Mastodon

A szerda déli kupameccsekben az a jó, hogy ott kell lenned, hogy lásd

Kazincbarcika – Bp. Honvéd @ Putnok, 12:30

Nem lesz beharangozó a putnoki Kazincbarcika elleni kupameccsre, mert van jobb dolgom is kedd este, mint posztot írni: behozni magam Watchmenben, amire a bejelentése óta vártam, és amit át szeretnék beszélni már csütörtökön az irodában:

Watchmen

A történet egy alternatív történelemben játszódik, ahol az álarcos szuperhősök ténykedését betiltották. A központi karakter Angela Abar, aki két „maszkot” visel: egyfelől nyomozó a tulsai rendőrségnél, másfelől feleség és anya.

Egyébként valamiféle csetelés/csiripelés, netán eseménykövetés lehet, hogy lesz a következő csatornák egyikén: a saját twitteremen, a blog twitterén, vagy a blog Telegram-csatornáján.

Trécselni pedig ez alatt a poszt alatt trécseljünk a meccs előtt, alatt és után.

címlapkép: tmdb.com

Napikispest 2019.10.29.

  • Kun Gábor (egyik igazgató, mégpedig az ügyvezető) @ Reggeli Start // a beszélgetésben Sannino kapcsán elhangzik a tolódás elmagyarázása tétel, ellenben az nem, hogy miért állt le a craiovai meccs utókövetése.
  • Supkától megvált a Haladás // sajnálom, hogy ezt a mondatot meg kellett érnie a mesternek:

Az eredménytelenség a váltás fő oka, úgy gondoltuk, új edzővel eredményesebbek lehetünk.

haladas.hu

Mindeközben és csak mellékesen egy apró magyarfutballság

A meccs egyébként 12:30-kor kezdődik, a pénztár egy órával kezdés előtt nyit, a zsuga pedig egy ezres.

“Mindeközben és csak mellékesen egy apró magyarfutballság” bővebben

Osztályozókönyv és gyorsadatok a Rákóczi elleni győzelemhez

Bp. Honvéd – Kaposvár 2-0

  • Lanzafame ezúttal berúgta a büntetőt: 1-0;
  • Moutari megint kihagyta (4x);
  • Moutari berúgta: 2-0;
  • Moutari megint kihagyta (5x);
  • Kamber megint kihagyta (3x);
  • Batik kapufa;
  • Lanzafame kapufa;
  • Sannino sorozatban negyedik, összesen ötödik sárga – eltiltás jön.
  • Először nyertünk hazai pályán, és a nyert pontokat nézve először állunk felsőházas pozícióban a tabellán. Előttünk csak a Kinizsi, Légierő, Petőfi, Munkás, pardon, Videoton, Mezőkövesd, FTC, Felcsút, Kisvárda.

Történt bármi egyéb a Rákóczi ellen?

“Osztályozókönyv és gyorsadatok a Rákóczi elleni győzelemhez” bővebben

Kürtőskalács, alanyi költő, őszinteségi roham (a cím nem egy magyar underground zenekar legújabb albumának címe, hanem a poszté)

Bp. Honvéd – Kaposvári Rákóczi @ Hungária krt., 17h

2014. március 22-én játszottunk utoljára a Kaposvári Rákóczival (a továbbiakban csak Rákóczival, vagy és esetleg helytelenül: Kaposvárral (bocs, Balázs)), és az van, hogy egyáltalán nincs semmi emlékem a meccsről.

Pedig, olyan azért szokott lenni, hogy valami halvány dereng. Például az utolsó egerszegi meccsünkből is megmarat egy csomó minden, le is írtam a múlt héten, és ráfogtam, hogy beharangozó. De erről a meccsről konkrétan semmi.

Pedig, a Kaposvár azért megmaradt egy nagy általánosságban bennem, több okból is. Egyrészt a kedves cimborák a helyi szurkolók közül, akikkel szívesen töltöttem/töltöm együtt a szocializációra szánt időmet, volt, hogy még blogot is írtunk együtt; másrészt Illés János, a kurva anyád, ahogy egy tanult kollega azóta is rendre felemlegeti a fehérterrorról (sajnos a videót nem találom, ahol egy másik kollega lenyilatkozta ezt a szavat) elhíresült könnygázazós meccset. A túloldalról néztem végig.

“Kürtőskalács, alanyi költő, őszinteségi roham (a cím nem egy magyar underground zenekar legújabb albumának címe, hanem a poszté)” bővebben

Istenem, mi lenne itt, ha az emberek meccsre akarnának járni?

Frissítve [12:30] // újra működik a jegyrendszer!

Az MLSz jegyrendszere épp most

Miközben hatalmas roham van a Népstadion avatómeccsére a jegyrendszerről egy külső oldalra kiszervezett felületen, és alig egy óra várólista után hozzá lehet jutni a zsugákhoz, addig az MLSz saját jegyrendszere szünetel, mert félő, nem tudná kiszolgálni a Gyirmót-Vasasra, vagy a Kisvárda-Felcsútra ácsingózó tömegeket. Jár a taps.

“Istenem, mi lenne itt, ha az emberek meccsre akarnának járni?” bővebben

Mielőtt a huszonsokadik ember is beküldené valamilyen csatornán, szólunk, hogy

nem foglalkozunk az Mfor.hu-n megjelent, a fővárosi beruházásokról szóló(?) cikkel(??), mert nincs benne semmi konkrétum, találgatni meg teljesen felesleges. Egyelőre kivárunk, aztán majd ha lesz valami, elmondjuk a véleményünket, úgysem bírjuk majd megállni. Addig viszont minek? És legfőképp miről?

Éppen ezért a poszthoz kommentelni sem lehet, mert minek?

“Mielőtt a huszonsokadik ember is beküldené valamilyen csatornán, szólunk, hogy” bővebben

Osztályozókönyv @ ZTE

ZTE – Bp. Honvéd 0-1

  • Lanzafame kihagyja a tizenegyest;
  • Lanzafeme befejeli Batik labdáját;
  • Moutari kihagyja a lehetetlent;
  • Moutari kihagyja a lehetetlent;
  • Moutari kihagyja a lehetetlent.

Nagyjából így foglalható össze a meccs, ami számunkra a 66. percben kezdődött, és amit sikerült behúznunk 1-0-ra.

További fontos adat, hogy Sanyibá a negyedik(!!!) sárgáját gyűjtötte be a padon, vagyis még egy, és akkor mi lesz? A padra ugyanúgy van eltiltás? És ha a doki szed össze ötöt, akkor az intéző megy be a combnyaktörésekhez? Vagy hogy van ez?

Posztra egyelőre nem teszünk felelőtlen ígéretet, van elég más dolgunk.

“Osztályozókönyv @ ZTE” bővebben

Végre őszintén elmúltnyolcévezhetünk egy szaftosat

ZTE – Bp. Honvéd @ Zalaegerszeg, 17h, TV: M4 Sport

Több, mint nyolc éve jártunk utoljára Zalaegerszegen. Innen a cím.

Emlékszem, pedig több, mint nyolc éve történt, és a múlt hónapra sem szoktam teljesen tisztán, hogy odafelé menet kicsit eltévedtünk, mert menet közben, igazából a fene se tudja már mit vagy kit, de talán egy régi nyomdát, vagy nyomdászismerőst kerestünk, helyette azonban repteret találtunk, vagy valamit, ami úgy néz ki, mint egy kisebb reptér, hogy végül kezdésre essünk be főtribünre, és az elképesztő csokis-édes popcorn szagára. Vagy nem is szagára, bűzére lesz az inkább, annyira idegen volt egy meccstől. És kilencven percen át jött föl ránk, ivódott bele a bőrünkbe, ruhánkba, agyunkba. Még most is undor fog el, ha rá gondolok.

A hazai kispadon Csank János az utolsókat, nálunk Délczeg, Danilo, Abass és Hidi a gólokat rúgja.

“Végre őszintén elmúltnyolcévezhetünk egy szaftosat” bővebben
Exit mobile version