Mastodon

Napikispest 2022/03/30

“Napikispest 2022/03/30” bővebben

Látványosan kimaxolták a rendezvényszervezést a Bozsik Arénában

Pedig esküszöm, tényleg próbáltam egyáltalán nem foglalkozni a választásokkal, és közvetlenül most sem fogunk. Az persze előfordulhat, hogy egyes olvasók szerint mégis, azonban az egyes olvasók szövegértési problémáival nem tisztünk foglalkozni. (Amúgy maga a helyzet is egészen abszurd, hiszen miért ne tehetném meg. A választás közügy, közügyekről szól, és miért lenne ciki közügyekkel foglalkozni? Magyarországon sajnos sokak szemében az, mert fokozatosan és szívós munkával azzá tették. Vö.: elvették tőlünk.)

A választások helyett, amikor írhatnékom támadna, akkor inkább az ablakom előtt álló fenyőre épp mostanság fészket építő galambpárt nézegetem. A hím hordja sorra az ágakat, a nőstény pedig ül rajtuk, rendezgeti, és próbálja a szerény eszközeivel stabillá varázsolni. Városi emberként nagy dolog ennyire közelről megfigyelni a Természetet.

“Látványosan kimaxolták a rendezvényszervezést a Bozsik Arénában” bővebben

Ha felmerülne bennetek, hogy mivel lepjetek meg legközelebb, akkor adnék egy tippet

Szerintetek előfordulhat olyan 2022-ben Magyarországon, hogy teszem azt, egy nagy ember, mondjuk egy politikus kibéreljen egy UEFA 4-es kategóriájú stadiont a gyereke születésnapjára, és ott zsúrt, valamint alkalmi focimeccset rendezzenek?

Előfordulhat?

Eredmények megtekintése

 Betöltés ...

“Ha felmerülne bennetek, hogy mivel lepjetek meg legközelebb, akkor adnék egy tippet” bővebben

Napikispest 2022/03/25

hoppáka // lemondott Waltner Róbert, a ZTE edzője. Vélhetően lehet összefüggés a döntés és a klub játékospolitikája között. Például a héten eladták Kosztát is Dél-Koreába. (via ztefc.hu)

  • mellékesen // két hét múlva, április 8-án, pénteken, ZTE-Honvéd.
“Napikispest 2022/03/25” bővebben

Köszönjük a bérletesek nevében a figyelmességet

Mivel az MLSZ döntése alapján a Paks elleni bajnokira le kell zárnunk a B-szektort, ezért a Kispest-tábor a C1–C3 szektorokban foglal majd helyet, így akiknek ide szól a bérletük, de nem szeretnének a táborban szurkolni, azoknak a C5-ös szektorban az 1–9. sor 8–17-es helyeit tartjuk fent, míg a családi szektor ezúttal a C3-C4 helyett a C7-C8 szektorban kap helyet.

via honvedfc.hu
“Köszönjük a bérletesek nevében a figyelmességet” bővebben

Viszlát, Laci

Van egy csoportos beszélgetésünk, amit eredetileg még a niksici túrára hoztunk létre, és a neve is beszédes, mindössze ennyi: túrabusz. Pár hónapja tettem be egy statisztikát, hogy srácok, a Földet nagyjából kétszer körbeutaztuk a Kispesttel. A Lacettiben, Laci kocsijában volt, hogy egy naptári évben egy naptári hetet eltöltöttünk együtt, a csapat után gurulva.

És mindig röhögtünk. Vagy a hátsó ülésen aludtunk, aki épp amit.

“Viszlát, Laci” bővebben

Térdre az új klubvilágbajnok előtt

Újpest – Honvéd 0-2

  • hat meccs, hat gól (ebből mindössze egy hazai) az NB I. 25. fordulójában;
  • távolságra hat, valójában hét pontra a kiesés, mert hárommal több győzelmünk van a tizenegyedik Gyirmótnál;
  • nyolc forduló van hátra és jelenleg három meccs a fórunk. alakul;
  • Zsótér: ötödik sárga, kihagyja a Paksot;
  • új nemhivatalos klubvilágbajnok született: Honvédka.

Nagyjából ennyi történt hétvégén, ami számunkra fontos.

“Térdre az új klubvilágbajnok előtt” bővebben

Nem sok minden szól mellettünk, vagyis akár nyerhetünk is, azonban ennél egy fokkal bonyolultabb a helyzet

Újpest – Honvéd @ Megyeri út, 18:30

Az Újpest a tizedik fordulóban(!) nyert először meccset, viszont mostanában, a sorozatban behúzott négy győzelmével talán a legjobb formában lévő csapat. A négy győzelem nem különben tizenkét pont, ami ebben a bajnokságban akár arról is dönthet, hogy negyedik leszel, vagy NB II-es.

A négyes győzelmi sorozat ráadásul egészen ritka az idényben. A Fradinak kétszer jött össze, a Felcsútnak van egy ötöse, és ennyi. A mi rekordunk például: kettő, és akkor szinte azonnal elkezdtünk a dobogóról álmodozni.

“Nem sok minden szól mellettünk, vagyis akár nyerhetünk is, azonban ennél egy fokkal bonyolultabb a helyzet” bővebben

Az Újpest ellen újra világbajnoki döntőt játszunk

Legutóbb február 18-án, a Mezőkövesd ellen játszottunk hasonlóan rangos meccset. Akkor sajnos mindössze egy ikszre futotta, így maradt Kövesden a Nemhivatalos Klubvilágbajnoki cím.

“Az Újpest ellen újra világbajnoki döntőt játszunk” bővebben
Exit mobile version