Mastodon

Nem véletlenül nincs két napja anyag a honvedfc.hu-n

Nincs aki megírja.

Ugyan a Honvéd nem jelentette be (mostanában az ilyesmi amúgy sem divat felénk), azonban a klubinformációs oldalról kiderül, hogy távozott a klub sajtófőnöke, Rác Benedek, valamint a Bozsik háziasszonya és a klub PR-osa Varga Zsóka, illetve harmadikként a marketingosztály egyszemélyi állománya.

Sokszor mentünk neki a klub kommunikációjának, és így közvetve-közvetlenül Benedeknek, azonban – és remélem ezt ő is így gondolja – soha nem a személyének szóltak az üzeneteink, hanem az általunk elképzelt klubethosz és a valóság között feszülő sokszor kibékíthetetlen ellentét apropóján. Sőt, apropóin. Kismillió apropóin. Benedek egy jó képességű újságíró, akivel jól lehetett együtt dolgozni. Az pedig külön ritkaság, hogy egy klub írni tudó sajtóst alkalmazzon. Kösz, Benedek az elmúlt hat évet!

A csákvári jegyekről természetesen nem tudunk semmit. Ennek a posztnak az írásakor szerda 17 óra van, és ha lesz jegyárusítás holnap a Futball házban, akkor azt lehet, be kéne jelenteni. Persze ahhoz kellene egy sajtós, aki megírja, illetve jegyek, amit valaki intézett.

A bénán kommunikáljunkból a tulajdonosváltás után most az lett, hogy jelenleg képtelenek kommunikálni. Taps.


frissítés csütörtök reggel //

A természetesen nem tudunk a jegyekről semmit egyébként azt jelenti, hogy a Csákvár küldött fel jegyeket (200 darab normált 1500 forintos és 100 darab diák/nyugdíjast 500 forintos áron, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes), amit lehetne árulni csütörtökön a házban és pénteken a stadionnál, azonban a klub egyáltalán nem tartja fontosnak közölni a szurkolókkal.

Egyelőre nem látni azt a folyamatot, egyeztetési fórumot, amin keresztül garantálható lenne, hogy a jövőben is megvásárolhatóak lesznek az idegenbeli meccsek belépői Kispesten. A klub a közelmúltbeli döntéseivel egy viszonylag jól működő dologba nyúlt bele úgy, hogy nem tudjuk, mit ajánl az eddigi helyett.

Az első teljes hónapjukban konkrétan elégtelenre vizsgáztak a szurkolókkal való kommunikációban, illetve a szurkolók kiszolgálásban. Csak remélni tudjuk, hogy nem csodálkoznak és értetlenkednek, amiért erős kétségek merülnek fel az emberekben a szándékaik felől.


A Honvéd hivatalos felületei továbbra sem frissültek az elmúlt napokban. Az utolsó bejegyzések:

  • honvedfc.hu: szeptember 16., hétfő, 19:00 körül, A Paks lesz a kupaellenfelünk – vagy a Mezőörs
  • Facebook: szeptember 17., kedd, 10:10, rövid videós beszélgetés a szombati kupameccsen gólt szerző Farkas Balázzsal. (Közben kijött egy szülinapi poszt a ma 41 éves Tujvelnek, amiről visít, már csak a 8:00-ás [napindító] napindító miatt is, hogy jó előre beidőzített bejegyzés.) (8:32 Supka 62 éves, ugyanott, ugyanúgy.)
  • Nagyon úgy tűnik, hogy minden ment a szokásos mederben kedd délelőttig, és akkor történhetett az, amit a klubinformációs oldalon keresztül közöltek mindössze: a személyi változások. (Erre bezzeg volt idő. Mármint egy marginális oldal szerkesztgetésére.)
  • A jegyinfó elmaradása arra enged következtetni, hogy Benedek munkájára nagyjából kedd délelőtt óta nem tartanak igényt, ráadásul az átadás-átvétel módja azt sugallja, hogy a szurkolók tájékoztatását se tartják fontosnak. Elképesztő fogyatékos módon sikerült ezt a váltást (is) levezényelni.
  • Természetesen az új sajtófőnököt egyelőre nem nevezték meg sem a klubinformációs oldalon, sem a honvedfc.hu impresszumában.

Itt szeretnénk jelezni, hogy tegnap délután óta azt is tudjuk, hogy az MLSZ mégiscsak engedélyezte a Mezőörs-Paks meccs lejátszását október 9-én, azonban a Honvéd erről, a kupameccsünket érintő apró tényről sem tartotta fontosnak tájékoztatni a szurkolókat, akár az utolsó, pont a sorsolásról szóló bejegyzés módosításával.

Most már kifejezetten érdekel az új médiastratégia.

Már csak azért is, mert rettentően szakmaiatlannak tűnik számomra a váltás.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

Exit mobile version