Mastodon

Az még valahol hagyján lenne, hogy tele a Honvéd Facebookja a női csapattal, mert a Honvédnak van női csapata, azonban az új, hogy spammer szakosztályt is indítottak

Minden egyre szánalmasabb.

Így néz ki mostanában egy poszt a Honvéd hivatalos Facebook-oldalán:

Az egészről süt az igénytelenség, a magára hagyatottság, amit a spammerek köszönnek szépen, és azonnal ellepik a bejegyzéseket.

Igen, sajnos az ilyen szintű moderálás is a munkakör része, hiszen ez is egy kép, amit a Honvéd magáról sugároz. Mindenképp írjon privát üzenetet a kormány által odaígért családtámogatásért, hiszen a magyar kormány priviben szokta az ilyesmit intézni.

Köszönjük az odaadó munkát! Szerencsére a kommentelőktől meg lehet tudni, hogy a Honvéd hol közvetíti a női csapat hazai mérkőzéseit. Ja, nem, ezek csak spammerek. Bocsánat.

Napról napra egyre mélyebben, amióta páfrányunk🪴 átvette az irányítást. Eddig csak látványosan nem értett hozzá, most viszont már a munkát sem akarja beletenni.


megjegyzés: a poszt nem hirtelen felindulásból keletkezett. a kommentek tegnap kora délután óta éktelenkednek a Honvéd oldalán, és azóta nem nyúlt hozzá senki.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

Exit mobile version