Mastodon

Akkor Teddy után jöjjön Selmeczi Tibor is

Az van ugye, hogy az új raklapnyi fenomeno között többen talán Ontiveróra voksolnánk látatlanba’, mint tényleges nyereségre, az arc pedigréje, posztja, eddgi klubnévsora valami halovány reménnyel valóban kecsegtet.

A hivatalos honlap beszámolója alapján a srác lelkes is, nagyon bejön neki Budapest, és ígéri, hogy nagyot akar alakítani, hogy aztán visszamehessen a Galatához. Most lépjünk túl ezen, hogy a fő cél számára az anyaklub, ahova mi csak ugródeszka vagyunk jó esetben, ez ma már tényleg így működik (persze attól még nem kell tetszen, de ez van).

Ám miközben a holnapunk délczegen leközli a fenti intit, a Baráth Boti sérüléséről beszámoló hír közepén szemérmesen közlik: “Ontivero combhajlító izomsérüléssel érkezett Törökországból, a teljes felépülés még 4 hetet vesz igénybe.”

13 fordulós a tavaszi szezon, az testvérek közt is három hónap. Az igazolási időszakunk ékköve erre a három hónapra jön kölcsönben, hogy a jelzett 13 hétből 4 héten át épülgessen felfele, ja, mert hát sérülten hoztuk el. Utána erőnléti önutolérés, formába lendülés, ha minden jól megy, az utolsó fordulóban a Pápa elleni ki-ki meccsen már csúcsformában veszélyeztetheti a Kukás kapuját. Ja, a szezon meg ennyi volt. Reméljük az NB1-es tagság nem.

Néha úgy érzem, a Régi idők fociját írjuk újra, XXI. századi kivitelben.

Exit mobile version