Mastodon

Napikispest 2024/10/18

Jegyinfó, klubkommunikáció, páfrány🪴

mindenféle jegyek // Szentlőrinc (hétfő, bajnoki), Békéscsaba (jövő vasárnap, idegenbeli bajnoki), Paks (két hét múlva csütörtök, kupa). Mindegyik kapható ma 14 és 19 óra között a stadionnál. A békéscsabai zsuga 2000 forint, a diák/nyugdíjas 1500, és 15 éves kor alatt ingyenes.

Arról nem tudunk, hogy a hétfői meccsnapon valamelyik pénztárban esetleg hozzáférhetőek lesznek a csabai jegyek. 216 darabot kaptunk mindössze, szóval érdemes sietni a beszerzésével. Ha ma marad, és hétfőn sem árusítják, akkor a következő alkalom a jövő csütörtök és a Ház.


ismét jár a taps a klubkommunikációnak // több fronton is.

  • Írtak a klubhonlapra két jegyinformációs posztot is egy napon belül (Paks, Békéscsaba), azonban a klub legnagyobb elérésű felületére, a Facebookra már egyiket sem tették ki. Aki tegnap jegyet vett a Házban, az konkrétan vagy a Futball ház Facebookjáról, vagy tőlünk (poszt, Facebook), vagy a szurkolói Viber-csatornáról értesült egyáltalán a lehetőségről. Utóbbi csatornára érdemes feliratkozni, hogy mindig hozzájuss a legfontosabb hírekhez. A feliratkozáshoz kattints ide.
  • Amennyiben a két, jó előre beidőzített reggel 8 órás születésnapi köszöntést nem számoljuk, akkor a Honvéd hétfő délelőtt 10:23 óta egyáltalán nem kommunikál a szurkolóival a Facebookon. (A vonatkozó adatbázisunkat itt találjátok.)
  • „honvéd”, kis h-val. Igen, itt tartunk (archivált oldal). Páfrány🪴
Képernyőrészlet a Honvéd hivatalos honlapjáról

frissítés // közben a kis h-t nagyjából egy nap után javították, viszont a lakossági tájékoztatásban továbbra sem terveznek előrébb lépni egy tapodtat sem.

különböző névalakok // csak amik feltűntek nekünk:


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

Exit mobile version