik egyáltalán nem érint minket. A Dió hét ponttal mögöttünk, a Fradi huszoneggyel előttünk. Persze a Dió esetleges győzelme azonnal borítaná a képet.
    • Lölősgyőr // egyelőre még keresem az újonnan beszippantott Diósgyőr összekacsintós becenevét. Nem egyszerű feladat, hiszen papíron egy felcsúti akadémián (is) dolgozó orvos a tulaj, miközben a háttérben felsejlő Duna Aszfalt kölcsönveszi a Mészáros tulajdonolta Eszék (NK Osijek) tartalékcsapatát, hogy a Mészáros-féle 2rule márkájú mezben meneküljenek a kiesés elől Miskolcon (ahol korábban az a Leisztinger volt a tulajdonos, akinek a szállodáit épp Mészáros vette meg). A történet annyira megragad egy, a vidéki fradizmus minden bájával rendelkező miniszterasszonyt is, hogy azonnal teljes mellszélességgel a klub mellé áll.

amennyiben tartalmi problémák merülnének fel a poszttal kapcsolatban, itt biztosítunk egy lehetőséget arra, hogy anonim módon bárki átírhassa ízlése szerint. a hivatkozott oldalról közvetlenül elérhető a kommentfelület is anélkül, hogy visszairányítana ide, az eredeti szövegezésre.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||