Mastodon

Ritkán szoktunk NEM megnyerni egy világbajnoki döntőt, azonban Kövesden sikerült

Mezőkövesd – Honvéd 0-0

Ha nem értenéd, akkor a lényeg valami olyasmi, hogy az első klubmeccs győztesét utólag kinevezték nem hivatalos klubvilágbajnoknak, majd aki megverte őt, akkor azt. És így tovább.

Tavaly, amikor az EL-ben a Fradi megverte a Leverkusent, akkor ez a nem hivatalos klubvilágbajnoki cím átkerült Magyarországra. A Fradit megverte a Debrecen, a Debrecent a Mezőkövesd, és így fordulhatott elő, hogy a Mezőkövesd-Honvéd egy világbajnoki döntő rangját is felvette, azon túl, hogy fontos bajnoki pontokért ment.

Sajnálom, menő lett volna még egy címet elnyerni.

Ha mázlink van, lesz még esély rá, hiszen ha ez a cím beszorul Magyarországra, akkor könnyen előfordulhat, hogy sokáig nálunk marad.


A meccsről csak annyit, hogy ebben ennyi volt.

Kár.

Talán, ha Nagy Dominik berúgja.

Így viszont az lett, ami várható volt, vagyis egy jó 0-0, de legalább nem kaptunk ki Supkától, ami szintén egy várható eredménynek számított.


Ami viszont meglepő volt, hogy mennyire nem cseréltünk. Az egyetlen érdemi cserénk a 68. percben történt, amikor Zsótér helyére bejött Gale. (A másik három csere a 90. percben már mindegy volt.)

Érdekesség, hogy percekkel Gale becserélése előtt a következő üzenet jelent meg a mobilomon:

most kezdtem nézni
nagy dominik rögtön keményen tarkón baszott
gyerek első kérdése, miért nem a gale játszik a zsótér helyett?
8 aves és ért hozzá

Két perc múlva Zsótér helyett Gale. Erről ennyit.

Lett végre keretünk, azonban úgy tűnik, még mindig nincs cserénk.


Osztályozókönyv //

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

Exit mobile version