“Napikispest 2019.01.11.” bejegyzéshez 86 hozzászólás

 1. Durva, mi feszültség bukik ki az emberből, ha megszabadul az egzisztenciális függéstől :0

 2. Miatta szerettem meg a sport újságírást, tényleg a legnagyobb volt..
  Megdöbbentõ, h a legtehetségtelenebbek kerülnek minden rendszerben legfelülre

 3. Itt kikre gondolhatott?

  “Már nem vagyok egy csapatban a makogó, motyogó barnacipőssel. A tényeket megcsúfoló, tenyérbe mászó képű táncdalénekessel, mellette az idegbeteg szőkével.”
  1.Bodnar Zalán?
  2.? Tancdalénekes?
  3.Csisztu Zsuzsa?
  Ők a slepp részei ahogy sejtem…

   1. Palik “hooovááátűntdémonhiiillll???” Lacit se hagyjuk ki eme illusztris brancsból, álá exf@$zomhán(y)gery a köbön…😒

   2. Jóféle a Profilképed, egy remek album, remek ötletekkel! 😉

  1. És mennyire igaza van Hrutkának, tök értelmes, egy üdítő folt.

 4. a legbosszantóbb az egészben az a PITIÁNER viselkedés, ahogyan behúzzák 30 év emlékeit. És utána flegmán az arcába röhögnek, hogy eltűnt.
  remélem kiesik a szollosi egyszer a pixisből és százszorosan kapja vissza majd az elvtátsaitól.

  1. “remélem kiesik a szollosi egyszer a pixisből” vagy az ablakon.

  2. Szöllősi tényleg annyira az a tipikus regény-, és film-karakter, az embernek a gonosz cselszövő udvari főember jut eszébe róla.
   A magyar futball átkát mutatja, hogy egy ilyen ember került vezetői pozíciókba.

   1. hájjal kenegeted a gyurit , hogy ilyen jó véleménnyel vagy róla ;)
    ahogy én őt látom, nem több egy teljhatalommal felruházott rosszindulatu csicskásnál.

 5. Annyit jegyzek csak meg zárójelben, hogy emlékszem én még a Sinkovics Orbán-fényezős/Gyurcsányt-köpködős véleménycikkeire a kétezertízes választásokhoz közeledve…

  Az nem jön át a levélből, hogy most pontosan mi váltotta ki a rendszerrel kapcsolatos problémáját, vagy a kirúgását, tehát melyik volt előbb.
  – Azért rúgták ki, mert már kritikát fogalmazott meg?
  – Vagy azért fogalmaz most meg kritikát, mert kirúgták?

  1. “Hogyan is akartam volna öreg fejjel. Úgy voltam vele, majd írogatom a szögletarányt, a nyugdíjig, a Felcsút–Kisvárda meccsen. Hetven szerencsétlennel a lelátón, másik hetven szerencsés haszonleső a VIP páholyban (hivatalos nézőszám 825…) De nem hagyták. Nem szeretik, ha nem tartozol közéjük. Bélyeget tesznek a homlokodra, és felcimkéznek.”

   Nem volt elég lelkes meg fiatal, gondolom ennyi elég.

   1. Az tényleg borzasztó, hogy a felcsúti nézöszámokat mennyire kozmetikázzák.

    1. Ráadásul vagy ezer jegy ingyen szét van osztva, de így is csak max százan mennek ki..családtagok.
     Szerintem ott a vendégben van csak bevétel..

  2. Aki ép nincs hatalmon, az az emberek érdekeit hangoztatja, de ha hatalomra kerül, már semmibe veszi őket, kivétel a csahos kutyáik. Pont olyanná válik mint az elődje, vagyis az emberi arcot csak szinleli. Olyan ez mint a vetésforgó. Ráadásul a többsége soha nem dolgozott, úgy hogy segéd fogalma sincs az emberek érdekéről, életéröl. Mi hagytuk, hogy a fejünkre nőjjenek, tehát megérdemeljük őket. Feltehetőleg S úr is ezt tapasztalta meg, és nem tetszett neki.

  3. A 2010-es választások előtt az teljesen normális attitüd volt. De változnak az idők…

  1. Némelyiküket nyilván boldogan visszacserélnénk rá, csak hát fut a szerződésük

    1. miert is? mert nem szamitott arra, hogy Bobal becsödöl Pragaban, es Batikot leszerzödtette a helyere? Azon sem lennek meglepve, ha Bobal nem akarta magat nalunk hosszutavra lekötni hasonlo szerzödest szeretett volna, mint Hidi vagy Vadocz, amit valahol mar megkellene allitani, megsem vagyunk jotekonysagi intezmeny… szoval a hatterben sokminden lehet, amiröl lövesünk sincs…

     1. majd az idő eldönti!
      nézzük meg, hogy mennyire lesz megoldás, amit szabó bá’ alkotott…
      gondolod véletlen, hogy Supkával “megegyezett” ?
      az h szerinted mit akart Dávid, csak feltételezés.

      1. Az, hogy Supkaval miröl egyezett meg es, hogy mit kert Hemitöl teljesen független egymastol… Nyilvan en sem örülök, hogy igy alakult, de ez van. Hemi szamlajara csak Kosztat tudom felirni….Bobalt nem. Kosztaval varhatott volna fel evet, vagy kölcsönbe is adhatta volna….

 6. “A legjobb létesítmények voltak ott, amiket valaha láttam.”
  Fingbogasson a Fradinál tapasztaltakról…

 7. szőllllősssi “zsírsertés” gyuri itt szokott parkolni az ablakommal szemben, többször gondoltam már, hogy meglövöm csúzlival, csak félek, hogy a kocsiját találom el, az meg szegény nem tehet róla, hogy egy paraszt a tulajdonosa.

 8. Már szinte minden csapat igazolt egy-két játékost csak a Honvéd nem,pedig előre készültek bizonyos posztokra !
  Sajnálom Bobált,vissza kellett volna igazolni.Nem tudom van-e már próbajátékon játékos az edzéseken,két nap mulva utaznak törökbe,oda jön-e próbajátékos ???Mire kezdődik az idény akkorra jön majd csak valakik ???
  Latabár írhatna róla,hogy az edzéseken már van próbázó ?? !!!!!! Mi a terv,stratégia az átigazolásokkal kapcsolatban ??

  1. Még nem szoktál hozzá? Minden átigazolási időszak így telik. Majd ha lezárul az átigazolás (no meg a csapat felkészülése), jön egy-két csapatnélküli ingyenfiú, aki majd ha utoléri magát (mert két éve pályát csak lelátóról látott), odakerülhet a kispadra, mert a kezdőcsapat már megvan (az edző ugyanis nem várhat).

   Meg ahhoz is hozzá lehetett szokni, hogy nem kell komolyan venni mindent, amit a tulajdonos mond.

   1. A tulajdonos eddig pont azt csinálja, amit mondott… Hemingway annyit említett, hogy egy középpályást keresnek, ha nem találnak, akkor a csapatnak kell megoldania a problémát.

    Nyilván az ilyen félmilió, negyedmillió eurós kivásárlásokkal, mint amiket a felcsúti fekália, vagy a ferencváros leművel, esély sincs felvenni a versenyt, csak majd, ha Orbánt 30 év múlva ravatalba helyezik.

    Ha egy Sinkovicsot simán kitesznek az NS-től, tényleg valóságos csoda, hogy kaptunk edzőpályákat, stadiont. Hemingway jól látta, hogy nem érdemes Orbánnal szembe menni, csak vereség lehet a vége. Így legalább egy kezelhető-menedzselhető lejtmenet.

     1. Még szerencse, hogy nem vagy humorodnál… vegyél egy picit a kispesti termelői piacon ;D

    1. Gratulálok tisztelettel!!! Fradi ellen állom a szavam, amit óhajtasz, Soma Úr! 😎

   1. Ott a BónuszJéger! Grat! Jössz-e a Kupameccsre Uram? 😜

  1. Ebből a csávóból is csak itt, Magyarországon nem lett világklasszis futballista…
   193 centi magas volt, tökéletes felépítés, viszonylag mozgékony, eszes, technikás futballista és nagyon jól lőtt..
   Egy-két szebb megmozdulása, Honvéd-mezben:

  2. Először Sterbik Árpád kézilabdakapusra asszociáltam, de ő a jó öreg Budó ! Ritka nagy favágó volt, de nagyon szerettem ! Hol vannak már az ilyen karakterek….Már ha csak rápillantott a csatárra, az össze-vissza szarta magát és nem mert megcsinálni a cselt Budó mellett mert tudta hogy kórház lesz a vége…
   A maiak meg boldogan pacsizgatnak a meccs végén az ellenféllel egy langyos kis labdázgatás után…

   1. A multon valo sopankodas, valoban nem vezet fenyes jövöhöz, ahhoz folyamatos megujulas kell. Juhasz es Budo között az a különbseg, hogy Juhasz nem volt durva, csak az lett, amikor elkezdett lelassulni. Budo eleve lassu volt, es amugy is remesen helyezkedett, nem ertem mire a nosztalgia vele kapcsolatban….

   2. Sztm. Budo nem volt alattomos, és föleg nem volt bírói védelem alatt, mint juhász. Ha gázt csinált kiszórták.
    Egy öreg focista haver mesélte, hogy mindig megkapta, hogy ” hol vagytok ti a régi öregekhez “, most meg nézöként az mondják neki, hogy ” hol vanak ezek a kutyaütök hozzátok képest!” Szóval az idö tényleg mindent megszépít!😀

    1. Na de ennyire? Budó nem elég, h egy hatalmas favágó volt, de emlékeztem rá, h baromi sokszor váltott klubot (a wiki szerint ha jól számolom így gyorsan meló közben, 20-szor váltott profi pályafutása alatt), szóval szerethették az edzők ezt a klubhűség “mintapéldányát”… Komolyan ilyen futballistát sírnak vissza egyesek???

     1. Budo kemény volt, de fifikás játékos, emlékszem, egyszer utolsó emberként bõrözte be Tökölit :-)
      Emellett volt 2-3 hatalmas szabadrúgásgólja

     2. Ha jártál volna meccsre, tudnád mekkora feeling volt egy Budó szabadrúgásra várni :D

      1. Egyik jó haverom,anno együtt járt vele középsuliba asszem Pécsen a Kereskedelmi és Vendéglátóipariba..Azt mondta,ha tesin a teremben megrúgta a labdát,az a félpályáig jött vissza,ha gól volt,ha kapufa vagy csak eltalált valakit,akkora lövőereje volt már akkor is.

   3. “…és Garaba hol volt Mészölyhöz képest…?”

    Egyértelműen Mészöly felett. Sokszor láttam mindkét játékost bajnoki meccseken, válogatottban, és számomra egyértelmű, hogy Garaba jobb futballista volt, akkor is, ha ő nem volt világválogatott, ahová magyar játékosnak a 60-as években még könnyebb volt bekerülni.

    Láttam a Garabával készült videót, ahol ő maga fölé pozicionálja Mészölyt, de ez egyrészt a szerénységének, másrészt a hálájának (hiszen Mészöly válogatta be először) tudható be. És ha már a szerénységről esik szó, Garaba ebben is nagyobb Mészölynél, aki nem ismeri ezt a fogalmat. Emlékezzünk, amikor a bunkó “Kálmán bácsi” ki is mondta, hogy ő nagyobb játékos volt Buzánszkynál, mert az nem volt világválogatott.

    Egy szó mint száz: Garaba extraklasszis játékos volt, védőként az a szint, ami támadóban Nyilasi meg Détári. (Csak a védőnek lenni nem annyira hálás dolog.) A szerénysége pedig emberileg is a nagy egyéniségek közé emeli.

    1. Szívesen mondanám a maiak valamelyikére is, hogy jobb, mint Garaba, de ….

     Egyébként időlegesen valóban letiltottalak. Megérte, mert addig sem bosszantottál. :)

 9. A Semleges térfélben nyilatkozott a Sepsi (elnöke / tulajdonosa?) és azt mondta, hogy Prosser azért nem került a csapatba, mert nem futott eleget.

 10. sziasztok, Lehet hogy hülye kérdést teszek fel de hol található az akadémia, mert az összes weboldalon a Bozsik szerepel, sehol nincs egy leírás hogy mi az új cím, a stadontúra meghírdetésénél kiírtak egy címet hogy Temesvári út 1, de a google maps szerint az a Temesvári -Kassai út kereszteződése. De ott egy gyártelep van a 2014-es képek alapján, esetleg annak a helyére épült ? Nem vagyok ismerős Kispesten. Köszönöm

 11. a bp honved se
  mi a fenenek
  nevel gyerekeket

  focizni?
  ekkora penzt lehet
  lehuzni vele, v
  mi??

 12. A csakfoci szerint Májert kölcsönadják.
  Kiváncsi vagyok, hogy önként megy- e vagy megmondták neki, hogy menni kell…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.