Mastodon

Fórizs kussol, Laczkó meg inkább ne szólaljon meg

Honvéd–BVSC 0–1

Bp. Honvéd–BVSC 0–1 (0–0)
Bozsik stadion, 1971 néző. 
v: Zimmermann Márió (Kovács Gábor, Nagy Viktor)
Honvéd: Dúzs – Pauljevic, Szabó T., Szabó A., Kulbachuk, Hangya (Benczenleitner, 92.) – Csilus T., Holman (Simon B., 69.), Sigér Á. (Lőrinczy, 76.) – Farkas B., Medgyes Z. 
BVSC: Erdélyi B. – Benkő-Bíró, Babós, Vinicius, Király Á. – Mucsányi, Hidi P. (Szilágyi M., 62.) – Székely K. (Batai, 80.), Bacsa P. (Zamostny, 62.), Pekár L. (Nemes M., 92.) – Nwachukwu (Hesz, 80.). 
gól0-1 Benkő-Bíró (69.)

_tabella

_közvetítés

_fórizs szakmai főnök nyilatkozata

Igen, nincs. Vagy nem képes, vagy nem tud megszólalni. Gerinc dolgában remekül állunk.

_laczkó nyilatkozata

Itt a nyilatkozat tisztított átirata:

Idegesen kezdtük a mérkőzést, a játékosok kapkodtak. Azt láttam, sok eladott labda volt az első félidő első 20-25 percében, majd utána elkezdtünk támadásszervezésben valamivel pontosabban játszani. Tudtunk – főleg a szélső területeken – labdákat felvinni, ebből voltak helyzeteink az első félidőben.

A második félidőben szintén hasonlóan kezdtük a második félidőt. Sok eladott labda, sok technikai hiba volt. És utána jött a gól, amit kaptunk, amire folyamatosan készültünk. Amit folyamatosan gyakorolunk. Pontrúgást. Jelen pillanatban olyan helyzetben vagyunk, hogy ezek befelé pattannak. Ezeket nagyon sokat kell gyakoroljuk, és a játékosoknak is meg kell érteni, hogy ilyen szituációkban nagyon kell koncentráljanak. A végén pedig hiába voltak helyzeteink, nem tudtunk a kapuba találni. Ennyi.

A mérkőzés abban a szakaszában, amikor a játékosok már agyilag fáradtak, és érzelmileg a hosszabbítás utolsó pillanataiban sajnos ez benne van. Lesz olyan időszak, amikor ezek befelé fognak pattanni. A pontrúgásokat el kell, hogy kerüljük, és jobban kell rá koncentrálnunk – múltkori mérkőzésen is abból kaptuk a gólt. Folyamatosan gyakoroljuk, jelen pillanatban most ilyen stádiumban vagyunk, ebből kell kijönni, és készülünk a következő mérkőzésre.

Jelen pillanatban nekünk kell adnunk a saját szurkolóinknak. Jelen pillanatban nekünk kell bizonyítanunk, és sajnos az elmúlt időszak a Honvédnak nem úgy alakult, ahogy az elmúlt évek. Elnézést kérünk a szurkolóinktól, mert, mert ma is itt voltak. Nagyon hiányzik az ő buzdításuk. Remélem, hogy a csapat és a szurkolók tud közeledni egymáshoz, de az első lépéseket nekünk kell megtenni, tehát nekünk kell jobb teljesítményt nyújtani. Én tudom, én emlékszem, tudom, milyen az igazi kispesti tábor, és óriási erőt tudnak adni. Én jelen pillanatban azt tudom nekik mondani, hogy segítsenek nekünk ahogy csak tudnak. Vannak fiatal játékosaink, akik nagyon nehezen kezelik a negatív hangokat. A szurkolóink egy plusz erőt tudnak adni, ráadásul kispesti, igazi szurkolótábor. Én a segítségüket kérem, mert velük könnyebb lesz. De ahogy elmondtam, nekünk kell most teljesíteni.

Kedves, Buksi, most azzal segítünk a legjobban, ha felhívjuk a figyelmet arra a szarra, amit hétről-hétre összehordtok futball néven. Nem a negatív hangokon kell megsértődni, nem kifelé kell mutogatni. Milyen futballista akar az lenni, aki még a félelmetes magyar nézőszámok teremtette nyomást sem képes elviselni?

Most azzal segítünk, ha zúg a Fórizs, takarodj! Nézzük meg nélküle. Nézzük meg, te mire lennél képes. Vagy ha ez a te műved, akkor neked is takarodó.

_csábi jocó nyilatkozata


_osztályozókönyv


A meccsel hirtelen felindulásból ebben a posztban foglalkoztunk:


címlapkép: várakozó szurkolók a lelátó alatt a meccs 27. percében.

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

Exit mobile version