Mastodon

A mostohán kezelt férfi felnőtt fakó még így is lenyomta nézettségben a női felnőtt nagycsapatot

2571-1910

alternatív csatorna: csakblog@bluesky

_#csakafelnőttférficsapat

Egész héten orrba-szájba tolták a női focit a Facebookon és a klubhonlapon, sőt, még a streamet is kitették a meccshez (jó, tíz perccel a meccs kezdése után, de legalább kitették). Ezzel szemben az NB III-as férfi felnőtt csapatról egész héten szinte semmi, a honlapra tisztességgel megírt beharangozó például el sem jutott a Facebookig.

A fakó meccsét ugyan a Honvéd közvetítette, de arra már nem vették a fáradságot, hogy ezt az apróságot közöljék a t. szurkolókkal.

Sehol egy link.

És mindezen elnyomás, sokadrangúként kezelés ellenére is vasárnap délben többen nézték a fakót, mint a női csapatot.

képernyőkép: youtube
képernyőkép: youtube

_#hajráfelnőttférfimásodikcsapat

Rohadtul nem értem a szerkesztési elveket.

Az látszik, hogy a férfi felnőtt labdarúgásról olyan(ok?) ír, aki látott már életében sportlapot, klubhonlapot, egyáltalán folyó szöveget, és éppen ezért képes hasonlót előállítani.

Viszont az is látszik, hogy a szövegek alkotójának nincs hozzáférése a szerkesztőségi rendszerhez. Nem élesítési joga nincs (az egy szerkesztett – hahahahhaha – lapnál legyen a szerkesztő, esetünkben a sajtófőnök kezében, már ha van ilyesmi nálunk), hanem hozzáférése sem, hogy közvetlenül a rendszerbe írja meg az anyagot.

Sebaj. Átküldi, majd valaki és valamikor, amikor éppen kedve szottyan beszerkeszti, és kiteszi a honlapra. A Facebookra már nem biztos, mert oda lehet, neki sincs joga posztolni. Vagy ha van, akkor sem tartja különösebben fontosnak az ilyesmit. Kivéve, ha a női csapatról van szó.

A férfi felnőtt fakó (fff) Gyula elleni meccse például meg van írva tisztességgel, el is érhető a honvedfc.hu oldalon, azonban a Facebookon továbbra is ezt láthatjuk: hamarosan.

Nem állít valótlan, tényleg ott van a honlapon (képernyőkép: fb/honvedfc)

Igen, egy férfi és női felnőtt és utánpótlás csapatokkal rendelkező klubnál előfordulhat, hogy hétvégén is dolgozni kell. Sőt, leginkább akkor kellene.

_mielőtt

A posztok nem a női csapat ellen szólnak, hanem arra keressük a választ, hogy az Új Honvéd milyen elvek szerint kommunikál a szurkolóival, milyen képet szándékozik mutatni magáról kifelé.

A másik, amit nem értünk, hogy a Honvéd közvetíti a fakó meccseit a Youtube-csatornáján, miközben a női meccseit nem. Se a Honvéd, se az MLSZ, pedig az utóbbi elég sok helyről közvetít (Pécs, MTK, Szeged), azonban Kispestről pont nem.

És ha már itt tartunk, a Honvéd úgy tolja a nőit felnőttet, hogy közben nettó leszarja az egészet. A sajtó még azzal sem bajlódik, hogy a mérkőzések összefoglalójába beleírja a pályára lépők neveit, vagyis leközöljön egy ún. összeállítást. Minek az?


Ha megpörgetnétek kicsit a számokat, akkor a hétvégi mérkőzések visszanézhetőek itt:


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

Exit mobile version