Mastodon

Napikispest 2022/08/04

saját brandelt jegyértékesítés // nyáron megszűnt az MLSZ-féle jegyrendszer, és bár bőven adtak a kluboknak felkészülési időt, a legtöbben a korábbi háttérszolgáltatót, a Jegymestert (és annak 360 forintos jutalékát) választották. Viszont:

  • az NB II-be frissen kiesett MTK-nál nem készült el semmi, így a hétfői, Szeged elleni meccsükre ingyen lehetett bemenni.
  • az NB II-ben ragadt Diósgyőr viszont jóval nagyobbat gurított: a Jegymester helyett a Jegy.hu-va egyezett meg, és lett neki egy szép, saját brandelt felülete, ahol semmiféle felárat nem kell fizetniük a szurkolóknak (mert vélhetően átvállalja a klub): dvtk.jegy.hu. #menő

videóbíró // az angolok annyival előttünk járnak, hogy nyilvánosságra hozzák a játékvezető és a videóbíró közötti kommunikációt, vagyis átláthatóbbá teszik az így született ítéleteket. A hétvégi forduló, úgyismint Pátkai ámokfutása a Kecsó-Vasason, Dibusz helyezkedése a Fradi-Felcsúton a tizinél, vagy Ennin kezezése Jonsson gólja előtt rögtön három olyan kemény ítéletet hozott, amit az m4sport.hu külön cikkekben próbált meg bevédeni a szurkolók előtt. Magyarország vs. Anglia, ugye. (via m4sport.hu)

Szerintetek itthon is nyilvánosságra kéne hozni a bíró és a videóbíró közötti kommunikációt?

 Betöltés ...

guggoló, térdelő és álló sor // nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányoznak a meccsek elején lőtt csapatképek. Az Új Érában egyáltalán nem szokás ilyesmit készíteni, és így természetes, hogy most sem volt a ZTE ellen.

Nektek hiányoznak az ilyen csapatképek?

 Betöltés ...

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

Exit mobile version