Mastodon

Napikispest 2022/09/09

fegyelmi bizottság //

09/01 // “A FEB a Vasas – Budapest Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot szurkolóinak rendzavarásaiért (rasszista megnyilvánulás, megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, az ellenfél játékosára sértő kifejezés használata, pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére, továbbá 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a B2 szektor bezárására kötelezi.” (via MLSZ) – Ezt a Kecskemét ellen letöltjük.

vs Újpest // a szeptember elsejei Honvéd – Újpest meccsért az MLSZ közlése szerint egyik fél sem kapott büntetést. Vagy ha kapott, akkor nem közölték. Esetleg még nem is tárgyalták. Például pont az Újpest szeptember 6-án kapott összevont büntetést az augusztus eleji felcsúti és a hazai, ZTE elleni meccsei miatt.

09/08 // “A FEB az FTC – Bp. Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és  az ellenfél játékosára sértő kifejezés használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”  (via MLSZ)


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

Exit mobile version